2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydınnnnn güzel anneler benim gibi bulantilari tam hız devam eden var mı hiç bitmiycek gibi napacagimi şaşırdım
Benimde var bulantilarim ozellikle yemek yedikten sonra doktordan mide icin ilac da istemedim kullanan var mi

Günaydınnnnn güzel anneler benim gibi bulantilari tam hız devam eden var mı hiç bitmiycek gibi napacagimi şaşırdım

Benimde var bulantilarim ozellikle yemek yedikten sonra doktordan mide icin ilac da istemedim kullanan var mi

Kizlar benimde cok oluyo ozellikle sabahlari kalkinca guzduzde oluyo gecen hafta dr dramamine diye bi hap verdi gunde iki tane ben bi tane içiyor um napiyim hic bisey yiyemiyirum ya

Cnm bende kullaniyorum progestan igne + fitil priloton vuracakmi ikinciye bilmiyorum kont. De goruceez

Ahh cantanem bende hep yatiyorum artik kemikkerim agridi yatmaktan olsun iyi olsunlarda napalim bendede rahimde agri oluyo ara ara ama leke falan yok o yoruyo beni
Sağol canım benim inşallah rabbim kimseye yaşatmasın. .yatıyorum sürekli bebeğim iyi olsun da ben yatmaya razıyım :)

Ahh cantanem bende hep yatiyorum artik kemikkerim agridi yatmaktan olsun iyi olsunlarda napalim bendede rahimde agri oluyo ara ara ama leke falan yok o yoruyo beni
Elden başka bişey gelmiyor ki canım. . Benim ağrım yok çok şükür önceden kasık ağrım oluyordu geçti senin de geçer üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…