Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah kuzuuya canım bizde gitcez bakalım ne çıkacakTeyzeleri biz bugün doktora gittik kontrole.Kizım 1 haftada 185 gr. almış maaşallah Boyumuzda 2 cm. uzamiş 54 cm. olmuşuz.Doktor mama vermesine ragmen ben kullanmadim.Emzirdikçe sütüm arttı mamaya gerek kalmadı.
Rica ederim.ben öyle dinledim oluyor demişti kavaklı hoca.Bizde öyle düşündük de iste hani oluyor mu olmuyor mu die saol cevabın için :) bizde öyle yaparız
Korkma niye korkuyorsun çok güzel gececek diye dusun hic korkulacak bisey yok.Aksine dunyanin.en guzel varligiyla kabvusacaksin heyecanlan canim.Doğum yaklaştı vé korku doruk ta Allahım yardım ett..
Tabiki çok heycanlanliyim ama korku nun önüne geçemiyorum zaten buara hiç iyi değilim hep ağlama modundayim içim yanıYo gibi.Allahım yardım etsinKorkma niye korkuyorsun çok güzel gececek diye dusun hic korkulacak bisey yok.Aksine dunyanin.en guzel varligiyla kabvusacaksin heyecanlan canim.
Aminnn canim. Aynen benimde ay sonuGunaydin kizlar.sicaklar yine bastirdi geceleri yatagin icinde bir o yana bir bu yana done done sabahi ediyorum.bnm doguma da cok az kaldi. 22_26 haziran tarihleri arasinda olacak. dr. 20 sinde gunu kesinlestiricek. hayat masal naz bende cok korkuyorum tabi heyecan da var ama en cok korku.o an napicam bilmiyorum.Rabbim sabrini dayanma gucunu veriyodur elbet.
Hiic korkma dogumun korkulacak biseycigi yok canim. Ilk gun biraz dikislerde sikinti oluyo. O da her gun daha iyi oluyo. Birde kucagina alinca kokusunu cekince gozunde baska bise olmuyo zaten Rabbim kolaylik ve saglik versinDoğum yaklaştı vé korku doruk ta Allahım yardım ett..
Oy canjm benim inşallah Allahın izniyle insallah dua ediyorum ...Sen nasılsin oglus nasıl çok çok öp yerime senj de opuyorum Allaha emanet olHiic korkma dogumun korkulacak biseycigi yok canim. Ilk gun biraz dikislerde sikinti oluyo. O da her gun daha iyi oluyo. Birde kucagina alinca kokusunu cekince gozunde baska bise olmuyo zaten Rabbim kolaylik ve saglik versin
Hayırlı olsun canım. Sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın inşallah prensesini :)kızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle
Canim maşallah sende dogmussun rabbim hayirki evlatlar etain bundan sonra kadinlar kulübüne girmeye vaktin olmayacak:)önceki hafta yaptım doğumu canım. teşekkür ederiz. bebekler iyi çok şükür uğraşıyoruz işte gazıydı kabızıydı ağlamasıydı derken geçip gidiyor zaman :)
hadi canm gözün aydın sağlıcakla kucağına al bebeşinikızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle
kızlaaarrr biz az önce doktordan geldik bu son kontroldü yarın saat 11de epidural sezeryanla prensesime kavışuyorum Allah'ın izniyle