- 8 Haziran 2013
- 57.073
- 151.585
- 898
:) biri çiçek biride böcek :) çok güzel mutluluk göz yaşları onlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAyyyy kizim gozlerim doldu ya.boyle yazilinca ayyy
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) biri çiçek biride böcek :) çok güzel mutluluk göz yaşları onlar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinAyyyy kizim gozlerim doldu ya.boyle yazilinca ayyy
Sağol canım darısı sana olsun :)C A N O canımmm senin adına çok sevindim tebrik ederim inşallah 2li testte sağlıklı çıkar kanamalarını çok kafana takma geçecektir.
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi dr ama esim kiz oldugunda israrci
Hoş Geldin aramıza canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .testlerin artarak devam etsin :)Herkese merhaba uzun zamandır üyeyim ve sürekli takipteyim . Anca yorum yapmak bugüneymiş ..
33 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve eşimle hiç korunmadık. evliliğn 2. senesinde yumurtalık ksti ameliyatı geçirdim. sonrasında yapılan testlerde amh hormonu 1 , fsh 14 lerde geziyordu.. bu arada hiç çocuk yapma düşüncemiz yoktu. 2 senedir çocuk için yanıp tutuşuyoruz. bu sene itibari ile istanbulda ünlü olan bir tüp bebek merkezine gittik yapılan tahliller sonucu fsh ve diğer hormonlarımda gözle görülür biçimde düşüş olduğunu öğrendim. ancak eşimin spermiyogramında morfolojisi bozuk çıktı. ilk tüp bebek denememiz için 15 yumurta toplandı 14 ü döllendi ve 5 tanesi 5. güne kadar yani blastosist devam etti. herşey okadar güzel gidiyorduki ama malesef sonuç negatif. hemen akabinde 3. regl dönemimde dondurulmuşlarla şansımı denemek istedim(dondurulmuşlarım 6. gün embriyosu). hocamıza binbir ısrarla 2 embriyo yerleştirildi..
transferim ayın 5 inde yapıldı normalde test günüm 15 i ama ben dayanamayıp transferin 5. günü yani p.tesi evde test yaptım ve 2. çizgiyi görünce dayanamayıp eşimle beta hcg için hastanenin yolunu tuttuk. o 1 saat hiç geçmek bilmedi testin sonucunu öğrendiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım.. evet 5. gün değerim 31,67 çıkmıştı. şimdi asıl test günüm olan c.tesiyi bekliyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırım.
Tebrikler cnm allah bebislerine kavustursun insallahh ....guzel haber :)Herkese merhaba uzun zamandır üyeyim ve sürekli takipteyim . Anca yorum yapmak bugüneymiş ..
33 yaşındayım 6 yıllık evliyim ve eşimle hiç korunmadık. evliliğn 2. senesinde yumurtalık ksti ameliyatı geçirdim. sonrasında yapılan testlerde amh hormonu 1 , fsh 14 lerde geziyordu.. bu arada hiç çocuk yapma düşüncemiz yoktu. 2 senedir çocuk için yanıp tutuşuyoruz. bu sene itibari ile istanbulda ünlü olan bir tüp bebek merkezine gittik yapılan tahliller sonucu fsh ve diğer hormonlarımda gözle görülür biçimde düşüş olduğunu öğrendim. ancak eşimin spermiyogramında morfolojisi bozuk çıktı. ilk tüp bebek denememiz için 15 yumurta toplandı 14 ü döllendi ve 5 tanesi 5. güne kadar yani blastosist devam etti. herşey okadar güzel gidiyorduki ama malesef sonuç negatif. hemen akabinde 3. regl dönemimde dondurulmuşlarla şansımı denemek istedim(dondurulmuşlarım 6. gün embriyosu). hocamıza binbir ısrarla 2 embriyo yerleştirildi..
transferim ayın 5 inde yapıldı normalde test günüm 15 i ama ben dayanamayıp transferin 5. günü yani p.tesi evde test yaptım ve 2. çizgiyi görünce dayanamayıp eşimle beta hcg için hastanenin yolunu tuttuk. o 1 saat hiç geçmek bilmedi testin sonucunu öğrendiğimde hıçkıra hıçkıra ağladım.. evet 5. gün değerim 31,67 çıkmıştı. şimdi asıl test günüm olan c.tesiyi bekliyorum. Umarım sorunsuz bir şekilde atlatırım.
çoook teşekkür ederim. İnşallahTebrikler cnm allah bebislerine kavustursun insallahh ....guzel haber :)
tüm gelişmeleri yazacağım. hayırlısıyla inşallahMaşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Hoş Geldin aramıza canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. .testlerin artarak devam etsin :)
canım belli oldu mu hayırlı olsun bizim icin cinsiyetin onemi yok tabi ama merak iste :)Kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi dr ama esim kiz oldugunda israrci
canım belli oldu mu hayırlı olsun bizim icin cinsiyetin onemi yok tabi ama merak iste :)Kesin olmamakla birlikte erkege benziyor dedi dr ama esim kiz oldugunda israrci
canım onemli olan degerlerinin iki gune bir katlanması, eger degerlerin dusuyorsa dis gebelik oluyo bildigim kadarıyla. drun zaten yenidwen tahlil istemediyşe gerek gormemistir korkutma bosuna kendini :) bebisinde hayisli olsun :)Kizlaar cuma degerim 80.66 cikmisti bahsetmistim ve dun 835.64 cikti. 27.10.2014 transferim gerceklesti tek embriyo konulmuştu. 5. Haftadayim sali ilk kontrol olacak doktorum tekrar test bile istemedi ikinci testi kendi istegimle yapmis oldum. Bide nette gezerken boş gebelik diye bisey okudum bu benim moralimi cok bozdu. Insan ister istemez dusunyor. Degerim nasl sizce?
Ne bilim cnm yaa şu internet yokmu hersey kafaya sokuyor bugune kadar cok iyiydim. Biraz moral oldu soylediklerin. Hepimizin hayirli ugurlu olsun bebislerimiz :)canım onemli olan degerlerinin iki gune bir katlanması, eger degerlerin dusuyorsa dis gebelik oluyo bildigim kadarıyla. drun zaten yenidwen tahlil istemediyşe gerek gormemistir korkutma bosuna kendini :) bebisinde hayisli olsun :)
İnş CNmcanım hersey düzgün çıkacak inşallah gönlünü ferah tut..
kizlar bizde bugun hastaneye gittik kizimiz olacak ins
Selam hanimlar bugun uzun zamandan sonra ilk defa masa hazirlayip duzgun bir aksam yemegi yedim cok mutluyum. Yine severek yemesem de en azindan yemek hazirlayip masa kurabildim. Esimi karsiladim. Cok ozrlmisim duzenimi. Cok ozeniyorum benum hic midem bulanmiyor diyen arkadaslara ama az kaldi ins. hayirlisiyla bunlar da gececek. Paylasayim istedim. Buna bile sevinir haldeyim