- 25 Mart 2014
- 483
- 617
- 83
ay canm gerçekten can sıkıcı bi durum kaynanan gil yapsa bu kadar zoruna gitmz insann ama kendi ailenn böle şeler yapması üzücü.bn olsam içimdeki herşeyi söylerdim annme sonuçta sen onun ewladısn bi durup düşünr belki seni bu kadar üzdklernn farknda değillerdir.konuşursan anlarlar belki üzgün olduğunu.Mrb kızlar bende sürekli konuşmalarınızı takip ediyorum ama yorum yapmıyorum bende tüp bebekle hamile kaldım ilk denememde Allaha şükür su aralar canım çok sıkkın sizinle paylaşmak istedim ben eşimle görücü usulü tanıştım nişanlandık işte düğün alış verişinde kendi ailem tarafından saçma sapan sorunlar çıktı bende ayrılmaktansa kaçmayı tercih ettim ailem ne düğünümüne geldi ne de Bi eşya aldılar birde kaçmadan önce esim benim aileme borç olarak 800 Tl vermişti onu bile vermediler neyse eşimin ailesi her şeyimi yaptı aitını mı eşyalarımı ve düğünümü her şeyim tam oldu yani düğünden Bi ay sonra annemlerle barıştık bu tüp bebek ortaya çıkınca ne Bi yardım ettiler be de al suda yol paran olsun bari demediler biz kendi imkanlarımızla yaptık ve şuan aynı anda 3 kredi ödüyoruz Allaha şükür esim her konu da örnek Bi eş neyse işte hamile kalınca ailem dedi eşyalarını biz alalım bende esimle konuştum ikna ettim tamam alın dedin şimdi ye kadar hiç bişey yoktu günüm yaklaştı ya annem aradı gecen ee bizim durumumuz çok kotu biz alamıycaz eşyaları ne diyim tamam dedim bende çok zoruma gitti gerçekten ben bursa rezil oldum eşyaları annemler alacak dedim hep hiç beni düşünmüyorlar ya benim kızdığım maddi durumlarının kotu olması değil benim çocugumun olacağı Bi anda belli olmadı üstelik ben demedim alın diye kendileri dedi bunun üzerine annem kendisine yatak odası aldı onu geçtim kardeşim ben hamile kaldıktan sonra sözlendi düğününü ne daha 2 sene var tutup ona gecen ay büyük nişan yaptılar her şeye gelince varda Bi bana mı yok çok zoruma gitti halen de içimden atamıyorum ya haksız mıyım sizce