• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Balik yiyemiyorum canim :KK43: cook yemistim tiksindim galiba. Bide havalar isindi ya iyice. Kulagima hic hos gelmiyo suan. Esim somondu galiba bi balik almisti. Eti kirmizimsi. Bi dunya para vermis isvecten ithal filan demisler. Goruntusu zorla yememe sebep oldu. Sonrasindakileri cok severek yiyemedim zaten. Ceviz yiyorum gunluk 6 7 tane. Sut iciyorum iki bardak ama nesquikle. Sutten de sogudum cok icince.yaz meyveleri cikti ya ne gorsem alip yiyorum gormemis gibi. Bi tek meyve sebzelerle aram iyi suan.
Evet,yaz girince balık cazibesini kaybediyor haklısın.ben süt olayını oturtamadım bi türlü.kan hapını alınca iki saat sonra içmek lazımmış süt ürünlerini.sabah hapı alıp kahvaltı edince iki saat sonradında unutmuş oluyorum.sonra ikinci kan hapı geliyor aklıma yine içmiyim diyorum,şimdi hapı engeller fln.ne öncesinde ne sonrasında içemedim gitti bi türlü.bi gece yatarken içmek mantıklı oluyor,onda da zaten en az iki sefer wc ye kalkıyorum.bi kaç kez süt içip yattım,sabaha kadar wc de kaldım.nasılolacak bilmem

Güle güle kullan canım arkadaşının elleri dert görmesin inşaallah. ne güzel insanın karşılık beklemeden seven bir dostu olması.

Hatun ver adresin, sana sürpriz yapayım, üzülme sen yeter ki :KK19: Şimdi bir arkadaşım yanında diğer arkadaşla aradı toplasan 3 ay beraber çalıştık kınama geldiler hediyeleri ile telefonlarını hiç eksik etmediler,şimdi haber ver dogum sonrası sendeyiz dediler.özür diliyorlar evine gelemedik diye.Birde 25 yıllık arkadaşım vardı mahalleden,çocukluk,ergenlik,iş hayatı hatta evde kalma süreci bile aynı olan:-) çoook sevgili arkadaşım evlenip izmire gitti 5 sene önce ama ne ağladım 1 hafta aklımdan çıkmadı çok koydu bana.ama ben evlendiğimde ne annesi ne kardeşi geldi nikahıma ,arkadaşım ist. geldiğinde gelmedi yanıma nede hayırlı olsun dedi evliliğime demekki neymiş vefa senelerle değil içten gelen samimiyetle ölçülüyormuş. İşte o izmire giden arkadaşımın kınasında ben dahil 10_12 kız vardı benim kınamda ise yarısı kız arkadaşlarımla doluydu,ankaradan bursadan kız arkadaşlarım 10 dakikalık nikah için gelmişlerdi, hepsinden ALLAH razı olsun diyorum ki dogru kişilerle dogru arkadaşlık yapmışım arada kurtlu elmalar olması çok doğal oda nazarlığı olsun.
Çok sağol,canım benim... Yapmış kadar oldun.Yok canım,ben şunu anladımki arkadaş seçimi konusunda çok başarısız bir insanım.hem doğru insanları seçemiyorum hem de doğru oranda kıymet vermeyi ayarlayamıyorum.ben hastanelerinizi bilsem anadolu yakasında olup burdan doğum yapan arkadaşları gider görürüm.

günaydın kızlarr.memlekete gitmeyi düşünüyorum ankaradan osmaniyeye.artk 5. aya girdk bişe olur mu die korkuyorum kendi arabamzla gtcz ama ynede tedrgnm.yolculk yapan oldumu ne zamn yaptınız
Ben 5 bucuk ayliktim galiba arabayla seyahat ettim kendi arabamizla gittik istanbuldan balikesire mola vererek giderseniz molalarda cikip bi yurursen kan dolasimi olsun bisey olmaz tabi emniyet kemeri takili bi sekilde :KK24:

Canim hastane ortami serin olcak zaten ki yazin da kisinda dogan bebekleri karindan cikinca isiticinin onunde giydiriyorlar. Hastane cikisinin icinde zaten uzun kollu ustle ayakli pijama var hastane cikisini sen oldugu gibi temiz bi kumasa bohca yap icine bi tane de yeni dogan bez koy. Oylecene ver hemsireye. Benim oglusu giydirme isini annem halledecek. Zaten kadin dogum hemsiresi dogum yapacagim hastanede. Onun yonlendirmesi bu sekilde beni.
Teşekkür ederim canım sagol

Çok sağol,canım benim... Yapmış kadar oldun.Yok canım,ben şunu anladımki arkadaş seçimi konusunda çok başarısız bir insanım.hem doğru insanları seçemiyorum hem de doğru oranda kıymet vermeyi ayarlayamıyorum.ben hastanelerinizi bilsem anadolu yakasında olup burdan doğum yapan arkadaşları gider görürüm.
İşte hep bunlar matematiğimizin kötü oldugundan oluyor oran orantı ayarını yapamıyoruz:KK70: Yaaa daha facebook yok sende birde hastaneye geleceği diyorsun facebook olmayanları almıyoruz:63: sensizim89 sensizim89 alacağım hastaneye ama oda çooook uzakta yahu :KK19:

Evet,yaz girince balık cazibesini kaybediyor haklısın.ben süt olayını oturtamadım bi türlü.kan hapını alınca iki saat sonra içmek lazımmış süt ürünlerini.sabah hapı alıp kahvaltı edince iki saat sonradında unutmuş oluyorum.sonra ikinci kan hapı geliyor aklıma yine içmiyim diyorum,şimdi hapı engeller fln.ne öncesinde ne sonrasında içemedim gitti bi türlü.bi gece yatarken içmek mantıklı oluyor,onda da zaten en az iki sefer wc ye kalkıyorum.bi kaç kez süt içip yattım,sabaha kadar wc de kaldım.nasılolacak bilmem

ben de bir türlü ayarlayamıyordum en sonunda akşam içmeye karar verdim iki dozu birden alıyorum akşam 8 civarı falan alıyorum. hiç almamaktan iyidir yapacak bir şey yok yani...

ben de bir türlü ayarlayamıyordum en sonunda akşam içmeye karar verdim iki dozu birden alıyorum akşam 8 civarı falan alıyorum. hiç almamaktan iyidir yapacak bir şey yok yani...
Hapları mı ikisini birden alıyosun?mantıklı aslında,ben de sabah mı alsamki ikisini bir.yarın sorayım bunu bi dr a.nihayet 3 hafta üstüne yarın dr a gidiyorum:KK76:

ay kızlar bu aralar hiç duştan çıkasım gelmiyor. mümkün olsa oraya yatağı sereceğim duşun altında yatacağım :KK70: insan 4 kere sabunlanır mı ya duşta hiç bitmesin duş diye 4 kere sabunlanıp tekrar tekrar durulanıyorum :KK70: :KK70:
:KK48::KK48: Duşta doğurma da:KK70: bişey söylicem,benim karnım çok acıyo bu ara diyodumya sana,dün akşamdan beri göbek deliğimin iki yanında iki tane top geliyo elime.popo mu kafa mı bilemiyorum.popo gibi sanki.yarın görürüz artık.ama yanılmıyosan bi sağ bi sol oldular tam anlamıyla:KK50:

İşte hep bunlar matematiğimizin kötü oldugundan oluyor oran orantı ayarını yapamıyoruz:KK70: Yaaa daha facebook yok sende birde hastaneye geleceği diyorsun facebook olmayanları almıyoruz:63: sensizim89 sensizim89 alacağım hastaneye ama oda çooook uzakta yahu :KK19:
Aaaaaa,niyeymiş ooo:63:facebook çok demode oldu bikerem vede çok banal:63::KK70::KK70: ya napim kullanmıyorum,twitterım vardı onda da millete laf yetiştircem diye uyumuyodum,sinirlerim bozuluyodu.kapattım tümden.bi buradı var benimEn Büyük KKsiz söyleyin gelirim ben.:KK55:

Evet baharcim bugun 11 gunluk olduk cook sukur yavrularim 2 gun kuvozde kaldilar.ilk kizi kuvoze aldilar mama yerken oglusum morardi Aspire edip onuda kuvoze aldilar simdi çok sukur beraberiz.38.5 atesle acil sezeryana alindindim.ameliyat oncesi benim icin korkunctu ama sonrasi tahmin wttigim gibi bikac gun canim yandi ama simdi elhamdulillah Iyim ve hic yatamadim 3.gunden itibarwn hep ayakrayim kuzuslarima kendim bakiyorum.birde oglumun gözünde capaklanma oldu ne yapmaliyim birazcik sut sagdim ama bilmiyirum gozunu oyle gordukce icim yanıyor
canim cok gecmis olsun. Hadi gozun aydin. Zor olmus ama olsun geride kaldi ins.
Bundan sonra saglikla buyut miniklerini.
canim gec gordum belki duzelmistir ama cok hafif bizde de oldu capaklanma. Hic sut filan degdirme. Bize dr steril gazli bezi kaynamis ilik suyla islatip siler gibi almamizi soyledi. Kafana takma.
bir de biliyorsunuzdur gerci ama dogru bilinen bir yanlisi soyleyim. Bebeklerin gosu sisiyor ya halk arasinda sut topluyor denir masaj yapilir ovulur. Dr.lar kesinlikle ovulmamasini soyluyor. Bizimki is4arla sakin dokunmayin diyor. Aklinizda olsun.

ay kızlar bu aralar hiç duştan çıkasım gelmiyor. mümkün olsa oraya yatağı sereceğim duşun altında yatacağım :KK70: insan 4 kere sabunlanır mı ya duşta hiç bitmesin duş diye 4 kere sabunlanıp tekrar tekrar durulanıyorum :KK70: :KK70:
Ah bacım doğum sonrası da bi ter dokuyon arada ateş basiyor lohusa olmasam sudan çıkmam

Canim bnde iki takim pijamali aldm ama dun annem oyle diyince alcam bi tane gecelik biraz da üsturuplu bise alirsam yarim kol diz altinda filan evde de giyerim diyorum. Ilk ayaga kalktigimizda filan wc ye oturup kalkarken pratik olur. Bide dikislerimiz olcak ya egilip kalkmak zor olabilir. Pijamayi indir cek ugrasmayiz. En azindan ilk gun kullanilir bnce.
evet bu konuda haklısınız beni hemşireler kaldırıp giydir diler sonra tuvalete gitmek zor bana sağolsun ablam ve el tim yardım eti pijamayi çekmeye alti mi bağlamaya eğilmek çok zor ilk gün hele De tuvalete otur tup onlar kaldir di boydan gecelikte bu zorluk ta olmax

Annemde geldi bugün kızlar ay insan kendini daha güvende hissediyor biri gelince ah kızımda bekletmese bari çok nötr bir haldeyim bugun bakalım :)
Çıkmaya niyeti yok presnsesin keyfi yerinde demek ki içerde annesi :KK68: az daha sabır sonunda biz kazanacağız boşuna ugrasmasin afacanlar:KK53::KK70::KK70:

Selam guzel anneler
Ben geldim . Sayfalar 1200 lerden 1300 lere ilerlemis. Bakamadim umarim herkes iyidir.
bzlerileri soracak olursaniz dermisim :)
cok sukur ben hayirlisiyla bu dunyadaki vuslatima erdim. Miniklerimi kucagima aldim. Hep miniklerimi diyordum ya artik minnaklarimi diyorum cunku biri kucuk digeri daha da kucuk :))

Canım hayırlı uğurlu olsun! Allah onlara sağlıklı ve güzel ömürler versin. Allah'ın sevdiği, vatanına milletine hayırlı, anne babasına karşı sevgi ve saygı dolu insalar olsunlar inşallah.

Arkadaşlar biz 16. haftamızı bitirmek üzereyiz. Ben hala hareketlerini hissetmiyorum. Son kontrolde doktor artık hissedebilirsin demişti. Kemikleri oluşuyor çünkü. İlk ne zaman hissettiniz? Bazı kıpırdanmalar var ama emin olamıyorum :)

Tedaviye beraber başladığımız bir arkadaşım var burda,tüm heyecanı süreci birlikte yaşadık.onunda 2. Bebeği olacaktı,olmadı.başından sonuna o kadar olumsuz,o kadar negatiftiki her konuda inan aynı süreçten geçiyor olmamıza rağmen,kendimi bıraktım ona nasıl moral veririm onun derdine düşmüştüm.öncesinde de,negatifi gördüğündede.kendimi paraladım resmen.hatta yatmam gerektiği halde eve davet ettim,ya siz gelin ya da biz dedim.kafan dağılır,reddetti resmen.ve nerdeyse doğum yapıcam,kapımı tıklamadı bi kez bile,yada buyrun bi kahtıya vs demedi.diğer bi ailece görüştüğümüz arkadaşta öyle,arayıp sormadığı gibi aradıklarımada bakmayıp geri de dönmedi hiç.herkese o kadar kırgınım ki canları cehenneme diyorum böyle arkadaşların:KK42:
Üzülme canım insanlar gerçek kişiliklerini böyle zamanda gösteriyor onların yaptıklarına sinirlenip te kendini ve bebişleri strese sokma salla gitsin :KK31:

Back