• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim bana da aynisini soylemisti dr. Suyum azaldigi icin detayli ultrasona girdim ordaki uzman plesanta kireclenmis yaslaniyo artik dogum yaklastikç olur normal demistdemisti ama benim doguma 1 hafta vardi senin ne kadar var bilmiyorum çok mu kucuk bebegin? 3 Kg az deil bisey olmaz Allahin izniyle korkma

Oncelikle tedaviye baslayacak olan arkadaslarim allah dualaranizi kabul edip guzel saglikli bebekler nasip etsin.
Simde kizlar; buvun kontrole gittim bebegin plasentasi yaslanmaya baslamis cuma yapalim sezeryani diyor doktorum. Aslinda 39+3 te yapilacakti. Ben suan soklardayim kizlar biran 10 gun geri alininca tarih. Bebegim 3 kilo suan 1 haftada hic kilo almamis. Seviniymmi uzuliymmi bilemedim çok stresliyim cok heyecanliyim. Cumaya kadar kilo vermez insallah. Nst ye girdim birsey cikmadi. Persembe tekrar kontrol. Yinede hazirlikli gidiym diyorum bavul falan siz ne dersiniz.

Canim bana da aynisini soylemisti dr. Suyum azaldigi icin detayli ultrasona girdim ordaki uzman plesanta kireclenmis yaslaniyo artik dogum yaklastikç olur normal demistdemisti ama benim doguma 1 hafta vardi senin ne kadar var bilmiyorum çok mu kucuk bebegin? 3 Kg az deil bisey olmaz Allahin izniyle korkma
Benim 2 hafta kadar var. 13 temmuz sezeryan olacaktim simde 10 gun erken olacak nasipse.

Oncelikle tedaviye baslayacak olan arkadaslarim allah dualaranizi kabul edip guzel saglikli bebekler nasip etsin.
Simde kizlar; buvun kontrole gittim bebegin plasentasi yaslanmaya baslamis cuma yapalim sezeryani diyor doktorum. Aslinda 39+3 te yapilacakti. Ben suan soklardayim kizlar biran 10 gun geri alininca tarih. Bebegim 3 kilo suan 1 haftada hic kilo almamis. Seviniymmi uzuliymmi bilemedim çok stresliyim cok heyecanliyim. Cumaya kadar kilo vermez insallah. Nst ye girdim birsey cikmadi. Persembe tekrar kontrol. Yinede hazirlikli gidiym diyorum bavul falan siz ne dersiniz.
38. Hafta başı itibari ile sezeryan olabilir bebiş gelişimini tamamlıyor çünkü ayrıca kilosu da iyi maaşallah üzülecek birşey yok cnm biran önce kucağına alacaksın sevin buna ;) bnm de 38+4 de yani 10 Temmuz'da olacak Allah nasip eder bebiş erken davranmazsa çünkü sancılarım var, doktorda sın iki gittiğimde suyuna ve pledenta yaşlanması var mı ona bakıyor sağolsunlar tedbirlik doktorlar hiç riske atmıyorlar :) böyle düşün ve sevin

38. Hafta başı itibari ile sezeryan olabilir bebiş gelişimini tamamlıyor çünkü ayrıca kilosu da iyi maaşallah üzülecek birşey yok cnm biran önce kucağına alacaksın sevin buna :KK66: bnm de 38+4 de yani 10 Temmuz'da olacak Allah nasip eder bebiş erken davranmazsa çünkü sancılarım var, doktorda sın iki gittiğimde suyuna ve pledenta yaşlanması var mı ona bakıyor sağolsunlar tedbirlik doktorlar hiç riske atmıyorlar :) böyle düşün ve sevin
Sagol cnm sende hayielisiyla saglikla al kucağına senin bebisde gununde gelsin insallah. Yarinda bir gel bakalim dedi. Cumaya kadar kilo vermez insallah korkum o. Benim sancim falan cikmadi ama. Herseyin hayirlisi olsun cnm bebislerimize saglikla kavusalim.

merhaba Arkadaşlar, öncelikle Allahım bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

canlarım bende yeniden tüp bebek tedavisine başlıcam. muhtemelen bayramdan sonra olacak.
hepimiz biliyoruz ki maddi manevi çöküntüye girdiğimiz dönemler çoğunlukta. sizden bir ricam olacak.
elinde tedavisinden arta kalan ve orgalutran ve ovilette iğnesi olanlar eğer kullanmayacaklarsa bana gönderebilir misiniz? geçen tedavimde 6 şırınga orgalutran kullanmıştım. belki bazı arkadaşlarda 1-2 adet vardır diye düşündüm. maddi imkanımız çok kısıtlı şuanda. belki sizler bir nebze bana yardımcı olursunuz.
şimdiden Allah razı olsun. hepinizi öpüyorum. bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin. :)

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlar sağlıkla büyütün kuzularınizi. Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah. .
ben geçen hafta çarşamba doğum yaptım sezeryan ile. Sutum gelmedi ilk başta. Sonra da süt goguslerde birikti genel cerrahi dr u boşalttı. Pazartesi gününden bu yana yavaş yavaş artış var fakat bebis memeyi hiçbir şekilde almıyor :( makine ile sagiyorum yetmiyor tabi ki mama veriyoruz. Bu durum düzene girer mi ben çok üzülüyorum. . Uğraşıyorum memede tutturmak için o agliyo ben de aglıyorum :( aranızda mama veren var mı hangisini kullaniyosunuz kaç saat aralıklarla veriyorsunuz. Inanin zor sahip olduğum bebeğime sevincimin önüne geçiyor emmeme durumu :( yardım lutfen

Kızlar bende bugün kontrole gittim bebeğim 43 cm 2800 gr olmuş ayin 15 de sezeryanla dünyaya gelecek
gözünaydın canım az kalmış seninde hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)

merhaba Arkadaşlar, öncelikle Allahım bebeklerinizi hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

canlarım bende yeniden tüp bebek tedavisine başlıcam. muhtemelen bayramdan sonra olacak.
hepimiz biliyoruz ki maddi manevi çöküntüye girdiğimiz dönemler çoğunlukta. sizden bir ricam olacak.
elinde tedavisinden arta kalan ve orgalutran ve ovilette iğnesi olanlar eğer kullanmayacaklarsa bana gönderebilir misiniz? geçen tedavimde 6 şırınga orgalutran kullanmıştım. belki bazı arkadaşlarda 1-2 adet vardır diye düşündüm. maddi imkanımız çok kısıtlı şuanda. belki sizler bir nebze bana yardımcı olursunuz.
şimdiden Allah razı olsun. hepinizi öpüyorum. bizler içinde dualarınızı eksik etmeyin. :)
canım ben şuan evde değlim annemdeyim evde bişeyler vardı ama hangisinden kaç tane hatırlamıyorum eğer işine yarayacaksa ben sana göndermek isterim :)

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlar sağlıkla büyütün kuzularınizi. Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah. .
ben geçen hafta çarşamba doğum yaptım sezeryan ile. Sutum gelmedi ilk başta. Sonra da süt goguslerde birikti genel cerrahi dr u boşalttı. Pazartesi gününden bu yana yavaş yavaş artış var fakat bebis memeyi hiçbir şekilde almıyor :KK43: makine ile sagiyorum yetmiyor tabi ki mama veriyoruz. Bu durum düzene girer mi ben çok üzülüyorum. . Uğraşıyorum memede tutturmak için o agliyo ben de aglıyorum :KK43: aranızda mama veren var mı hangisini kullaniyosunuz kaç saat aralıklarla veriyorsunuz. Inanin zor sahip olduğum bebeğime sevincimin önüne geçiyor emmeme durumu :KK43: yardım lutfen
böyle bi durumla karşılaşmadım hiç :( bende arada mama veriyorum görümcem tavsiye etmişti bebelac nutrikonfort diye bi mama bbeğim mamayı da sütü de alıyor çok sükür.. inşallah senin durumun da düzelir bir an önce ..

ben geçen hafta çarşamba doğum yaptım sezeryan ile. Sutum gelmedi ilk başta. Sonra da süt goguslerde birikti genel cerrahi dr u boşalttı. Pazartesi gününden bu yana yavaş yavaş artış var fakat bebis memeyi hiçbir şekilde almıyor :KK43: makine ile sagiyorum yetmiyor tabi ki mama veriyoruz. Bu durum düzene girer mi ben çok üzülüyorum. . Uğraşıyorum memede tutturmak için o agliyo ben de aglıyorum :KK43: aranızda mama veren var mı hangisini kullaniyosunuz kaç saat aralıklarla veriyorsunuz. Inanin zor sahip olduğum bebeğime sevincimin önüne geçiyor emmeme durumu :KK43: yardım lutfen
Merhaba bende senle aynıyim çarşamba doğum yaptım ve aynj şeyleri yaşadım. Ve suan bebeğim sarilik vAr.bugün çıkan sonuca göre hastane de kalıp kalmayacagi belli olacak

Bende kalanları verecek birini bulamamıştım sağlık Ocağı'na sordum bize soranlar oluyo dediler onlara vermiştim sende evinin yakınında sağlık Ocağı'na da sorarak şansını dene istersen, Rabbim yardımcın olsun

gözünaydın canım az kalmış seninde hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah :)

canım ben şuan evde değlim annemdeyim evde bişeyler vardı ama hangisinden kaç tane hatırlamıyorum eğer işine yarayacaksa ben sana göndermek isterim :)

böyle bi durumla karşılaşmadım hiç :KK43: bende arada mama veriyorum görümcem tavsiye etmişti bebelac nutrikonfort diye bi mama bbeğim mamayı da sütü de alıyor çok sükür.. inşallah senin durumun da düzelir bir an önce ..

Amin inşallah heyecan dorukta zaten :)

Back