Benimki her emdiginde kaka yapıyor bende tedirgin oldum pazartesi kontrol var. Sarılık değeri 8 çıktı. Doğumun dan bu yana 300 gr kaybetti
Gözünaydın canım. Çok şükür öğrenmiş minik kuzu, artık aç kalmaz :)) benim sütüm ilk günden vardı. Hastanedeki gecemizde emme çalılmalarında biraz zorlanınca hemşire 10 ml mama verdi. Sonra şırıngadan mama damlatma kandırmaları yaparak emmeye alıştık. En kuvvetli emişine dün sabah başladı kuzum. Artık sömürüyor çok şükürKizlar günaydın dün inanilmaz zor bir gun geçirdim.Dun bebeģim mememi reddediyordu emme refleksini yapmadan direk sut gelsin diye istiyordu gelmediğini gorünce sinir krizleri geçiriyordu inanilmaz aglamalar.Ben pes etmeden mememi vermeye devam ettim tabi once biraz sakinleşirdikten sonra.Dun sutüm geldi memelerim doldu ama ilk gun sut yok diye siringadan mama akitinca emmeden gelmesini bekliyordu.Bu boyle bayaa bir surdu ama iyi ki de biberondan vermemisim ya da siringayi direk agzina dayamamisim.Meme olmadan baska madde afzina kabul etmiyor bu benim icin cok iyi bisey hatta emz8k bile istemedi.Tek derdimiz memeleri emmekti.Bayaa bir savas verdik ac kaldi.Sonunda emmeyi ogrendi sükürler olsun bu sabah rahatladım..
Bizimde kontrolümüz pazartesi. Siz bu arada kontrole gittinizmi? Kilo kaybını ve sarılığı nereden biliyorsun. Ben sarılık için gözlerini takip ediyorum. Çok şükür sorun gözükmüyor şimdilik.Benimki her emdiginde kaka yapıyor bende tedirgin oldum pazartesi kontrol var. Sarılık değeri 8 çıktı. Doğumun dan bu yana 300 gr kaybetti
Nasıl güzel anlatmışsın,dünyanın en iyi niyetli duygularıyla ile gıpta ettim şuanYazacak okadar çok şey var ki nereden nasıl başlayacağim bilmiyorum.doğuma girerken dua için isim listemi yanıma aldım herkesten gizli 3 yudum Zemzem suyumu içtim ve başladım dua etmeye.ameliyat masasında epidural katateri takılırken bile Duaya devam ettim canımın yandıgi anda ya sabır çektim.şimdi benden sonra doğum yapan canım arkadaşlarım tebrik ediyorum sağlıkla büyümenizi diliyorum.zamanını bekleyen heyecanlı annelerimize kolaylıklar diliyorum.kızımi Yıkadık gün ışığına doğru yatırdık ve bende yanına uzandım miss kokusu ve nefesi ile dinleniyorum.güzel Allahim nerde evlat hasretiyle yanan varsa hepsine nasip etsin
Cuma günü kontrole çağırdı gittik doktor kan aldı onda belli oldu. Kilosunu tartı yarın tekrar kontrol var inşallah herşey yolundadırBizimde kontrolümüz pazartesi. Siz bu arada kontrole gittinizmi? Kilo kaybını ve sarılığı nereden biliyorsun. Ben sarılık için gözlerini takip ediyorum. Çok şükür sorun gözükmüyor şimdilik.
Yolundadır canım merak etmeCuma günü kontrole çağırdı gittik doktor kan aldı onda belli oldu. Kilosunu tartı yarın tekrar kontrol var inşallah herşey yolundadır
Boyu kaç benim 51cmYolundadır canım merak etmebizde p.tesi gideceğiz kontrole. Bakalım nasılmışız. Benim oğluşum pek minnak, aldığım tüm kıyafetlerin içinde kayboluyor
Merhaba taze anneler ve bebegini bekleyen anne adaylari. @liz_1702 sanırım yarin doguma giriyosun.sana hayirli ve kolay dogumlar diliyorum.sende bebisini al gel biran once.bnmde sali kontrolum var herhalde gununu konusur artik.ama ben zamn yaklastikca ve dusundukce cok kötü oluyorum.korku, heyecan, panik napicam bilmiyorum. Herhalde o an Allah sabrini veriyordur.Allahim hepimizi kolaylikla kurtarsin insallah.
Canım allah kolay doğum nasip etsin. Çok kısa sürede olup bitiyor ve yavruna kavuşuyorsun. bütün sıkıntılar kaygılar herşey onu görünce bitiyor. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet olun.canim evet yarin sabah 7.30 da hastanede olucam.. bende de butun duygular bir arada. once rabbime sonra druma emanet edicem oglumu ve duami edip abdestimi alip giricem ameliyata inş. Ama hala inanamiyorum benim bebegim olacak ben anne olucam sorumluluk alicam ne desem ne anlatsam o kadar boş ki şimdi. hayirlisiyla kucagima alip kokusunu duyana kadar rüyada olmadigima inanamıycam galiba. tek sıkıntım öksürügüm geçmedi umarim bana ters köşe yapmazlar bu yüzden :) güzel arkadaşlarim inş yarin kendime gelir gelmez yazıcam, hepinizi kocaman öpüyorum. Tek gidip iki kişi dönmek umuduyla.. Allaha emanet olun, bana da dua edin..
Benim oğlum 46 cmBoyu kaç benim 51cm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?