2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kizlar arkadasla vedalastik bugun.. cokcana aglastik. Yalvardi esime resmen aman eniste yegenim dogar dogmaz ilk bana at resmini unutma nolur die... cok buruldum.. ama dun ve bugun dolu dolu gecirdik son iki gunumuzu.. Allaha bin sukur agrim sancim da yoktu keyif aldim yaptigimiz herseyden. Bide bugun birlikte kuafore gittik agdami yaptirdim. Sacimin yanlari uzun arka kisaydi kestirip duzelttirdim... kas biyik biraz toparlattirdm kendimi de.. arkadasimi yolcu ettikten sonra aklimdan ilk oglum gecti sonra sizlerr iyiki o var ve iyi ki burdaki teyzeleri var yoksa napardim dedim... en zor gunlerimde o arkadasim vardi birde sizler tabikii. Zor sureclerimizi hep beraber atlattik. Insallah bundan sonrasi da hepimiz icin daha da guzel olurr...

of o çok fena. ileri aşamalarında ameliyat olmak gerekebiliyor. benim anneannemde var o problem toplam 10 tane doğurduğu için öyle bir durumu var şu anda da yaştan dolayı ameliyat da olamıyor etrafta çiş yapıp geziyor
o kasları sıkıp bırakmayı aslında hep yapmamız gerek ihmal etmeyip ben çok ihmal ediyorum bilmeme rağmen...

ya o hiç belli olmaz evet vücudu toparlamayanlar oluyor ama benim incecik manken gibi olan arkadaşlarım var şu anda lisedeki hallerinden daha zayıflar. o biraz kişisel performansa da bağlı. evet vücut belki hemen normal doğum gibi toparlamıyor ama kendini bırakan normal doğumdan sonra da bırakıyor. çevremde gerçekten çok ilginç örnekler var mesela ilk doğumunu sezeryan yapıp sonraki doğumunu ebe ile evde yapan arkadaşım da var. herhangi birini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın ama tam tersi diğer insanların birine tüh kaka deyip öbürünü yüceltmesine karşıyım. hepimizin de hakkında hayırlısı olsun. o günün şartları neyi gerektirirse öyle olacak.

Ya benim annemde oksururken hapsururken kendini sikmasa cisini kacirabiliyo. Iki cocuk dogurmus ama ozellikle beni cok zor dogurmus kiyamam ya hem 4500 dogmusum normal dogumla.. hem alt tarafdan ben iri olunca makata dogru kesik atmislar. Onu da dr salak fazla kesmis sanirim. Wc de filan vajinam elime geliverirdi sarkik sarkik diye anlatti. ya dusununce bile cok kotu oluyorum. Gazini cisini hic tutamamis. benim dogumumdan sonra kendini toparlamasi vajinanin eski haline gelmesi bi 8 9 ay surdu diyo. Ikinciye kardesimde iri olmus 4700 ama onun disinda bnim kadar zorlanmamis. Utanmis bide hastaneye gitmemis evde dogurcm demis.mecbur kalinca hastaneys gitmis. Bnim dogumum 18 saat surmus. Kardesimin ki 10 saat kadar... simdi bnde hamile olunca anlatiyo da normal dogumunda zorlugu cok sezeryaninda... sansa kadere artik. Bunyeye gore degisiyo galiba durum..

ya o vajinaya kesik çok pis bir şey ya. şimdi birçok normal doğumda yapıyorlarmış. sonra dikiyorlar ama sezeryanın dikişinden daha kötü bir yerde diye şikayet ediyor herkes.
onun bir operasyonu var aslında annen daha gençtir öyle bir sıkıntısı varsa olabilir onu. ama anneannem anestezi alamadığından olamıyor bir de çok yaşlı artık o.
sen de kardeşin de maşallah kocaman doğmuşsunuz :) annen ne yemiş ne içmiş asıl onun anlatması gerek bize

Aynen oyle bnim eltim de sezeryanla dogum yapti ne kadar gercekci bi ornek bilemiyorum cunku kizi 31 haftalik dogdu.. 51le hamile kaldi 65le dogum yapti ama kiz kucuk ve anne sutune cok ihtiyacj var diye dogumdan sonra 74 e cikti kiloSu.. ama geri 52 53 lere dusmustu... ne gobek var ne bacak ne kalca.. gayet fit. Sadece catlaklari var dogum yaptigina ispat.. bide dedi ki iyiki sezeryan olmusum hic bi zorluk cekmedim dedi. Normal zamaninda gununde olsa yine sezeryan olurdm dedi.

Canim bende dedim naptin da oyle tosuncuk olduk diye. Hiic biseycik yapmadim diyo. Ustelik 9 ay boyunca midesi bulanmis ac gezmis. Bende 7 kilo kardesimde 6 kilocuk alabilmis bizim kilomuz o da zaten... Ben cirpiniyorum ya hep nasil kilo aldirrim bebise ne yesem ne icsem diye. Hic cabalama diyo bebek ihtiyacini anneden aliyo zaten diyo. Bize hamileyken butun kemikleri kirilmis gibi agrirmis dis etleri kopar kanarmis. Cok cekmis canim annem. Yalniz soyle de bi durum var ben ilkokul caglarinda cirpi gibiymisim. Resimlerime filan bakiyorum kemikten ibaret tosuncuk dogmusum ama sonrasinda vitamin haplariyla ayakta tuttum seni diyo

hehe ama öyle diyorlar tosun bebekler sonrasında zayıf oluyorlarmış hep :)
dişeti kanaması da çok kötü ya bende çok az oldu ama bende de buraya da yazıyorumya habire burnum kanıyor işte. bir sabah kalkacağım burnum yerinde olmayacak diye korkuyorum bazen

İyi aksamlar kizlar omertcan bayildim duzenine pasalar saglikli guzel gunlerde giysinler insallah .. sensizim89 aslimda bu doğum olayi olagan disi bem artik oyle dusunuyorum nasil gerekirse o an oyle dogrucaz planlamiyorum artik hic biseyi onemli olan gununde olsunda saglikli olsun bebisler melina1983 marulun dibine gomdunmu dilekleri gec kaldik yaaa bende bugun senin yazini gorunce ogrendim uzuldum yetisemedik diye ve diğer arkaslarim hepinize slm lar..

Gerçekten öyle canım.Allah sabır versin bize.burçlara karşı olmayan inancım ikizler burcuyla olacak neredeyse.çok zor,alışması,sabretmesi,idare etmesi,yöntem üretmesi çok zor.neye ne tepki verir belli değil,tutarsız karakterler.insanın eşinin tanımadı mümkün olmayan insan tipi ikizler.sağı solu,önü arkası belli değil.o kadar yorucu ki yılıyor insan.ben yapım gereği ikili ilişkilerimde tartışmaya gideceğini gördüğüm konularda cevap verip buna zemin hazırlamam.en büyük tepkim susmam ve tek kelime etmememdir.tabi anlayana! O konuşur konuşur,tek kelime etmem.mevlananın dediği gibi "edepli edebinden susar,edepsiz ben susturdum zanneder" misali belkide susturduğunu sanıyor.iki gündür oldukça mesafeliyim mesela,tüm şirinliği üzerinde beyefendinin.öpücükler,bi isteğin varmı demeler vs.. Ben de babama benzerim,acayip kinciyimdir,kolay unutmam,kolayda topatlanamam.bu yok,hemen kılık değiştiriyo.başak burcuyum ben mesela,mantığım önde gider her zaman.tutarlılık çok önemlidir benim için,planlıyımdır ve planladığımın dışına çıkmak acayip sinirlerimi bozar.bunda yok,sabah başka konuşur,öğlen değişir,yola çıkarsın hiç akılda olmayan bişey önerir,uymayıncada takıntılı,obsesif olan ben olurum!ayyy hangi birini anlatayım.

Amin canım benim sağol.

size bişe sorcam ablalarım:))sizce ben doktoruma 2 embrıyo koyma konusunda baskı yapmalı mıyım aklım çoook karıstı
Sen baskı yapsanda yapmasanda dr bildiğini okur.eğer vücut yapın ikiz gebeliği kaldıracak izlenimi veriyorsa koyuyorlar 2 taneyi.değilse naparsan yap koymaz,ne anneyi ne bebekleri riske atmazlar.

İnsan unutuveriyor işte,çok zor bişey tabi.insanı zor durumlara sokabiliyor.anneanneciğin için çok üzüldüm japonyada bunun yarışması var hatta,afedersin vajinasında yumurtayı sıkıp kıran kadınlar var dikkatli olmak lazım,bide doğumdan sonra sırt üstü yatıp sadece popoyu yukarı kaldırarak aynı sırada vajeni sıkmakta öneriliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…