Evet bi kiz bi erkek benim bebislerede sut yetmiyi emzirip mama veriyrum sut artirici nisey kullaniyomusunuzgözün aydın bir kız bir erkekmiydi senin ?? iyi olmanıza çok sevindim
Merhaba cnm topik adi nedir geliyorum :)Kızlar benim diğer topige gelsenize
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/41746456/Merhaba cnm topik adi nedir geliyorum :)
Hayırlısı olsun canım gözün aydın rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar. Tebrik ederim bir ömür mutlu olunEvet bi kiz bi erkek benim bebislerede sut yetmiyi emzirip mama veriyrum sut artirici nisey kullaniyomusunuz
Allah hayirli dogumlar nasip etsin cnm saglikla kavus minigine. Tam olarak kac haftaliksin. Ben spinal sezeryan oldum cok memnun kaldim.Kızlar bende yarın oglusuma kavuşuyorum kadir gecesi olduğu için doktorumla konuşup 2 gün öne aldık
Hadi gözün aydın adını ne veriyorsun kadir güzel isim benceKızlar bende yarın oglusuma kavuşuyorum kadir gecesi olduğu için doktorumla konuşup 2 gün öne aldık
Çok sağol cnm seninde hayırlı uğurlu olsun.ınankı sürekli emziriyorum sagiyorum gece saat başı artık kızıyor sanki zorla uyandıRiuorum saat başı ama hala varC
Cnm sende saglikla almissin kucagina tebrik ederim. Benim kizimin da sariligi gecmiyor. Benim kan grubum 0+ esimin b+ oldugu icin bir de bebek baba kanini almis kan uyusmazlik gibi bir seymis bebekle aramda biraz gec atlatir dedi sariligi. Hastanede sariligi 7.6 idi, 3 gun sonra 12, dun gittik 11.6ya dusmus. Kizimin her yeri mosmor ya cok uzulyorum bende. Doktor 10-15 dk direk gunese tutun dedi bebegi. Ben sadece kollari ve bacaklarini 5 dk kadar tutuyorum. Sabah aksam mama takviyesi yapıyorum 20cc. Insallah tez zamanda atlatirlar cok cnm sklyor ya.
Evet bol bol emzir cnm birde direk gunese tut camdan falan degil. Insallah cabucak gecerÇok sağol cnm seninde hayırlı uğurlu olsun.ınankı sürekli emziriyorum sagiyorum gece saat başı artık kızıyor sanki zorla uyandıRiuorum saat başı ama hala var
Allah hayirli dogumlar nasip etsin cnm saglikla kavus minigine. Tam olarak kac haftaliksin. Ben spinal sezeryan oldum cok memnun kaldim.
Hadi gözün aydın adını ne veriyorsun kadir güzel isim benceiyi yapmışsın bu mübarek günde dünyaya gelecek. Rabbim hayırlı evlat kilsin. Sağlıkla al kucağına canım
Evet bi kiz bi erkek benim bebislerede sut yetmiyi emzirip mama veriyrum sut artirici nisey kullaniyomusunuz
Adıyla büyüsün minik Miraç da güzelamin canım. İki isimli olacak biri kayınpederimin ismi birinide ben koyuyorum önceden belirlemiştim Miraç olacak
Adıyla büyüsün minik Miraç da güzel
Olsun canım ne yapcan siz iyi olun da boşver sen şimdi bebeğini ve gelecek güzel günleri düşün. Yarın bu saatlerde kucağında olacak meleginamin. Çok heyecanlıyım ya saat gecmiyo birazda korku var tabi ve bide ailemden kimse olmayacak yanımda içimde acıyor karışık şeyler hissediyorum işte
Allah anali babali buyutsun cnm hayırlı ugurlu olsun. Bahtı guzel olsun.Kızlar bende bebişime kavuştum simdi mışıl mışıl uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?