Güle güle kullan canım arkadaşının elleri dert görmesin inşaallah. ne güzel insanın karşılık beklemeden seven bir dostu olması.
Hatun ver adresin, sana sürpriz yapayım, üzülme sen yeter ki
Şimdi bir arkadaşım yanında diğer arkadaşla aradı toplasan 3 ay beraber çalıştık kınama geldiler hediyeleri ile telefonlarını hiç eksik etmediler,şimdi haber ver dogum sonrası sendeyiz dediler.özür diliyorlar evine gelemedik diye.Birde 25 yıllık arkadaşım vardı mahalleden,çocukluk,ergenlik,iş hayatı hatta evde kalma süreci bile aynı olan
çoook sevgili arkadaşım evlenip izmire gitti 5 sene önce ama ne ağladım 1 hafta aklımdan çıkmadı çok koydu bana.ama ben evlendiğimde ne annesi ne kardeşi geldi nikahıma ,arkadaşım ist. geldiğinde gelmedi yanıma nede hayırlı olsun dedi evliliğime demekki neymiş vefa senelerle değil içten gelen samimiyetle ölçülüyormuş. İşte o izmire giden arkadaşımın kınasında ben dahil 10_12 kız vardı benim kınamda ise yarısı kız arkadaşlarımla doluydu,ankaradan bursadan kız arkadaşlarım 10 dakikalık nikah için gelmişlerdi, hepsinden ALLAH razı olsun diyorum ki dogru kişilerle dogru arkadaşlık yapmışım arada kurtlu elmalar olması çok doğal oda nazarlığı olsun.