2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

slm güzel anneler 9. haftaya girdim ama bende hiç gebelik belirtileri yok ne bulantı ne halsizlik nede aşerme sadece biraz bel ağrım var endişelenmeye başladım benim gibi olan varmı
Aman ne güzelmiş canım , umarım böyle devam eder. Bazılarında belirtiler olur bazılarında olmaz , mutlaka olacak diye bir şart yok. Bulantı şişkinlik mide yanması çok kötü ama bebiş için katlanılıyor işte

Doktor verdi transfer gününden beri kullanıyorum. Tedavi şekli böyle :) kan pıhtılaşmasi icin
Anladım canım bende 8.haftadan beri kullanıyorum bebeğin kesesi dar suyu az demişti o yüzden verdi şu an normal ama kullanmaya devam edecez 36.haftaya kadar dedi pazartesi kontrolumuz var bakalım durum ne :)

Anladım canım bende 8.haftadan beri kullanıyorum bebeğin kesesi dar suyu az demişti o yüzden verdi şu an normal ama kullanmaya devam edecez 36.haftaya kadar dedi pazartesi kontrolumuz var bakalım durum ne :)
Çok yakıyor :) ben 12. Haftaya kadar kullancam rabbim yardımcımız olsun

Canım bide benim sağ göğsümün altında ağrı oluyor igneyi yapınca sende de oluyormu

Canimmm ben iyiyim sen nasilsin?mehmet pasam napiyo uzmuyo di mi annesini?yarin kontrol var insalah belli olacak.bende sonrasinda seni arayip haber vermeyi gonlumden gecirmistim.bu kadar kalp kalbe karsi olur ya
Allahim sana sukurler olsun.bir kiz bir oglan vermissin bana
canım iyiyiz şükür :) büyüdük epeyi kuzumla:) iyice hareketlendi maşallah :) içimde kıpır kıpır :) o kıpırdadıkça ben mutlu oluyorum sağlıklı diye :) yeni yeni hamileliğimi tam olarak hissetmeye başladım :) MUTLUYUM ÇOOOOOOK :) detaylıya girdik ptesi drun ağzına düşecektik nerdeyse kötü bir sey der mi diye korktuk şükür iyi oğluşşşş :)
senin kuzulara maşallah :) hem kızımız hem oğlumuz olacak ha :) allahım korusun rabbim bunları sağlıkla bize bağışlasın inşallahhhhhhh :)

canım ben decavit kullanıyorum aynı imiş :) hayırlı olsun bebişler sağlıklı imiş :) rabbim sağlıkla kucağında sevdirsin canım :)

Kızlar merhaba, 6+0 da bebeğimi gördük ancak kalp atışı henüz 114 te olduğu için sesini duyamadık normal midir? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Daha çok erken , normal bence . Kalp atışını duymak için ultrasonun doplerini açmak lazım diye biliyorum , gebeliğin başlarında dopler çokta tavsiye edilmiyor. Kalp sesini duymak için aceleci olmamak lazım bence.

Canim arada evet oluyor ama iğneden mi bilmiyorum hiç dikkat etmedim benim bugünlerde daha çok kasık bölgemde ağrı var sen kaç haftaliksin canım
10. Haftaya girdim batma oluyor ilaçtan mı anlamadım gitti..benim Karnım morarma oluyordu ilk de şimdi olmuyor

Normal canım bende de oluyordu bebeğin zaten şu an kasık bölgesinde bebekle alakalı değildir korkma dediğin gibi ilacın etkisi olabilir
Karaciğer e etki ediyor galiba ilacın dozu yüksek ondan. Bu ağrı yüzünden safra kesesi taşı zannettim gittim ultrason cektirdim. Karaciğer enzimlerine baktirdim hormonlara baktirdim hepsi temiz çıktı

slm güzel anneler 9. haftaya girdim ama bende hiç gebelik belirtileri yok ne bulantı ne halsizlik nede aşerme sadece biraz bel ağrım var endişelenmeye başladım benim gibi olan varmı
Benimkide rahat geciyo cok sukur. Bi kac sabah kuru ögürmem oldu sadece.bide mide yanmalarim var ama benim midem rahatsizdi zaten.onun disinda hicbi olumsuzluk yasamiyorum cok sukur.icin rahat olsun canim.bizim bebeler kiyamiyolar heralde bize.

Kızlar Rabbim hepinizi ve bir gun de bizi bebislerimize kavuştursun inşallah. Lutfen elinizde hangi ilaclariniz kaldiysa bana bildirir misiniz? İstanbul, gebze, izmit bu civarlardan ben gelip elden ala bilirim.42 yasindayim ve son şansım benim.Acil tedaviye baslamam lazım ve ilaçları acil temin etmem gerek.Özelden de buradan da yaza bilirsiniz Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…