Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kizlar marhaba sonucum negatif. 5.8 yetmemiş gibi 0.9 düşmüş hemşire ilaçları keselim dedi. Hem sinav stresi hem bu biraz fazla geldi. İlerleyen saatlerde yine yazarim biraz kendime gelmem lazim 😰😰
Ah kuzum yaa benimde ilk transferim seninki gibiydi 😔 Allah yardımcımız olsunn🙏🏼 Vardır herşeyde bi hayır en yakın zamanda ikimizde pozitifi görürüz inşallah kuzum🙏🏼

Arkadaşlar merhaba bir şey soracağım, burada düşük yapan kürtaj olan ve Mart nisan ayında yeniden transfer olan arkadaşlar var. Acaba kürtaj sonrası doktorunuz histeroskopi veya hsg yaptı mı? Kürtaj sonrası doktorum gerekmiyor dedi ama ben sizlere yapıldı mı merak ediyorum.
Bazı kişilerde kürtajdan dolayı yapışıklık oluşabiliyor.hsg çektirirseniz iyi olur..kendimden örnek vereyim 1 kürtaj 1 dış gebelik açık ameliyatım var.hsg çekildi ve rahmim küçücük çıktı doktor dedi kürtajdan dolayı yapışıklık olabilir bunun nedenini öğrenmek için histeroskobi gerek görülürse laboroskobi yapacağız dedi ve yapıldı..bunun sonucunda hayatımın şokunu yaşadım iyi ki yaptırmışım (çift rahimliymisim ve 1 tanesi gelişmemiş güdük deniliyor ona tüp bebek ya da normal hamile kalsam bile yasamayacakti)
Herkesde olumsuz olacak diye birşey yok içinizi ferah tutun..hsg çektirirseniz kafanız rahat olur biraz daha sonuçta tüp bebek masraflı

Bazı kişilerde kürtajdan dolayı yapışıklık oluşabiliyor.hsg çektirirseniz iyi olur..kendimden örnek vereyim 1 kürtaj 1 dış gebelik açık ameliyatım var.hsg çekildi ve rahmim küçücük çıktı doktor dedi kürtajdan dolayı yapışıklık olabilir bunun nedenini öğrenmek için histeroskobi gerek görülürse laboroskobi yapacağız dedi ve yapıldı..bunun sonucunda hayatımın şokunu yaşadım iyi ki yaptırmışım (çift rahimliymisim ve 1 tanesi gelişmemiş güdük deniliyor ona tüp bebek ya da normal hamile kalsam bile yasamayacakti)
Herkesde olumsuz olacak diye birşey yok içinizi ferah tutun..hsg çektirirseniz kafanız rahat olur biraz daha sonuçta tüp bebek masraflı
Sizin daha öncesinde hsg ya da histeroskopi var mıydı? Benim 4 ay önce çekilmiş hsg var bir tane de doğal yolla olan kızım var. Doktorum hsg temiz bir sorun yok demişti. Tüp bebek doktorum da tekrar çekilmeye gerek yok diyor ama bakalım, araştırıcam sağ olun🙏🏾

Kızlar günaydın bugün benim transfer sonrası 2 hafta. Benim böyle midemde hafif hafif bi kayılmalar değişik sanki midemin içinde bişeyler dönüyor gibi oluyor. Bulantılar için daha erken değil mi ya sizde böle şeyler oluyor mu

Sizin daha öncesinde hsg ya da histeroskopi var mıydı? Benim 4 ay önce çekilmiş hsg var bir tane de doğal yolla olan kızım var. Doktorum hsg temiz bir sorun yok demişti. Tüp bebek doktorum da tekrar çekilmeye gerek yok diyor ama bakalım, araştırıcam sağ olun🙏🏾
Daha öncesinde yoktu. .sizin var diye istememiştir

Kizlar 7. Gunum bugun gecen pazartesi transfer oldum 3. Gun embriyo 1 tane bu gun prodoktor diye test yaprim negatif malesef
1000059904.webp

Arkadaşlar progestan ve estrofem kullanıyorum herhalde ilk 3 ay kullanicaz bu şekilde ama kan sulandirici yazmamıştı doktor kan pıhtılaşma gibi bir sorun olur mu uzun süre kullandığımız için?

mayala katar mayala katar sen nasılsın canım benim var mı belirtiler 😍 artık yarın test yaparsın nazlanma hadi 😅🤩
P Pinky34 geçmiş oslun canım benim korkularını anladım ve hissettim burdan 😞 bu gün nasılsın, sana neden sadece fitil verdi yücel hoca, göbekten progestan dex yazmadımı ?

Arkadaşlar progestan ve estrofem kullanıyorum herhalde ilk 3 ay kullanicaz bu şekilde ama kan sulandirici yazmamıştı doktor kan pıhtılaşma gibi bir sorun olur mu uzun süre kullandığımız için?
Yok canım öyle olsa yazmazlar mı 😌 emin ol benim dr yazardı kan pıhtılaşması için trombofili paneli test yaptırmama rağmen her gittiğimde başını yiyorum o olurmu bu olurmu o yaparmı pıhtı bu yaparmı diye, rahat ol

Back
X