• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Haklisin ben iyi insana denk gelemedim canim. Tup bebek dr um cok cok iyi bi.adamdi iyi bi hekimdi ama gebelik takibi yapmiyor gerci yapsada gidemezdim adanada kendisi bize birbucuk saat adana. Burda ozel bi hastane var ondada sadece bir kadin dogumcu o da dedigim gibi kanamam oldugunda hastaneye kostum diye baya azarladi beni. Sen normal gebe kalmadin ki neden normal bi gebelik sureci bekliyosun dedi :KK43: daha neler neler.. Carsamba kontrole cagirdi normalde.. Hic gitmek gelmiyo icimden.. :KK43: ki suan saglik guvencemiz de yok ocak ayina kadar. Sirf acaba birazcik daha ilgili olunur mu diye ozele gidiyordum... Insallah hakkimda hayirli olanini karsima cikarir Rabbim..
Hee bak kucuk yerdeki ozeller devleti aratiyorlar ona diyecegim bisey yok. Arkana bakmadan kac durumu resmen. Ailemin yasadigi sehire de bir ozel hastane acildi insanlar ilk basta ozel diye cok ozenip gittiler ama tam bir rezale5. Dr.lar da nasil bir kibir nasio bir hakaret. Hani futbolcularin transfer rakamlari konusulur ya resmen o donem onu yapiyorlardi. Su devlet hastanesinden su fiyata geldim. Allah islah etsin

Soylemey
Haklisin ben iyi insana denk gelemedim canim. Tup bebek dr um cok cok iyi bi.adamdi iyi bi hekimdi ama gebelik takibi yapmiyor gerci yapsada gidemezdim adanada kendisi bize birbucuk saat adana. Burda ozel bi hastane var ondada sadece bir kadin dogumcu o da dedigim gibi kanamam oldugunda hastaneye kostum diye baya azarladi beni. Sen normal gebe kalmadin ki neden normal bi gebelik sureci bekliyosun dedi :KK43: daha neler neler.. Carsamba kontrole cagirdi normalde.. Hic gitmek gelmiyo icimden.. :KK43: ki suan saglik guvencemiz de yok ocak ayina kadar. Sirf acaba birazcik daha ilgili olunur mu diye ozele gidiyordum... Insallah hakkimda hayirli olanini karsima cikarir Rabbim..
i
soylemeyi unuttum kusura bakmayin. Kendinizi ezdirmeyin ne demek normal surec mi bekliyorsun. Elbette bizim endisemiz normal yoldan hamilr kalmadigimiz icin anlayiz gosterip bu durumdakilere daha hassas olmalari lazim. Cok kizdim nolur tepkisiz kalmayin. Onlara ses etmedikce alikiran baskesen oluyorlar.

Çok erken daha canım , en azından 12. haftaya kadar riske atma. Göğüs uçlarıyla kesinlikle oynamamak lazım çünkü rahim kasılıyor oynanırsa. Ben nasipse doğuma kadar birşey düşünmüyorum , o kadar acı çektikten sonra riske atamam asla. Eşim ne yaparsa yapsın umrumda değil :)
tskur ederim canım bunları bilmiyodum bu saatten sonra tabi ki çok dikkat edicem... ::))

Mrb kislar buRayi cok ihmal edioRum bilioRum ama herzmaan dualarimdaSiniz
Bugun kontrolumuz vaRdi sukurler oLsun minigim cok iyiydi kipir kipirdi teyzeleri ense kalinligi cok iyi cikti kanimizida verdik geldik 10.7 cm olmus minigim masallah kuzulaRimiza
Doktor teyzemiz kiza benzetti ama birdahaki gittigimizde daha belli oluCak
Cok opuoruz arkadaSlarimizi

O
Mrb kislar buRayi cok ihmal edioRum bilioRum ama herzmaan dualarimdaSiniz
Bugun kontrolumuz vaRdi sukurler oLsun minigim cok iyiydi kipir kipirdi teyzeleri ense kalinligi cok iyi cikti kanimizida verdik geldik 10.7 cm olmus minigim masallah kuzulaRimiza
Doktor teyzemiz kiza benzetti ama birdahaki gittigimizde daha belli oluCak
Cok opuoruz arkadaSlarimizi
nMasallah ne guzel. Bebis onden mi gidiyor. 13. Haftada 10 cm masallah bakalim biz ne alemdeyiz haftasonu gidecem

O

nMasallah ne guzel. Bebis onden mi gidiyor. 13. Haftada 10 cm masallah bakalim biz ne alemdeyiz haftasonu gidecem
Cok tesekkur edeRim cnm hepimizin bebislerine masallah 12+6 normalde ama basindan beri uzun gidio bnm yavrucak 8+5 iken de 20.4 mm di :) uzun olcak annesi gibi heheh

Ayrintili ultrason icin mi gittiniz ay heyecanlandim. Cumartesi de bizim var bakalim. Oyle gostermeme durumu mu var inanmiyorum yaa. Nasil oliyor ne yapiyorlar ne soyluyorlar
Ikili test ve ense kalinligi icin gittik canim.ha bide buruna baktik.bunlarin hepsi down sendromu tespitine dair testler.normalde en fazla 5 dk.lik islemler bunlar ama seninki inatci cikti dedi doktor.yatar pozisyonda olmasi gerekiyomus bizimki dimdik ziplayip duruyodu :) sedyede bi o yana bi buyana dondum yok.ciktik biraz yuruduk falan.3.seferde yatar durumdaydi ama aci uygun degildi.neticede ense 1,5cm (en fazla 2,5olmaliymis) bas-popo 6,21cm. Burnumuzda hokka gibi masallah.bide kan verdim. Onun sonucu yarin cikacak.haberdar edecek dr.um. sendende hayirli haberler bekliyoruz canimcigim :KK15:

Kizlar aksam gazdan az kaldimki patliyim bende acayip kabizlik oldu.cunku ben hep kabizlik yapacak yiyecekler yiyebiliyorum diger yemeklerden midem bulaniyor.ayy biz zor dayaniyoruz yavrucaklar basil dayaniyor o sanciya.kizlar acaba o sancinin kabizligin yavrularima bi zarari olurmu afedersiniz lavaboda hic ıkınmiyorum gelmeyecegi varsa gelmesin diyorum ıķınmamak icin:oops:

Slm kizlar uzun suredir yazmiyorum.bu sure içinde hastaneden ciktim annemin yanindayim.sağolsun bakiyo bana.ikizlerimin kalp atislarini duyduk çok sukur.şuan 8 hafta 2 günlük.karaciğer enzimlerim hala yuksek.Folik asit dahil hic bi ilaç kullanamiyorum.aşırı mide bulantim var ve crinone jeli kullanamiyorum bi kaç gündür çünkü midem mahvoluyo.kullanmasam nolur bilmiyorum doktora da sormadm ama napim tiksiniyorum o jelden:(bende durumlar boyle istr

Ikili test ve ense kalinligi icin gittik canim.ha bide buruna baktik.bunlarin hepsi down sendromu tespitine dair testler.normalde en fazla 5 dk.lik islemler bunlar ama seninki inatci cikti dedi doktor.yatar pozisyonda olmasi gerekiyomus bizimki dimdik ziplayip duruyodu :) sedyede bi o yana bi buyana dondum yok.ciktik biraz yuruduk falan.3.seferde yatar durumdaydi ama aci uygun degildi.neticede ense 1,5cm (en fazla 2,5olmaliymis) bas-popo 6,21cm. Burnumuzda hokka gibi masallah.bide kan verdim. Onun sonucu yarin cikacak.haberdar edecek dr.um. sendende hayirli haberler bekliyoruz canimcigim :KK15:

Ya sitede ya da benim telefonumda bir sorun var neyse
Cok sevindim iyi olmasina darisi basimiza
bizim ikiz oldugu icin kanda bakilmayacak ikili test yapilmayacak sadece ayrintili ultrason. Onda da hareket olayini bilmiyordum bak :) gecenki kontrolde bir tanesi kesenin icindr bildigin takla atiyordu. Surekli donuyordu izledik oylece. Diger kuzucum da sakin sakin duruyordu bakalim nolacak. Iyi dileklerin icin sagol :)

@monlight0170 canim
Gecmis olsun. Solgarin folik asidi var. Mg.i cok dusuk. Sorsan dr.una belki ise yarar ve dokunmaz. Kullandigimiz folbiolller cok yuksek dozda ama iste acaba dememek icin kullaniyoruz. Birde inan progesteron iceren en temiz ilac jel. Ben jeli de kullandim. Vajinal hap da kullandim igne desen keza dunya kadar en temizi jel. Kullanabildigin kadar kullan bence. Zaten en dusuk oran da jelde

Slm kizlar uzun suredir yazmiyorum.bu sure içinde hastaneden ciktim annemin yanindayim.sağolsun bakiyo bana.ikizlerimin kalp atislarini duyduk çok sukur.şuan 8 hafta 2 günlük.karaciğer enzimlerim hala yuksek.Folik asit dahil hic bi ilaç kullanamiyorum.aşırı mide bulantim var ve crinone jeli kullanamiyorum bi kaç gündür çünkü midem mahvoluyo.kullanmasam nolur bilmiyorum doktora da sormadm ama napim tiksiniyorum o jelden:KK43:bende durumlar boyle istr
Crinon mide bulantisimi yapiyor yan etkisimi yani

Kizlar aksam gazdan az kaldimki patliyim bende acayip kabizlik oldu.cunku ben hep kabizlik yapacak yiyecekler yiyebiliyorum diger yemeklerden midem bulaniyor.ayy biz zor dayaniyoruz yavrucaklar basil dayaniyor o sanciya.kizlar acaba o sancinin kabizligin yavrularima bi zarari olurmu afedersiniz lavaboda hic ıkınmiyorum gelmeyecegi varsa gelmesin diyorum ıķınmamak icin:oops:
canım kabızlık için ilaç kullanmıyor musun ??

Slm kizlar uzun suredir yazmiyorum.bu sure içinde hastaneden ciktim annemin yanindayim.sağolsun bakiyo bana.ikizlerimin kalp atislarini duyduk çok sukur.şuan 8 hafta 2 günlük.karaciğer enzimlerim hala yuksek.Folik asit dahil hic bi ilaç kullanamiyorum.aşırı mide bulantim var ve crinone jeli kullanamiyorum bi kaç gündür çünkü midem mahvoluyo.kullanmasam nolur bilmiyorum doktora da sormadm ama napim tiksiniyorum o jelden:KK43:bende durumlar boyle istr
Canım madem durum böyle doktorunla konuşmanı tavsiye ederim. Gebeliğin başlarında progesteron kullanmak önemli diye biliyorum. Ayrıca ikiz gebelik riskli gebelik grubundadır. Jel kullanamıyorsan günlük yada haftalık progesteron içeren iğnelerde var , doktorun uygun birşeye karar verir.

Back