Canim ben de uyandiramiyorum. Ama o uyurken de olsa tepiyorum valla agzina caresi yok.bazen Hic uyanmadan emiyo gazini aliyorum altini degistiriyorum pasa bana misin demiyo uykuya devam
aman uzun sure acbirakma uyurken de olsa al kucagina emzir. Bizde gogus ucu derdi var. derdi var kendisi yok
cok kucuk geliyo alamiyo silikon ucla veriyorum.yine de herseferinde silikon uc olmadan biraz cabaliyoruz. Sundurmekten agriyo goguslerim
Dikis yerlerinde ayni agri bende de var ozellikle sag tarafdaki uc kisim hem agriyo hem yaniyo icten icten. Birde bazen yattihimda kalkamiyorum. Yatarken de zorluyo agrisi ama her gecen gun biraz daha hafifliyo.Benim dr dolorex kullanabilirsin dedi. Rahatlatiyo beni. Ama hamilelikte oldugu gibi kolay kolay sikintilari dile getirmiyorum. Rabbimin verdigi herseye bin sukur. Minnak adamimi kucagima her alisimda herseye degdi diyorum
Allahim hepimizin yavrulrina guzel omurler versin. Evlerimizden huzur eksik olmasin insallah... dogum icin gun sayan arkadaslara da biranonde kolaylikla sglikla meleklerini kucaklarina almak nasip etsin