Hayırlı olsun da nasıl sabrettin ya bu zamana kadarİyi akşamlar canlar ya ben kendimi sekiz aydır tutuyordum ama bugün ne gördüysem aldım oglusuma fena halde hemde eşim sadece baktı şok oldu ama dayanamadim burada bebeğimin ismi Aren
Hep korku endişe hep riskliydi çalışıyordum rahat rahat bakım uyumlu olsun ve aldıklarım belli olsun derim hani boşuna abartmayim dedim xunku doğumdan sonra başlıyor aslındaHayırlı olsun da nasıl sabrettin ya bu zamana kadar
Kızlar bebesimin eşyaları geldi
O kadarcık nazada göz yumacaklar artık onlarda ne meşakkatli yollardan geldik biz bu zamana buralar haftaya tenhalaşacak hayırlısıyla sizler bir kurtul un meleklerinizide kucaklarınıza alın inşallah bizide habersiz bırakmayınEvet canim cok sukur bu gunlere geldik. Sende insallah su gibi akar gider zaman kolsycacik bi dogumun olur atlatirsin umarim. Haftaya bugun oglusum gozumun onunde olcak Allahin izniyle. Dusundukce bile nasil heyecanlaniyorum anlatamam. Bide agliyorum durduk yere. Dogum sirasinda filan hic kahrim cekilmez sanirim aglar dururum ben
Valla bravoHep korku endişe hep riskliydi çalışıyordum rahat rahat bakım uyumlu olsun ve aldıklarım belli olsun derim hani boşuna abartmayim dedim xunku doğumdan sonra başlıyor aslında
Aferin sana,izle izleIyi geceler kizlarben azonce youtube da sezeryan sirasinda bi kadini kocasi videoya almis onu izledim. Tirstim resmen kadinin yuz ifadesi offf korkuyo gibiydi cok heyecanliydi. Ben cok serinkanli da deilim. Ayy kalpten gidivermem insallah
Gecen gün bende izledim tuylerim diken diken olduIyi geceler kizlarben azonce youtube da sezeryan sirasinda bi kadini kocasi videoya almis onu izledim. Tirstim resmen kadinin yuz ifadesi offf korkuyo gibiydi cok heyecanliydi. Ben cok serinkanli da deilim. Ayy kalpten gidivermem insallah
Aferin sana,izle izle
Tek tesellim annem girecek doguma basucumda olacak. Hos o nasil dayanacak bilmiyorum daGecen gün bende izledim tuylerim diken diken olduAma gecen yil ablam ayni ameliyati oldu ve cok rahat gectigini her seferinde soyluyor
Hic agrisi bile olmadi ameliyattan sonra.Suan izi bile kalmamis.Ondan dolayi cok rahatim ve bic korkmuyorum.Biz neler yasadik atlattik bunumu atlatamiycaz.Yumak bebisim yeter ki saglikli gelsin.Hic korkma derim rahat ol.
Ayy.içim bi fena olduTek tesellim annem girecek doguma basucumda olacak. Hos o nasil dayanacak bilmiyorum dabebis cikna kadar yanind olurum sonra torunumu alir giydirmeye kurulamaya giderim dedi kendileri. Esim giremiycek ama uzaktan izleyebilecegi bi alan varmis. Annem onu da ayarlariz izlersin dedi. Valla bizimki orda bayilir gider ben ameliyat masasinda. Allah yardimcimiz olsun. Bu gunden itibaren hergun dogumuma kadar 40 tane Ayetel kursi okumaya basliycam kendim ve hepimiz icin. Rabbim yardim eder insallah
keşke izlemeseydn cnm.bi can çıkıyo içimzden tabi kolay bişe değil.bnm yengmla teyzem yakn zamnda zmnda doum yaptı sezeryanla.onlarınki çok rahatı hemen ayaklandılar hatta işllah sennkide kolay olurIyi geceler kizlarben azonce youtube da sezeryan sirasinda bi kadini kocasi videoya almis onu izledim. Tirstim resmen kadinin yuz ifadesi offf korkuyo gibiydi cok heyecanliydi. Ben cok serinkanli da deilim. Ayy kalpten gidivermem insallah
İnşallah canımTek tesellim annem girecek doguma basucumda olacak. Hos o nasil dayanacak bilmiyorum dabebis cikna kadar yanind olurum sonra torunumu alir giydirmeye kurulamaya giderim dedi kendileri. Esim giremiycek ama uzaktan izleyebilecegi bi alan varmis. Annem onu da ayarlariz izlersin dedi. Valla bizimki orda bayilir gider ben ameliyat masasinda. Allah yardimcimiz olsun. Bu gunden itibaren hergun dogumuma kadar 40 tane Ayetel kursi okumaya basliycam kendim ve hepimiz icin. Rabbim yardim eder insallah
Ayy geçmiş olsun canım.Allah yardımcin olsun.İnşallah hemen gelmez daha vaktin var çünkü...Kızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
Amin daha küçük korkuyorumAyy geçmiş olsun canım.Allah yardımcin olsun.İnşallah hemen gelmez daha vaktin var çünkü...
Rabbim yardımcın olsun canım çok geçmiş olsun. Inşallah bebeğin zamanında gelir.Kızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
Gecmis olsun canim neden oldu acabaKızlar ben dün akşam yediden beri hastanedeyim nta de şancı çıktı açılmam var bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?