Hoş geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Merhaba,
Ben de inşallah bir mani olmazsa aranıza katılmış bulunuyorum.
SAT : 15 ekim
Transfer tarihi : 30.10.2014
Detay : 2 x 5. gün embriyosu (1 morula + 1 blast)
Merkez : Adana Başkent Tüp Bebek Merkezi - Dr. Tayfun Çok
Sebep : Sperm azlığı ve hareket azlığı
Deneme : 2 aşılama + 2. tüp bebek denemesi
Progeestan yüksekliği nedeniyle dondurulmuş embriyo
Beta HCG :
06.11.2014 : 24,57
08.11.2014 : 38.18 (farklı hastane)
10.11.2014 : 106,4
Sonrasında tahlil yaptırmayın dedi merkez. Allah Kısmet ederse 21.11.2014'te ultrason kontrolümüz var.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın...
Canım son adet tarihinden hesaplaniyo :)Transfer tarihine göre yaptığımda 4 hafta 2 günlük görünüyor. Bu şekilde mi hesaplanıyor ?
Teşekkür ederim.. hepimize inş..Canım son adet tarihinden hesaplaniyo :)
Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor , bu hesaba göre ilk iki hafta hamile değiliz ama böyle hesaplanıyor. Tüp bebekciler şöylede hesaplayabiliyor ; transfer tarihini gebeliğin 2. haftası kabul ediyorlar.Transfer tarihine göre yaptığımda 4 hafta 2 günlük görünüyor. Bu şekilde mi hesaplanıyor ?
Kızlar Günaydın :)
Bebeğimi gördüm çok şükür eli kolu oynuyordu. :) 3 cm olmuş gelişimi iyi dedi 2 aralıkta ikili test için gel dedi bebeğimi gördüm çok mutluyum
Gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahKızlar Günaydın :)
Bebeğimi gördüm çok şükür eli kolu oynuyordu. :) 3 cm olmuş gelişimi iyi dedi 2 aralıkta ikili test için gel dedi bebeğimi gördüm çok mutluyum
Cok sevindim canim yerim onun ellerini ayaklarini ben :)
Sağolun arkadaşlar :) Rabbim tüm isteyenlere nasip etsinGözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah
hoşgeldin canım , sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallahMerhaba,
Ben de inşallah bir mani olmazsa aranıza katılmış bulunuyorum.
SAT : 15 ekim
Transfer tarihi : 30.10.2014
Detay : 2 x 5. gün embriyosu (1 morula + 1 blast)
Merkez : Adana Başkent Tüp Bebek Merkezi - Dr. Tayfun Çok
Sebep : Sperm azlığı ve hareket azlığı
Deneme : 2 aşılama + 2. tüp bebek denemesi
Progeestan yüksekliği nedeniyle dondurulmuş embriyo
Beta HCG :
06.11.2014 : 24,57
08.11.2014 : 38.18 (farklı hastane)
10.11.2014 : 106,4
Sonrasında tahlil yaptırmayın dedi merkez. Allah Kısmet ederse 21.11.2014'te ultrason kontrolümüz var.
Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın...
inşallah canım... bana da dr bidahaya 3 hafta sonra gel dedi ama ben duramam nasılsa giderim 10güne kadar :) eşim bidaha ne zaman istedi dr dedi. canın ne zaman isterse gel dedi dedim
Kızlar Günaydın :)
canım hersey düzgün çıkacak inşallah gönlünü ferah tut..Yarın ikili test için gidiyorummm Rabbim inş herşey yokundadır dua edin
Sağol canım darısı sana :) ah bide şu lekeler olmasagözünaydın canım benimgercekten cok harika..
ben daha hareket görmedim inş ptesi görebilirim kontolum var ikili test yapılcak
Sağol canım darısı sana :) ah bide şu lekeler olmasa
Çok şükür ama kırmızı renge benziyordu şimdi tuvalete kaldığım da inşallah geçecek. :) yine iğne olacağım proluton depotbebeğinin iyi olduğunu biliyosun canım çok şükür inşallah en kısa zamanda gecer lekelerin..
Sağol ikizlerin annesiiiiii :)Selam guzel hamisler.C A N O bebisini gordun hayirli olsun canim.rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah. Bttgmgn ayni bensin.deli gibi mide bulantisina ragmen ilac kullanmiyorum.o bulantilar bana cocuklarimdan hediye diyorum.varliklarini hatirlatiyorlar bana. Birde bugun cinsiyet ogrenecek bir arkadas vardi.ses cikmadi degil mi
Ayyyy kizim gozlerim doldu ya.boyle yazilinca ayyySağol ikizlerin annesiiiiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?