• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ben transferden bir gün önce başladım progestan iğne kullanmaya. Ve gobekten de iğne kullanıyorum transfer günü başladım ona adı hibor 3.500 12. Haftaya kadar. Progestan igne 10. Haftada bitince bitiyor ama bi aksilik olursa bir kaç hafta daha devam edeceğim.

Bende fitil kullaniyodum kanama baslayinca igneye donduk hibor kan sulandiricimi ?

kızlar az once devlet hastanesinde bi doktora gittim muayene baitmişti sagolsun sirasiz aldi beni bebegimi gordum yine sesini de duydum Rabbim maasallah gittikce buyuyo. ama ultrason fotografına baktıkça icim kaynıyo annelik ne guzel bi duyguymuş simdiden anliyo galiba insan. Allahim eksikligini yoklugunu kimseye gostermesin...:nazar:

Iste benim kafami da kan sulandirici karistirdi.buradaki dr um eger tup bebek dr.un verdiyse 9 ay kullanicaksin dedi gecen tup bebek dr.umu aradim bana simdi bile bırakabilirsin dedi buradaki dr.um 9 ay kullanicaksin dedi dedim daha once dusugun vs yoksa birak dedi.ben kullanmaya raziyim yeterki saglıkla kucagima alayim
canim kan sulandiriciyi clexan bende
doguma kadar kullanacam kadin dogum kullanmami soyledi

Iste benim kafami da kan sulandirici karistirdi.buradaki dr um eger tup bebek dr.un verdiyse 9 ay kullanicaksin dedi gecen tup bebek dr.umu aradim bana simdi bile bırakabilirsin dedi buradaki dr.um 9 ay kullanicaksin dedi dedim daha once dusugun vs yoksa birak dedi.ben kullanmaya raziyim yeterki saglıkla kucagima alayim
Canim benim daha once bir kaybim var.ama dogumdan once.o zaman genetik tahlillerde pihtilasmaya bakildi.sikinti cikmadimtup bebek dr.da pihtilasma sorunu olsa ilk 3 ayda kaybederdin cocugu onunla alakali degildir dedi.ama buradaki dr.hicbir tahlil yuzde yuz degildir.yuzde bir bile olsa riske giremem dedi.bende o zaman cok kararsiz kaldim en son tup bebek dr.u artik kendi kadin dogumcuma inanmam gerektigini soyledi:KK47:

canım burada transfer tarihi ve son adet tarihine göre hesapladığında ikisi de aynı çıkıyor.. bir de bu siteyle orantılı gidiyor o zaman benim 8+2 çıktı burada da 9 haftalık diyor...
Canim burasi 9 haftalik demiyo sana.8 haftan bitti.2 gunde 9. Haftadan aldin.yani 9. Haftanin icindesin diyor.

Merhaba Kızlar. Gece gece aklıma takıldı bi Bileniniz varsa lutfen cevaplayın. Geçen hafta kanamam olmuştu. Doktor progestan igneye başlattı. 4 günde bir de pruloton depot yaptırıyorum. Dün kontrolüm vardı kalp atislarini duyduk çok şükür. Ama kesenin birinin etrafında kanama var hala. Onun kuruması lazımmış. Bu yüzden doktor 10.haftaya kadar prulotona 12. Haftaya kadar progestan a devam edeceksin dedi. 5 hafta daha hergün iğne çok değil mi? Zaten pruloton olan progestanin depo yani yogun hali. 4 günde bir sadece onu yapmak yeterli olmaz mı acaba? Bi de internette okudum ki düşüklerin çoğu bebekte ki anomaliden meydana gelirmiş. Progestan bunu engellemez sadece geciktirirmis. Öyleyse bırakınca ne olacak. Kafamda deli sorular... kullanan varsa yardimci olun nolur

Merhaba Kızlar. Gece gece aklıma takıldı bi Bileniniz varsa lutfen cevaplayın. Geçen hafta kanamam olmuştu. Doktor progestan igneye başlattı. 4 günde bir de pruloton depot yaptırıyorum. Dün kontrolüm vardı kalp atislarini duyduk çok şükür. Ama kesenin birinin etrafında kanama var hala. Onun kuruması lazımmış. Bu yüzden doktor 10.haftaya kadar prulotona 12. Haftaya kadar progestan a devam edeceksin dedi. 5 hafta daha hergün iğne çok değil mi? Zaten pruloton olan progestanin depo yani yogun hali. 4 günde bir sadece onu yapmak yeterli olmaz mı acaba? Bi de internette okudum ki düşüklerin çoğu bebekte ki anomaliden meydana gelirmiş. Progestan bunu engellemez sadece geciktirirmis. Öyleyse bırakınca ne olacak. Kafamda deli sorular... kullanan varsa yardimci olun nolur
Canım aynı ilaçları bende kullanıyorum. Üstelik bir de gobekten iğne vuruyorum hergün progestan iğne 10. Hafta bitene kadar.hergun göbekten hibor 3.500 12.haftabitene kadar bide kanamam oldu 3 günde bir proluton depot yaptir cam. Doktor zararı olsa niye versin ki

Kizlar dun dogumgunumdu.arkadaslar kalp atis dinleme cihazi almislar.angelsaund. dun gece duyamadim meger bastırarak bakmak gerekiyomus.bu gece duydum kalp atislarini melegimin.artik kont.leri beklemek zorunda degilim:KK36:
supermis :-) ama canm sen yinede dikkatli ol zararli olabilir. bu arada dogum gunun kutlu olsun

canm bende 12 ci haftaya kadar cok yogun ilaclar kullandim bende cok tedirgindim bu kadari cok faxla diyordm tum ilaclar birbiriyle ayni ozellikteydi bebege zarari olurmu diye cok tedirgindim. ama cok sukur su an bebegim iyi sende icini ferah tut sonucta doktorlar bu ilaclari ilk bizde denemiyorlarki yuzlerce insan bu sekilde cocuj sahibi oldu

Gunaydiiinn kiiizzlar guzel annisler bizde carsamba gunu bebegimizin kalp atislarini duyduk Allah saglikla tamamini erdirsin benim ve herkesin cok guzel bi duyguymus Allah a sukurler olsun simdi 3 hafta sonra tup dr kontrolum var 19 kasimada baska dr randevu aldim heyecanla bekliyorum
:KK54::KK54::KK54:

Back