• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydin kizlar. yeni yeni tarih alanlar var hayirli olsun. bizde gece nobetteydik saat basi kalkip emmek istiyo oglum, emerken uyuyo, uyurken gazini cikarayim diyorum omzumdayken yine uyanip meme istiyo goguslerim çok aciyo ne zaman biter bilen var mi?
Canım bizimki 3 gününden sonra düzene girdi. Oğluşun yeni dünyasına alışma sürecinde. Bizimkinide uyandırmak sıkıntı oluyor ama dün gece 4 ten sonra doğru düzgün uyumadı. Benimde sağ göğsümü ilk aldığında acıtıyor. Resmen ısırıp kıvırıyor.

Günaydın herkese. Uykusuz bir gece geçirdik. Gece 3 te uyandı oğlum emdi falan derken sonra doğru düzgün ne uyudu ne uyuttu. Mızmız durumundaydı sürekli. Vücudunda kızarıklıklar var baya, neden olabilir acaba bilen var mı? Bugün ilk banyomuzu yapacağız. İnşallah kızarıklıklarına iyi gelir. :110: birde emerken göğsümü ısırıp çekiştiriyor resmen koparmak istercesine, sizlerde de varmı bu durum?

Canim oglusuna cok gecmis olsun insallah iyilesir.Gobek konusuda her bebegin farkli olabiliyor.Onemli olan gobegin tam kuruyup kendiliginden kopmasi.Sizin gobegin dusmesi de yakindir.
Sağol canım bekliyoruz bakalım:KK51:
Canım günaydın. Düzelme varmı oğlunun gözünde?
Düzeliyor Şükür damla fayda etti:KK16: bu gece bizde uyumadik dün karpuz fazla yedim gaz yaptı oğluma:cry:

Canım iyi araştır istersen çünkü yanlış biliyorsun.Eşim az önce başvurumuzu yaptı.Para 15 gün içerisinde hesabıma yatırılacak.Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gitti orasıda engelliler il müdurlügune yonlendirmis bir dilekce ve digum raporuyla birlikte basvuruyu aliyorlar.Annenin hesap numarasini aliyorlar ve 15 gun icinde annenin hesabina yatırilacagini soyluyorlar.
tamam canım çok tşk ederim bı araştıralım. siz yaptıysanız kabul edildiyse tüm illerde geçerlidir ozaman. az da olsa bişeyini alırız dimi :

canim o kızariklik normalmis ben dra sordum yikandiktan şonra gecer dedi. bizim oglanin da derileri soyuluyo vucudunun kivrimlari cizgi cizgi soyulmak uzere yikanana kadar olacak sanırim bunlar alismak lazim. bende yikayacaktim aslinda ama dr gobekt dûsene kadar yikama diyince vazgebtim

Günaydın herkese. Uykusuz bir gece geçirdik. Gece 3 te uyandı oğlum emdi falan derken sonra doğru düzgün ne uyudu ne uyuttu. Mızmız durumundaydı sürekli. Vücudunda kızarıklıklar var baya, neden olabilir acaba bilen var mı? Bugün ilk banyomuzu yapacağız. İnşallah kızarıklıklarına iyi gelir. :110: birde emerken göğsümü ısırıp çekiştiriyor resmen koparmak istercesine, sizlerde de varmı bu durum?

omertcan bende medicana da doğum yaptım ama göbek bağı düştükten sonra sünnetini yaptırdık
bide bebekler çok ağrı hissetmezler miş olurmuş ama ağır geçirmezlermiş büyükler kadar bende keçi örende bir doktor bulduk 350 tl ye yaptırdık kliniği var istersen adres isim veririm bide bebek lere yeni yöntem uyguluyorlar dikişi yok yara sı filan hiç yok rahat edersin küçük bir boru gibi kelepçe takıyorlar göbek bağı düşer gibi kendi düşüyor bezli çocuk daha çabuk iyileşir 5 günde düştü bizimki tertemiz şuan
Canım çok teşekkür ederim,ben istanbuldayım.bir de ilk oğlumda 3 aylıkken yaptırmıştım sünnetini,yani bezde ve küçük bebek olunca ne kadar rahat iyileşiyor biliyordum ama doğar doğmazı çok bilmiyordum.onuda sizden öğrenmiş oldum.ben doğum yapacağım hastanenin doğum servisi ve takip eden drum hariç diğer polikliniklerine çok güvenmiyorum bi de.oğlumu iki kez yanlış teşhisle o tahlilden bu bu hastaneye sevkle süründürdüler resmen.o yüzden bu konu hassas bi konu,iyi araştırıp adam gibi bi yer bulmak niyetimiz.bi de bizimki tutturdu biraz ele avuca gelsinler diye,bakalım artık nasıl olacak bilmem.dominant koca olunca böyle oluyo:KK34:

Canim ben de uyandiramiyorum. Ama o uyurken de olsa tepiyorum valla agzina caresi yok.bazen Hic uyanmadan emiyo gazini aliyorum altini degistiriyorum pasa bana misin demiyo uykuya devam :KK48: aman uzun sure acbirakma uyurken de olsa al kucagina emzir. Bizde gogus ucu derdi var. derdi var kendisi yok :KK51:cok kucuk geliyo alamiyo silikon ucla veriyorum.yine de herseferinde silikon uc olmadan biraz cabaliyoruz. Sundurmekten agriyo goguslerim:KK64: Dikis yerlerinde ayni agri bende de var ozellikle sag tarafdaki uc kisim hem agriyo hem yaniyo icten icten. Birde bazen yattihimda kalkamiyorum. Yatarken de zorluyo agrisi ama her gecen gun biraz daha hafifliyo.Benim dr dolorex kullanabilirsin dedi. Rahatlatiyo beni. Ama hamilelikte oldugu gibi kolay kolay sikintilari dile getirmiyorum. Rabbimin verdigi herseye bin sukur. Minnak adamimi kucagima her alisimda herseye degdi diyorum :KK36: Allahim hepimizin yavrulrina guzel omurler versin. Evlerimizden huzur eksik olmasin insallah... dogum icin gun sayan arkadaslara da biranonde kolaylikla sglikla meleklerini kucaklarina almak nasip etsin:KK54:
Canım çok sevindim maşallah hepiniz almişsiniz kucaginiza meleklerinizi çok duygulandım allahıma binlerce şükür bize bu duyguları yaşattığı için darisida bizlere inş.ne badireler atlattik aman bise olacak falan diye sorduk sorusturduk sizde hic usenmeden cevap verdiniz cunku ayni yollardan sizde gectiginiz icin allahim bizede kucagimiza almayi nasip eder ins canım. Allah analı babalı buyutsun.

merhaba arkadaslar,
iki sefer zorlu gecen asılama surecimden sonra tup bebege geciş yaptık ilaclarımı aldım ancak eylul ayında kullanmaya baslayacagım, size bazı sorularım olacak, bana 450 lik 5 kutu gonal f, 2 kutu menogon(icinde 5 er tane toz ve sıvı sise var), 5 kutuda puregon du adı sanıyorum ama o igne bayagı degişik birsey, bunun yanında 2 kutu ovitrelle ve klasik kan sulandırcı agrı kesici vs vs haplar var. ben kullanımlarını hic sormadım şimdiden strese girmiyim diye ama bana bu kadar ilac cok gibi geldi siz ne kullandınız, herkezin aynı mı acaba?
Canım biz ilaçları devlet destekli aldık ssk hepsini birden yazdılar çok şükür ilk denemede hamile kaldım elimde birsürü ilaç kaldı napacaksam bilmiyorum

Eveet seninde az kaldı canım :) melina1983 melina1983 ten haber varmı? Doğum yapmıştır herhalde.

evet canım doğum yaptım haziranın ilk haftası. hiç giremedim ondan beri foruma okuyamadım bir şeyler yazdıysanız. malum iki bebekle zor. burada sayfalarca yazı birikiyor kaçırabilirim. ama alıntı yapıp yazarsanız ya da özelden mesaj atarsanız cevaplarım geç de olsa.

Arkadaşlar hepinizin adına çok sevindim meleklerinizi kucaginiza almişsiniz allahım analı babalı buyutsun . sizin elinizde ilaç kaldı mı benim ilk denememde hamile kaldım çok şükür ilaçların hepsini almıştık üç denemelikti sanırım elimde birsürü ilaç kaldı napcam bilmiyorum

Back