2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

valla ben şu an evde olmak için neler vermezdim.
boynum tutuk vaziyette kıvranıyorum işyerinde.
ilaç ta kullanamayınca rahatlayamadım.
iğrenç kötü durumdayım.
işte böyle zamanalrda evde olmayı çok istiyo insan(

Merhaba canım. Evet kilomu ve tansiyonumu ölçtü. Bende kilo alıyorum. Mehmet Hoca tarttığında 62 kilo çıktım. Bu benim için bir ilk. Mehmet Hoca bana da kilo fazla kilo almamaya dikkat et dedi. Her şeyi yiyebilirsin ama ölçülü ye dedi. Benim bugün mide bulantılarım arttı. o yüzden doktora onu söylemedim. Ama benimde ağzımda hep acı bir tat oluyor. O nedenle kuru yemiş falan yiyordum. Badem, ceviz, fındık falan 3-5 tane ye fazlası kilo yapar, kaysı ve benzerleri de gaz yapar pek yeme dedi. Meyveleri gün içerisinde tüket, akşamları yeme dedi.

Bende tedaviye baslamadsn once istifami verdim hic aklima dahi gelmez diye dusunurken simdi is yerimin önünden gecerken agliyorum:))

Bende tedaviye baslamadsn once istifami verdim hic aklima dahi gelmez diye dusunurken simdi is yerimin önünden gecerken agliyorum:))
daha önceden düşünmüştün heralde işi bırakmayı.
yoksa tedavi için bırakmadın heralde işi değil mi?
ben kamudayım istifa gibi bir durumum olamaz malesef(
ayrıca hayat şartları da müsade etmez ne yazık ki buna.
sen ve eşin idare edebilir durumdaysanız maddi açıdan ne güzel.
kıymetini bilin valla.

Ben ozel sektordeydim ama cok yogun bi cslisna tempom vardi o tempoyla tup bebek yaptirsmazdim bu yuzden ayrildim isten ama suan o tempolu gunlerimi ozledim insan o yogunluktan birden eve kapaninca kotu oluyor en buyuk hayalimdi evimde oturup keyif yapmak inşallah yavrularima kavuşurum sıkıntıdan kurtulurum:))

Gözünaydın canım benim masallah ne güzelde büyümüş bebeğin ultrasonda görünce bambaşka oluyor insan Benimde gittiğimde 8+4dü. 2 cmdi başabaş gidiyor bebişlerimiz maşallah.. crinone jelin son 4 günü bu arada artık bende kullanmayacağım:)

Teşekkür ederim canım benim. Evet başa baş gidiyorlar Sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım inşallah hep birlikte. Dün doktorda 35 haftalık ikiz bebeğe hamile anne gördüm. Allah yardım etsin herkese. Yaşı 35 falandı. zorlanıyordu ama son haftalara göre yine iyiydi. Allah sabrını ve kuvvetini veriyor.

evet canım onu veren allah kuvvetini de verir ben zayıfım herkes nasıl tasıcagımı merakla bekliyor:) bende görürsünüz 3 tane bile taşırım diyorum bunca zamandan sonra olmuş acı çeksemde bebeklerimi büyük bir mutlulukla taşıycam nazar degmesin onlara, allah hepimizin bebeklerini korusun.
bu arada benim pantolonlarım dar gelmeye başladı artık yavastan hamile kıyafetlerine mi baksak?

Allah nazardan saklasın Taşırsın tabi, hiiiiçç şüphem yok canım. çok rahat bir hamilelik geçireceksin. Ben tek pantolona kaldım. Genelde tayt giyiyorum. Evet artık bakmak gerekiyor hamileliklere. İnternetten bakıyorum bir süredir ama pek bir şey bulamadım. Bu aralar kendime bir kaç bol bir şeyler aldım. Ama artık almak şart oluyor.

o ilaçlar beni de mahvetti valla.
sen kaç kilosun şimdi canım.
ben de kiloluyum bu arada.bakalım nerya varacak kilolar.

o ilaçlar beni de mahvetti valla.
sen kaç kilosun şimdi canım.
ben de kiloluyum bu arada.bakalım nerya varacak kilolar.
çok utanarak söylüyorum en son tartıda 83 ü gördüm tedaviye başladığımda yani yaklaşık 50 gün önce 77 kiloydum boyumda 171 cm hani çok zayıf olmasamda idare ediyodum ama gidişatımı beğenmiyorum hiç doğuma 100 kiloyla girsem dua etcem yani nerdeyse

ben de o kilolardaydım tedavi öncesi hem de malesef(
bi de ikiz benimki.
şimdi alıyorum tabi.
halim ne olur bilmem.
ben ilk hamileliğimde 13 kilo almıştım.
ama bunda 23 filan alırım heralde.
çok zor yürünüyo o kilolarda gerçekten.
ama çok ta moralini bozma.
genel gidişat iyi olduktan sonra kilonun pek bi önemi yok.
sadece anneye zorluk işte.

haklsın canım simdiden zor valla kıyafetlerim falan simdi oluyo çok sıkıntı olmuyor ama yavaş yavaş beni zorlayacağını biliyorum kilo almaya da meyilli biri olarak eşim dalga geçiyo benimle zaten kapıları 10 ar cm genişletelim ilerde sen sığmayacaksın burdan dedi

Yaa ayni dert bende de var.ikizlerime hamileyim.su an 4 aylik gibiyim.iki gunde bir genisledim isyerinde falan herkes sok.cuma gunu eski kotumu giyerken bugun o kot abacagimdan yukari cikmiyor.n3den boyle oldum yaa.var mi bi anda sisen benim gibi

Yaa ayni dert bende de var.ikizlerime hamileyim.su an 4 aylik gibiyim.iki gunde bir genisledim isyerinde falan herkes sok.cuma gunu eski kotumu giyerken bugun o kot abacagimdan yukari cikmiyor.n3den boyle oldum yaa.var mi bi anda sisen benim gibi
ilaçlar çok şişiriyo canım hatta ilk aldığımda prospektüsünü okumuştum günde 1 kiloya kadar aldırabilir yazıyodu, hormon alıyoruz sonuçta sürekli şişmemiz normal aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…