2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Maşaallah devrem Öyle bir anlattın ki sanki aşk hikayesi dinliyorum yahu nasıl gördün okadar detayı ben bizim kızın göbegini ve kafasını görmekten bir hal oldum ha birde kaburga kemikleri tane tane maşaallah.Hakikaten bizimki çok nazlı yada ikizler oldugu için eserekli abartmıyayım ama iki defa net gördüm şu koskocaaaaa 9 ay içinde var gerisini sen anla
Maşaallah ayazımıza kilosu harika ALLAH kabul etsin ibadetlerini,dualarını ama oturarak kıl namazını karnını sıkıştırma bebek rahatsız olmasın.3 haziranlar arttı maşaallah bundan sonra beraber 40 uçurmalar,dogum günü kutlamaları

canım kiloları normal. ben de ikiz annesiyim. ciğer geliştirici de vuruldum. sürekli yatıyorum. doktor risk görmüyor ama benim çok ağrım sızım oluyor ondan yatıyorum hep. çok sıkıcı geçiyor özellikle bu son haftalar.

ya o haberi ben de gördüm topaç gibi maşallah. acaba dedim şeker falan mı normal mi ya o kadar büyük olması. annesi steroid mi almış nedir
Amerika ve canada da doğan bebekler zaten 90. Persantile yakın,çok iri doğan bebekler oluyolar diye biliyorum.ama bu hepten dombili olmuş

Ay ben 30'u iple çekerken sen o sıralarda doğurmuş olucan muhtemelen beni yalnız bırakıcan

tabi amerikalılar hep obez olduklarından da olabilir ama bence yine de bu normal değil obezite pek doğuştan gelen bir rahatsızlık değil.
Bence orantılı bi bebek olmuş ama,boyuda uzun.belliki genetik bişey.boyu 50'lerde kilosu 6 fln olsa dediğin gibi obezlik olurmuş ama böyle çok tatlı görünüyo,dana gibi maşallah

Teleşekkür ederim devrem benim oğlumda babası gibi ikizler ama ben çok memnunum bizim oğlan genelde hep gösterdi yüzünü. Her gittiğimizde doktorumuz 4d fotoğrafını ve cd ye çektiği videosunu verdi. Şimdiden bir arşivi oldu oğlumun seninki prenses olduğu için naz yapıyor annesi. Dün doktor yüzünü 4d gösterirken aaa saçları var dedim. doktor o burdan görülmez dedi, normal ulturasona geçti. Ensesini gösterdi,suyun içinde partiküller saça yapışır bizde öyle görürüz dedi, hakikaten suyun içinde dalgalanıyordu. saç boyunuda ölçtü 1.08 cm Gerçekten hayret edilecek bir durum

Hayırlı olsun canım. Çoğumuz aynı gün yada peşpeşe doğurucaz. Allahım hepimize sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı. Eşinde tabiki duygulanır canım benim, sen anne olurken o da baba oluyor

Bence orantılı bi bebek olmuş ama,boyuda uzun.belliki genetik bişey.boyu 50'lerde kilosu 6 fln olsa dediğin gibi obezlik olurmuş ama böyle çok tatlı görünüyo,dana gibi maşallah
Evet çok tatlı maşallah. Bende bu sabah okumuştum habreri. Sezaryen olmuş tosun. Normal doğum olsa annesi pert olurdu herhalde.

kızlar bnm yıllardr hep idrr yolu enfeksiyonum wardı.şimdide bi haftadr sarmsı akımtılarım oluyo kasklarımda ağrı dr aradm oda mixovul fitil kullan yatmadan önce bi tane kullan dedi.szdede oldumu kullandınz mı bu ilacı.yada yapacağım başka bşe varmı ?

canım bende de vardı bi ara ama benim doktorum ilaç vermedi bol su iç öyle halletmeye çalışalım bu halde ilaç kullanma demişti ben de günde 3 litre su içtim çok şükür geçti.. darısı sana olsun inşallah.

Hadi yaaa,o kadar sıcak oldumu oralar Allah kolaylık versin canım,ha gayret dayan bari.4 iş günü derken salı son mu demek oluyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…