• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar ben bugun yine hastaneye kostum agriyla. Nst yapildi bugunde cok kucuk sancilar var ama acilmaya bakti bugun. Nasil berbat bise anlatamam. Disimi filan sktim.ama sonunda bi bagirdim ahh die. Agridi resmen cok fena. Ama korkutmus olmiyim benim dr bu alttan bakma isinde can yakiyomus.hemsireler filan dediler. Hirpalar hastayi biraz diye. Oyle boyle derken bizim oglan normal yoldan gelecek galiba. 2 cm acilma varmis. Basi iyice yerlesmis dedi. 4 hazirandan once gelebilirmis. Oyle olursa normal olsun ama 4 hazirana kadar gelmezse senin istegine bagli sezeryana aliriz dedi. Annem de dedi ki ben 2 cm acilana kadar 4 saat sanci cektim. Senin simdiden acilmis normal olsn filan dedi.Allahim hayirlisini versin insallah. Ama agrim cok hala annemlerdeyim yatiyorum oyle. Hic gecmiyo.
Canım sık dişini normal doğur nolur,bak Rabbimde veriyo o imkanı.kızkardeşim 7cm açıkla suyuda gelmişken gitti kestirdi kendini,sancıya gözü yemedi.sen sakın yapma bunu,inan çok rahat edersin.sık sık ılık duşlar al,nefes egzersizleri yap,daha da kolaylaşır.çok dua ediyorum senin için:KK19:

hehehe duşta doğursam fark etmeyebilirim suyun falan geldiğini sanırım :KK70: arada kontrol ediyorum ama :KK70:
göbek deliğinin yanlarındaysa popoları olabilir ama tabi ultrasonda bakmak lazım. benimkiler yan yanalar şimdi ama biri baş aşağı biri yukarıda başı. bir yerden kafa çıkıyor bir yerden popo :KK70: bazen gerim gerim geriliyor bazen yamuk yumuk oluyor göbek. sen ne zaman gerilsen yağlan. ben de bu ara hem geriliyorum hem de göbeğim yanıyor gibi oluyor. doktor her gittiğimde aman bol bol yağlanın diyor.
Canım onu hiç sorma:KK43:kaç gündür sanki karnım liğme liğme oluyor içerde ,nasıl acıyor,nasıl geriliyor anlatamam.tırnaklarını geçiriyolar sanki.habire yağ,krem sürüyorum ama içten acıyo benim.yağlamakta çok değiştirmiyor.sadece çatlak için önlem babında.karnıma dokunsan acıyor şuan,çok fenayım:KK42:

sorma canim bugun aradim agrim var demek icin carsi gezme hayalim zaten suya dustu :KK43: bana azcik isi kaldi arabanin dedi. Al o arabani basina cal dedim.bana gerek olunca isimi gormuyosa hic geregi yok dedm. Luzumlu bise de yaptirmiyo ki cnim süs püs iste. Kardesim burda Allahtan finalleri varmis onun.oncesi bi kacayim die geldi. Babamin araba evdeyse al cabuk bni hastaneye gotur dedm. 5 dk da geldi saolsun. Esime hala kizginim tavirliyim !
Pes artık bu kocayada ya,sık dişini öylemi!!:KK34:gel sen sık:KK34:

Pes artık bu kocayada ya,sık dişini öylemi!!:KK34:gel sen sık:KK34:
Bu gidisle ben doguma esim olmadan gidcem valla. Ne zaman gerek olsa yanimda yok. Su saat oldu hala ben annemlerdeyim. Bi kere aradi nasil oldn diye. Agrim gecmiyo bu kez dedim sadce o kadar.. Ne gelen var ne giden. Inat ettim aramiyorum bnde.icten ice cok kiziyorum cok zoruma gidiyo. Amap sessizl kalmayi tercih ediyorum simdilik.umarim gecerli bi nedeni vardir !

Canım sık dişini normal doğur nolur,bak Rabbimde veriyo o imkanı.kızkardeşim 7cm açıkla suyuda gelmişken gitti kestirdi kendini,sancıya gözü yemedi.sen sakın yapma bunu,inan çok rahat edersin.sık sık ılık duşlar al,nefes egzersizleri yap,daha da kolaylaşır.çok dua ediyorum senin için:KK19:
Canim zaten dr 4 hazirani beklemez gibi konustu. Hafta sonu suyun sancin gelirse kanama lekelenme olursa ara hemn filan dedi. Sancidan korkmuyorm kuzm.bebege bise olur mu dusuncesi mahfediyo beni :( sanciya agriya aliskinim zaten. Bi kac haftadir surekli cekiyorum.bide oncesinde benim meshurr adet sancilarim var. Cogu zamn hastanelik olur serum taktirir igne yaptirirdim. Adet oldm dedigimde insanlar artik aciyarak bakardi. Bilmiyorum karar veremiyorum artik. Insallah Rabbim hepimiz icib hayirli olani cikarir yolumuza.

Canm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artik :KK43: adet sancisi gibi bide sanki rahime igne batiyo gibi surekli. Sanci cok cikmayinca dr bebegin basinin baskisindan agrilarin dedi.
Malesef oluyo canım sanki vajina açılıp kapanıyor gibi ağrı yapıyor. Kasık dan bele ağrı vuruyor arada ilaç içiyorum işte :KK17:

Canım onu hiç sorma:KK43:kaç gündür sanki karnım liğme liğme oluyor içerde ,nasıl acıyor,nasıl geriliyor anlatamam.tırnaklarını geçiriyolar sanki.habire yağ,krem sürüyorum ama içten acıyo benim.yağlamakta çok değiştirmiyor.sadece çatlak için önlem babında.karnıma dokunsan acıyor şuan,çok fenayım:KK42:
ay canım yaa çok anlıyorum seni :(

kızlar moralim cok bozuk. sabah temizlikci gelmisti aksama kadar sadece cam kapi silmis aksam 6 da geldim ki ortalik ayakta oglunu da getirmis cocukta koltugumu nasil yapmissa bi guzel yirtmis kocamdan da firca yedim bi guzel bide ustune bir suru para vericem of ne sacma bi durum bu ya aptalligima doymiim ben :-(

kızlar moralim cok bozuk. sabah temizlikci gelmisti aksama kadar sadece cam kapi silmis aksam 6 da geldim ki ortalik ayakta oglunu da getirmis cocukta koltugumu nasil yapmissa bi guzel yirtmis kocamdan da firca yedim bi guzel bide ustune bir suru para vericem of ne sacma bi durum bu ya aptalligima doymiim ben :-(
aslında vermemek gerek böylelerinin parasını. bana da bir kadın gelmişti evdeki 300 dolarlık bibloyu kırmış. bir de yalan söylüyor ben yapmadım diye en azından itiraf etse o kadar sinirlenmeyeceğim. dediğin gibi hiç temizlik de yapmamıştı eline aldı viledayı yüzüne karşı da defalarca söylememe rağmen bezle sil diye silmedi. çıldırıyordum az kaldı ama parasını da verdim. hakkım helal mi kesinlikle değil...

Inanmiyorum yaaa evini temizle deyip adam tutuyorsun o daha fenasini yapıyor:KK34:... neyse bununla geçmiş olsun canım yapacak bişey yok olmuş bi kere:KK51:

Canm peki hic agri sanci hissetmiyo musun sen. Ben bugun dayanamiyorum artik :( adet sancisi gibi bide sanki rahime igne batiyo gibi surekli. Sanci cok cikmayinca dr bebegin basinin baskisindan agrilarin dedi.
canmmm yaa okurkn heycanldm sanki bnm sanclarm baslams gbi ne guzl alacaksin sonnda bebegin.Allaj yardmcn olsun kolayca geliwersin saglicakla:):)

Bu gidisle ben doguma esim olmadan gidcem valla. Ne zaman gerek olsa yanimda yok. Su saat oldu hala ben annemlerdeyim. Bi kere aradi nasil oldn diye. Agrim gecmiyo bu kez dedim sadce o kadar.. Ne gelen var ne giden. Inat ettim aramiyorum bnde.icten ice cok kiziyorum cok zoruma gidiyo. Amap sessizl kalmayi tercih ediyorum simdilik.umarim gecerli bi nedeni vardir !
Anlaşılır gibi değil cidden.neyse güzelim kafana takma sen onu,değişmez bunlar.sen bebeğine ve doğumuna odaklan.gevşemeye çalış,normal doğum yapabilirim diye kendine moral ver.ruhen hazır ol.doğum anını hayal et.annem,"gök gürlüyo,şişek çakıyo,yağmur yağıyo,anne oluyosun" derdi.seninde öyle olur inşallah çok isterim.

Canim zaten dr 4 hazirani beklemez gibi konustu. Hafta sonu suyun sancin gelirse kanama lekelenme olursa ara hemn filan dedi. Sancidan korkmuyorm kuzm.bebege bise olur mu dusuncesi mahfediyo beni :KK43: sanciya agriya aliskinim zaten. Bi kac haftadir surekli cekiyorum.bide oncesinde benim meshurr adet sancilarim var. Cogu zamn hastanelik olur serum taktirir igne yaptirirdim. Adet oldm dedigimde insanlar artik aciyarak bakardi. Bilmiyorum karar veremiyorum artik. Insallah Rabbim hepimiz icib hayirli olani cikarir yolumuza.
Bebek için hiç endişelenme ki senin annende yanıbaşında olacak.tüm personel el üstünde tutar seni.bebeğe doğum anında istesende zarar veremezsin,o akıp gelecek sancıyla birlikte.personelden kaynaklı bi hata,ihmalde olmaz zaten.rahat ol sen

Ayyyyy,nasıl oldu o öyle yaaa:eek: ne biçim temizlikçi o.sen kadını eve alıp,yalnız mı bıraktın,kimse yokmuydu başında?çok zor bi durum hakkaten,benimki de olsa çenesi durmazdı:KK67: ay o kadının ağzını burnunu yırtardım heralde.hem iş görmemiş,hem peşine çocuk takmış,hemde koltuğunu ziyan etmiş:KK34:olcak iş değil.bence para mara verme,defol git gözüm görmesin seni de ona:63:

Back