2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Cok tesekkur ederim canım.sut sagdıktan sonra gecti antibiyotik etkisi varmis eczacı söyledi bizede ayy bi capaklanma bile insanin icini acıtıyor.rabbim korusun yavrularimizi

Ben aldım kısa gecelik hoş bende boy olmayınca bana pek kısa gelmiyor sezeryanda sonra takılı oluyormuş benim çok hoşuma gitmedi ama neyse bebişlerimiz için zaten o bölge hayatı boyunca göremiyeceği işlemi tüp bebek te gördü maşallah

Biraz zor ama imkansız değil inan korkma hiç.rabbim sabrinida veriyor ve zamanla pratiklesiyorsun mesela gece yatmadan sutumu sagiyorum ikisi birden uyaninca birini emzirirken diğerini biberonla daha hizli besliyorum zamanla dahada oturacak insallah

Canim sondayi çıkarana kadar yatiyorsun sonda ciktiktan sonra yurumeye basliyorsun zaten.

Valla ben şimdiden iki takım altlı üstlü pijama bir tane gecelik aldım bir tanede kaprisli almayı düşünüyorum herkesin bir takıntısı vardır ya benim de iç çamaşırı ve pijama takımı geçenlerde eşim benim alıp alıp bir kenara koyduğum pijamaları terziye götürdü ben biraz selvi boyluyumdurpijamaları getirince senin parçalardan çıkan kumaşlar la çocuğa takım yaparız dedi

Annemde geldi bugün kızlar ay insan kendini daha güvende hissediyor biri gelince ah kızımda bekletmese bari çok nötr bir haldeyim bugun bakalım :)
Gözün aydın canım anneciğim geldiğine göre için daha rahat eder inşallah nazlı kızında annesini daha fazla bekletmez gelir allaha emanet olun

Kizlar ben bugun yine hastaneye kostum agriyla. Nst yapildi bugunde cok kucuk sancilar var ama acilmaya bakti bugun. Nasil berbat bise anlatamam. Disimi filan sktim.ama sonunda bi bagirdim ahh die. Agridi resmen cok fena. Ama korkutmus olmiyim benim dr bu alttan bakma isinde can yakiyomus.hemsireler filan dediler. Hirpalar hastayi biraz diye. Oyle boyle derken bizim oglan normal yoldan gelecek galiba. 2 cm acilma varmis. Basi iyice yerlesmis dedi. 4 hazirandan once gelebilirmis. Oyle olursa normal olsun ama 4 hazirana kadar gelmezse senin istegine bagli sezeryana aliriz dedi. Annem de dedi ki ben 2 cm acilana kadar 4 saat sanci cektim. Senin simdiden acilmis normal olsn filan dedi.Allahim hayirlisini versin insallah. Ama agrim cok hala annemlerdeyim yatiyorum oyle. Hic gecmiyo.

Bn de hep oyle derdim canm. Tedavi boyunca ozel bolgemizi irdeleyip durdular filan die. Bugun acilma var mi diye bakilirken bi bu eksik kalmis meger dedim valla. Kadinlik zor bizim icin daha zoor. Allah hepimize yardim etsin.

Geçmiş olsun canım benim normal şansım olsa hiç tereddüt etmem ama maalesef öyle bir imkânım yok rahimden operasyon geçirdiğim için birde senin en büyük avantajın annenin çalıştığı hastanede sin ve annen tecrübeli bir doğum hemşiresi kendini hiç sıkma sezeryanmı normal mi diye Rabbim onun yolunu çizmiştir sadece senin hakkında hangisi hayırlısıysa onu nasip etsin allahım

Annemde geldi bugün kızlar ay insan kendini daha güvende hissediyor biri gelince ah kızımda bekletmese bari çok nötr bir haldeyim bugun bakalım :)
Canim sana bise sorcam senin dr alttan acilma var mi die bakmisti sanirim. Tlf dan giriyorm gecmis mesajlara bakamadim .acilman var miydi. Varsa ne kadardi.

Bn de hep oyle derdim canm. Tedavi boyunca ozel bolgemizi irdeleyip durdular filan die. Bugun acilma var mi diye bakilirken bi bu eksik kalmis meger dedim valla. Kadinlik zor bizim icin daha zoor. Allah hepimize yardim etsin.
O alttan muayene yi ben bir ay önce yaşadım sancılanıp hastaneye yatınça Dr açılma varmı diye alttan bakıcam diyince ben saf bir şekilde alt ultrasonuyla bakılacak diye öyle aval aval yattım elini sokmasıyla da çığlığı bastım tabi içimden de Dr cuğumun bütün ailesine iyi niyet dileklerimide sunmayı unutmadım yani senin bugün neler hissettiğini çok iyi anlıyorum

Hapları mı ikisini birden alıyosun?mantıklı aslında,ben de sabah mı alsamki ikisini bir.yarın sorayım bunu bi dr a.nihayet 3 hafta üstüne yarın dr a gidiyorum
ben hap değil de şurup olarak alıyorumya canım günde iki şişe içiyorum iki şişeyi arka arkaya içiyorum tadı da iğrenç arkasından da su içiyorum biraz o tat gitsin diye. sen tabi sor doktoruna ama bana özel bir şey demedi benimkisi.

hehehe duşta doğursam fark etmeyebilirim suyun falan geldiğini sanırım arada kontrol ediyorum ama
göbek deliğinin yanlarındaysa popoları olabilir ama tabi ultrasonda bakmak lazım. benimkiler yan yanalar şimdi ama biri baş aşağı biri yukarıda başı. bir yerden kafa çıkıyor bir yerden popo bazen gerim gerim geriliyor bazen yamuk yumuk oluyor göbek. sen ne zaman gerilsen yağlan. ben de bu ara hem geriliyorum hem de göbeğim yanıyor gibi oluyor. doktor her gittiğimde aman bol bol yağlanın diyor.

eşin arabasına her gün ne yaptırıyor ya sanayide :) boş vakitlerini sanayide geçiriyor sanırım
sorma canim bugun aradim agrim var demek icin carsi gezme hayalim zaten suya dustu bana azcik isi kaldi arabanin dedi. Al o arabani basina cal dedim.bana gerek olunca isimi gormuyosa hic geregi yok dedm. Luzumlu bise de yaptirmiyo ki cnim süs püs iste. Kardesim burda Allahtan finalleri varmis onun.oncesi bi kacayim die geldi. Babamin araba evdeyse al cabuk bni hastaneye gotur dedm. 5 dk da geldi saolsun. Esime hala kizginim tavirliyim !

Ahh canim benim yakin olsak gel demene gerek kalmadan kosar gelirdim valla :) ama uzak da olsak yanibasimizdakilerden goremedigimiz sicakligi samimiyeti hissediyoruz burda birbitimizden

inşallah canım ya sen yine tecrübelerini paylaş özellikle benim çok ihtiyacım var.

Ayyy inanmıyorum 2 cm acilma var demek benim doktor daha hic bakmadı ama 1 2 cm olabilir başı aşağı inmiş dedi

Doğan görünümlü şahin için mi uğraşıyo kız yoksa
Canim valla ne icin ugrasiyo bilmem ama sinirlerimi iyi bozuyo. Bi camina film cektiriyo bi pasta cila bilmem ne. Bide bosuna ugrastigina yaniyorum. Durmadan degistiriyo zaten. Adamin araba teknoloji ve fb sevdasi cinnet getiriyo bana.

Ayyy inanmıyorum 2 cm acilma var demek benim doktor daha hic bakmadı ama 1 2 cm olabilir başı aşağı inmiş dedi
Canm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artik adet sancisi gibi bide sanki rahime igne batiyo gibi surekli. Sanci cok cikmayinca dr bebegin basinin baskisindan agrilarin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…