Valla maşallah diyeyim öncelikleKızlar heran tetikteyim ayyy hiç niyeti yok gibi gbenmîi sabırsızım artık bilmiyorummm
Maşaallah devremİyi akşamlar arkadaşlar. Biz bugün kontrole gittik. oğluşum 2900 gr olmuş. Bugün babaannemizde yanımızdaydı, yüzünü çok güzel gösterdi babaannesine kuzum. Sanırım ben oğluma aşık oldum o biçimli dudaklar, gözler, tombiş yanaklar, yumuk elinide alnına koymuş düşünür gibi çok tatlıydı yavrum. bir ara gözlerinide açtı. Ensesindeki saçlarını gösterdi dıktor, lüle saçlı olacak diyor . 1 cm geçkin suyun içinde dalgalanıyordu saçları. nst miz gayet iyi, suyumuz yerinde çok şükür. Ve doğum tarihimizde 3 haziran olacak bir aksilik olmazsa inşallah. Bu arada @ARMMY arkadaşımızda doğum yapmış. aynı doktora gittiğimiz için doktora sordum. oğlu kızına göre biraz daha ufak olduğu için kuveze alınmış ama genel durumları iyiyimiş. büyük ihtimal yarın hastaneden çıkacaklarmış.
Maşaallah ayazımıza kilosu harikaGunaydin kizlaarrdr dan geldim simdi.... gunumuz belli oldu sayilir 3 yada 4 haziran oglusum 3 kilo olmus. 4 tup kan verdim. Anestezi uzmani degerlendirecekmis. Tansiyonum bakildi normal. Nst yapildi. Oglusun minik kalbi gayet normal. Ara ara duzensiz onemsiz sanci varmis. Haftaya bida kontrol. Ondan sonrki hafta oglusum kucagimda olcak insallahh. Bu sabah 5bucukta uyandim sabah namazini kilmaya calistim. Secdeleri erkekler gibi yaptim ama Rabbim kabul eder insallah. Cok dua etmistim hem sizlere hem de kendime. Gunumuz de belli olur insallah diye. Cok sukur Allahima bu gunleri de gostrdi bize. Dr dan cikip esime 3 yada 4 haziran dedigimde gozleri doldu kocacigin. Baktim bi tuhaf tuhaf ben kani filan verirken inde kantinde cay may ic dedim. Sonra isim bitti bi baktim benimki kayip aradim nerdesin diye. Canim icim icime sigmadi duramadim secim burosuna geldim arkadaslarda vardi onlrla paylastim mutlulugumu diyo deli ya
Kızlar,ABD'de 6kg ve 60cm boyunda bi bebek doğmuşhiç bi yenidoğan kıyafeti olmayınca direkt 6 aylık kıyafetleri giydirmişler
Günaydın annisler dun kontrole gittim bebisler 1500 kilo civarindalar kilolari normalmi azmi birde ciger gelistirici igne verdi 12 saat araryla vurulacakmisim evde yat dedi surekli aslinda kendimi iyi hissediyorum sadwce cabuk yoruluyorum benle ayni olan ikiz anne si varmi siz nelwr yapıyorsunuz
Amerika ve canada da doğan bebekler zaten 90. Persantile yakın,çok iri doğan bebekler oluyolar diye biliyorum.ama bu hepten dombili olmuşya o haberi ben de gördüm topaç gibi maşallah. acaba dedim şeker falan mı normal mi ya o kadar büyük olması. annesi steroid mi almış nedir
Amerika ve canada da doğan bebekler zaten 90. Persantile yakın,çok iri doğan bebekler oluyolar diye biliyorum.ama bu hepten dombili olmuş
Ay ben 30'u iple çekerken sen o sıralarda doğurmuş olucan muhtemelencanım kiloları normal. ben de ikiz annesiyim. ciğer geliştirici de vuruldum. sürekli yatıyorum. doktor risk görmüyor ama benim çok ağrım sızım oluyor ondan yatıyorum hep. çok sıkıcı geçiyor özellikle bu son haftalar.
Bence orantılı bi bebek olmuş ama,boyuda uzun.belliki genetik bişey.boyu 50'lerde kilosu 6 fln olsa dediğin gibi obezlik olurmuş ama böyle çok tatlı görünüyo,dana gibi maşallahtabi amerikalılar hep obez olduklarından da olabilir ama bence yine de bu normal değil obezite pek doğuştan gelen bir rahatsızlık değil.
Süpermiş
Başka bir video daha var onda anlatıyordu ama bunda her iki bilgi var diye bunu koydum.Süpermişama ısırgan otu çayı,rezene ve kuru kayısıdan söz etmemiş hiç.bunlarda klasik bilinenler
Maşaallah devremÖyle bir anlattın ki sanki aşk hikayesi dinliyorum yahu nasıl gördün okadar detayı ben bizim kızın göbegini ve kafasını görmekten bir hal oldum ha birde kaburga kemikleri tane tane maşaallah.Hakikaten bizimki çok nazlı yada ikizler oldugu için eserekli abartmıyayım ama iki defa net gördüm şu koskocaaaaa 9 ay içinde var gerisini sen anla
Maşaallah ayazımıza kilosu harikaALLAH kabul etsin ibadetlerini,dualarını ama oturarak kıl namazını karnını sıkıştırma bebek rahatsız olmasın.3 haziranlar arttı maşaallah bundan sonra beraber 40 uçurmalar,dogum günü kutlamaları
Hayırlı olsun canım. Çoğumuz aynı gün yada peşpeşe doğurucaz. Allahım hepimize sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin kuzularımızı. Eşinde tabiki duygulanır canım benim, sen anne olurken o da baba oluyorGunaydin kizlaarrdr dan geldim simdi.... gunumuz belli oldu sayilir 3 yada 4 haziran oglusum 3 kilo olmus. 4 tup kan verdim. Anestezi uzmani degerlendirecekmis. Tansiyonum bakildi normal. Nst yapildi. Oglusun minik kalbi gayet normal. Ara ara duzensiz onemsiz sanci varmis. Haftaya bida kontrol. Ondan sonrki hafta oglusum kucagimda olcak insallahh. Bu sabah 5bucukta uyandim sabah namazini kilmaya calistim. Secdeleri erkekler gibi yaptim ama Rabbim kabul eder insallah. Cok dua etmistim hem sizlere hem de kendime. Gunumuz de belli olur insallah diye. Cok sukur Allahima bu gunleri de gostrdi bize. Dr dan cikip esime 3 yada 4 haziran dedigimde gozleri doldu kocacigin. Baktim bi tuhaf tuhaf ben kani filan verirken inde kantinde cay may ic dedim. Sonra isim bitti bi baktim benimki kayip aradim nerdesin diye. Canim icim icime sigmadi duramadim secim burosuna geldim arkadaslarda vardi onlrla paylastim mutlulugumu diyo deli ya
Evet çok tatlı maşallah. Bende bu sabah okumuştum habreri. Sezaryen olmuş tosun. Normal doğum olsa annesi pert olurdu herhalde.Bence orantılı bi bebek olmuş ama,boyuda uzun.belliki genetik bişey.boyu 50'lerde kilosu 6 fln olsa dediğin gibi obezlik olurmuş ama böyle çok tatlı görünüyo,dana gibi maşallah
canım bende de vardı bi ara ama benim doktorum ilaç vermedi bol su iç öyle halletmeye çalışalım bu halde ilaç kullanma demişti ben de günde 3 litre su içtim çok şükür geçti.. darısı sana olsun inşallah.kızlar bnm yıllardr hep idrr yolu enfeksiyonum wardı.şimdide bi haftadr sarmsı akımtılarım oluyo kasklarımda ağrı dr aradm oda mixovul fitil kullan yatmadan önce bi tane kullan dedi.szdede oldumu kullandınz mı bu ilacı.yada yapacağım başka bşe varmı ?
Hadi yaaa,o kadar sıcak oldumu oralarkızlar ben sıcaktan bayılmak üzereyim kıyafetlerim üstüme, kollarım ellerim masaya, saçlarım yüzüme ayakkabılarım ayağıma yapışıyo resmen sıcaktanpatlayacak gibiyim şu son 4 iş günümü de hayırlısıyla atlatsaydım evden dışarı adım atmıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?