• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

günaydınnn güzel anneler:anneadayı: nasılsınız? keyifler yerinde mi?

haftasonumu çubuk kraker ve çizi yiyerek geçirdim bu iştahsızlık ve bulantı yüzünden canım hiçbişey yemek istemiyor midemde bir yanma oluyor daha kahvaltı bile yapmadım zorla bişey yemek çok zormuş:110:
Canım bende çok fena durumdayım hiç birşey yiyemiyorum yesem bile en fazla yarım saat sonra çıkarıyorum gün içinde sürekli migdem ağzımda korkuyorum bebeklere zarar verir diye inşallah kisa sürede geçer yada azalır diyorum ama sanki dahada artiyor tuzlu bisey hiç yiyemiyorum çalışıyorum bide napacagimi şaşırdım Allah meleklerimizi korusun sinirlerim altüst oldu iyice onlara bişey olmasında çekerim diyorum artık

Canım bende çok fena durumdayım hiç birşey yiyemiyorum yesem bile en fazla yarım saat sonra çıkarıyorum gün içinde sürekli migdem ağzımda korkuyorum bebeklere zarar verir diye inşallah kisa sürede geçer yada azalır diyorum ama sanki dahada artiyor tuzlu bisey hiç yiyemiyorum çalışıyorum bide napacagimi şaşırdım Allah meleklerimizi korusun sinirlerim altüst oldu iyice onlara bişey olmasında çekerim diyorum artık

ay valla yaşamadan anlamıyomuş insan yemek kokularından bile etkileniyorum artık.. çok şükür ben çıkarmıyorum sadece bulantı ve tiksinme var..
bebeklerimiz şimdilik bizim yediklerimizden pek etkilenmiyormuş canım bende endişe ediyordum ama 4 aydan sonra artık bizden beslenicekmiş mide bulantılarımız 3. ayın sonunda geçicek az kaldı biraz daha dayanmamız lazım allaha emanet yavrularımız sağlıkla büyüsünler canım..

Canım çok şükür bu hafta iyi geçti ama az önce işten çıkarıldım hiçbirşeye imza atmadım çok kötüyüm şerefsizler biz kendimizi riske atmak istemiyoruZ dedi hiçbir yazılı beyanda bulunmadılar kalleşler sakin olmaya çalışıyorum şuan hamile bi kadına bu nasıl yapılır

canim benim sakin peslerini birakma. bu kadar kolay olamaz bu isler. hatta Türkiye'de bile hamile kadinlarin is hayatinda haklari son derece genis. ben Almanya'dayim ve yeni ise basladim ve aslinda baslarken de 10 haftalik hamileydim. burada zaten soramazlar haklari yok hamile misin, hamilelik düsünüyor musun diye is görüsmesinde. 14 haftalikken söyledim hamile oldugumu patronum kalp krizi gecirecekti ama yapabilecegi hicbir sey yok. performanstan bile cikartamazlar cünkü özel kapsama giriyorum artik. bence Türkiye'de de böyle bir hamilelik kapsami kesin vardir. burada hamileyi fazla calistiramazsin ve kendini iyi hissetmedigi anda doktorun derhal uzun süreli rapor yazma hakki var. dünyanin en kötü elemani bile olsam beni is yerim asla ve de asla isten cikartamaz artik. deneme süresinde olmama karsin. sen ki daha uzun süreli elemansin. sakin yanlarina birakma bu serefsizligi.
Birşey olmamıştır bebeğine üzülme canım. Ama özel doktoruna git tabiki. Tam haftasını bilmiyorum ama belli bir süreye kadar tüp bebek merkezi takip etmeli diye biliyorum. Birde gebelikleri kolay elde etmiyoruz aman dikkat diyeyim. Bu arada anlayamadım , sana ultrasonla hemşiremi baktı ?

12. haftaya kadar mutlaka tüp doktoruna devam edin. o kullanilmasi gereken ilaclari ve yapilmasi gerekenleri daha iyi biliyor. benim tüp doktorum Cek Cumhuriyetinde oldugu icin kendi kadin doktoruma gittim ama biliyordu tüp olayini ve sürekli olarak tüp doktorumla iletisim halindeydi. herhangi bir problemde ilaclari tüp doktoru tavsiyesine göre yaziyordu.

Gunaydin anneler ve bebisleri.biz bugun manasiz bi sekilde mutsuzuz.mide bulantim baya azaldi.rahatlarim zannediyordum ama huzursuzum.o bulantilar meleklerimin varligini hatirlatiyordu bana.hatta bu yuzden ilac bile kullanmadim.simdi bulantim olmayinca bisey mi oldu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.

Gunaydin anneler ve bebisleri.biz bugun manasiz bi sekilde mutsuzuz.mide bulantim baya azaldi.rahatlarim zannediyordum ama huzursuzum.o bulantilar meleklerimin varligini hatirlatiyordu bana.hatta bu yuzden ilac bile kullanmadim.simdi bulantim olmayinca bisey mi oldu diye kendi kendimi yiyip bitiriyorum.
Canım benim hiç denecek kadar az oluyor. . Arada oluyor bende endişelenmiyorum inşallah iyidir

Canım ne kadar şanslısın bak 13.haftanda bitmiş bulantıların. Benim 19. haftama kadar devam etti. Sonra da o kadar kusmaktan heralde bir mide yanması kaldı ki bulantıdan beter. Bir kaç hafta sonra bebişlerin sana kendilerini başka türlü hissettirecekler.. Bu sana müthiş keyif verecek. Hiiç merak etmee.. Bir kaç hafta sabrett :) Ben pek yaşamadım ama duygu dalgalanmaları gayet normal hamilelik süresincee.. Böyle günlerde kendine iyi gelecek şeyleri yap. Mesela yalnızlık istiyorsan kitap oku, film izle.. Doktorun sakınca görmediyse kısa yürüyüşlere çıkabilirsin.. Yarın hatta belki akşama bu karamsarlık geçecek biliyorsun ki bunlar hormonların cilvesi...

Canım genellikle 12. haftadan sonra bulantı ve benzeri şikayetler azalıyor. Ama bu durum kafana takılıyorsa huzursuzsan kadın doğum doktoruna kontrole git . Çünkü rahat olmaman bebişini olumsuz etkileyebilir.

Merhaba güzel anneler. :KK50: Benimde bu aralar hafif mide bulantılarım oluyor. İştah konusunda sıkıntım yok ama yemek düşününce tiksinme oluyor. Garip bir durum yani :KK56: Bu akşam doktorumuzla randevumuz var, kuzucuğumuzu göreceğiz. Umarım iyidir, onu çok merak ediyorum. o_O Hepimiz için musmutlu, sağlıklı, huzurlu ve güzel bir gün ve hafta diliyorum.

Bugün heyecanla geçer akşamı zor edersin sen şimdi:) Benimde başlarda öyleydi canım ama sonradan iyice iştahımda kesildi. Mehmet hocaya anlattım durumu çıkarmadığım için iyisin yinede dedi. İlk gittiğinde tansiyonunu kilonu ölçüyor seninde bugün ölçer.. bu gidişimde beni tarttı 2 kilo almışsın dikkat et ilk aylarda pek kilo alınmıyor dedi:) hem iştahım yok pek bşey yemiyorum hemde kilo almışım..

Canım ne kadar şanslısın bak 13.haftanda bitmiş bulantıların. Benim 19. haftama kadar devam etti. Sonra da o kadar kusmaktan heralde bir mide yanması kaldı ki bulantıdan beter. Bir kaç hafta sonra bebişlerin sana kendilerini başka türlü hissettirecekler.. Bu sana müthiş keyif verecek. Hiiç merak etmee.. Bir kaç hafta sabrett :) Ben pek yaşamadım ama duygu dalgalanmaları gayet normal hamilelik süresincee.. Böyle günlerde kendine iyi gelecek şeyleri yap. Mesela yalnızlık istiyorsan kitap oku, film izle.. Doktorun sakınca görmediyse kısa yürüyüşlere çıkabilirsin.. Yarın hatta belki akşama bu karamsarlık geçecek biliyorsun ki bunlar hormonların cilvesi...
cok dogru soyluyorsun.o kadar pimpirikliyim ki guzel olan kisimlarin bile kotulerine bakiyorum.tesekkur ederim hormonlarimla barismami sagladigin icin:110::KK11:

• Beğen
Reactions: Pbb
Canım genellikle 12. haftadan sonra bulantı ve benzeri şikayetler azalıyor. Ama bu durum kafana takılıyorsa huzursuzsan kadın doğum doktoruna kontrole git . Çünkü rahat olmaman bebişini olumsuz etkileyebilir.
Beni rahatsiz eden esim aslinda.uzanma.oturma kalkma.et ye balik ye seklinde beni delirtmeye calisiyoro_Oo_O

Back