• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim genelde kayısı suyu ve yuruyus iyi geliyo herseyi yaptim demissin ama yine de soylemek istedim

Hayırlı aksamlar arkadaşlar bende çok şükür doğum yaptim.sariligimiz var.birde ben de bağırsak sıkıntısi çıkamadım ve taş gibi karnim ne yapacam bilmiyorum hersey denedik.

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlar sağlıkla büyütün kuzularınizi. Doğum yapacaklar Allah yardımcınız olsun sağlıkla kucağıniza alın inşallah. .
ben geçen hafta çarşamba doğum yaptım sezeryan ile. Sutum gelmedi ilk başta. Sonra da süt goguslerde birikti genel cerrahi dr u boşalttı. Pazartesi gününden bu yana yavaş yavaş artış var fakat bebis memeyi hiçbir şekilde almıyor :KK43: makine ile sagiyorum yetmiyor tabi ki mama veriyoruz. Bu durum düzene girer mi ben çok üzülüyorum. . Uğraşıyorum memede tutturmak için o agliyo ben de aglıyorum :KK43: aranızda mama veren var mı hangisini kullaniyosunuz kaç saat aralıklarla veriyorsunuz. Inanin zor sahip olduğum bebeğime sevincimin önüne geçiyor emmeme durumu :KK43: yardım lutfen
Sakinn pes etme. Canim seni.anliyrum benim bebegim tam.10gun boyunca bni. Emmedi hergun agladi,, uzuldum.. Destek.goremedim.. Ewde.kim varsa.kovdumm resmn.bn bakarim yawruma dedim cunku kayinvalidem sagolsun ilk sutum gelmedi sutu yok diye yayim yapti sutum gldi emmiyr diye yayin yapti.. Bak canim yaninda.kim varsa.birazcik odayi dahi bosalt hafif los bir isikta yari ciplak ol.. Ustunu ac.. Bebegini soy sadece. Bezi Olsun.. Ilk.once meme sonra mama tammi senn bebgin. 2.5saate.bir.acikir ortalama.. 30cc faln icer.. Dekklerimi yap buarada sutun gitmesin bebek.emiyrmus gibi 2saate.bir.sag 15 dkika birini 15dakika otekini ama.ilk once.bebegine.memeyi sun.. Sonra mama kuralin.bu olsun.. Buarada mama olarak hipp ve evolvia onerriimm biz ilk basta hep mama kullniyrduk simdi gunde 2 bazen.3veriyrum yakinda.. Full kesicem.. Agliycaktir. Ama.korkma. disardakilerede kulgini.kes.. Elinde.mama ile gezen.cok.olcak :) ama sen.yilma anne.sutunu vericem.de.. Bu yazi hepinize gitsin.. Bol.sutler.

Hayırlı aksamlar arkadaşlar bende çok şükür doğum yaptim.sariligimiz var.birde ben de bağırsak sıkıntısi çıkamadım ve taş gibi karnim ne yapacam bilmiyorum hersey denedik.
Kuzumm hayrli olsun.. Bol bol.emzr.. Begini gak.desin.guk.desin.daya memeyi eger memeni almazsa.mama ver.. Bol nol kaka yapicktir korkma.. Birde hergun bnyo yaptrmaya calis.. Ve.. Suyuna altin yuzugunu koy.. Bizim bebek.25gun sonra azldi..

Kuzumm hayrli olsun.. Bol bol.emzr.. Begini gak.desin.guk.desin.daya memeyi eger memeni almazsa.mama ver.. Bol nol kaka yapicktir korkma.. Birde hergun bnyo yaptrmaya calis.. Ve.. Suyuna altin yuzugunu koy.. Bizim bebek.25gun sonra azldi..
Çok sağol cnm emiyor çok şükür hem sagıyorum ara ara emin olmak için bakalım.Sen nasılsin senin oglus öp yeriMe

Sakinn pes etme. Canim seni.anliyrum benim bebegim tam.10gun boyunca bni. Emmedi hergun agladi,, uzuldum.. Destek.goremedim.. Ewde.kim varsa.kovdumm resmn.bn bakarim yawruma dedim cunku kayinvalidem sagolsun ilk sutum gelmedi sutu yok diye yayim yapti sutum gldi emmiyr diye yayin yapti.. Bak canim yaninda.kim varsa.birazcik odayi dahi bosalt hafif los bir isikta yari ciplak ol.. Ustunu ac.. Bebegini soy sadece. Bezi Olsun.. Ilk.once meme sonra mama tammi senn bebgin. 2.5saate.bir.acikir ortalama.. 30cc faln icer.. Dekklerimi yap buarada sutun gitmesin bebek.emiyrmus gibi 2saate.bir.sag 15 dkika birini 15dakika otekini ama.ilk once.bebegine.memeyi sun.. Sonra mama kuralin.bu olsun.. Buarada mama olarak hipp ve evolvia onerriimm biz ilk basta hep mama kullniyrduk simdi gunde 2 bazen.3veriyrum yakinda.. Full kesicem.. Agliycaktir. Ama.korkma. disardakilerede kulgini.kes.. Elinde.mama ile gezen.cok.olcak :) ama sen.yilma anne.sutunu vericem.de.. Bu yazi hepinize gitsin.. Bol.sutler.

Canım çok teşekkür ederim cevabın için 3 gündür uğraşıyorum. Çocuk resmen psikopat oldu yatirdigim an ağlamaya basliyo :( uyku denilen bişey kalmadı çocukta. Etrafa sakin sakin bakınan çocuk gitti ağlak bişey geldi :( uykusunda bile iç çeke ceke ağlıyor. Çok istiyorum emsin diye o aglayınca ben de aglıyorum. Inşallah tutar.. Makine ile sagiyorum sürekli.. Allah yardımcımız olsun hepimizin.. çok güzel ama çok da zor..derdini anlayamiyoruz suan biraz buyuseler :)

Canım çok teşekkür ederim cevabın için 3 gündür uğraşıyorum. Çocuk resmen psikopat oldu yatirdigim an ağlamaya basliyo :KK43: uyku denilen bişey kalmadı çocukta. Etrafa sakin sakin bakınan çocuk gitti ağlak bişey geldi :KK43: uykusunda bile iç çeke ceke ağlıyor. Çok istiyorum emsin diye o aglayınca ben de aglıyorum. Inşallah tutar.. Makine ile sagiyorum sürekli.. Allah yardımcımız olsun hepimizin.. çok güzel ama çok da zor..derdini anlayamiyoruz suan biraz buyuseler :)
Olsun canm.saglikli olsunlarda seni anliyrum bnm.bebehimde olydi.. Meme girunce kacicak.delik.arardi.. Simdi bagimlisi oldu .. Dediklerimi uygula.sakinlestr memeni ver sakinlestr memeni ver.. Uyku modundayken dene gogsunn ucundan.bir.sut geldihini anlasin.tadini bir alsin.birakmiycak.. Uzlme.. Daha dr canim.. Benm bebek.2aylik oldu asilari bilmm.neleri bizmki suan kabiz tam.10hundr.sorunluyuz.. 2 3gunde bir masajla tuvalet yaptrmya calisyruz dusn rabbim herseyin hyrlisni vrsin..

bir saate te bir emzir sütün yetmiyorsa mama da ver ve sağlık ocağında yada hastanede sarılık derecesini ölçtür melisin çok ilerlemeden
Yapıyorum hatta bazen yarım saatte bir emziriyorum sütüm var
ama her hastane farklı ölçüyor .18 in alti à 14 ünde üstü sınırda yatirilmjyor surekli tahlil yaptiriyoruz

C
Yapıyorum hatta bazen yarım saatte bir emziriyorum sütüm var
ama her hastane farklı ölçüyor .18 in alti à 14 ünde üstü sınırda yatirilmjyor surekli tahlil yaptiriyoruz
Cnm sende saglikla almissin kucagina tebrik ederim. Benim kizimin da sariligi gecmiyor. Benim kan grubum 0+ esimin b+ oldugu icin bir de bebek baba kanini almis kan uyusmazlik gibi bir seymis bebekle aramda biraz gec atlatir dedi sariligi. Hastanede sariligi 7.6 idi, 3 gun sonra 12, dun gittik 11.6ya dusmus. Kizimin her yeri mosmor ya cok uzulyorum bende. Doktor 10-15 dk direk gunese tutun dedi bebegi. Ben sadece kollari ve bacaklarini 5 dk kadar tutuyorum. Sabah aksam mama takviyesi yapıyorum 20cc. Insallah tez zamanda atlatirlar cok cnm sklyor ya.

Selamünaleyküm ilk sayfada msjını okudum eşin azospermmiş inşallah bebeğini sağ salim kucağına almişindr benim sorum olacaktı benim eşimde azosperm tedaviyi kimde oldu eşin hormonları ne durumdaydı mıkrotese yontemiylemi bulundu cvplarsan sevinirim benimdurumumdan sen anlarsın :-(

Lütfen yardımmmm bebeğimin sariligi bitürlu geçmiyor emiyor kaka sarı ama geçmiyor bir turlu
Korkma canım bizimde yükseldi kaç gün kan verdik. Bol bol emzir güneşte dursun evde bazen. Sarı tulbent bide sarı gece ışığı yaktim geceleri ben düştü çok şükür

Son düzenleme:
Selamünaleyküm ilk sayfada msjını okudum eşin azospermmiş inşallah bebeğini sağ salim kucağına almişindr benim sorum olacaktı benim eşimde azosperm tedaviyi kimde oldu eşin hormonları ne durumdaydı mıkrotese yontemiylemi bulundu cvplarsan sevinirim benimdurumumdan sen anlarsın :-(
Aleyküm selam güzel kardeşim. Kucağımıza aldık şükürler olsun. Eşim tedaviyi celalettin Peru da gördü. Ameliyatsız cıkış oldu. Igne ve bitkisel kullandı. Hormon testleri normaldi. Az varikoseli vardı ama ameliyat olacak kadar değildi. Ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım çok şükür. Ilk sperm testinde 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü. Sonra 450 bine yükseldi. Celalettin Hoca biz direk tüp bebek için yönlendirdi. Esim hamileliğin 3 ayına kadar iğneleri bırakmadı. Inanir misin 1 milyon bile olmayan sperm sayımız 5 milyon olmuş eşim 3 hafta önce test verdi ve sonuç 5 milyon çıktı

Back