2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

hayırlı olsun sünneti de oldu demek bende yaptırdım 17 günlüktü olduğunda bende söylemedim ki belki tepki yağar küçüçük bebeğe sünnet mi olur derler diye yazmamıştım ben tek değilmişim yani...

Teşekkürederim cnm.çok ağrılı mi bu sezaryan heycan dorukta yarın tarihimiz belli oluyor
yani ağrı oluyor ama korkma hemşirelerin biri gidip diğeri geliyor ağrı kesicini eksik etmiyorlar ilk gün oluyor biraz ama evladını kucağına alınca unutursun ağrını

omertcan bende medicana da doğum yaptım ama göbek bağı düştükten sonra sünnetini yaptırdık
bide bebekler çok ağrı hissetmezler miş olurmuş ama ağır geçirmezlermiş büyükler kadar bende keçi örende bir doktor bulduk 350 tl ye yaptırdık kliniği var istersen adres isim veririm bide bebek lere yeni yöntem uyguluyorlar dikişi yok yara sı filan hiç yok rahat edersin küçük bir boru gibi kelepçe takıyorlar göbek bağı düşer gibi kendi düşüyor bezli çocuk daha çabuk iyileşir 5 günde düştü bizimki tertemiz şuan

Sizinkide hayırlı olsun canım. Böylesi çok iyi oldu,iyilelti bile. Büyüklerde haftalarca hatta bazen aylarca iyileşmiyor. Damatlığınıda göstersin allah :))

Sizinkide hayırlı olsun canım. Böylesi çok iyi oldu,iyilelti bile. Büyüklerde haftalarca hatta bazen aylarca iyileşmiyor. Damatlığınıda göstersin allah :))
amin aminn inşallah cümlemize evet hem büyük çocuk durmuyor yerinde bide astli bir şeyler yiyip içince yara dahada geç iyileşiyor iyi oldu gerçekten yaptırmamız allah diğerlerine de nasip etsin

bende memurları kapsamıyor diye biliyorum, özel sektör çalışanı alabiliyormuş.malesef alamıycaz...
Canım iyi araştır istersen çünkü yanlış biliyorsun.Eşim az önce başvurumuzu yaptı.Para 15 gün içerisinde hesabıma yatırılacak.Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gitti orasıda engelliler il müdurlügune yonlendirmis bir dilekce ve digum raporuyla birlikte basvuruyu aliyorlar.Annenin hesap numarasini aliyorlar ve 15 gun icinde annenin hesabina yatırilacagini soyluyorlar.

Kızlar benim minnoşun göbişi dün düştü.Artik büyüdük biz :)
Aynı anda doğup aynı gün göbek düşürdüler maşallah dün gün içerisinde yarısı ayrılmıştı göbekten, akşam 11 gibi altını değiştirirken bi baktım düşmüş

Çok şükür tarihimiz belli oldu dr epidural dedi kesindi.ama anestezi dr karar verecek yine .ayyy çok heycanliyim 38 dolmadan alacaklar kafam karıştı dr önde iki hafta dedi birsey Olmaz dedi .3 kilo bebeğim
Hadi gozun aydin tam tarihin ne zamn.dr. son adet tarihini degil ultrasonda cikan tarihi ve gelisimini dikkate aliyo demekki.

Çok şükür tarihimiz belli oldu dr epidural dedi kesindi.ama anestezi dr karar verecek yine .ayyy çok heycanliyim 38 dolmadan alacaklar kafam karıştı dr önde iki hafta dedi birsey Olmaz dedi .3 kilo bebeğim
Hadi gozun aydin tam tarihin ne zamn.dr. son adet tarihini degil ultrasonda cikan tarihi ve gelisimini dikkate aliyo demekki.

Benimde kafam çok çok karisti bilmiyorum tek temennim sağlıklı olması be bunun için nasıl yapılması gerekiyorsa yapılsın el mahkum dr lar ne derse o oluyor canjm.

Bizim göbek hala duruyor niye dusmediki. .Bizde bugün doktora gittik. Oglumun sol gözünden çapak akıyor damla verdi günde 4 kere 1 damla inşallah iyileşir. 5 gun icinde gecmezse göz doktoruna gidin dddi
Canim oglusuna cok gecmis olsun insallah iyilesir.Gobek konusuda her bebegin farkli olabiliyor.Onemli olan gobegin tam kuruyup kendiliginden kopmasi.Sizin gobegin dusmesi de yakindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…