2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

tabiki öyle,sadece merakımı çekti sormak istedim.Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin.

güzelim,o dediğin ayrımla eskiye nazaran çok çok azalmış olsada sosyal hayatta çokca karşılaşılıyor.ama yapanlar zaten ileri görüşlü,modern kisvesi altında geçinen örümcek beyinli geri kafalılar.ben bir tıp uzmanının böyle bir ayrım yapacağını sanmıyorum,helede özel bir hastanede.burası istanbul,hastalarının belkide %50 den fazlası kapalıdır onun.hepsine mi trip yapıcak,onun kendi ukalalığıdır o.bi çoğunu tenzih ederek söylüyorum,maalesef bazı dr lar böyleler.hastaya üstünlük taslanacak birşey gözüyle bakıyorlar.laf aramızda,benim kendi kuzenlerimde de var bi kaç tane hekim,hatta biri doç. dr oldu.Allahım görmen lazım,soru sormaya çekiniyoruz,yanlarında geriliyoruz tedirginlikten,öyle kibir sahibiler.düşün ben kuzeni olarak bunu hissediyosam hastaları ne haldedirler.alternatifin varsa değişiklik talep et.öncesinde hastaneyi arayıp,kaç tane anestezi uzamnları olduklarını öğren.seçeneğin varsa değişirsin ama yoksa direkt öyle bi taleple gitmiş olmaki hepten takmasın sana.tlf dan öğren ilkin.

Merhaba arkadaşlar.. Ben de az önce doktordan geldim. Bir ay sonunda nihayet gördüm bebeğimi. Bir sorun yok Allaha Şükür. Kilomuz 2800 çıktı doktor normal dedi ama 4 hafta önce gittigimizde 2350 ydi. hep 2-3 hafta önde gidiyodu ilk defa haftasiyla uyumlu cikti. Kiloya takilmiyorum ama su son bir ay o kadar istahsizdim ki bebeğimi iyi besleyemedim diye kızıyorum kendime.ilk defa nst ye girdim bir sorun çıkmadı. Ve gelelim en önemli konuya. Doktor daha ilk aylarda eşimin dogumu nasıl önerirsiniz sorusu üzerine sezeryan yanlısı gibi bir cevap vermişti. Hani tüp bebek özel bebek riske atmak istemeyiz pek demişti. Ben de hep normal istememe rağmen o günden sonra sezeryana sartladim kendimi. Bugün de haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi ve istersem normal doğum yaptıra bilecegini söyledi. Hangisini onerdigini sorunca ikisi de olur sen ne istersen o dedi. Kafamı çok karıştırdı benim. Sezeryan olursa haziran 10-11 gibi olabilirmiş. Ama normal olunca mecbur gününü beklicek. Şimdi neyi düşünerek karar vermeliyim bilmiyorum. Normal doğumdan çok korktugumdan değil ama bebeğime de biran önce kavusmak istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin

Bebegine maşallah canım sağlıkla al kucağına. Dogum konusunu sen nasıl istersen o şekilde olur ben sezeryan istedim sezeryan oluyorum... sen de düşün karar ver ona göre yolunuza bakın

Gecmis olsun ciger gelistirici igne daha once vuruldunmu

herkese merhaba acil cevaplanması gereken bi sorum var üniversite hastanelerinde embriyo dondurmak için nekadar ücret istiyolar bilen var mı cevaplarsanız çok sevinirim benim dondr embriylarım vardı süresi dolmuş bugün aradılar yenilemem lazımmış şimdiden teşekkürler...

Melina sen ve ben ayni zaman dogrucaaz insallah kilo benimkide 2720 cnm takilmiycaz saglikli olsunlarda

Yaşadığın karmaşayı ve heyecanı çok iyi anlıyorum.bian evvel bebeklerimize kavuşmak hepimizin hayali ama bi taraftanda onun için en iyi olanı da istemek gibi sorumluluk var omuzlarımızda.eğer seni sezeryana mecbur eden bi durum yoksa bencede dr unun telkinlerine kulak ver.çatı musyenen,bebeğin pozisyonu,fizik yapın ve ruh halin müsait olduktan sonra en güzel ve en sağlıklı olanı normal doğum.kendine inan,bebeğine inan,dr una güven... Hem nekahat süresi açısından hem doğum süreci açısından en rahat olanı bence.sevgilerimle...

Bebegine maşallah canım sağlıkla al kucağına. Dogum konusunu sen nasıl istersen o şekilde olur ben sezeryan istedim sezeryan oluyorum... sen de düşün karar ver ona göre yolunuza bakın
Sağol canim amin insallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza. Keske benim kadar kararsiz birine doktor iki seçenek sunmasaydi

Melina sen ve ben ayni zaman dogrucaaz insallah kilo benimkide 2720 cnm takilmiycaz saglikli olsunlarda
Evet haklısın canım ben de takilmiyorum kiloya yeterki sağlıklı olsunlar. Sezeryana karar verirsem aynı zamanda olacak gibi . hayirlisi bakalım.

Çok güzel aciklamissin canım haklısın en güzeli normal doğum ama bilemiyorum işte. Haftaya kontrole kadar dusunucem eğer doktor hersey normal derse ona göre kararimi veririm. Belki de bebegin pozisyonu ve çatı yapim uygun olmayacak boşuna düşünmüş olcam. Hayırlısı diyorum, keşke demeyecegim bir karar veririm insallah

forumumuzun danisma merkezi gibi omertcan bende ona ve tecrubelerine cok guveniyorum. gecenlerde de soylemistim butun bilgi birikimini bi yerlerde toplamak lazgim :)

omertcan tecrubelerini seviyorum valla iran hurmasi aldim acik soyleyim ilk defa tattim :)) hiiic rondodan cekmeye falan gerek yok yumusak hemde uygun fiyatida teşekkürler arkadasiimm

İnşallah canım... Her ikiniz için de hakkınızda hayırlı olanı versin Rabbim.

omertcan tecrubelerini seviyorum valla iran hurmasi aldim acik soyleyim ilk defa tattim :)) hiiic rondodan cekmeye falan gerek yok yumusak hemde uygun fiyatida teşekkürler arkadasiimm
Rica ederim canım benim koca karı gibiyim valla,her derde şifa bişeyler var bende şaka bi yana arada sırada işe yarar bişeyler paylaşıyosam ne mutlu bana.afiyet şeker olsun,şifa olsun,bebişe yarasın inşallah.ben çok severim iran hurmasını,dediğin gibi hem ekonomik hemde en lezzetlisi bencede,bal gibi

forumumuzun danisma merkezi gibi omertcan bende ona ve tecrubelerine cok guveniyorum. gecenlerde de soylemistim butun bilgi birikimini bi yerlerde toplamak lazgim :)
Kız koltuklarım kabardı,uçucam şimdi estağfurullah arkadaşlar,yapı meselesi.çocukluktan beri ilgi alanım olmayan şeyleri bile dinlerim yada okurum.merakımın getirdiği bişey belkide.benim annem de böyle,her konuda iyi kötü bi fikri,bi tecrübesi vardırtabi bazen söylenenler örtüşmez,ya da hoş karşılanmaz o ayrı ama iyi niyetle olduğumu bilin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…