• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

evet canım doğum yaptım haziranın ilk haftası. hiç giremedim ondan beri foruma okuyamadım bir şeyler yazdıysanız. malum iki bebekle zor. burada sayfalarca yazı birikiyor kaçırabilirim. ama alıntı yapıp yazarsanız ya da özelden mesaj atarsanız cevaplarım geç de olsa.
Maşallah canım,gözünüz aydın :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı büyütsün. Meleklerin nasıl,sen nasılsın? Ne zaman doğum yaptın?

Çok şükür tarihimiz belli oldu dr epidural dedi kesindi.ama anestezi dr karar verecek yine .ayyy çok heycanliyim 38 dolmadan alacaklar kafam karıştı dr önde iki hafta dedi birsey Olmaz dedi .3 kilo bebeğim
Cnm hangi gune verdi neden 38 dolmadan aliyor bebegi. Benim dr 39 hafta yapariz sezeryani demisti. Ayni gun oldugumuz ucin merak ettim.

Be
Arkadaşlar hepinizin adına çok sevindim meleklerinizi kucaginiza almişsiniz allahım analı babalı buyutsun . sizin elinizde ilaç kaldı mı benim ilk denememde hamile kaldım çok şükür ilaçların hepsini almıştık üç denemelikti sanırım elimde birsürü ilaç kaldı napcam bilmiyorum
Ben tedavi oldugum hastaneye bagislamistim orda gercekten ihtiyaci olan insanlar oluyor. Ben oyle yaptim cnm evde duracagina bir faydasi olsun istedim.

Be

Ben tedavi oldugum hastaneye bagislamistim orda gercekten ihtiyaci olan insanlar oluyor. Ben oyle yaptim cnm evde duracagina bir faydasi olsun istedim.
Canım onu bende düşündüm ama sonra şöyle dedim zaten oraya gelenler maddi imkanlarını hazırlamış gelmişler diye düşünüyorum bilmiyorum valla

Canım çok sevindim maşallah hepiniz almişsiniz kucaginiza meleklerinizi çok duygulandım allahıma binlerce şükür bize bu duyguları yaşattığı için darisida bizlere inş.ne badireler atlattik aman bise olacak falan diye sorduk sorusturduk sizde hic usenmeden cevap verdiniz cunku ayni yollardan sizde gectiginiz icin allahim bizede kucagimiza almayi nasip eder ins canım. Allah analı babalı buyutsun.
Amin canim saol. Yogunluktan giremiyorum ben ama burdaki gun sayan arkadaslarim hep dualarimdasiniz. Oglusumu emzirirken altini degisirken uyumasini seyrederken hep dua ediyorum Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etme diye. Hayatimiz birden bire okadar yogunlasti o kadar doluverdi ki nete girmek bi yana evimi supurgeye almaya firsat kalmiyo. Zaten bebis uyuyunca direkbende uyumaya calisiyorum bu ara. Esimin dudagi bile ucukladi canim var gerisini sen dusun:KK48: ama hep diyorum dunyada bundan daha buyuk mutluluk olamaz.. Rabbim sizlere hayirlisiyla saglikla kucaklariniza almak nasip etsin.evlat hasreti ceken herkese de tez vakitte asip etsin insallah:KK33:

Amin canim saol. Yogunluktan giremiyorum ben ama burdaki gun sayan arkadaslarim hep dualarimdasiniz. Oglusumu emzirirken altini degisirken uyumasini seyrederken hep dua ediyorum Allahim kimseyi bu duygudan mahrum etme diye. Hayatimiz birden bire okadar yogunlasti o kadar doluverdi ki nete girmek bi yana evimi supurgeye almaya firsat kalmiyo. Zaten bebis uyuyunca direkbende uyumaya calisiyorum bu ara. Esimin dudagi bile ucukladi canim var gerisini sen dusun:KK48: ama hep diyorum dunyada bundan daha buyuk mutluluk olamaz.. Rabbim sizlere hayirlisiyla saglikla kucaklariniza almak nasip etsin.evlat hasreti ceken herkese de tez vakitte asip etsin insallah:KK33:
Amin canim benim Çokmu tatlı yorgunluklar dimi canim

Eveet seninde az kaldı canım :) melina1983 melina1983 ten haber varmı? Doğum yapmıştır herhalde.
Sorma,evet az kaldı.heyecan başlıyor ufak ufak.son 4-5 hafta kısmetse.melina doğum yaptı evet ama iki bebekle başı kalabalık olduğundan sanırım fazla vakit bulamıyor girmek için

Kizlar babalar günü yaklaşıyor ne yapmayı düşünuyorsunuz?
20'si bizimkinin doğumgünü,21'i babalar günü,22'si evlilik yıldönümümüz:confused: ben de 3'ü biarada düşüncesiyle maviden bi kot ve tişört aldım.artık makbule geçer heralde.

Kızlar ben bisey soracagim bebek 7 günlük olunca saçını kesip gramı kadar altın yapıp ihtiyacı olana veriliyormuş dinimizde var bu da ben bebegin saçını neyle keseceğiz ona karar veremedim bi fikriniz varmi
Canım,abimler yapmıştı onu.geçende de biri bi hocaya sormuştu.kesmek şart değilmiş.zaten toplasan ne saçı olcak bebrğin,taş çatlasa 2 gr var yok.bu nisbette verirsen oluyomuş,göz kararı yani.illede kesip tartılıncak diye bişey yok

Maşallah canım,gözünüz aydın :nazar::nazar::nazar: Allah analı babalı büyütsün. Meleklerin nasıl,sen nasılsın? Ne zaman doğum yaptın?

önceki hafta yaptım doğumu canım. teşekkür ederiz. bebekler iyi çok şükür uğraşıyoruz işte gazıydı kabızıydı ağlamasıydı derken geçip gidiyor zaman :)

Canım,abimler yapmıştı onu.geçende de biri bi hocaya sormuştu.kesmek şart değilmiş.zaten toplasan ne saçı olcak bebrğin,taş çatlasa 2 gr var yok.bu nisbette verirsen oluyomuş,göz kararı yani.illede kesip tartılıncak diye bişey yok

Bizde öyle düşündük de iste hani oluyor mu olmuyor mu die saol cevabın için :) bizde öyle yaparız

Back