• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Teyzeleri biz bugün doktora gittik kontrole.Kizım 1 haftada 185 gr. almış maaşallah :nazar::nazar::nazar: Boyumuzda 2 cm. uzamiş 54 cm. olmuşuz.Doktor mama vermesine ragmen ben kullanmadim.Emzirdikçe sütüm arttı mamaya gerek kalmadı.
Maşallah kuzuuya :nazar:canım bizde gitcez bakalım ne çıkacak:KK76:

Korkma niye korkuyorsun çok güzel gececek diye dusun hic korkulacak bisey yok.Aksine dunyanin.en guzel varligiyla kabvusacaksin heyecanlan canim.
Tabiki çok heycanlanliyim ama korku nun önüne geçemiyorum zaten buara hiç iyi değilim hep ağlama modundayim içim yanıYo gibi.Allahım yardım etsin

Merhabalar;

Dün doktor kontrolüm vardı, herşey yolunda çok şükür, ancak doktora bebeğim geçen hafta neredeyse 5 gün hiç hareket etmedi dediğimde sitemle karışık kızdı, neden gelmedin diye, böyle durumlarda erkenmiş geçmiş sen karar verme, 6-7 saat bir bebek hareket etmezse hemen gece kaç olursa olsun dahi geleceksin, seni makineye bağlıycaz dedi, yani bunu atlama bu önemli, Allah korusun şu an üzülmüş olabilirdik dedi. Bende 28 haftadan önce hareketleri tutarlı değil diye içim içimi yese de panik yapmamaya çalıştım ama öyle değilmiş.

Birde doktor herşey uygun senin için normal doğum düşünüyorum dedi :) hayırlısı ...

Gunaydin kizlar.sicaklar yine bastirdi geceleri yatagin icinde bir o yana bir bu yana done done sabahi ediyorum.bnm doguma da cok az kaldi. 22_26 haziran tarihleri arasinda olacak. dr. 20 sinde gunu kesinlestiricek. hayat masal naz hayat masal naz bende cok korkuyorum tabi heyecan da var ama en cok korku.o an napicam bilmiyorum.Rabbim sabrini dayanma gucunu veriyodur elbet.

Gunaydin kizlar.sicaklar yine bastirdi geceleri yatagin icinde bir o yana bir bu yana done done sabahi ediyorum.bnm doguma da cok az kaldi. 22_26 haziran tarihleri arasinda olacak. dr. 20 sinde gunu kesinlestiricek. hayat masal naz hayat masal naz bende cok korkuyorum tabi heyecan da var ama en cok korku.o an napicam bilmiyorum.Rabbim sabrini dayanma gucunu veriyodur elbet.
Aminnn canim. Aynen benimde ay sonu

Doğum yaklaştı vé korku doruk ta Allahım yardım ett..
Hiic korkma dogumun korkulacak biseycigi yok canim. Ilk gun biraz dikislerde sikinti oluyo. O da her gun daha iyi oluyo. Birde kucagina alinca kokusunu cekince gozunde baska bise olmuyo zaten :KK36: Rabbim kolaylik ve saglik versin :KK15:

Hiic korkma dogumun korkulacak biseycigi yok canim. Ilk gun biraz dikislerde sikinti oluyo. O da her gun daha iyi oluyo. Birde kucagina alinca kokusunu cekince gozunde baska bise olmuyo zaten :KK36: Rabbim kolaylik ve saglik versin :KK15:
Oy canjm benim inşallah Allahın izniyle insallah dua ediyorum ...Sen nasılsin oglus nasıl çok çok öp yerime senj de opuyorum Allaha emanet ol

kızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle :KK36::KK36::KK36::KK200::KK200::KK200:
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah prensesini :)

kızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle :KK36::KK36::KK36::KK200::KK200::KK200:

Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla bebeğini kucağına al :KK68: Sen de bursalıydın değil mi bir ara konuşmuştuk sanki.. hangi hastanede doğum yapacaksın? Doğumdan sonra nasıl geçtiğine dair bize de yaz olur mu? Allah yardımcınız olsun..

Back