- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
Canım sık dişini normal doğur nolur,bak Rabbimde veriyo o imkanı.kızkardeşim 7cm açıkla suyuda gelmişken gitti kestirdi kendini,sancıya gözü yemedi.sen sakın yapma bunu,inan çok rahat edersin.sık sık ılık duşlar al,nefes egzersizleri yap,daha da kolaylaşır.çok dua ediyorum senin içinKizlar ben bugun yine hastaneye kostum agriyla. Nst yapildi bugunde cok kucuk sancilar var ama acilmaya bakti bugun. Nasil berbat bise anlatamam. Disimi filan sktim.ama sonunda bi bagirdim ahh die. Agridi resmen cok fena. Ama korkutmus olmiyim benim dr bu alttan bakma isinde can yakiyomus.hemsireler filan dediler. Hirpalar hastayi biraz diye. Oyle boyle derken bizim oglan normal yoldan gelecek galiba. 2 cm acilma varmis. Basi iyice yerlesmis dedi. 4 hazirandan once gelebilirmis. Oyle olursa normal olsun ama 4 hazirana kadar gelmezse senin istegine bagli sezeryana aliriz dedi. Annem de dedi ki ben 2 cm acilana kadar 4 saat sanci cektim. Senin simdiden acilmis normal olsn filan dedi.Allahim hayirlisini versin insallah. Ama agrim cok hala annemlerdeyim yatiyorum oyle. Hic gecmiyo.