2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Sorma evet,bide çok geç gönderiyolar aklında olsun.daha önceden biliyorum,

Kız Allah akıl versin bu eski kafalara diycem ama vermemiş işte resmen Allah evine ocağına bağışlamış seni kız eğrisi neymiş be,öylemi doğrultuyolarmış eğrileri.kendi oğlunu bi muayne edeymiş,neresi eğri neresi doğru

Saol cnmm moral verdigin icin seni. Msji görmemiştim kuzum

O işler babadan oğula geçeydi benimde kp nin 5 çocuğu var ama olmayınca olmuyor işte.cahil şeyler soksaydın oğlunun test sonucunu gözlerine

ya tam boğmalıklar. hele o kadının dediğine ne demeli Allahtan tıp ilerledi de akla kara ortaya çıkıyor biraz araştırılınca... bir de senin kayınpederin mantık çok yanlış sen benim oğlumsun senin de olur çocuğun. benim çok tanıdığım var öyle 4-5 çocuklu baba ama oğullarından çocuğu olmayan. Allahım her şeyin hayırlısını versin. her şeyden önce insanlık versin diğer şeyler çözülür. ben eşime hep diyordum ki çocuğumuz olmazsa evlat ediniriz. olsa da edinebiliriz. ama o çok istekli olmadı bu konu açıldığında. zaten erkekler daha dar görüşlü oluyor kadınlar kabullenirse kabulleniyor öyle bir şeyi...
tüp bebek tedavisine de ben kendim isteyerek başladım. eşime kalsa daha on sene beklerdik. bütün tedavi sürecine ben yalnız gittim geldim. eşim sadece 1 kere geldi.

Saol canım dr da oyle dedi zayif olmasi önemli degil saglikli olsun yeter saol cnm cabuk toparlar insallah doğumdan sonra

Çok geçmiş olsun canım kilosu o kadarda kötü değil üzülme inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Kilosu normal canim bizde bugun geldik doktordan 2868 kilosu doktor normal dedi gelisimi iyiyse sorun olmaz canim muz ceviz yumurta ye mutlaka bizimde dogum tarihi 11 haziran allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…