• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar markafonide bebegimi beklerken diye bi bolum vardi.gor sin maternity diye bu hamile markasi var.normalde 3pey tuzlu oluyo.neyse ben indirimden esortman ve tayt aldim.kumaslari mukemmel.bulabilirseniz bu markayi siddetle tavsiye ederim.tabii indirimde almak kosulu ile:cool:

bize de doktorumuz bununla ilgili bişey söylemedi yasak ya da yasal değil diye, sormaya da utanıyoruz meraklılar diye düşünmesinler sonra :KK43:
Yine de 12.haftayı bekleyinn nolur nolmaz. Riskli haftalar biliyorsun... Egzersizi yasaklamıyorsa cinselliği de yasaklamıyor demektir. Sonra spor yapabilir miyim diye sorarsın olmadıı...

Yine de 12.haftayı bekleyinn nolur nolmaz. Riskli haftalar biliyorsun... Egzersizi yasaklamıyorsa cinselliği de yasaklamıyor demektir. Sonra spor yapabilir miyim diye sorarsın olmadıı...
benim için sorun değil kesinlikle sonuna kadar da beklerim ama erkeklere laf anlatmak biraz zor :KK22:olmazsa dediğin gibi sorayım tşkür ederim :):)

Hastanedeyim hala.2 defa denedik ama bizimki ziplayip duruyo icerde.ensesini gostermiyo bi turlu.az dolanip bidaha denicez bakalim :rolleyes::-)
Ayrintili ultrason icin mi gittiniz ay heyecanlandim. Cumartesi de bizim var bakalim. Oyle gostermeme durumu mu var inanmiyorum yaa. Nasil oliyor ne yapiyorlar ne soyluyorlar

Kızlar merhaba gecen salı ben de doktora gittim ama bu sefer devlet hastahanesine gideyim dedim.Çok önerilen bir doktor vardi devletten de o takip etsin istedim.Ama bin pişman oldum.Tel.la randevu almama ragmen 40 dk. Sonra aldilar muayeneye ve benle birlikte 3 kisi daha aldılar...Neyse doktor benden ultrason istedi başka bir odaya gönderdi orda da 2 hemşire vardi yatirdilar beni normalde alttan bakmalari gerekirken göbeğime jel sürüp öyle bakmaya calıştı ama nasıl bastırdı acısını anlatamam o an bisey de diyemedim ama sonradan cok pişman oldum bebeğime bişey yapmışmıdır acaba?Bide haftasını da yanlış ölçtü 1 hafta eksik ölçtü.Kızlar tövbe dedim o ne rezillikti öyle bu sali tekrar özeldeki doktoruma gidecegim içime kurt düştü offf :KK43:
canım ben de bugün devlet hastanesine gittim.. annem kadın doğumda hemşire olmasına rağmen 2 de gittim 4de mesai bitimine doğru zor girebildim dr un yanına. ki beni dr çağırmıştı kanamam olduğunda özeldeki dr dan fırça yiyince devlete gitmiştim. aslında ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum..özeldeki dr bana her kanaman olduğunda sen boyle hastaneye mi koşacaksın diyip gönderdi. devletteki dr hemen anti d yapalım dedi yani kan uyuşmazlığı iğnesi.. ve şuan iki seçeneğim var ya devletteki dr yada özeldeki.. çünkü yaşadığım ilçede sadece 2 dr var :( bana tüp bebek dr um dışındaki her iki dr da karından baktı.. ama dediğin gibi çok bastırmadılar bana. iki gündür aşırı kasık sancım var korkumdan özeldeki dr a gidemedim bile bugün devlettekine soyledim parol yazdı rahatca kullan hiç korkma bebeğine zararı yok dedi. şimdi çarşamba tekrar özele gidcem ve muayeneden sonra bida o dr a gitmiycem çok kötü bağırdı çünkü hiçç hakkı yoktu.. biz her konuda tedirgin oluyoruz tabi diğer anneler gibi olamıyoruz ve maleseff kimse anlamıyo halimizden.. Allah yardımcımız olsun..ha korkma bastırmalarından bebeğine bi zarar olmamıştır çünkü hala karnımıza kadar çıkmadı bebişlerimiz. içini ferah tut..

selam kızlar... utanarak sizlere bişey sormak istiyorum, doktorunuz cinsellikten ne kadar uzak kalacağınız konusunda birşey söyledi mi sizlere ??
canm bizm doktorun hemsiresi transferden sonra 9 ay boyunca cinsel iliskiyi onermiyoruz dedi. esimle birbirimize bakip gulduk. sanirsam oyle olacak :-)

Oyle dusunmeyin ya siz dogru insanlara denkgelememissiniz. Ben izelde bir dr.a gidiyorum ilk tup denememi o yapti calistigi yerden baska biyerde. Olmadi. Yaptigi yeri sevmedim. Ikinciye hatta 3.ye baska yere gittim. Ilk kontrole de tup bebek denemesi yaptigi yere gittim. Buna ragmen onu basim sikisinca aradim. Kanamam olunca bayramda dusunun. Dr.una sor diyebilirdi. Ilgilendi hastane bulmaya calisti. Sonra bayramda yine ertesi gun nasil oldun diye beni aradi. Gecen mide bulantisindan hastaneye gittim sabahin 6.30u. Acilde mide bulantisi icin serum verdiler. Esim dr.u aradi bunu verdiler kullanalim mi diye cevap verdi bize iki gun sobrada nasil oldun diye aradi. Hatta acile gidince esime bana kizdigini soylemis beni niye aramadi bu kadar kotuydu madem diye.gecenin 11.30 ugunda aramisligim var sacma sapan seylerden. Allah razi olsun. Ben de devlet hastanelerinden yana hep sanssiz oldum. Galiba insan olmakta bitiyor is. Tup bebek denemesindeki maddi yardimlarini soylemiyorum bile. Kendi hastaneye odeme yapti biz ona odedik . Allah iyi insanlarla karsilastirsin
canım ben de bugün devlet hastanesine gittim.. annem kadın doğumda hemşire olmasına rağmen 2 de gittim 4de mesai bitimine doğru zor girebildim dr un yanına. ki beni dr çağırmıştı kanamam olduğunda özeldeki dr dan fırça yiyince devlete gitmiştim. aslında ben devlet hastanelerine daha çok güveniyorum..özeldeki dr bana her kanaman olduğunda sen boyle hastaneye mi koşacaksın diyip gönderdi. devletteki dr hemen anti d yapalım dedi yani kan uyuşmazlığı iğnesi.. ve şuan iki seçeneğim var ya devletteki dr yada özeldeki.. çünkü yaşadığım ilçede sadece 2 dr var :KK43: bana tüp bebek dr um dışındaki her iki dr da karından baktı.. ama dediğin gibi çok bastırmadılar bana. iki gündür aşırı kasık sancım var korkumdan özeldeki dr a gidemedim bile bugün devlettekine soyledim parol yazdı rahatca kullan hiç korkma bebeğine zararı yok dedi. şimdi çarşamba tekrar özele gidcem ve muayeneden sonra bida o dr a gitmiycem çok kötü bağırdı çünkü hiçç hakkı yoktu.. biz her konuda tedirgin oluyoruz tabi diğer anneler gibi olamıyoruz ve maleseff kimse anlamıyo halimizden.. Allah yardımcımız olsun..ha korkma bastırmalarından bebeğine bi zarar olmamıştır çünkü hala karnımıza kadar çıkmadı bebişlerimiz. içini ferah tut..

selam kızlar... utanarak sizlere bişey sormak istiyorum, doktorunuz cinsellikten ne kadar uzak kalacağınız konusunda birşey söyledi mi sizlere ??
Çok erken daha canım , en azından 12. haftaya kadar riske atma. Göğüs uçlarıyla kesinlikle oynamamak lazım çünkü rahim kasılıyor oynanırsa. Ben nasipse doğuma kadar birşey düşünmüyorum , o kadar acı çektikten sonra riske atamam asla. Eşim ne yaparsa yapsın umrumda değil :)

Oyle dusunmeyin ya siz dogru insanlara denkgelememissiniz. Ben izelde bir dr.a gidiyorum ilk tup denememi o yapti calistigi yerden baska biyerde. Olmadi. Yaptigi yeri sevmedim. Ikinciye hatta 3.ye baska yere gittim. Ilk kontrole de tup bebek denemesi yaptigi yere gittim. Buna ragmen onu basim sikisinca aradim. Kanamam olunca bayramda dusunun. Dr.una sor diyebilirdi. Ilgilendi hastane bulmaya calisti. Sonra bayramda yine ertesi gun nasil oldun diye beni aradi. Gecen mide bulantisindan hastaneye gittim sabahin 6.30u. Acilde mide bulantisi icin serum verdiler. Esim dr.u aradi bunu verdiler kullanalim mi diye cevap verdi bize iki gun sobrada nasil oldun diye aradi. Hatta acile gidince esime bana kizdigini soylemis beni niye aramadi bu kadar kotuydu madem diye.gecenin 11.30 ugunda aramisligim var sacma sapan seylerden. Allah razi olsun. Ben de devlet hastanelerinden yana hep sanssiz oldum. Galiba insan olmakta bitiyor is. Tup bebek denemesindeki maddi yardimlarini soylemiyorum bile. Kendi hastaneye odeme yapti biz ona odedik . Allah iyi insanlarla karsilastirsin
Haklisin ben iyi insana denk gelemedim canim. Tup bebek dr um cok cok iyi bi.adamdi iyi bi hekimdi ama gebelik takibi yapmiyor gerci yapsada gidemezdim adanada kendisi bize birbucuk saat adana. Burda ozel bi hastane var ondada sadece bir kadin dogumcu o da dedigim gibi kanamam oldugunda hastaneye kostum diye baya azarladi beni. Sen normal gebe kalmadin ki neden normal bi gebelik sureci bekliyosun dedi :( daha neler neler.. Carsamba kontrole cagirdi normalde.. Hic gitmek gelmiyo icimden.. :( ki suan saglik guvencemiz de yok ocak ayina kadar. Sirf acaba birazcik daha ilgili olunur mu diye ozele gidiyordum... Insallah hakkimda hayirli olanini karsima cikarir Rabbim..

Back