- 23 Eylül 2014
- 427
- 940
- 158
- 40
Memur ve ya degil Tc. Vatandasi olmamiz ve 15 mayistan sonra dogum yapmis olmamiz yeterli.Yalniz para odemesi anneye yapiliyormus.Ben de memurum esimde ikimizde ogretmeniz.Eşim memur vermiyorlar oda almaktan vazgeçti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Memur ve ya degil Tc. Vatandasi olmamiz ve 15 mayistan sonra dogum yapmis olmamiz yeterli.Yalniz para odemesi anneye yapiliyormus.Ben de memurum esimde ikimizde ogretmeniz.Eşim memur vermiyorlar oda almaktan vazgeçti
Hayırli olsun canim.Aramiza hoşgeldin.Sana da hayirlirli dogumlar dileriz.Kızlar iyi günler uzun zamandır heyecanla takip ediyorum burayı bebeğini kucağına alan tüm anneler sağlıkla büyütsün meleklerini. Bende tüp bebekle şükür kızıma hamileyim ve heyecanla doğmasıni bekliyorum :)
Canım hadi gözün aydın. Sarılık ve işitme testini bize 5. Gününde yaptılar. çocuk dr da kendi doktorumda banyoyu göbek düştükten sonra yaptırın dediler. Doğumdan sonra cildi üzerindeki kalan tabaka onu koruyormuş. Sende göbek düşmesini bekle istersen. Yiyecek konusunda ben sıkıntı yaşamıyorum. Kahvaltıda yumurta, peynir, zeytin, tereyağ, bal,domates, salatalık, ne varsa yiyorum. Bol bol su, hoşaf, meyve suyu, karışım bitki çayı içiyorum. Çok şükür sütüm baya var. Özelllikle bol sıvı almaya çalış süt olsun ve sık sık emzir. Sarılık sütle engellenebiliyor. Senin oğlan kaç kilo doğmuştu?
sarılık testi bebeğin ayağından topuk kanı alıyorlar sonuç yarım saatte çıkıyor. Yemeğe gelince gaz yapan şeylerden kaçın. Hersey yiyebilirsin. Yayla çorbası süt tatlıları hurma süt yapar. Bide emzirmeye çalış sürekli gelmiyor diye bırakma. Bebis emdikçe olacak sütun. Ben dakika tutuyorum emzirirken 20 bazen 15 dk emiyor. Saat aralıkları değişiyor. Gogusum acıyor ama disimi sıkıp emziriyorum
Benim eşimde polis memuru aradı sordu o oraya yönlendiriyor o oraya. ..Memur ve ya degil Tc. Vatandasi olmamiz ve 15 mayistan sonra dogum yapmis olmamiz yeterli.Yalniz para odemesi anneye yapiliyormus.Ben de memurum esimde ikimizde ogretmeniz.
Sağol canım darısı sana ve diğer tüm arkadaslara olsun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al küçük prensesiKızlar iyi günler uzun zamandır heyecanla takip ediyorum burayı bebeğini kucağına alan tüm anneler sağlıkla büyütsün meleklerini. Bende tüp bebekle şükür kızıma hamileyim ve heyecanla doğmasıni bekliyorum :)
[/QUOTE]evet canim yine topuktan kan aldilar 10.02 çıkmis degerimiz c.tesi tekrar çagirdi. 3200 dogmustu oglum bugun 3 kg kalmis. gaz konusunda da kaynanam sıkı sikı tembıh etti sert seyler yeme diye. bide kizlar bugunden beri oglumun kakasinda incir cekirdegi gibi tane tane biseyler var çok ilginç degil mi? sutten bebege gecer dedikleri seye inandim artik :-(
[QUTE="sahra10, post: 41342354, member: 379391"]Ayy ne guzel moral veriyosun ama insan bilmedigi seyden cekiniyor iste.ben ameliyat sonrasi ilk ayaga kalkmaktan korkuyorum oturup kalkinca zor oluyo diyolar ya.bide ameliyat aninda cok panik yaparim gibime geliyor
Bugün eşim bayaa uģraşti yarin müracaatı yapacak yarin islemleri halletsin nasil oldugunu ben yazarim.Madem boyle bir fırsat verilmis faydalanalim.Bu surecte yeterince para harcadik zaten.Benim eşimde polis memuru aradı sordu o oraya yönlendiriyor o oraya. ..
Sağol canım darısı sana ve diğer tüm arkadaslara olsun. Sağlıkla hayırlısıyla kucağına al küçük prensesi
Canim ben 5. Aýimda cok cektim öksurukten zencefil ve bali kariştirip yedim.ustune bisey yiyip icmedim.o cok iyi geldi.gunde 2 kez yaptim sabah aksam.Bide kaynamis sicak su ictim.Yatarken sicak süt ictim.5-6 gunde gecti.Zaten dogum yapmadan kurtul vunku sezeryan olursan oksurmek bir iskence olacak.Kesilen yer korkunc acir.gece öksürüğüm var ne yapsam acaba! cuma günü bebeğimin 33 hafta 0 günlük olduğunu ve 1886 gr olduğunu söyledi ondan sonra 2 kilo vermişim 5 günde.
Tamam canım sen yaz .. evet bi ton para gidiyor ama yavrularımıza değer trilyonlara degisilmezBugün eşim bayaa uģraşti yarin müracaatı yapacak yarin islemleri halletsin nasil oldugunu ben yazarim.Madem boyle bir fırsat verilmis faydalanalim.Bu surecte yeterince para harcadik zaten.
Kesinlikle oyle Rabbime milyarlarca sukretsem az bana bir melek gonderdiTamam canım sen yaz .. evet bi ton para gidiyor ama yavrularımıza değer trilyonlara degisilmez
Ay öyle olmuş valla maşalla barekallah diyelim paşaya çok sevindim iyi olmasına,benim için çok iyi bi yöntem cidden bu.ama eşimi ikna etmek çok zor onun için be kadar ücret ödedin peki ayrıca?Canım merhaba. Sana sünnetimizle ilgi sonuçları bildireyim oğlumu karnımdan aldıktan sonra benim dikişlerim yapılırken oğlumunda sünneti yapıldı. İlk gün hafif bir bandajı vardı. Ertesi gün hastanaden çıkarken doktor bandajı aldı ve teramisin sürdü. Sizin hiç birşey sürmenize ya da yapmanıza gerek yok, bezi gevşek bağlayın yeter dedi. Bugün bir haftamızı doldurduk. Kızarıklık geçmiş durumda ve gayet iyi görünüyor. Sende düşünürsen tavsiye ederim. Olduda bitti maşallah, damat olur inşallah
Evet çok iyi oldu canım. Dün akşam göbeğimizde düştü, pipimiz iyileşti nerrdeyse :) canım ben doğumu ankara özel koru hastanesinde yaptım. Sünnetimiz 1100 tl ye yapıldı. Bizim hastane pahalıydı sen daha uygun fiyata yaptırabilirsin belki. Doğum yapacağın hastane ile konuş bakalım.Ay öyle olmuş valla maşalla barekallah diyelim paşaya çok sevindim iyi olmasına,benim için çok iyi bi yöntem cidden bu.ama eşimi ikna etmek çok zor onun için be kadar ücret ödedin peki ayrıca?
bende memurları kapsamıyor diye biliyorum, özel sektör çalışanı alabiliyormuş.malesef alamıycaz...Memur ve ya degil Tc. Vatandasi olmamiz ve 15 mayistan sonra dogum yapmis olmamiz yeterli.Yalniz para odemesi anneye yapiliyormus.Ben de memurum esimde ikimizde ogretmeniz.