• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

haziran0806 haziran0806 canım hemen ihtarını çek ve bir hukukçuya danış olmaz öyle şey bune ya kız deli oldum gerizekalılar senin bebeğinin hakkına göz dikmektir doğmamış bebeğin yiyeceği ekmeğe göz dikmek adamlığa sığar mı offf diyeceğim çok şey var da neyse rabbim sana güç sabır versin kolay değil umarım en az zarar ile atlatırsın

Bir de

B

Iyi yapmissin. Bu arada bir ay icinde ise iade davasi acabilirsin biliyorsun degil mi. Ise iade acama diye tazminatlarini bir ay sonra verecez diyebilirler seni oyalamak icin.ise iade davasi actiginda ki avukatlar iki ay desede 4 5 ayda sonuclaniyor 4 + 4 maasa kadar tazminat da alabilirsun ama orada tekrar ise baslamak zorundasin. Bazi isyerleri cikardigimiz elemani geri almak istemiyoruz diyor prestijeri acisindan 8 maas tazminat veriyor. Bazilari da ki genellikle geri cagiriyor para vermemek icin . Ozaman da ise basliyorsuniz ancak 4 maas tazminat aliyorsunuz. Avukata danisin ben cok kiziyorum boyle seylere nasil bir haksizliktir. Rabbim de sorar hesabini

Teşekkür ederim ya ama tekrar işe başlatmazlar çalışma bakanlığı çalışan kişi sayısı senle birlikte 30 kişiyse işe iade davası açabiliyorsun dedi kafam dUrdu

Canım sözlü olarak söylediler ama perfonmans nedeniyle dediler sonra hamileliliği bahane ettiler sgkya baktım işten çıkış yansımamış hemen yansıyo mu bilmiyorum sadece kıdem ve ihbar tazminat bordrosu var imza at dediler aldım Yanıma imza atmadım
o kagidi imzalasaydın kıdem ve ihbar tazminatlarını almıssın gi.bi islem yapabilirlerdi...

vicdansızlar ya nasıl yapabildiler hiç mi düşünmediler karnındaki canı.. bu kadar adilik olamaz inanamıyorum ya canım üzüldüm gerçekten ama bak sen sakın bu durumu kendine dert etme bebeğini düşün.. merak etme o haklarını alırsın seni hamilliğinden dolayı işten çıkararak suç işlemş oluyolar hakkını mutlaka ara bir avukatla irtibata geç canım bende çalışıyorum az çalışsanda buna hakları yok seni çıkartamazlar...

Canım o kdr pişkinlerdi ki hiç umurlarında deildi Pazartesi günü adliyeye iş mahkemesine gidicem bakalım neler dicekler

Hamilelerin hakkını yiyenlerin eli kırılsın. Ulen hamile kalmak kolaymıki üzüyorlar hamileleri. Arkanızdayız canım hakkını yedirme kimseye

Canım çok teşekkür duyarlılığın için Hakkımı arıcam ama bu ülkede ne gezer o kdr işci öldü yarın öbürgün unutulacaklar mutlaka şerefsizler kendilerini düşünerek davranmışlardır

Canım o kdr pişkinlerdi ki hiç umurlarında deildi Pazartesi günü adliyeye iş mahkemesine gidicem bakalım neler dicekler

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Hemen iyi bir avukatla görüşmelisin. Noterden ihtarını nasıl gönderecğini de sana avukat anlatır. Ayrıca kardeşinin de o şirkette olduğunu ve onunda işten çıkarılması ile ilgli tehtit edileceğini anlat. Her türlü maddi manevi tazminatını alırsın. Sen de kendini çok üzme. Haklısın, hakkını fazlasıyla alırsın merak etme.

Canım yaşadıklarına çok üzüldüm. Hemen iyi bir avukatla görüşmelisin. Noterden ihtarını nasıl gönderecğini de sana avukat anlatır. Ayrıca kardeşinin de o şirkette olduğunu ve onunda işten çıkarılması ile ilgli tehtit edileceğini anlat. Her türlü maddi manevi tazminatını alırsın. Sen de kendini çok üzme. Haklısın, hakkını fazlasıyla alırsın merak etme.

Canım Çakallık edip o yüzden sözlü olarak biz seni işten çıkardık al Buda ihbar ve kıdem Tazminatı hakkın bu kdr imzala dediler bende tabi imzalamadım seslerini hiç mi hiç çıkarmadılar benim böyle bişey akıl edip yapamıcamı daha doğrusu bilmediğimi düşünecekler o yüzden kendilerine gün doğdu 3 gün imza atmasaydım oh ne ala diceklerdi muhakkak kıdem 3.000 ihbar 2000 hesaplamışlar bilmiyorum artık yeterince de üzmüşlerdi şerefsizler perişan olsunlar

Canım çok şükür bu hafta iyi geçti ama az önce işten çıkarıldım hiçbirşeye imza atmadım çok kötüyüm şerefsizler biz kendimizi riske atmak istemiyoruZ dedi hiçbir yazılı beyanda bulunmadılar kalleşler sakin olmaya çalışıyorum şuan hamile bi kadına bu nasıl yapılır
Amaan takma hakkında hayirlisi boyleymis unutma rizki veren allahtir seni isten atanlar degil.

haziran0806 haziran0806 canım hemen ihtarını çek ve bir hukukçuya danış olmaz öyle şey bune ya kız deli oldum gerizekalılar senin bebeğinin hakkına göz dikmektir doğmamış bebeğin yiyeceği ekmeğe göz dikmek adamlığa sığar mı offf diyeceğim çok şey var da neyse rabbim sana güç sabır versin kolay değil umarım en az zarar ile atlatırsın

Canım ihtar çekicem fakat araştırdığım kadarıyla 30 kişiden az ise çalışan sayısı olduğunda bir işyeri iş güvencesi kapsamına girmiyo ve işten çıkarılan da işe iade davası açamıyormuş şerefsizler herşeyi hesap etmişler ve ben o işyerine girerken onlar çok zor durumdayken girdim yardım ettim aylarca sigortasız çalıştım düşün onların işine koşturacam diye kaza bile geçirdim kolum askıda gidip çalıştım Allahsızlar diyorum artık dedim ki ama ben ücretli doğum izni hakkımdan mahrum kalıcam haklarımı elimden alıyorsunuz dedim varsa öyle hakkın günahı bizim boynumuza dedi gayet pişkin pişkin sustum haksızlık bu yaptığınız dedim ve terkettim orayı şimdi hangi haklardan yararlanıyorum bilmiyorum ki

Kafam karıştı ! ??? Kızlar 10 gün önce leke şikayetiyle evine yakın bir kadın doğumcuya gittim iğne kullanıyordum zaten transferden belli birde hap verdi progestan günde 3 tane kullanıyorum dün tüp bebek doktorumu aradım lekem için doktor progestan hap verdi kullanıyorum dedim boşver ona gerek yok iğne yeterli dedi şimdi ben hangi doktoru dinlicem lekede gelio ara ara

Kafam karıştı ! ??? Kızlar 10 gün önce leke şikayetiyle evine yakın bir kadın doğumcuya gittim iğne kullanıyordum zaten transferden belli birde hap verdi progestan günde 3 tane kullanıyorum dün tüp bebek doktorumu aradım lekem için doktor progestan hap verdi kullanıyorum dedim boşver ona gerek yok iğne yeterli dedi şimdi ben hangi doktoru dinlicem lekede gelio ara ara
Tabiki tup bebek doktorumu. . Gecende banada kadın doğum doktoru igneyi bırak progestan hap kullan dedi . Tüp bebk doktorumda igneyi kullan dedi. Ve ben iğne kullanıyorum

slm canım benim tüp dr um transferden sonra günde bir tane progestran iğne vermişti ve sabah akşam hapını kullandım pozitiften sonra iğne biti hapı günde üçe çıkardı ve lekem geldi 10 12 gün ara ara purlotulon depot kullandım beş günde bir bu iğneyi kullandığım da progestran hapı gece sadece al demişti lekem biti iğneyi de kesti ama hap günde 3 kere oldu hala devam ediyorum tüp dr unu dinle

slm canım benim tüp dr um transferden sonra günde bir tane progestran iğne vermişti ve sabah akşam hapını kullandım pozitiften sonra iğne biti hapı günde üçe çıkardı ve lekem geldi 10 12 gün ara ara purlotulon depot kullandım beş günde bir bu iğneyi kullandığım da progestran hapı gece sadece al demişti lekem biti iğneyi de kesti ama hap günde 3 kere oldu hala devam ediyorum tüp dr unu dinle
İşte hem iğne hem hap kullabıyordum ben aynı anda şimdi hapı bırak iğne yeterli deyince tereddüt ettim lekeler varken bırakmak hayırlısı bırakayın bakalım sağol canım

Back