hayırlı olsun sünneti de oldu demek bende yaptırdım 17 günlüktü olduğunda bende söylemedim ki belki tepki yağar küçüçük bebeğe sünnet mi olur derler diye yazmamıştım ben tek değilmişim yani...Evet çok iyi oldu canım. Dün akşam göbeğimizde düştü, pipimiz iyileşti nerrdeyse :) canım ben doğumu ankara özel koru hastanesinde yaptım. Sünnetimiz 1100 tl ye yapıldı. Bizim hastane pahalıydı sen daha uygun fiyata yaptırabilirsin belki. Doğum yapacağın hastane ile konuş bakalım.
yani ağrı oluyor ama korkma hemşirelerin biri gidip diğeri geliyor ağrı kesicini eksik etmiyorlar ilk gün oluyor biraz ama evladını kucağına alınca unutursun ağrınıTeşekkürederim cnm.çok ağrılı mi bu sezaryan heycan dorukta yarın tarihimiz belli oluyor
Sizinkide hayırlı olsun canım. Böylesi çok iyi oldu,iyilelti bile. Büyüklerde haftalarca hatta bazen aylarca iyileşmiyor. Damatlığınıda göstersin allah :))hayırlı olsun sünneti de oldu demek bende yaptırdım 17 günlüktü olduğunda bende söylemedim ki belki tepki yağar küçüçük bebeğe sünnet mi olur derler diye yazmamıştım ben tek değilmişim yani...
bugun tartıldıgımda 600 gr daha gitmiş bişey oluyor anlamadım ama öksürük için tüm tavsiyelere uyacağımBallı süt iç canım dikkat et çok kilo kaybetmissin. Bebeğin sağlıkla dogsun kilo alır zaten daha 33 haftalık dur bakalım daha bundan sonra hızlı kilo alacak sende yediklerine dikkat et bebeğini Besle ye iç bol bol
bende yapsam mı kiSizinkide hayırlı olsun canım. Böylesi çok iyi oldu,iyilelti bile. Büyüklerde haftalarca hatta bazen aylarca iyileşmiyor. Damatlığınıda göstersin allah :))
amin aminn inşallah cümlemize evet hem büyük çocuk durmuyor yerinde bide astli bir şeyler yiyip içince yara dahada geç iyileşiyor iyi oldu gerçekten yaptırmamız allah diğerlerine de nasip etsinSizinkide hayırlı olsun canım. Böylesi çok iyi oldu,iyilelti bile. Büyüklerde haftalarca hatta bazen aylarca iyileşmiyor. Damatlığınıda göstersin allah :))
ben göbek bağı düştü ve 17 günlüktü yaptırdığımda keçi örende bir dr a yaptırdık 350 tl fiyatıbende yapsam mı ki
nerde yaptırdınız
Canım iyi araştır istersen çünkü yanlış biliyorsun.Eşim az önce başvurumuzu yaptı.Para 15 gün içerisinde hesabıma yatırılacak.Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gitti orasıda engelliler il müdurlügune yonlendirmis bir dilekce ve digum raporuyla birlikte basvuruyu aliyorlar.Annenin hesap numarasini aliyorlar ve 15 gun icinde annenin hesabina yatırilacagini soyluyorlar.bende memurları kapsamıyor diye biliyorum, özel sektör çalışanı alabiliyormuş.malesef alamıycaz...
Aynı anda doğup aynı gün göbek düşürdüler maşallahKızlar benim minnoşun göbişi dün düştü.Artik büyüdük biz :)
Niye oluyor ki doktor ne diyor normal değil hızla kilo vermenbugun tartıldıgımda 600 gr daha gitmiş bişey oluyor anlamadım ama öksürük için tüm tavsiyelere uyacağımcherryviolinist C A N O
Hadi gozun aydinÇok şükür tarihimiz belli oldu dr epidural dedi kesindi.ama anestezi dr karar verecek yine .ayyy çok heycanliyim 38 dolmadan alacaklar kafam karıştı dr önde iki hafta dedi birsey Olmaz dedi .3 kilo bebeğim
Hadi gozun aydinÇok şükür tarihimiz belli oldu dr epidural dedi kesindi.ama anestezi dr karar verecek yine .ayyy çok heycanliyim 38 dolmadan alacaklar kafam karıştı dr önde iki hafta dedi birsey Olmaz dedi .3 kilo bebeğim
Benimde kafam çok çok karisti bilmiyorum tek temennim sağlıklı olması be bunun için nasıl yapılması gerekiyorsa yapılsın el mahkum dr lar ne derse o oluyor canjm.Hadi gozun aydintam tarihin ne zamn.dr. son adet tarihini degil ultrasonda cikan tarihi ve gelisimini dikkate aliyo demekki.
Canim oglusuna cok gecmis olsun insallah iyilesir.Gobek konusuda her bebegin farkli olabiliyor.Onemli olan gobegin tam kuruyup kendiliginden kopmasi.Sizin gobegin dusmesi de yakindir.Bizim göbek hala duruyor niye dusmediki. .Bizde bugün doktora gittik. Oglumun sol gözünden çapak akıyor damla verdi günde 4 kere 1 damla inşallah iyileşir. 5 gun icinde gecmezse göz doktoruna gidin dddi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?