Cok tesekkur ederim canım.sut sagdıktan sonra gecti antibiyotik etkisi varmis eczacı söyledi bizede ayy bi capaklanma bile insanin icini acıtıyor.rabbim korusun yavrularimizicanim cok gecmis olsun. Hadi gozun aydin. Zor olmus ama olsun geride kaldi ins.
Bundan sonra saglikla buyut miniklerini.
canim gec gordum belki duzelmistir ama cok hafif bizde de oldu capaklanma. Hic sut filan degdirme. Bize dr steril gazli bezi kaynamis ilik suyla islatip siler gibi almamizi soyledi. Kafana takma.
bir de biliyorsunuzdur gerci ama dogru bilinen bir yanlisi soyleyim. Bebeklerin gosu sisiyor ya halk arasinda sut topluyor denir masaj yapilir ovulur. Dr.lar kesinlikle ovulmamasini soyluyor. Bizimki is4arla sakin dokunmayin diyor. Aklinizda olsun.
Ben aldım kısa gecelik hoş bende boy olmayınca bana pek kısa gelmiyor sezeryanda sonra takılı oluyormuş benim çok hoşuma gitmedi ama neyse bebişlerimiz için zaten o bölge hayatı boyunca göremiyeceği işlemi tüp bebek te gördü maşallahKizlar dun annem dedi ki hastane cantama bi tane elbise seklinde gecelik koymaliymisim. Daha once de sordum gerekmiyo demisti. Arkadaslari demis alsin koysun bi tane sezeryan sonrasi wc gidis gelisinde dikis yerleri acisindan sonda takili olcak vs daha rahat olur demisler. Benim gibi almayan varsa alsin koysun diye yazayim dedim. Ben bugun cikip alcam esimin zamani olurda cikarabilirse tabi.
Biraz zor ama imkansız değil inan korkma hiç.rabbim sabrinida veriyor ve zamanla pratiklesiyorsun mesela gece yatmadan sutumu sagiyorum ikisi birden uyaninca birini emzirirken diğerini biberonla daha hizli besliyorum zamanla dahada oturacak insallahhafif ılık suyla ya da bir kaseye sadece bir damla bebe şampuanı damlatıp temizleyebilirsin kulak çubuğuyla canım oğlunun gözünü.
bu arada tek başına bakmak nasıl gidiyor ben de tek bakacağım da yetişebiliyor musun yolunda mı her şey?
Canim sondayi çıkarana kadar yatiyorsun sonda ciktiktan sonra yurumeye basliyorsun zaten.Ben aldım kısa gecelik hoş bende boy olmayınca bana pek kısa gelmiyor sezeryanda sonra takılı oluyormuş benim çok hoşuma gitmedi ama neyse bebişlerimiz için zaten o bölge hayatı boyunca göremiyeceği işlemi tüp bebek te gördü maşallah
Valla ben şimdiden iki takım altlı üstlü pijama bir tane gecelik aldım bir tanede kaprisli almayı düşünüyorum herkesin bir takıntısı vardır ya benim de iç çamaşırı ve pijama takımı geçenlerde eşim benim alıp alıp bir kenara koyduğum pijamaları terziye götürdü ben biraz selvi boyluyumdurevet evet bana da söylediler gecelik mutlaka olsun diye hem dikişler için, hem lavaboya gidip gelmek için hem de ilk başlarda sonda takılıyormuş onun için.. daha rahat oluyormuş, ben de almıştım bi gecelik ve sabahlık, dün de bi yerde çok uygun fiyata askılı alt üst pijama takımı aldım.. evlenirken bile bu kadar pijama almamıştım kendime
Gözün aydın canım anneciğim geldiğine göre için daha rahat eder inşallah nazlı kızında annesini daha fazla bekletmez gelir allaha emanet olunAnnemde geldi bugün kızlar ay insan kendini daha güvende hissediyor biri gelince ah kızımda bekletmese bari çok nötr bir haldeyim bugun bakalım :)
Bn de hep oyle derdim canm. Tedavi boyunca ozel bolgemizi irdeleyip durdular filan die. Bugun acilma var mi diye bakilirken bi bu eksik kalmis meger dedim valla. Kadinlik zor bizim icin daha zoor. Allah hepimize yardim etsin.Ben aldım kısa gecelik hoş bende boy olmayınca bana pek kısa gelmiyor sezeryanda sonra takılı oluyormuş benim çok hoşuma gitmedi ama neyse bebişlerimiz için zaten o bölge hayatı boyunca göremiyeceği işlemi tüp bebek te gördü maşallah
Geçmiş olsun canım benim normal şansım olsa hiç tereddüt etmem ama maalesef öyle bir imkânım yok rahimden operasyon geçirdiğim için birde senin en büyük avantajın annenin çalıştığı hastanede sin ve annen tecrübeli bir doğum hemşiresi kendini hiç sıkma sezeryanmı normal mi diye Rabbim onun yolunu çizmiştir sadece senin hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin allahımKizlar ben bugun yine hastaneye kostum agriyla. Nst yapildi bugunde cok kucuk sancilar var ama acilmaya bakti bugun. Nasil berbat bise anlatamam. Disimi filan sktim.ama sonunda bi bagirdim ahh die. Agridi resmen cok fena. Ama korkutmus olmiyim benim dr bu alttan bakma isinde can yakiyomus.hemsireler filan dediler. Hirpalar hastayi biraz diye. Oyle boyle derken bizim oglan normal yoldan gelecek galiba. 2 cm acilma varmis. Basi iyice yerlesmis dedi. 4 hazirandan once gelebilirmis. Oyle olursa normal olsun ama 4 hazirana kadar gelmezse senin istegine bagli sezeryana aliriz dedi. Annem de dedi ki ben 2 cm acilana kadar 4 saat sanci cektim. Senin simdiden acilmis normal olsn filan dedi.Allahim hayirlisini versin insallah. Ama agrim cok hala annemlerdeyim yatiyorum oyle. Hic gecmiyo.
Canim sana bise sorcam senin dr alttan acilma var mi die bakmisti sanirim. Tlf dan giriyorm gecmis mesajlara bakamadim .acilman var miydi. Varsa ne kadardi.Annemde geldi bugün kızlar ay insan kendini daha güvende hissediyor biri gelince ah kızımda bekletmese bari çok nötr bir haldeyim bugun bakalım :)
O alttan muayene yi ben bir ay önce yaşadım sancılanıp hastaneye yatınça Dr açılma varmı diye alttan bakıcam diyince ben saf bir şekilde alt ultrasonuyla bakılacak diye öyle aval aval yattım elini sokmasıyla da çığlığı bastım tabi içimden de Dr cuğumun bütün ailesine iyi niyet dileklerimide sunmayı unutmadım yani senin bugün neler hissettiğini çok iyi anlıyorumBn de hep oyle derdim canm. Tedavi boyunca ozel bolgemizi irdeleyip durdular filan die. Bugun acilma var mi diye bakilirken bi bu eksik kalmis meger dedim valla. Kadinlik zor bizim icin daha zoor. Allah hepimize yardim etsin.
ben hap değil de şurup olarak alıyorumya canım günde iki şişe içiyorum iki şişeyi arka arkaya içiyorum tadı da iğrenç arkasından da su içiyorum biraz o tat gitsin diye. sen tabi sor doktoruna ama bana özel bir şey demedi benimkisi.Hapları mı ikisini birden alıyosun?mantıklı aslında,ben de sabah mı alsamki ikisini bir.yarın sorayım bunu bi dr a.nihayet 3 hafta üstüne yarın dr a gidiyorum
Duşta doğurma da bişey söylicem,benim karnım çok acıyo bu ara diyodumya sana,dün akşamdan beri göbek deliğimin iki yanında iki tane top geliyo elime.popo mu kafa mı bilemiyorum.popo gibi sanki.yarın görürüz artık.ama yanılmıyosan bi sağ bi sol oldular tam anlamıyla
sorma canim bugun aradim agrim var demek icin carsi gezme hayalim zaten suya dustueşin arabasına her gün ne yaptırıyor ya sanayide :) boş vakitlerini sanayide geçiriyor sanırım
Ah bacım doğum sonrası da bi ter dokuyon arada ateş basiyor lohusa olmasam sudan çıkmam
Ahh canim benim yakin olsak gel demene gerek kalmadan kosar gelirdim valla :) ama uzak da olsak yanibasimizdakilerden goremedigimiz sicakligi samimiyeti hissediyoruz burda birbitimizdenİşte hep bunlar matematiğimizin kötü oldugundan oluyor oran orantı ayarını yapamıyoruzYaaa daha facebook yok sende birde hastaneye geleceği diyorsun facebook olmayanları almıyoruz sensizim89 alacağım hastaneye ama oda çooook uzakta yahu
inşallah canım ya sen yine tecrübelerini paylaş özellikle benim çok ihtiyacım var.Biraz zor ama imkansız değil inan korkma hiç.rabbim sabrinida veriyor ve zamanla pratiklesiyorsun mesela gece yatmadan sutumu sagiyorum ikisi birden uyaninca birini emzirirken diğerini biberonla daha hizli besliyorum zamanla dahada oturacak insallah
Ayyy inanmıyorum 2 cm acilma var demekKizlar ben bugun yine hastaneye kostum agriyla. Nst yapildi bugunde cok kucuk sancilar var ama acilmaya bakti bugun. Nasil berbat bise anlatamam. Disimi filan sktim.ama sonunda bi bagirdim ahh die. Agridi resmen cok fena. Ama korkutmus olmiyim benim dr bu alttan bakma isinde can yakiyomus.hemsireler filan dediler. Hirpalar hastayi biraz diye. Oyle boyle derken bizim oglan normal yoldan gelecek galiba. 2 cm acilma varmis. Basi iyice yerlesmis dedi. 4 hazirandan once gelebilirmis. Oyle olursa normal olsun ama 4 hazirana kadar gelmezse senin istegine bagli sezeryana aliriz dedi. Annem de dedi ki ben 2 cm acilana kadar 4 saat sanci cektim. Senin simdiden acilmis normal olsn filan dedi.Allahim hayirlisini versin insallah. Ama agrim cok hala annemlerdeyim yatiyorum oyle. Hic gecmiyo.
Canim valla ne icin ugrasiyo bilmem ama sinirlerimi iyi bozuyo. Bi camina film cektiriyo bi pasta cila bilmem ne. Bide bosuna ugrastigina yaniyorum. Durmadan degistiriyo zaten. Adamin araba teknoloji ve fb sevdasi cinnet getiriyo bana.Doğan görünümlü şahin için mi uğraşıyo kız yoksa
Canm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artikAyyy inanmıyorum 2 cm acilma var demekbenim doktor daha hic bakmadı ama 1 2 cm olabilir başı aşağı inmiş dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?