tabiki öyle,sadece merakımı çekti sormak istedim.Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin.Benim doktor bir gün bile olsa anne karnında olması daha iyi mantığında. Ben doktoruma çok güveniyorum. Tedaviden doğuma kadar herşeyi çok iyi takip etti ve yaptı. Yani oğluşu karnıma koyanda kendisi, çıkartanda kendisi olacak inşallah :)) o yüzden doktorum nasıl uygun görürse artık canım.
bu zamana kadar hiç içmiyomuydun kan hapı?Gecmis olsun cnm benden de istedi ayni seyler idrarda bisey yok ama kansizlik cikti kan hapi da iciyorum anlamadim dr.umda yurt disindaymis beklemedeyim.
güzelim,o dediğin ayrımla eskiye nazaran çok çok azalmış olsada sosyal hayatta çokca karşılaşılıyor.ama yapanlar zaten ileri görüşlü,modern kisvesi altında geçinen örümcek beyinli geri kafalılar.ben bir tıp uzmanının böyle bir ayrım yapacağını sanmıyorum,helede özel bir hastanede.burası istanbul,hastalarının belkide %50 den fazlası kapalıdır onun.hepsine mi trip yapıcak,onun kendi ukalalığıdır o.bi çoğunu tenzih ederek söylüyorum,maalesef bazı dr lar böyleler.hastaya üstünlük taslanacak birşey gözüyle bakıyorlar.laf aramızda,benim kendi kuzenlerimde de var bi kaç tane hekim,hatta biri doç. dr oldu.Allahım görmen lazım,soru sormaya çekiniyoruz,yanlarında geriliyoruz tedirginlikten,öyle kibir sahibiler.düşün ben kuzeni olarak bunu hissediyosam hastaları ne haldedirler.alternatifin varsa değişiklik talep et.öncesinde hastaneyi arayıp,kaç tane anestezi uzamnları olduklarını öğren.seçeneğin varsa değişirsin ama yoksa direkt öyle bi taleple gitmiş olmaki hepten takmasın sana.tlf dan öğren ilkin.Bugün son kontrol ve nst günüydü.1 haziran pazartesi günü sabah 6 da muhtemelen kargalarla beraber hastanede olacagız.en geç 1 saat sonra sezeryane alınacagım nasip olursa. Sinirleri alınmış gibi heyecansız ekstra light modundayım
Yalnız anestezi uzmanına bir gıcık oldum anlatamam embesil kadın,adam gibi ne uygulanacagını anlatmadı ben sorunca öğrendim.Kadına diyorum ki ben 4 defa ameliyat oldum aslında lokal işleme müsaitim yaşadıgım için biliyorum.aaa öylemi diyor aptal yaa önündeki forma yazdım ama zahmet edip okumadı,incelemedi.ahdım olsun ilk fırsatta şikayet etmezsem.kadın okadar negatif enerji veriyor ki anlatamam,daha öncede görüşmüştüm histereskopi için o zamanda aynı etkiyi almıştım .sabah 12 ye 8 olan tansiyorum 17 ye 9 a çıkmıştı kadın nasıl beni kasıyor varın siz anlayın.Şimdi bilgisi olan yazsın bana görüştüğüm anestezi uzmanı mı giriyor dogumhaneye yoksa dogumhanenin anestezi uzmanı başka mı oluyor.şayet o kadın girecekse epidural değil komple uyutsunlar beni.bunları yazarken bile sinir oluyorum.
Arkadaşlar size takılan tansiyon aletini ve parmaga takılan kandaki oksijeni ölçen aleti karşınızdaki kişi ,işlem tamam cihazları çıkarabilirsiniz diyen oldumu ? varmı böyle bir muamaele acaba ben kapalıyım diye mi böyle yaptı,tiksindi mi benden,görüşe göremi davranıyor ayyy düşündükçe sinirleniyor sinirlendikçe düşünüyorum.kısır döngüye giriyorum diyor ya 80lerde ki gibi aynen öyle oldum
Bebegine maşallah canım sağlıkla al kucağına.Merhaba arkadaşlar.. Ben de az önce doktordan geldim. Bir ay sonunda nihayet gördüm bebeğimi. Bir sorun yok Allaha Şükür. Kilomuz 2800 çıktı doktor normal dedi ama 4 hafta önce gittigimizde 2350 ydi. hep 2-3 hafta önde gidiyodu ilk defa haftasiyla uyumlu cikti. Kiloya takilmiyorum ama su son bir ay o kadar istahsizdim ki bebeğimi iyi besleyemedim diye kızıyorum kendime.ilk defa nst ye girdim bir sorun çıkmadı. Ve gelelim en önemli konuya. Doktor daha ilk aylarda eşimin dogumu nasıl önerirsiniz sorusu üzerine sezeryan yanlısı gibi bir cevap vermişti. Hani tüp bebek özel bebek riske atmak istemeyiz pek demişti. Ben de hep normal istememe rağmen o günden sonra sezeryana sartladim kendimi. Bugün de haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi ve istersem normal doğum yaptıra bilecegini söyledi. Hangisini onerdigini sorunca ikisi de olur sen ne istersen o dedi. Kafamı çok karıştırdı benim. Sezeryan olursa haziran 10-11 gibi olabilirmiş. Ama normal olunca mecbur gününü beklicek. Şimdi neyi düşünerek karar vermeliyim bilmiyorum. Normal doğumdan çok korktugumdan değil ama bebeğime de biran önce kavusmak istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin
Kızlar hepiniz saolun ilgilendiğiniz için .. hastaneden geldim ben dün akşam üzeri evde gözüm karardı dizlerimin üzerine düştüm sonra mide bulantısı oldu çıkardım nefes alamadım eşimde işteydi onu aradım koşarak geldi üzerimi değiştirip hastaneye gittik işte nts yaptılar şancı çıktı açıklık da olunca ciğer geliştirici iğne yaptılar serum ilaç falan verdiler sonra gece 12 de tekrar fenalastim bi anda gözlerim karardı ateş bastı kendimden geçtim nefes alamadım oksijen verdiler öyle kendime geldim sabah ta doktor baktı 20 günü daha dayanması gerekiyor dedi sürekli yatistayim şimdi 15 gün sonra git cem bi aksilik olmazsa bakalım hayırlısı artık Allahım hepimizin yardımcısı olsun annemlerin yaptıklarına üzülmekten sinir krizleri geçirir oldum artık annemle babamla bağları tamamen koparıyorum sildim onları anlayacağız başka çarem yok
Merhaba arkadaşlar.. Ben de az önce doktordan geldim. Bir ay sonunda nihayet gördüm bebeğimi. Bir sorun yok Allaha Şükür. Kilomuz 2800 çıktı doktor normal dedi ama 4 hafta önce gittigimizde 2350 ydi. hep 2-3 hafta önde gidiyodu ilk defa haftasiyla uyumlu cikti. Kiloya takilmiyorum ama su son bir ay o kadar istahsizdim ki bebeğimi iyi besleyemedim diye kızıyorum kendime.ilk defa nst ye girdim bir sorun çıkmadı. Ve gelelim en önemli konuya. Doktor daha ilk aylarda eşimin dogumu nasıl önerirsiniz sorusu üzerine sezeryan yanlısı gibi bir cevap vermişti. Hani tüp bebek özel bebek riske atmak istemeyiz pek demişti. Ben de hep normal istememe rağmen o günden sonra sezeryana sartladim kendimi. Bugün de haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi ve istersem normal doğum yaptıra bilecegini söyledi. Hangisini onerdigini sorunca ikisi de olur sen ne istersen o dedi. Kafamı çok karıştırdı benim. Sezeryan olursa haziran 10-11 gibi olabilirmiş. Ama normal olunca mecbur gününü beklicek. Şimdi neyi düşünerek karar vermeliyim bilmiyorum. Normal doğumdan çok korktugumdan değil ama bebeğime de biran önce kavusmak istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin
Yaşadığın karmaşayı ve heyecanı çok iyi anlıyorum.bian evvel bebeklerimize kavuşmak hepimizin hayali ama bi taraftanda onun için en iyi olanı da istemek gibi sorumluluk var omuzlarımızda.eğer seni sezeryana mecbur eden bi durum yoksa bencede dr unun telkinlerine kulak ver.çatı musyenen,bebeğin pozisyonu,fizik yapın ve ruh halin müsait olduktan sonra en güzel ve en sağlıklı olanı normal doğum.kendine inan,bebeğine inan,dr una güven... Hem nekahat süresi açısından hem doğum süreci açısından en rahat olanı bence.sevgilerimle...Merhaba arkadaşlar.. Ben de az önce doktordan geldim. Bir ay sonunda nihayet gördüm bebeğimi. Bir sorun yok Allaha Şükür. Kilomuz 2800 çıktı doktor normal dedi ama 4 hafta önce gittigimizde 2350 ydi. hep 2-3 hafta önde gidiyodu ilk defa haftasiyla uyumlu cikti. Kiloya takilmiyorum ama su son bir ay o kadar istahsizdim ki bebeğimi iyi besleyemedim diye kızıyorum kendime.ilk defa nst ye girdim bir sorun çıkmadı. Ve gelelim en önemli konuya. Doktor daha ilk aylarda eşimin dogumu nasıl önerirsiniz sorusu üzerine sezeryan yanlısı gibi bir cevap vermişti. Hani tüp bebek özel bebek riske atmak istemeyiz pek demişti. Ben de hep normal istememe rağmen o günden sonra sezeryana sartladim kendimi. Bugün de haftaya çatı muayenesi yapacağını söyledi ve istersem normal doğum yaptıra bilecegini söyledi. Hangisini onerdigini sorunca ikisi de olur sen ne istersen o dedi. Kafamı çok karıştırdı benim. Sezeryan olursa haziran 10-11 gibi olabilirmiş. Ama normal olunca mecbur gününü beklicek. Şimdi neyi düşünerek karar vermeliyim bilmiyorum. Normal doğumdan çok korktugumdan değil ama bebeğime de biran önce kavusmak istiyorum. Lütfen bana bir fikir verin
Sağol canim amin insallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza. Keske benim kadar kararsiz birine doktor iki seçenek sunmasaydiBebegine maşallah canım sağlıkla al kucağına.Dogum konusunu sen nasıl istersen o şekilde olur ben sezeryan istedim sezeryan oluyorum... sen de düşün karar ver ona göre yolunuza bakın
Evet haklısın canım ben de takilmiyorum kiloya yeterki sağlıklı olsunlar. Sezeryana karar verirsem aynı zamanda olacak gibi . hayirlisi bakalım.Melina sen ve ben ayni zaman dogrucaazinsallah kilo benimkide 2720 cnm takilmiycaz saglikli olsunlarda
Çok güzel aciklamissin canım haklısın en güzeli normal doğum ama bilemiyorum işte. Haftaya kontrole kadar dusunucem eğer doktor hersey normal derse ona göre kararimi veririm. Belki de bebegin pozisyonu ve çatı yapim uygun olmayacak boşuna düşünmüş olcam. Hayırlısı diyorum, keşke demeyecegim bir karar veririm insallahYaşadığın karmaşayı ve heyecanı çok iyi anlıyorum.bian evvel bebeklerimize kavuşmak hepimizin hayali ama bi taraftanda onun için en iyi olanı da istemek gibi sorumluluk var omuzlarımızda.eğer seni sezeryana mecbur eden bi durum yoksa bencede dr unun telkinlerine kulak ver.çatı musyenen,bebeğin pozisyonu,fizik yapın ve ruh halin müsait olduktan sonra en güzel ve en sağlıklı olanı normal doğum.kendine inan,bebeğine inan,dr una güven... Hem nekahat süresi açısından hem doğum süreci açısından en rahat olanı bence.sevgilerimle...
Sağol canım. Hepimiz sağlıkla kolaylıkla doğum yapalım inşallah. :)tabiki öyle,sadece merakımı çekti sormak istedim.Allah hayırlısıyla doğmasını nasip etsin.
omertcan tecrubelerini seviyorum valla iran hurmasi aldim acik soyleyim ilk defa tattim :)) hiiic rondodan cekmeye falan gerek yok yumusak hemde uygun fiyatida teşekkürler arkadasiimm
Gecmis olsun ciger gelistirici igne daha once vuruldunmu
Hahaahaforumumuzun danisma merkezi gibiomertcan bende ona ve tecrubelerine cok guveniyorum. gecenlerde de soylemistim butun bilgi birikimini bi yerlerde toplamak lazgim :)
Benim sancim yada baska sorunum olmamasina ragmen 30. Haftada vurdu 2 dozİşte ilkini dün gece 11 buçukta vurdular birinide bugün sabah 11 buçukta 12 saat arayla yani ilk di yani
İnşallah canım... Her ikiniz için de hakkınızda hayırlı olanı versin Rabbim.Sağol canim amin insallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarimiza. Keske benim kadar kararsiz birine doktor iki seçenek sunmasaydi
Evet haklısın canım ben de takilmiyorum kiloya yeterki sağlıklı olsunlar. Sezeryana karar verirsem aynı zamanda olacak gibi . hayirlisi bakalım.
Çok güzel aciklamissin canım haklısın en güzeli normal doğum ama bilemiyorum işte. Haftaya kontrole kadar dusunucem eğer doktor hersey normal derse ona göre kararimi veririm. Belki de bebegin pozisyonu ve çatı yapim uygun olmayacak boşuna düşünmüş olcam. Hayırlısı diyorum, keşke demeyecegim bir karar veririm insallah
Rica ederim canım benimomertcan tecrubelerini seviyorum valla iran hurmasi aldim acik soyleyim ilk defa tattim :)) hiiic rondodan cekmeye falan gerek yok yumusak hemde uygun fiyatida teşekkürler arkadasiimm
Kız koltuklarım kabardı,uçucam şimdiforumumuzun danisma merkezi gibiomertcan bende ona ve tecrubelerine cok guveniyorum. gecenlerde de soylemistim butun bilgi birikimini bi yerlerde toplamak lazgim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?