Bugün son kontrol ve nst günüydü.
1 haziran pazartesi günü sabah 6 da muhtemelen kargalarla beraber hastanede olacagız.en geç 1 saat sonra sezeryane alınacagım nasip olursa. Sinirleri alınmış gibi heyecansız ekstra light modundayım
Yalnız anestezi uzmanına bir gıcık oldum anlatamam embesil kadın,adam gibi ne uygulanacagını anlatmadı ben sorunca öğrendim.Kadına diyorum ki ben 4 defa ameliyat oldum aslında lokal işleme müsaitim yaşadıgım için biliyorum.aaa öylemi diyor aptal yaa önündeki forma yazdım ama zahmet edip okumadı,incelemedi.ahdım olsun ilk fırsatta şikayet etmezsem.kadın okadar negatif enerji veriyor ki anlatamam,daha öncede görüşmüştüm histereskopi için o zamanda aynı etkiyi almıştım .sabah 12 ye 8 olan tansiyorum 17 ye 9 a çıkmıştı kadın nasıl beni kasıyor varın siz anlayın.Şimdi bilgisi olan yazsın bana görüştüğüm anestezi uzmanı mı giriyor dogumhaneye yoksa dogumhanenin anestezi uzmanı başka mı oluyor.şayet o kadın girecekse epidural değil komple uyutsunlar beni.bunları yazarken bile sinir oluyorum.
Arkadaşlar size takılan tansiyon aletini ve parmaga takılan kandaki oksijeni ölçen aleti karşınızdaki kişi ,işlem tamam cihazları çıkarabilirsiniz diyen oldumu ? varmı böyle bir muamaele acaba ben kapalıyım diye mi böyle yaptı,tiksindi mi benden,görüşe göremi davranıyor ayyy düşündükçe sinirleniyor sinirlendikçe düşünüyorum.kısır döngüye giriyorum diyor ya 80lerde ki gibi aynen öyle oldum