- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
Sorma,bi milyoncu gibi,girince çıkılmıyoçerçeveler çok şık,özellikle marine serisi olanlar,oğluşlara yakışır
Sorma evet,bide çok geç gönderiyolar aklında olsun.daha önceden biliyorum,ben de aynen aylardır kendime doğru düzgün bir şey almadığımdan içimde patlamaya hazır bir bomba var
nevresimlere çarşaflara da bir bak ben bir süredir taç a linens e baktığımdan yeni bir şeyler alsam diye bunlar çok uygun geldi. yalnız şuna sinir oldum birçok sitede belirli bir tutarın üzerine kargo ücretsiz ama bunlar onu yapmamışlar ne kadar alırsan al kargo ödüyorsun.
Kız Allah akıl versin bu eski kafalara diycem ama vermemiş işteAyy aklima ne geldi biliyo musun. Bizim bebegimiz olmuyor diye bide adetlerim cok sanciliydi kv nin aklina uyduk kiz egrisi var sende dedi. Osmaniye merkezde bi ebe duzeltiyomus dediler ciktik gittik. Allahimm ne aptallik su devirde cahilligin daniskasi. Kadin bni bas kismindan cekistirdi hiri de ayaklarimdan. Ortadan ikiye ayrilacam sandim. Gunlerce agridan kivrandim ustuneSonra daha da surda ebe var gidelim burda hoca var gidelim diyenler oldu hepsine kapattim kulklarimi gitmedim. Gitmiyorum diye kizan da oldu. Direk sorunu bana bagladilar tip bu kadar ilerlesmisken niye kasiniyoruz anlamiyorum
Çok iyi fikiro marine serisinin tepsilerine de bayıldım ben kasa gibi olanlar. bir tane aldım onlardan çocukların banyo malzemelerini koyacağım için
Saol cnmm moral verdigin icin seni. Msji görmemiştim kuzumCanim hic takilma kilosu normal. Hem hep diyoruz ya onemli olan sagligi. Senin yediklerin hemen geri gitsede o sendeki depolari kullanir alir alacagini merak etme. Ama insallah biranonce iyilesirsin tabi ki. Hem son gunlerde bebek daha hizli kilo aliyor. Sikma canini.
O işler babadan oğula geçeydi benimde kp nin 5 çocuğu var ama olmayınca olmuyor işte.cahil şeylerKiz bi film vardi. Basrolde sanirsam su yaprak dokumundeki aliriza oynuyordu cok eski bi film. Adam cocugu olmuyor die 3 tane kadin aliyordu. En son 3. De bu da dölsüz cikti diyolar. Sonra 3 kumaya komsulardan biri ya sizin kocaniz dölsüzse diyo. Aboo tobe de hic erkek dölsüz olur mu diyolar. Yakin cevremde iki adam taniyorum ocuk olmayinca eski esi bosamadan uzerine ikinci es alan. Bide bizi burdan eski kfali karinin biri esimebenim yanimda demisti gencken bosanin bari de gizoglangiz alirsin dedi. BKire hatun yani. Bende sinir oldum. Cocuklu alsin da dogurCagi garnti olsu madem demistim. Kayinpeder de sorun mervededir ovlum diyordu. Sende bise yoktur sen benim oglumsun aha benim 5 cocugum oldu filan demisti. Ayy aklima geldikce nefret ediyorum bu tip insanlrdan
Kiz bi film vardi. Basrolde sanirsam su yaprak dokumundeki aliriza oynuyordu cok eski bi film. Adam cocugu olmuyor die 3 tane kadin aliyordu. En son 3. De bu da dölsüz cikti diyolar. Sonra 3 kumaya komsulardan biri ya sizin kocaniz dölsüzse diyo. Aboo tobe de hic erkek dölsüz olur mu diyolar. Yakin cevremde iki adam taniyorum ocuk olmayinca eski esi bosamadan uzerine ikinci es alan. Bide bizi burdan eski kfali karinin biri esimebenim yanimda demisti gencken bosanin bari de gizoglangiz alirsin dedi. BKire hatun yani. Bende sinir oldum. Cocuklu alsin da dogurCagi garnti olsu madem demistim. Kayinpeder de sorun mervededir ovlum diyordu. Sende bise yoktur sen benim oglumsun aha benim 5 cocugum oldu filan demisti. Ayy aklima geldikce nefret ediyorum bu tip insanlrdan
Sorma evet,bide çok geç gönderiyolar aklında olsun.daha önceden biliyorum,
Saol canım dr da oyle dedi zayif olmasi önemli degil saglikli olsun yeterGeçmiş olsun canım merak etme çok zayıf değil canı içinde olsun benim karşı Komşum mayısın 5 doğum yaptı suyu azalmış 2200 gr doğdu 38 haftalıktı maşallah pek diriydi memeyi emcem diye nasıl çabalıyordu çok kilolu olup hantal olucağına zayıf olup diri olsun üzülme bol bol dinlen ve bol sıvı al
O son raddeye kadar bekliyolar işte salaklarhadi yaa
zaten oraya yazmışlar 7-15 gün içerisinde kargoya veriliyor diye. sanarsın çinden gemiyle geliyor. neyse bekleyeceğiz artık...
Çok geçmiş olsun canım kilosu o kadarda kötü değil üzülme inşallah sağlıkla kucağına alırsınGunaydin herkese kizlar dun giremedim gece gec geldik eve yine hast.deyim Allahim sıkıldım iyice bu seferde dr um wc olayi kesilmedi diye gebelik kolestazindan suphelendi bu arada kesin dogum tarihimizi veriyorum 13 haziranama kafama sey takildi gunluk 4-5 defa wc ye ciktigim icin kizim kilo olamamis o kadar 36+2 de 2720 gr olmus sizce nasil kizlar ona uzuldum ne olacak yedigim gibi wc bunada elhamdülillah napalim saglikli olsunda bide hep diyodum sag kaburgam sirtim omzum agriyor diye safra kesesi odem yapmış dr soyledi onuda Allahim sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin dua edinde iyilesiyim kizlar en azindan su doguma kadar kaln 15 gunde kizimi besleyim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine doğuma az kaldıgittim kizlar dun aksam bisey cikmadi cok sukur usutmusum onun agrilariymis :-(
Kilosu normal canim bizde bugun geldik doktordan 2868 kilosu doktor normal dedi gelisimi iyiyse sorun olmaz canim muz ceviz yumurta ye mutlaka bizimde dogum tarihi 11 haziran allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsinGunaydin herkese kizlar dun giremedim gece gec geldik eve yine hast.deyim Allahim sıkıldım iyice bu seferde dr um wc olayi kesilmedi diye gebelik kolestazindan suphelendi bu arada kesin dogum tarihimizi veriyorum 13 haziranama kafama sey takildi gunluk 4-5 defa wc ye ciktigim icin kizim kilo olamamis o kadar 36+2 de 2720 gr olmus sizce nasil kizlar ona uzuldum ne olacak yedigim gibi wc bunada elhamdülillah napalim saglikli olsunda bide hep diyodum sag kaburgam sirtim omzum agriyor diye safra kesesi odem yapmış dr soyledi onuda Allahim sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin dua edinde iyilesiyim kizlar en azindan su doguma kadar kaln 15 gunde kizimi besleyim
O son raddeye kadar bekliyolar işte salaklar
Ben hatta bi keresinde kızıp iptal ettirmiştim,tepem atmıştı.meğer usülleri öyleymiş.söylediğin iyi oldu ama ben pek ihtimal vermemiştim o kadar süreceğini en fazla bir haftaya geliyor her siteden verdiğim sipariş...
O tepsinin hangi boyunu aldın sen?hiç detay yazmıyo boyutlar hakkında,bide kapaklı kutusu var aynı serinin,o da çok hoş.onuda ekledim.söylediğin iyi oldu ama ben pek ihtimal vermemiştim o kadar süreceğini en fazla bir haftaya geliyor her siteden verdiğim sipariş...
O tepsinin hangi boyunu aldın sen?hiç detay yazmıyo boyutlar hakkında,bide kapaklı kutusu var aynı serinin,o da çok hoş.onuda ekledim.
Sezaryen olacak canım. Doktorum normal doğuma müsait olduğumu söyledi ama ben sezaryen istedim.Sen normal doğummu yapıcaktın canım?
Bide orta boyu varda bilemedimki,avuç kadar bişey gelmesin sonraboyutları yazmıyor da 17 liralık olandan aldım. sanırım diğerleri daha büyük bu en ufağı gibi ama yine de çok ufak gibi görünmedi bana.
Sezeryan için 39 çok değilmi,neden bekletiyor bu kadar peki?38 sonu alıyolar en geç,ona şaşırdım.Sezaryen olacak canım. Doktorum normal doğuma müsait olduğumu söyledi ama ben sezaryen istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?