• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Lekeler geçmiş gözün Aydın canım
Saol canim.. Evet gecti cok sukur
. kan uyusmazligimdan kaynaklanmis canim. Kan tahlili istemisti dr. Annem sonucu gostermis dun. Kanamanin sebebi kan uyusmazligiymis buyuk ihtimal anti d yapmamiz isabetli olmus demis :) Rabbim hic birimize yasatmasin ins bida.

Slm kızlar 12+3 teyim dr gittik ikili test yapıldı sonuç 2 3 gün sonra belli olur dedi ama ort ense kalınlığını 3 cm altı olması bekleriz dedi bizimkisi 1.3 cm çıktı herşey yolunda dedi
bunun haricinde crione jel cleaxane kan sulandırıcı iğne ve estoferm kullanıyordum hepsini bıraktırdı çok şükür ilaçlar yok dedi
bir de bir hareketli bir hareketli süper duygu rabbim bunu her kadına yaşatsın çok güzeldi % 80 kız dedi çok mutlu oldum yarenim can yoldaşım geliyor şimdilik bizden bu kadar rabbiö kucağımıza alacağımız sağlıkla uzun yıllar büyüteceğimiz günleride göstersin bize inş

Slm kızlar 12+3 teyim dr gittik ikili test yapıldı sonuç 2 3 gün sonra belli olur dedi ama ort ense kalınlığını 3 cm altı olması bekleriz dedi bizimkisi 1.3 cm çıktı herşey yolunda dedi
bunun haricinde crione jel cleaxane kan sulandırıcı iğne ve estoferm kullanıyordum hepsini bıraktırdı çok şükür ilaçlar yok dedi
bir de bir hareketli bir hareketli süper duygu rabbim bunu her kadına yaşatsın çok güzeldi % 80 kız dedi çok mutlu oldum yarenim can yoldaşım geliyor şimdilik bizden bu kadar rabbiö kucağımıza alacağımız sağlıkla uzun yıllar büyüteceğimiz günleride göstersin bize inş
herşeyin yolunda olmasına çok sevindim canım.ben de salı günü gidicem dr.a. bakalım benim ufaklık ne yapıyor :) benim içimede hep kız doğuyor.arkadaşlarımda hep benimle ilgili pembiş rüyalar görüyolarmış :) bu arada arkadaşlarım doğumgünü hediyesi diye angelsaund bebek kalp atış dinleme cihacı almışlar bana.henüz elime geçmedi ama artık bebeğimi bende takip edebilicem :):anneadayı::D

Merhaba ben bisi sormak istiyorum sana yanlis okumadiysam gaziosmanpasa da tup bebek yaotirmissn peki memnun kaldin mi ? Bide kn gorusme ucretlimi.
Merhaba canım :) çok memnunum doktorum süper pozitif bir insan işlerinde de başarılılar. . Ilk görüşmede ücret almıyorlar:KK36:

Amiiiiinnnn :) bebeğini prensesini sağlıkla kucağına al

:KK61: kızlar çok mutsuzum dün doktora gitmiştim bebeğimin kalbi durmuş hayallerim biti. Şimdi kendiliğinden düşük olmasını bekleyeceğiz olmazsa kürtaj olacakmış. Rabbim hiç biriniz bu acıyı yaşatmasın:KK61::KK61::KK61:
Çok gecmiş olsun canim vardır bunda da bir hayır sakın küsme tekrar dene Allah sana sabır ve huzur versin bir dahada yaşatmasın insallah!

Kızlar merhaba gecen salı ben de doktora gittim ama bu sefer devlet hastahanesine gideyim dedim.Çok önerilen bir doktor vardi devletten de o takip etsin istedim.Ama bin pişman oldum.Tel.la randevu almama ragmen 40 dk. Sonra aldilar muayeneye ve benle birlikte 3 kisi daha aldılar...Neyse doktor benden ultrason istedi başka bir odaya gönderdi orda da 2 hemşire vardi yatirdilar beni normalde alttan bakmalari gerekirken göbeğime jel sürüp öyle bakmaya calıştı ama nasıl bastırdı acısını anlatamam o an bisey de diyemedim ama sonradan cok pişman oldum bebeğime bişey yapmışmıdır acaba?Bide haftasını da yanlış ölçtü 1 hafta eksik ölçtü.Kızlar tövbe dedim o ne rezillikti öyle bu sali tekrar özeldeki doktoruma gidecegim içime kurt düştü offf :(

Kızlar merhaba gecen salı ben de doktora gittim ama bu sefer devlet hastahanesine gideyim dedim.Çok önerilen bir doktor vardi devletten de o takip etsin istedim.Ama bin pişman oldum.Tel.la randevu almama ragmen 40 dk. Sonra aldilar muayeneye ve benle birlikte 3 kisi daha aldılar...Neyse doktor benden ultrason istedi başka bir odaya gönderdi orda da 2 hemşire vardi yatirdilar beni normalde alttan bakmalari gerekirken göbeğime jel sürüp öyle bakmaya calıştı ama nasıl bastırdı acısını anlatamam o an bisey de diyemedim ama sonradan cok pişman oldum bebeğime bişey yapmışmıdır acaba?Bide haftasını da yanlış ölçtü 1 hafta eksik ölçtü.Kızlar tövbe dedim o ne rezillikti öyle bu sali tekrar özeldeki doktoruma gidecegim içime kurt düştü offf :KK43:
Birşey olmamıştır bebeğine üzülme canım. Ama özel doktoruna git tabiki. Tam haftasını bilmiyorum ama belli bir süreye kadar tüp bebek merkezi takip etmeli diye biliyorum. Birde gebelikleri kolay elde etmiyoruz aman dikkat diyeyim. Bu arada anlayamadım , sana ultrasonla hemşiremi baktı ?

Tüp bebek doktorum da bu haftalarda düşük tamamen bebekten kaynaklı anomali ler yüzünden oluyor dedi Rabbinden sabır istiyorum 2 tane dondurulmuş var inşallah onları bana nasip eder
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm. Hayırlısı olsun. Pes etmek yok devam..

Birşey olmamıştır bebeğine üzülme canım. Ama özel doktoruna git tabiki. Tam haftasını bilmiyorum ama belli bir süreye kadar tüp bebek merkezi takip etmeli diye biliyorum. Birde gebelikleri kolay elde etmiyoruz aman dikkat diyeyim. Bu arada anlayamadım , sana ultrasonla hemşiremi baktı ?
Evet canım hemşire baktı :(

Back