Evdeyim hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum boğuldum
valla ben şu an evde olmak için neler vermezdim.haklısınnn canımm bende evde olsam da keyif yapsam diyorum ama heralde iki gün sonra sıkılırım..
gebelik ve bebek bakımıyla ilgili kitaplar okumanı tavsiye ederim hem keyifli hem de gerekli..
bende bazen işyerinde iş olmayınca cok sıkılıyorum bebek eşyalarına bakıyorum hayallere dalıyorum keyifli oluyor:)
Yok canim sen kullaniyormusun doktor mu verdi ayy cok mutlu oldummmcanım kabızlık için ilaç kullanmıyor musun ??
Bugün heyecanla geçer akşamı zor edersin sen şimdi:) Benimde başlarda öyleydi canım ama sonradan iyice iştahımda kesildi. Mehmet hocaya anlattım durumu çıkarmadığım için iyisin yinede dedi. İlk gittiğinde tansiyonunu kilonu ölçüyor seninde bugün ölçer.. bu gidişimde beni tarttı 2 kilo almışsın dikkat et ilk aylarda pek kilo alınmıyor dedi:) hem iştahım yok pek bşey yemiyorum hemde kilo almışım..
Bende tedaviye baslamadsn once istifami verdim hic aklima dahi gelmez diye dusunurken simdi is yerimin önünden gecerken agliyorum:))valla ben şu an evde olmak için neler vermezdim.
boynum tutuk vaziyette kıvranıyorum işyerinde.
ilaç ta kullanamayınca rahatlayamadım.
iğrenç kötü durumdayım.
işte böyle zamanalrda evde olmayı çok istiyo insan(
daha önceden düşünmüştün heralde işi bırakmayı.Bende tedaviye baslamadsn once istifami verdim hic aklima dahi gelmez diye dusunurken simdi is yerimin önünden gecerken agliyorum:))
Ben ozel sektordeydim ama cok yogun bi cslisna tempom vardi o tempoyla tup bebek yaptirsmazdim bu yuzden ayrildim isten ama suan o tempolu gunlerimi ozledim insan o yogunluktan birden eve kapaninca kotu oluyor en buyuk hayalimdi evimde oturup keyif yapmak inşallah yavrularima kavuşurum sıkıntıdan kurtulurum:))daha önceden düşünmüştün heralde işi bırakmayı.
yoksa tedavi için bırakmadın heralde işi değil mi?
ben kamudayım istifa gibi bir durumum olamaz malesef(
ayrıca hayat şartları da müsade etmez ne yazık ki buna.
sen ve eşin idare edebilir durumdaysanız maddi açıdan ne güzel.
kıymetini bilin valla.
evet doktor vermisti bana üç tane ilaç ismi simdi aklımda değil ama evde kağıt aksam adını veririm sana...Yok canim sen kullaniyormusun doktor mu verdi ayy cok mutlu oldummm
Merhaba güzel anneler.Dün akşam bebeğimizi gördük. 1.93 mm olmuş. 8+4 olarak söyledi doktor günümüzü. Çok şükür iyiyiz, güzel güzel büyüyoruz. Yalnız sanırım kendi kendime nazar değdirdim. Bugün sabah kalktığımdan bu yana midem bulanıyor. daha önceleri sabahları hafif olup geçiyordu. Neyse ki sabah kahvaltımı yapabildim ama yemek düşününce midem kalkıyor. Bu arada doktor Crinone jeli 10 gün daha kullanıp bırakmamı söyledi. Çok şükür ondan da kurtuluyoruz. Bir daha ki kontrolümüz 24 kasım da. ikili testimizde 25 kasımda olacakmış.
bak bitanesinin adı aklıma geldi internetten baktım DUPHALAC Şurup 670 mg/ml 300 bunu güvenle kullanabilirsin :)Yok canim sen kullaniyormusun doktor mu verdi ayy cok mutlu oldummm
Gözünaydın canım benim masallah ne güzelde büyümüş bebeğin ultrasonda görünce bambaşka oluyor insanBenimde gittiğimde 8+4dü. 2 cmdi başabaş gidiyor bebişlerimiz maşallah.. crinone jelin son 4 günü bu arada artık bende kullanmayacağım:)
o ilaçlar beni de mahvetti valla.ben zaten kilolu başladım hamileliği oldum olası iriydim ilaçlarla falan simdi göbeğim 4 aylık hamileymişim gibi çıktı o yüzden bende çoktandır kendime hamile kıyafetleri bakıyorum.... bu ayda bile bulmaya zorlanıyorum ileriki aylarda Allah yardımcım olsun
çok utanarak söylüyorum en son tartıda 83 ü gördümo ilaçlar beni de mahvetti valla.
sen kaç kilosun şimdi canım.
ben de kiloluyum bu arada.bakalım nerya varacak kilolar.
ben de o kilolardaydım tedavi öncesi hem de malesefçok utanarak söylüyorum en son tartıda 83 ü gördümtedaviye başladığımda yani yaklaşık 50 gün önce 77 kiloydum boyumda 171 cm hani çok zayıf olmasamda idare ediyodum ama gidişatımı beğenmiyorum hiç doğuma 100 kiloyla girsem dua etcem yani nerdeyse
haklsın canım simdiden zor vallaben de o kilolardaydım tedavi öncesi hem de malesef(
bi de ikiz benimki.
şimdi alıyorum tabi.
halim ne olur bilmem.
ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım.
ama bunda 23 filan alırım heralde.
çok zor yürünüyo o kilolarda gerçekten.
ama çok ta moralini bozma.
genel gidişat iyi olduktan sonra kilonun pek bi önemi yok.
sadece anneye zorluk işte.
Yaa ayni dert bende de var.ikizlerime hamileyim.su an 4 aylik gibiyim.iki gunde bir genisledim isyerinde falan herkes sok.cuma gunu eski kotumu giyerken bugun o kot abacagimdan yukari cikmiyor.n3den boyle oldum yaa.var mi bi anda sisen benim gibiben zaten kilolu başladım hamileliği oldum olası iriydim ilaçlarla falan simdi göbeğim 4 aylık hamileymişim gibi çıktı o yüzden bende çoktandır kendime hamile kıyafetleri bakıyorum.... bu ayda bile bulmaya zorlanıyorum ileriki aylarda Allah yardımcım olsun
ilaçlar çok şişiriyo canım hatta ilk aldığımda prospektüsünü okumuştum günde 1 kiloya kadar aldırabilir yazıyodu, hormon alıyoruz sonuçta sürekli şişmemiz normal aslındaYaa ayni dert bende de var.ikizlerime hamileyim.su an 4 aylik gibiyim.iki gunde bir genisledim isyerinde falan herkes sok.cuma gunu eski kotumu giyerken bugun o kot abacagimdan yukari cikmiyor.n3den boyle oldum yaa.var mi bi anda sisen benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?