canım Allah yardımcın olsun, inşallah geçer...Kızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
canım kilosu çok kötü değil ki üzülme yani hatta normal standartların içinde.Gunaydin herkese kizlar dun giremedim gece gec geldik eve yine hast.deyim Allahim sıkıldım iyice bu seferde dr um wc olayi kesilmedi diye gebelik kolestazindan suphelendi bu arada kesin dogum tarihimizi veriyorum 13 haziranama kafama sey takildi gunluk 4-5 defa wc ye ciktigim icin kizim kilo olamamis o kadar 36+2 de 2720 gr olmus sizce nasil kizlar ona uzuldum ne olacak yedigim gibi wc bunada elhamdülillah napalim saglikli olsunda bide hep diyodum sag kaburgam sirtim omzum agriyor diye safra kesesi odem yapmış dr soyledi onuda Allahim sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin dua edinde iyilesiyim kizlar en azindan su doguma kadar kaln 15 gunde kizimi besleyim
Canım çok geçmiş olsun. Hastanede gerekeni yaparlar merak etme. İnşallah bebeğini vaktinde kucağına alırsın. Allah yardımcın olsun.Kızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
Canım hiç üzülme,nerden baksan 3kg nun üstünde doğar bebişin Allahın izniyle.bağırsakların aşırı reaksiyon gösteriyo anladığım kadarıyla,doğumun da yakın nasıl olsa,kabe hurması dışkıyla atılmayan mübarek bi meyvedir.yani yediğin hücrelerine ve dokularına karışır.kalorisi de yüksek,şöyle etli olanlarından,iran hurması gibi mesela bol bol tüket.hem sana hem bebeğine şifa olur inşallah.kafana takma sakın,şu haliyle bile normal bir bebek kilosunda.kızkardeşimde,yengemde tam günlerinde ve sorunsuz doğum yaptıkları halde ilk bebekleri 2.500'ü geçmemişti.sonrasında çok güzel kilo alıp gelişiyo ufak bebekler,rahat olGunaydin herkese kizlar dun giremedim gece gec geldik eve yine hast.deyim Allahim sıkıldım iyice bu seferde dr um wc olayi kesilmedi diye gebelik kolestazindan suphelendi bu arada kesin dogum tarihimizi veriyorum 13 haziranama kafama sey takildi gunluk 4-5 defa wc ye ciktigim icin kizim kilo olamamis o kadar 36+2 de 2720 gr olmus sizce nasil kizlar ona uzuldum ne olacak yedigim gibi wc bunada elhamdülillah napalim saglikli olsunda bide hep diyodum sag kaburgam sirtim omzum agriyor diye safra kesesi odem yapmış dr soyledi onuda Allahim sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin dua edinde iyilesiyim kizlar en azindan su doguma kadar kaln 15 gunde kizimi besleyim
Aynengünaydın kızlar, çok güzel bir hava var serin ve yağmurlu :) bir hamile için ideal bence
Doktora git bekleme derim benim doktor az ağrın olsa bile gel demişti. Gittim sancım çıktı 3 şişe serum yedim nidilat verdi onu emdim öyle düzeldi.
Canım yalancı sancılar bunlar.doğum sancısı kasıktan başlamaz,o dediğin bebeğin rahim ağzına yaptığı baskının ağrısı.doğum sancısı önce sırttan başlar,kaburgaların ayrılır gibi olur,ordan yanlara bele doğru vurur,belden de kasıklara iner.ve ritmik olarak kasılır,kasılmalar giderek sıklaşır.böyle olmayan sancıları takma,yat dinlen,derin nefesler an ver.ayaklarının altına ve arasına bi yastık koyarak istirahat et.
Korkma tatlım bebeğinin kilosu gayet iyi. Benim oğlumun 36. Haftada kilosu 2600 gr dı. Şimdi 3200 gr olmuş. O kilosunu alır sen merak etme annesi.Gunaydin herkese kizlar dun giremedim gece gec geldik eve yine hast.deyim Allahim sıkıldım iyice bu seferde dr um wc olayi kesilmedi diye gebelik kolestazindan suphelendi bu arada kesin dogum tarihimizi veriyorum 13 haziranama kafama sey takildi gunluk 4-5 defa wc ye ciktigim icin kizim kilo olamamis o kadar 36+2 de 2720 gr olmus sizce nasil kizlar ona uzuldum ne olacak yedigim gibi wc bunada elhamdülillah napalim saglikli olsunda bide hep diyodum sag kaburgam sirtim omzum agriyor diye safra kesesi odem yapmış dr soyledi onuda Allahim sag salim yavrularimizi kucagimiza almayi nasip etsin dua edinde iyilesiyim kizlar en azindan su doguma kadar kaln 15 gunde kizimi besleyim
Tek tesellim annem girecek doguma basucumda olacak. Hos o nasil dayanacak bilmiyorum dabebis cikna kadar yanind olurum sonra torunumu alir giydirmeye kurulamaya giderim dedi kendileri. Esim giremiycek ama uzaktan izleyebilecegi bi alan varmis. Annem onu da ayarlariz izlersin dedi. Valla bizimki orda bayilir gider ben ameliyat masasinda. Allah yardimcimiz olsun. Bu gunden itibaren hergun dogumuma kadar 40 tane Ayetel kursi okumaya basliycam kendim ve hepimiz icin. Rabbim yardim eder insallah
Bişey biliyoruzda konuluyoruz burdagittim kizlar dun aksam bisey cikmadi cok sukur usutmusum onun agrilariymis :-(
Sen normal doğummu yapıcaktın canım?Korkma tatlım bebeğinin kilosu gayet iyi. Benim oğlumun 36. Haftada kilosu 2600 gr dı. Şimdi 3200 gr olmuş. O kilosunu alır sen merak etme annesi.
Bişey biliyoruzda konuluyoruz burda
Sağol canimValla bravo
Kızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
Kızlar,madamme coco'da aksesuarlarda %50+50 indirim var bu ara,ben dün meleklerimin odası için iki tane melekli şık resim çerçevesi ve duvar aynası aldım.kendim içinde takı askısı aldımiki çerçeve,bir ayna,bir askı 32tl tuttu,kargoyla birlikte 42tl.bilginiz olsun,ilginizi çekebilecek şeyler olabilir...
Canim gecmis olsun. Bnim de nst de sancim cikmisti 2 cm kadar da acilma vardi. Iki haftaya yakin oldu. Son kontrolde sanci cikmadi. Acikmaya bakilmadi ama. Insallah seninde devam etmez. Gerci bu gun garip durumlarim var ama zamanimizda geldi sayilir artik. Insallah senin bebis de bekler zamanini. Acele etmez.Kızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
Panik yokbiliyorum canim da dr suyu azalmis diyimmce korktum hareket de hissetmedim uzun bi sure panik oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?