Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde var bulantilarim ozellikle yemek yedikten sonra doktordan mide icin ilac da istemedim kullanan var miGünaydınnnnn güzel anneler benim gibi bulantilari tam hız devam eden var mı hiç bitmiycek gibi napacagimi şaşırdım
Günaydınnnnn güzel anneler benim gibi bulantilari tam hız devam eden var mı hiç bitmiycek gibi napacagimi şaşırdım
Benimde var bulantilarim ozellikle yemek yedikten sonra doktordan mide icin ilac da istemedim kullanan var mi
Günaydın arkadaşlar. .. Cok şükür bu gece kanamam olmadı kahverengi leke seklinde geliyor bir damla:)
Sağol canım benim inşallah rabbim kimseye yaşatmasın. .yatıyorum sürekli bebeğim iyi olsun da ben yatmaya razıyım :)Cok sevindim :) insallah temelli kesilcek
Merhaba Kızlar. Gece gece aklıma takıldı bi Bileniniz varsa lutfen cevaplayın. Geçen hafta kanamam olmuştu. Doktor progestan igneye başlattı. 4 günde bir de pruloton depot yaptırıyorum. Dün kontrolüm vardı kalp atislarini duyduk çok şükür. Ama kesenin birinin etrafında kanama var hala. Onun kuruması lazımmış. Bu yüzden doktor 10.haftaya kadar prulotona 12. Haftaya kadar progestan a devam edeceksin dedi. 5 hafta daha hergün iğne çok değil mi? Zaten pruloton olan progestanin depo yani yogun hali. 4 günde bir sadece onu yapmak yeterli olmaz mı acaba? Bi de internette okudum ki düşüklerin çoğu bebekte ki anomaliden meydana gelirmiş. Progestan bunu engellemez sadece geciktirirmis. Öyleyse bırakınca ne olacak. Kafamda deli sorular... kullanan varsa yardimci olun nolur
Sağol canım benim inşallah rabbim kimseye yaşatmasın. .yatıyorum sürekli bebeğim iyi olsun da ben yatmaya razıyım :)
Elden başka bişey gelmiyor ki canım. . Benim ağrım yok çok şükür önceden kasık ağrım oluyordu geçti senin de geçer üzülmeAhh cantanem bende hep yatiyorum artik kemikkerim agridi yatmaktan olsun iyi olsunlarda napalim bendede rahimde agri oluyo ara ara ama leke falan yok o yoruyo beni
Elden başka bişey gelmiyor ki canım. . Benim ağrım yok çok şükür önceden kasık ağrım oluyordu geçti senin de geçer üzülme
Haklısın. . Bebekleri zor bulduk böyle olmamız normal.İnşallah gecsinde korkutuyor bazan beni gerci o kadar supheci oldumki herseyden nem kapiyorum :)
Haklısın. . Bebekleri zor bulduk böyle olmamız normal.
Ama fazlada abartmamak lazım. .Rabbim ne eylerse güzel eyler
Amin canım evet istanbul anadolu yakasında oturuyorum:) sen?Aynen oyle Rabbim hayirlisini versin hepimize :) sen istanbuldamisin
Amin canım evet istanbul anadolu yakasında oturuyorum:) sen?
Ben de özel gaziosmanpasa hastanesinde ikinci. Deneme de kavuştum 3 tane de dondurulmuşum var :)Bende avrupa yakasindayim :) hangi merkezde yaptirdin ben ist.tup bebek te tedavi oldum ikinci denemede oldu cok sukur
Ben de özel gaziosmanpasa hastanesinde ikinci. Deneme de kavuştum 3 tane de dondurulmuşum var :)
Evet ilk tedavide olmamıştı ikinci tedavide oldu cok sükür. .sizin sorun neydi ? Bizim azosperm eşim yaklaşık 1 yıl tedavi gördüNe guzel masallah dondurulmus olmasi cok guzel
Evet ilk tedavide olmamıştı ikinci tedavide oldu cok sükür. .sizin sorun neydi ? Bizim azosperm eşim yaklaşık 1 yıl tedavi gördü
Hayırlısı canım olsun karnında var ya işte :) Rabbim ona can versinBizimde sperm yapisi asiri bozuk ondan olmuyo bunda imsi yaptirdik ama dondurulmus kalmadı yine