canım ben de bugün devlet hastanesine gittim.. annem kadın doğumda hemşire olmasına rağmen 2 de gittim 4de mesai bitimine doğru zor girebildim dr un yanına. ki beni dr çağırmıştı kanamam olduğunda özeldeki dr dan fırça yiyince devlete gitmiştim. aslında ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum..özeldeki dr bana her kanaman olduğunda sen boyle hastaneye mi koşacaksın diyip gönderdi. devletteki dr hemen anti d yapalım dedi yani kan uyuşmazlığı iğnesi.. ve şuan iki seçeneğim var ya devletteki dr yada özeldeki.. çünkü yaşadığım ilçede sadece 2 dr var
bana tüp bebek dr um dışındaki her iki dr da karından baktı.. ama dediğin gibi çok bastırmadılar bana. iki gündür aşırı kasık sancım var korkumdan özeldeki dr a gidemedim bile bugün devlettekine soyledim parol yazdı rahatca kullan hiç korkma bebeğine zararı yok dedi. şimdi çarşamba tekrar özele gidcem ve muayeneden sonra bida o dr a gitmiycem çok kötü bağırdı çünkü hiçç hakkı yoktu.. biz her konuda tedirgin oluyoruz tabi diğer anneler gibi olamıyoruz ve maleseff kimse anlamıyo halimizden.. Allah yardımcımız olsun..ha korkma bastırmalarından bebeğine bi zarar olmamıştır çünkü hala karnımıza kadar çıkmadı bebişlerimiz. içini ferah tut..