2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Hoş geldin canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Transfer tarihine göre yaptığımda 4 hafta 2 günlük görünüyor. Bu şekilde mi hesaplanıyor ?
Canım son adet tarihine göre hesaplanıyor , bu hesaba göre ilk iki hafta hamile değiliz ama böyle hesaplanıyor. Tüp bebekciler şöylede hesaplayabiliyor ; transfer tarihini gebeliğin 2. haftası kabul ediyorlar.

Kızlar Günaydın :)
Bebeğimi gördüm çok şükür eli kolu oynuyordu. :) 3 cm olmuş gelişimi iyi dedi 2 aralıkta ikili test için gel dedi bebeğimi gördüm çok mutluyum

Cok sevindim canim yerim onun ellerini ayaklarini ben :)

Bebeğimi gördüm çok şükür eli kolu oynuyordu. :) 3 cm olmuş gelişimi iyi dedi 2 aralıkta ikili test için gel dedi bebeğimi gördüm çok mutluyum
Gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah

Son düzenleme:
hoşgeldin canım , sağlıkla hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah

inşallah canım... bana da dr bidahaya 3 hafta sonra gel dedi ama ben duramam nasılsa giderim 10güne kadar :) eşim bidaha ne zaman istedi dr dedi. canın ne zaman isterse gel dedi dedim

canım benimm doktor bana da hep 3 hafta sonraya randevu veriyor ama sabrediyorum bekliyorum cok zor geciyor..
ama sık sık ultrason belki zararı olabilir canım onlar allaha emanetler saglıkla kucagımıza alıcaz sen merak etme annesi

gözünaydın canım benim gercekten cok harika..
ben daha hareket görmedim inş ptesi görebilirim kontolum var ikili test yapılcak

Selam guzel hamisler. C A N OC A N O hesabı doğrulanmış üye. bebisini gordun hayirli olsun canim.rabbim saglikla kucagina almayi da nasip eder insallah. Bttgmgn ayni bensin.deli gibi mide bulantisina ragmen ilac kullanmiyorum.o bulantilar bana cocuklarimdan hediye diyorum.varliklarini hatirlatiyorlar bana. Birde bugun cinsiyet ogrenecek bir arkadas vardi.ses cikmadi degil mi

Sağol ikizlerin annesiiiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…