2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Canim hic takilma kilosu normal. Hem hep diyoruz ya onemli olan sagligi. Senin yediklerin hemen geri gitsede o sendeki depolari kullanir alir alacagini merak etme. Ama insallah biranonce iyilesirsin tabi ki. Hem son gunlerde bebek daha hizli kilo aliyor. Sikma canini.

İşe yaradığına sevindim ya öyle bi indirim yapıyoki zaten,o 5tl öbürü 20tl derken alıyo başını gidiyoben nevresimlere bakmadım,banada şöyle hem pike hemde örtü yerine geçebilecek çok amaçlı şık bişey lazım,doğum da yeni bişeyler olsun etrafta kaybet kendini boşver,eşim geçen bu hamilelik senin harcamalarını dibe vurdu diyoçıkamıyorumki bi yere.dur bakayım bende

ben de aynen aylardır kendime doğru düzgün bir şey almadığımdan içimde patlamaya hazır bir bomba var
nevresimlere çarşaflara da bir bak ben bir süredir taç a linens e baktığımdan yeni bir şeyler alsam diye bunlar çok uygun geldi. yalnız şuna sinir oldum birçok sitede belirli bir tutarın üzerine kargo ücretsiz ama bunlar onu yapmamışlar ne kadar alırsan al kargo ödüyorsun.

kızlar şuna bakın ya şoke oldum ne garip milletiz

http://www.hurriyet.com.tr/her-sey/29138576.asp
Ayy aklima ne geldi biliyo musun. Bizim bebegimiz olmuyor diye bide adetlerim cok sanciliydi kv nin aklina uyduk kiz egrisi var sende dedi. Osmaniye merkezde bi ebe duzeltiyomus dediler ciktik gittik. Allahimm ne aptallik su devirde cahilligin daniskasi. Kadin bni bas kismindan cekistirdi hiri de ayaklarimdan. Ortadan ikiye ayrilacam sandim. Gunlerce agridan kivrandim ustuneSonra daha da surda ebe var gidelim burda hoca var gidelim diyenler oldu hepsine kapattim kulklarimi gitmedim. Gitmiyorum diye kizan da oldu. Direk sorunu bana bagladilar tip bu kadar ilerlesmisken niye kasiniyoruz anlamiyorum

Bide ben bakim ayol. Aylardirr market alisverisi ve oglusa hazirlik disinda hic hise almadim bende

Kizlar bugun yine garip agrilarla uyandim. Neyin ne oldugunu da anlamiyorum. Ama belimden bacaklarima vuran siddetli bi agriydi.ara ara sag bacagim cekilir gibi oldu. Yataga uzandim dizlerimi kendime cektim kivraniyordum oyle. Esim geldi belim agriyo diyince hafif hafif ovaladi belimi o iyi geldi sanirim epeyce rahatladim. Ama ayaga kalktigimda yine sanki rahime igne batiyo gibi yirtiliyo gibi bi his olusuyo. Dugunde vardi bugun cok israrli davet edildigim icin tmm gelirim demistim ama esime sen git iyi olursam hazirlanirim gelir alirsin dedim.

ay yine ucuz atlatmışsın ya ciddi bir hasar oluşsaydı Allah korusun...
zaten klasik ya çocuk olmayınca erkek tarafı niyeyse hemen kadını suçluyor, cahilliğin daniskası ama benim çevremde gördüğüm kadarıyla da sıkıntı çoğunlukla erkeklerde oluyor. bizim bir akrabamızın öyle çocuğu olmadı yıllarca uğraştılar. tabi o zaman tüp bebek falan da yoktu. adamın ailesi hep kadını suçladı. bunu boşa sana yeni kadın alalım dediler. sonradan ortaya çıktı ki adamdaymış sorun....

Yatak örtüsü ve pikeler istediğime yakın değiller değiller ama biblolar,tablolar ve dekoratif objeler arasında kayboldum

canım kilosu çok kötü değil ki üzülme yani hatta normal standartların içinde.

Korkma tatlım bebeğinin kilosu gayet iyi. Benim oğlumun 36. Haftada kilosu 2600 gr dı. Şimdi 3200 gr olmuş. O kilosunu alır sen merak etme annesi.
Cok saolun kizlar rahatlattiniz beni ya iyiki burdayiz..saglikli sihhatli kucagimiza alalimda baska bisey istemiyorum simdi dahiliyeci dediki safra asidine bakalim cok yuksekse dr un bebegi tutmaz alir cunku son zamanlar oldugu icin ilac fayda etmiyormus omertcan bak simdi sana ne sorcam arkadasim sen onunda çözümünü bulursun :) benim dislerim cok agriyo direk tatli şeyler yedigkmde isirdigmda acaba rondodan ceksemmi hurmayi gulmeyinde bana o sekilde nasil olur

Hep öyledir zaten,ya kuma alırlar ya da boşar başka kafına varırlar ama asıl kuraklık kendilerinde,bilmezler.çünkü kabul etmezler

Geçmiş olsun canım merak etme çok zayıf değil canı içinde olsun benim karşı Komşum mayısın 5 doğum yaptı suyu azalmış 2200 gr doğdu 38 haftalıktı maşallah pek diriydi memeyi emcem diye nasıl çabalıyordu çok kilolu olup hantal olucağına zayıf olup diri olsun üzülme bol bol dinlen ve bol sıvı al

Yatak örtüsü ve pikeler istediğime yakın değiller değiller ama biblolar,tablolar ve dekoratif objeler arasında kayboldum

ya orası sayfalarca zaten ben de o dekoratif objelere bir saat baktım herhalde

Canım benim,olur olmaz diye bişey yok.iran hurması çok yumuşak ve ballı oluyo zaten,çatalla bile ezersin nerdeyse.diğer hurmalarda da ister rondodan çek,yoğurda karıştır ye istersende çekirdeklerini çıkar,cezvede biraz haşla yada sıcak suda beklet,yumuşacık olur.ezerek yersin

Kiz bi film vardi. Basrolde sanirsam su yaprak dokumundeki aliriza oynuyordu cok eski bi film. Adam cocugu olmuyor die 3 tane kadin aliyordu. En son 3. De bu da dölsüz cikti diyolar. Sonra 3 kumaya komsulardan biri ya sizin kocaniz dölsüzse diyo. Aboo tobe de hic erkek dölsüz olur mu diyolar. Yakin cevremde iki adam taniyorum ocuk olmayinca eski esi bosamadan uzerine ikinci es alan. Bide bizi burdan eski kfali karinin biri esimebenim yanimda demisti gencken bosanin bari de gizoglangiz alirsin dedi. BKire hatun yani. Bende sinir oldum. Cocuklu alsin da dogurCagi garnti olsu madem demistim. Kayinpeder de sorun mervededir ovlum diyordu. Sende bise yoktur sen benim oglumsun aha benim 5 cocugum oldu filan demisti. Ayy aklima geldikce nefret ediyorum bu tip insanlrdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…