2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canım bizimki 3 gününden sonra düzene girdi. Oğluşun yeni dünyasına alışma sürecinde. Bizimkinide uyandırmak sıkıntı oluyor ama dün gece 4 ten sonra doğru düzgün uyumadı. Benimde sağ göğsümü ilk aldığında acıtıyor. Resmen ısırıp kıvırıyor.

Günaydın herkese. Uykusuz bir gece geçirdik. Gece 3 te uyandı oğlum emdi falan derken sonra doğru düzgün ne uyudu ne uyuttu. Mızmız durumundaydı sürekli. Vücudunda kızarıklıklar var baya, neden olabilir acaba bilen var mı? Bugün ilk banyomuzu yapacağız. İnşallah kızarıklıklarına iyi gelir. birde emerken göğsümü ısırıp çekiştiriyor resmen koparmak istercesine, sizlerde de varmı bu durum?

Canim oglusuna cok gecmis olsun insallah iyilesir.Gobek konusuda her bebegin farkli olabiliyor.Onemli olan gobegin tam kuruyup kendiliginden kopmasi.Sizin gobegin dusmesi de yakindir.
Sağol canım bekliyoruz bakalım
Canım günaydın. Düzelme varmı oğlunun gözünde?
Düzeliyor Şükür damla fayda etti bu gece bizde uyumadik dün karpuz fazla yedim gaz yaptı oğluma

tamam canım çok tşk ederim bı araştıralım. siz yaptıysanız kabul edildiyse tüm illerde geçerlidir ozaman. az da olsa bişeyini alırız dimi :

canim o kızariklik normalmis ben dra sordum yikandiktan şonra gecer dedi. bizim oglanin da derileri soyuluyo vucudunun kivrimlari cizgi cizgi soyulmak uzere yikanana kadar olacak sanırim bunlar alismak lazim. bende yikayacaktim aslinda ama dr gobekt dûsene kadar yikama diyince vazgebtim

Canım çok teşekkür ederim,ben istanbuldayım.bir de ilk oğlumda 3 aylıkken yaptırmıştım sünnetini,yani bezde ve küçük bebek olunca ne kadar rahat iyileşiyor biliyordum ama doğar doğmazı çok bilmiyordum.onuda sizden öğrenmiş oldum.ben doğum yapacağım hastanenin doğum servisi ve takip eden drum hariç diğer polikliniklerine çok güvenmiyorum bi de.oğlumu iki kez yanlış teşhisle o tahlilden bu bu hastaneye sevkle süründürdüler resmen.o yüzden bu konu hassas bi konu,iyi araştırıp adam gibi bi yer bulmak niyetimiz.bi de bizimki tutturdu biraz ele avuca gelsinler diye,bakalım artık nasıl olacak bilmem.dominant koca olunca böyle oluyo

Canım çok sevindim maşallah hepiniz almişsiniz kucaginiza meleklerinizi çok duygulandım allahıma binlerce şükür bize bu duyguları yaşattığı için darisida bizlere inş.ne badireler atlattik aman bise olacak falan diye sorduk sorusturduk sizde hic usenmeden cevap verdiniz cunku ayni yollardan sizde gectiginiz icin allahim bizede kucagimiza almayi nasip eder ins canım. Allah analı babalı buyutsun.

Canım biz ilaçları devlet destekli aldık ssk hepsini birden yazdılar çok şükür ilk denemede hamile kaldım elimde birsürü ilaç kaldı napacaksam bilmiyorum

Eveet seninde az kaldı canım :) melina1983 ten haber varmı? Doğum yapmıştır herhalde.

evet canım doğum yaptım haziranın ilk haftası. hiç giremedim ondan beri foruma okuyamadım bir şeyler yazdıysanız. malum iki bebekle zor. burada sayfalarca yazı birikiyor kaçırabilirim. ama alıntı yapıp yazarsanız ya da özelden mesaj atarsanız cevaplarım geç de olsa.

Arkadaşlar hepinizin adına çok sevindim meleklerinizi kucaginiza almişsiniz allahım analı babalı buyutsun . sizin elinizde ilaç kaldı mı benim ilk denememde hamile kaldım çok şükür ilaçların hepsini almıştık üç denemelikti sanırım elimde birsürü ilaç kaldı napcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…