Hayırlısı canım olsun karnında var ya işte :) Rabbim ona can versin
hayırlı olsun canım. Allah hepimize kucaklarımıza almayı nasip etsin.Kızlar merhaba ben Halit Fırat Erden'in hastasıyım bugün transferimin 12. günü test yaptırdım çok şükür deger 425 cıktı acaba kac haftalık oluyor ??
Haklısın canim doktorun vardır mutlaka bi bildiği ama ben hergün yaptırani duymamistim o yüzden endişelendim. 12. Hafta çok geldi bide ama mecbur dayanicaz. Bu arada ben de hergün kan sulandirici clexane kullanıyorum gobekten. Allah yardımcımız olsun :)Canım aynı ilaçları bende kullanıyorum. Üstelik bir de gobekten iğne vuruyorum hergün progestan iğne 10. Hafta bitene kadar.hergun göbekten hibor 3.500 12.haftabitene kadar bide kanamam oldu 3 günde bir proluton depot yaptir cam. Doktor zararı olsa niye versin ki
Hepsini biraktinmi simdi canım hic kullandigin ilac yokmu banada dr ilaclari birakabilirsin dedi bende tedirgin oldum bişey olur diye herkeste bi korkudur gidiyor:)canm bende 12 ci haftaya kadar cok yogun ilaclar kullandim bende cok tedirgindim bu kadari cok faxla diyordm tum ilaclar birbiriyle ayni ozellikteydi bebege zarari olurmu diye cok tedirgindim. ama cok sukur su an bebegim iyi sende icini ferah tut sonucta doktorlar bu ilaclari ilk bizde denemiyorlarki yuzlerce insan bu sekilde cocuj sahibi oldu
Benim eşim de sperm yok denecek kadar az dı 8 canlı 21 tane cansız iğne bitkisel tedavisi ile 450 bine çıktı çok şükürOyle Rabbim ona can versin bizim hastaligin tedaviside yok biliyomusun hic bisekilde tadavi olanagi yok onun icin cok zahmetli oluyo orada rapor geciyormu yani kaca cikiyo muhtemelen ? Aklimda bulunsun yinede :)
Amin canımHaklısın canim doktorun vardır mutlaka bi bildiği ama ben hergün yaptırani duymamistim o yüzden endişelendim. 12. Hafta çok geldi bide ama mecbur dayanicaz. Bu arada ben de hergün kan sulandirici clexane kullanıyorum gobekten. Allah yardımcımız olsun :)
Ewt canım vitaminler ve kan sulandırıcı hariç hepsini bıraktırdı. Korkma canım bıraktıktan sonra çok daha rahat oldum.Hepsini biraktinmi simdi canım hic kullandigin ilac yokmu banada dr ilaclari birakabilirsin dedi bende tedirgin oldum bişey olur diye herkeste bi korkudur gidiyor:)
Insallah canim ya cokk teşekkür ederimEwt canım vitaminler ve kan sulandırıcı hariç hepsini bıraktırdı. Korkma canım bıraktıktan sonra çok daha rahat oldum.
Oyyy masallahh saglikla dogSunlar cok sevindimmm seninle dogum tarihlerimiz ayni ama bence sen daha onceden kucagina alcaksin bebisleriniAllahim sana sukurler olsun.bir kiz bir oglan vermissin bana
Cnm masallah bebislerine bnmde ense kalinligi 1 cikti doktor cok iyi dedi ama elevit hakkinda bisi bilmiorum ben yurt disinda yasiorum doktorum henuz bana vitanemin ilavi falan vermedi.suanda herhangi bir ilac kullanmiorumHerkese selamlar hanimlar hayirli sabahlar neseli haftasonlari :)
bugun 1. Trimestr ayrintili ultrason icin gittim elhamdulillah bisry cikmadi. Birinin ense kalinligi 1 digerinin 1.10 cikti. Ama boylarini sormayi unuttum
hayirlisi artik
bu arada bana elevit vermek istedi ben dimuz urunu oldugunu soyleyince sagolsun baska bakayim pazartesi soylerim dedi. Elevit yerine ne kullaniyorsunuz
Maşallah canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. .. Rabbim nazarlardan korusunAllahim sana sukurler olsun.bir kiz bir oglan vermissin bana
Ay maşallah ya çok sevindimmmAllahim sana sukurler olsun.bir kiz bir oglan vermissin bana
ne guzel. Sevindim senin adina da. Bazen tedirgin olsamda hic korkmadim acaba demedim. Bebeklerimi gorecem diye heyecan vardi sadece. Vitamin konusunda da galiba disarida dr.lar gereksiz ilac kullandirtmiyorlar. Cok sukur benin dr.umda diger arkadaslara gore ilac konusunda gereksiz seyleri vermiyor ama iste cok mu gerekli bu vitamin bilemiyorumCnm masallah bebislerine bnmde ense kalinligi 1 cikti doktor cok iyi dedi ama elevit hakkinda bisi bilmiorum ben yurt disinda yasiorum doktorum henuz bana vitanemin ilavi falan vermedi.suanda herhangi bir ilac kullanmiorum
Normal canım rahat ol :)Kızlar merhaba, 6+0 da bebeğimi gördük ancak kalp atışı henüz 114 te olduğu için sesini duyamadık normal midir? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Allahim sana sukurler olsun.bir kiz bir oglan vermissin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?