- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Bide orta boyu varda bilemedimki,avuç kadar bişey gelmesin sonra
yok ya sanmıyorum o kadar da ufak olacağını ama sen bilirsin tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bide orta boyu varda bilemedimki,avuç kadar bişey gelmesin sonra
Benim doktor bir gün bile olsa anne karnında olması daha iyi mantığında. Ben doktoruma çok güveniyorum. Tedaviden doğuma kadar herşeyi çok iyi takip etti ve yaptı. Yani oğluşu karnıma koyanda kendisi, çıkartanda kendisi olacak inşallah :)) o yüzden doktorum nasıl uygun görürse artık canım.Sezeryan için 39 çok değilmi,neden bekletiyor bu kadar peki?38 sonu alıyolar en geç,ona şaşırdım.
Gecmis olsun cnm benden de istedi ayni seyler idrarda bisey yok ama kansizlik cikti kan hapi da iciyorum anlamadim dr.umda yurt disindaymis beklemedeyim.Kizlar doktorum kan ve idrar tahlili istemisti idrarimda lokosit yuksek cikmis yani idrar yolu enfeksiyonu ama benim hic bi yakinmam yok ne aci ne yanma ne agri boyle olan var mi doktor kontrolum yarin antibiyotik falan mi verir acaba
39+0 da alıyor canım sezeryanSezeryan için 39 çok değilmi,neden bekletiyor bu kadar peki?38 sonu alıyolar en geç,ona şaşırdım.
Biraz daha sabretsin bebis insallah zamaninda gelir.Kızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
İçim bir tuhaf oldu sanki tezkere alıp eve dönüyoruz.Sen merak etme geliriz inşaallah .Daha birbirimize dua edeceğizlizz_1702 , melina1983 ,@sensizim89 , KNTMMM , SERENAD_1 ,@cherryviolinist , C A N O ,@erre , hayattt21 ... Ve diğer tüm 36'yı devirmiş dava arkadaşlarım....önümüzdeki bir kaç hafta içinde herbiriniz bir bir kuzularınıza kavuşup burayı terk edeceksiniz.muhabbetin ağababaları meydanı terk etmiş olacaklar.artık bebeklerden fırsat bulacaksınız da,o fırsattada yapacak bi işiniz olmıcakta,internete girip bize katılıcaksınız,ölme eşeğim ölme şaka biyana,bayada çoksunuz kızlar,toplu istifa gibi birer birer gideceksiniz yani sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Hımmm bizi unutmadıgına çok sevindim biz buradayız sen nerelerde takılıyorsun 76lıyım bende ama burada genç_yaşlı,zengin_ fakir,uzun_kısa gibi ayrımlar yok dava arkadaşlarıyız,dert ortagıyız,dua zinciri oluşturuyoruz birbirimize. Hatta bazı arkadaşlarla Facebook ta bile görüşüyorz ama bazılarının yok onlarada baskı uyguluyoruz .Arada yine gel bekleriz,öpüyorumEskilerden birkac kisi gordum. Cok sevindim. Nerelerden geldik buralara dimi @sensizim89 @yesilinci lizz_1702 KNTMMM . Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Elime aldigimda farkina varacagim buyukbir ihtimalle. Herhalde hepiniz benden cok gencsiniz. Ben 73 luyum. 42 oldum. Yas , kilo olumsuzluklarina ragmen denemelerden sonra nihayet hamile kalabildim. Allahim hepimizin bebeklerini kucagimiza saglikla almayi nasip etsin. Oglum olacak , ne degisik bir duygu. Nasil bakacagiz, nasil olacak bu yasta korkmuyorda degilim hani. Ama Allahim onunda gucunu verir herhalde. Ayy fazla duygusalim bugun galiba. Neyse optum hepinizi
Beni unuttuuuunnnn1 Haziran pazartesi sabah erkenden doguma giriyorum inşaallahC A N O lizz_1702 @sensizim89 SERENAD_1 canlar ne kadar az kaldi yaa..duygulaniyorum okurken Rabbime sukurler olsun hadi artik siz dogurunda melina1983 ile bana gelsin siraaa
Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah.geçmişler olsunMerhaba kızlar. Canım kocam hasta oldu. Dün bir öksürük ve halsizlikle başladı, bugün doktora gitti zatürre olmuş canımın içi bir sürü iğne ilaç vermiş doktor. Birden bire nasıl böyle oldu hiç anlamadık. Ne olur dua edin çabuk iyileşsin
Sağlıkla güzel günlerde kullanın inşaallah.Kızlar bebesimin eşyaları geldi
Okadar ağzım alışmıştı ki emirhana alışmak baya zor olacak gibi ama bunuda çok begendim canım.İlk önce sağlıkla gelsin dünyaya sonrada ismi ile yaşasın .hayırlı olsun tatlımGunaydin kizlar. Sabah sabah yine esimin kafasini karnima gommesiyle uyandim. Once elini koymus bikac hareket etmis. Sonrada kafasini dayamis. Baba ogul mesanemle bi alip veremedikleri var galiba. Dar dustum wc ye bu arada ben gece yatRken butun pencereleri acip yatak odasinin kapisini da acik birakip kisacik sortla atletle uyuyordum.bu gece kardesim bizde kaldi. Oyle olunca kapiyi kapatmak zorunda kaldim. Inanilmaz sicakti. Memleket zaten cayir cayir yaniyo bizim evde daha da sicak. Aglar gibi oldum esim de dun ilk defa halime uzuldu galiba. Dayan mervos az kaldi. Sabret nolur filan diyordu. Uyuymadigim gibi onu da uyutmadim artii kizlar size soylemeyi unuttum. Oglumun adini degistirdik. 9 ay boyunca Ayazim Ayaz pasam die sevdim. Dun son noktayi koyduk Emirhan olacak oglusun adi. Babamla esimin ortak karari...
Bugün son kontrol ve nst günüydü. 1 haziran pazartesi günü sabah 6 da muhtemelen kargalarla beraber hastanede olacagız.en geç 1 saat sonra sezeryane alınacagım nasip olursa. Sinirleri alınmış gibi heyecansız ekstra light modundayım
Yalnız anestezi uzmanına bir gıcık oldum anlatamam embesil kadın,adam gibi ne uygulanacagını anlatmadı ben sorunca öğrendim.Kadına diyorum ki ben 4 defa ameliyat oldum aslında lokal işleme müsaitim yaşadıgım için biliyorum.aaa öylemi diyor aptal yaa önündeki forma yazdım ama zahmet edip okumadı,incelemedi.ahdım olsun ilk fırsatta şikayet etmezsem.kadın okadar negatif enerji veriyor ki anlatamam,daha öncede görüşmüştüm histereskopi için o zamanda aynı etkiyi almıştım .sabah 12 ye 8 olan tansiyorum 17 ye 9 a çıkmıştı kadın nasıl beni kasıyor varın siz anlayın.Şimdi bilgisi olan yazsın bana görüştüğüm anestezi uzmanı mı giriyor dogumhaneye yoksa dogumhanenin anestezi uzmanı başka mı oluyor.şayet o kadın girecekse epidural değil komple uyutsunlar beni.bunları yazarken bile sinir oluyorum.
Arkadaşlar size takılan tansiyon aletini ve parmaga takılan kandaki oksijeni ölçen aleti karşınızdaki kişi ,işlem tamam cihazları çıkarabilirsiniz diyen oldumu ? varmı böyle bir muamaele acaba ben kapalıyım diye mi böyle yaptı,tiksindi mi benden,görüşe göremi davranıyor ayyy düşündükçe sinirleniyor sinirlendikçe düşünüyorum.kısır döngüye giriyorum diyor ya 80lerde ki gibi aynen öyle oldum
Kızlar hepiniz saolun ilgilendiğiniz için .. hastaneden geldim ben dün akşam üzeri evde gözüm karardı dizlerimin üzerine düştüm sonra mide bulantısı oldu çıkardım nefes alamadım eşimde işteydi onu aradım koşarak geldi üzerimi değiştirip hastaneye gittik işte nts yaptılar şancı çıktı açıklık da olunca ciğer geliştirici iğne yaptılar serum ilaç falan verdiler sonra gece 12 de tekrar fenalastim bi anda gözlerim karardı ateş bastı kendimden geçtim nefes alamadım oksijen verdiler öyle kendime geldim sabah ta doktor baktı 20 günü daha dayanması gerekiyor dedi sürekli yatistayim şimdi 15 gün sonra git cem bi aksilik olmazsa bakalım hayırlısı artık Allahım hepimizin yardımcısı olsun annemlerin yaptıklarına üzülmekten sinir krizleri geçirir oldum artık annemle babamla bağları tamamen koparıyorum sildim onları anlayacağız başka çarem yok
Estgrullah canım takıldım sana .Ben bile unutuyorum hazı nickleri eee yaş kemale eriyor bende nede olsa Amiinnn canım benim....KNTMMM arkadasim ozur dilerim cok utandim simdi kusura bakma Rabbim hayirlisiyla kucagina almani nasip etsin Gül prensesi ne kadar da az kalmis
14 aydır aynı hastaneye gidiyorum bu vakte kadar böyle bu yaklaşım görmedim.eşim bile sinir oldu inan moralim alt üst oldu. İnsanın bogazına bakacagım diye eşarbı açtırılırmı. ben ne yapacagını anlamadım anlasam o kadar açmazdım ondan sonra ugraş eşarp yapmak içinBu aptalın maaşı benim ödediğim paralarla ödeniyor .offff hala sinir oluyorummmmmmmmAyy ne kadar gicik bir insan türü.... Olurmu cnm oldu kapalilik icin boyle muamele yapilirmi yaparsada cahilin onde gidenidir kendileri ! Bende kapaliyim ve musevi hast. Gittigim halde oyle ilgili iyi insanlarki hostesinden tut temizlikcisine kadar zaten saglikcilari ovmeye gerek bile duymuyoru. Cok egitimli insanlar..İnsallah o girmez cnm ameliyeta girersede aynen tamamen uyu en azindan sinirlenip tansiyonun oynayamaz
Estgrullah canım takıldım sana .Ben bile unutuyorum hazı nickleri eee yaş kemale eriyor bende nede olsa Amiinnn canım benim.... Estağfurullah olurmu oyle sey tecrube herseyden onemlidir benim icin sendede o var
14 aydır aynı hastaneye gidiyorum bu vakte kadar böyle bu yaklaşım görmedim.eşim bile sinir oldu inan moralim alt üst oldu. İnsanın bogazına bakacagım diye eşarbı açtırılırmı. ben ne yapacagını anlamadım anlasam o kadar açmazdım ondan sonra ugraş eşarp yapmak içinBu aptalın maaşı benim ödediğim paralarla ödeniyor .offff hala sinir oluyorummmmmmmm
Bu arada sen nereye gidiyorsun canım?
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine inşallah dayanır ufaklık Allah yardımcınız olsunKızlar hepiniz saolun ilgilendiğiniz için .. hastaneden geldim ben dün akşam üzeri evde gözüm karardı dizlerimin üzerine düştüm sonra mide bulantısı oldu çıkardım nefes alamadım eşimde işteydi onu aradım koşarak geldi üzerimi değiştirip hastaneye gittik işte nts yaptılar şancı çıktı açıklık da olunca ciğer geliştirici iğne yaptılar serum ilaç falan verdiler sonra gece 12 de tekrar fenalastim bi anda gözlerim karardı ateş bastı kendimden geçtim nefes alamadım oksijen verdiler öyle kendime geldim sabah ta doktor baktı 20 günü daha dayanması gerekiyor dedi sürekli yatistayim şimdi 15 gün sonra git cem bi aksilik olmazsa bakalım hayırlısı artık Allahım hepimizin yardımcısı olsun annemlerin yaptıklarına üzülmekten sinir krizleri geçirir oldum artık annemle babamla bağları tamamen koparıyorum sildim onları anlayacağız başka çarem yok
Bizi gectiniz hayırlısı olsun canım inşallah sorunsuz bir doğum olur ve kızına kavuşursun. Anestezi uzmanına gelince boşver sen kızına odaklanBugün son kontrol ve nst günüydü. 1 haziran pazartesi günü sabah 6 da muhtemelen kargalarla beraber hastanede olacagız.en geç 1 saat sonra sezeryane alınacagım nasip olursa. Sinirleri alınmış gibi heyecansız ekstra light modundayım
Yalnız anestezi uzmanına bir gıcık oldum anlatamam embesil kadın,adam gibi ne uygulanacagını anlatmadı ben sorunca öğrendim.Kadına diyorum ki ben 4 defa ameliyat oldum aslında lokal işleme müsaitim yaşadıgım için biliyorum.aaa öylemi diyor aptal yaa önündeki forma yazdım ama zahmet edip okumadı,incelemedi.ahdım olsun ilk fırsatta şikayet etmezsem.kadın okadar negatif enerji veriyor ki anlatamam,daha öncede görüşmüştüm histereskopi için o zamanda aynı etkiyi almıştım .sabah 12 ye 8 olan tansiyorum 17 ye 9 a çıkmıştı kadın nasıl beni kasıyor varın siz anlayın.Şimdi bilgisi olan yazsın bana görüştüğüm anestezi uzmanı mı giriyor dogumhaneye yoksa dogumhanenin anestezi uzmanı başka mı oluyor.şayet o kadın girecekse epidural değil komple uyutsunlar beni.bunları yazarken bile sinir oluyorum.
Arkadaşlar size takılan tansiyon aletini ve parmaga takılan kandaki oksijeni ölçen aleti karşınızdaki kişi ,işlem tamam cihazları çıkarabilirsiniz diyen oldumu ? varmı böyle bir muamaele acaba ben kapalıyım diye mi böyle yaptı,tiksindi mi benden,görüşe göremi davranıyor ayyy düşündükçe sinirleniyor sinirlendikçe düşünüyorum.kısır döngüye giriyorum diyor ya 80lerde ki gibi aynen öyle oldum
Kızlar hepiniz saolun ilgilendiğiniz için .. hastaneden geldim ben dün akşam üzeri evde gözüm karardı dizlerimin üzerine düştüm sonra mide bulantısı oldu çıkardım nefes alamadım eşimde işteydi onu aradım koşarak geldi üzerimi değiştirip hastaneye gittik işte nts yaptılar şancı çıktı açıklık da olunca ciğer geliştirici iğne yaptılar serum ilaç falan verdiler sonra gece 12 de tekrar fenalastim bi anda gözlerim karardı ateş bastı kendimden geçtim nefes alamadım oksijen verdiler öyle kendime geldim sabah ta doktor baktı 20 günü daha dayanması gerekiyor dedi sürekli yatistayim şimdi 15 gün sonra git cem bi aksilik olmazsa bakalım hayırlısı artık Allahım hepimizin yardımcısı olsun annemlerin yaptıklarına üzülmekten sinir krizleri geçirir oldum artık annemle babamla bağları tamamen koparıyorum sildim onları anlayacağız başka çarem yok
Bugün son kontrol ve nst günüydü. 1 haziran pazartesi günü sabah 6 da muhtemelen kargalarla beraber hastanede olacagız.en geç 1 saat sonra sezeryane alınacagım nasip olursa. Sinirleri alınmış gibi heyecansız ekstra light modundayım
tabletin şarjı bitti kapandı.şarja taktım,meğer şarj prize otumamış kaç saattir şarj oluyo sanıyorum,demin bi gittim,şarj ölü hesabım orda açıktı,sipariş yarım kaldı.tablolarda iki tane mavili erkek bebek olan bi tablo var,yağlı boya gibi.4 küsür tl,ona da bak,çok hoştu onu da attım sepeteyok ya sanmıyorum o kadar da ufak olacağını ama sen bilirsin tabi