2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Benimki her emdiginde kaka yapıyor bende tedirgin oldum pazartesi kontrol var. Sarılık değeri 8 çıktı. Doğumun dan bu yana 300 gr kaybetti

Kaka yapsalar bir dert yapmasalar ayrı dert. Ama canını sıkma arkadaşım, günleri günlerini tutmuyor. Her geçen gün daha da düzene giriyorlar. Biz de sonunda bugün 3 gün sonra kakamızı yaptık çok şükür. Sancılar içinde çok kıvrandı kuzum ama şimdi rahatladık Senin oğluşunda varmı sancı arkadaşım.

Gözünaydın canım. Çok şükür öğrenmiş minik kuzu, artık aç kalmaz :)) benim sütüm ilk günden vardı. Hastanedeki gecemizde emme çalılmalarında biraz zorlanınca hemşire 10 ml mama verdi. Sonra şırıngadan mama damlatma kandırmaları yaparak emmeye alıştık. En kuvvetli emişine dün sabah başladı kuzum. Artık sömürüyor çok şükür yalnız sağ göğsümü iyi emiyor ama sol göğsümü alamıyordu. Sorun da sanırım benden kaynaklıydı. Soldan emzirirken tutuşta birtürlü beceremedim. Dün neredeyse göğsüm patlayacaktı ama neyseki onuda hallettik çok şükür. Yavaş yavaş düzene giriyor çok şükür. Dün uyandırmama gerek kalmadan kendisi uyanıp emeye başladı

Benimki her emdiginde kaka yapıyor bende tedirgin oldum pazartesi kontrol var. Sarılık değeri 8 çıktı. Doğumun dan bu yana 300 gr kaybetti
Bizimde kontrolümüz pazartesi. Siz bu arada kontrole gittinizmi? Kilo kaybını ve sarılığı nereden biliyorsun. Ben sarılık için gözlerini takip ediyorum. Çok şükür sorun gözükmüyor şimdilik.

Nasıl güzel anlatmışsın,dünyanın en iyi niyetli duygularıyla ile gıpta ettim şuan Rabbim beni de o güne kavuştursun inşallah.duaların da inşallah varmışımdır.ben de yavrusunu kucaklamış,yeniz kuzulamış tüm annelere dua ediyorum,pamuk huylu,melek yüzlü,neşe ve huzur veren evlatlar olsunlar inşallah...

Bizimde kontrolümüz pazartesi. Siz bu arada kontrole gittinizmi? Kilo kaybını ve sarılığı nereden biliyorsun. Ben sarılık için gözlerini takip ediyorum. Çok şükür sorun gözükmüyor şimdilik.
Cuma günü kontrole çağırdı gittik doktor kan aldı onda belli oldu. Kilosunu tartı yarın tekrar kontrol var inşallah herşey yolundadır

Cuma günü kontrole çağırdı gittik doktor kan aldı onda belli oldu. Kilosunu tartı yarın tekrar kontrol var inşallah herşey yolundadır
Yolundadır canım merak etme bizde p.tesi gideceğiz kontrole. Bakalım nasılmışız. Benim oğluşum pek minnak, aldığım tüm kıyafetlerin içinde kayboluyor

Merhaba taze anneler ve bebegini bekleyen anne adaylari. @liz_1702 sanırım yarin doguma giriyosun.sana hayirli ve kolay dogumlar diliyorum.sende bebisini al gel biran once.bnmde sali kontrolum var herhalde gununu konusur artik.ama ben zamn yaklastikca ve dusundukce cok kötü oluyorum.korku, heyecan, panik napicam bilmiyorum. Herhalde o an Allah sabrini veriyordur.Allahim hepimizi kolaylikla kurtarsin insallah.

canim evet yarin sabah 7.30 da hastanede olucam.. bende de butun duygular bir arada. once rabbime sonra druma emanet edicem oglumu ve duami edip abdestimi alip giricem ameliyata inş. Ama hala inanamiyorum benim bebegim olacak ben anne olucam sorumluluk alicam ne desem ne anlatsam o kadar boş ki şimdi. hayirlisiyla kucagima alip kokusunu duyana kadar rüyada olmadigima inanamıycam galiba. tek sıkıntım öksürügüm geçmedi umarim bana ters köşe yapmazlar bu yüzden :) güzel arkadaşlarim inş yarin kendime gelir gelmez yazıcam, hepinizi kocaman öpüyorum. Tek gidip iki kişi dönmek umuduyla.. Allaha emanet olun, bana da dua edin..

Canım allah kolay doğum nasip etsin. Çok kısa sürede olup bitiyor ve yavruna kavuşuyorsun. bütün sıkıntılar kaygılar herşey onu görünce bitiyor. Güzel haberlerini bekliyoruz. Allaha emanet olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…