2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

8 mayis Cuma günü sabah 7 de sezeryanla doğum a giriceğim inşallah ....dua Edin bana hayırlı doğumlar olsun. ...
rabbim dileyen isteyen herkese nasip et sin inşallah ....
Allah sağsaglim kurtarsın arkadaşım hayırli olsun doğumda bize de dua et...Benim dualarimda seninle olsun saglıklı dogumlar insallah...

Günaydın kızlar mesajlarınızı alıntı yapamadım. Hepinize teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Dun akşam doktor aradı hastaneye gel nst ye baglayalim dedi gittik. Yine sancim vardı. Ben sanciyi tam hissetmiyorum bi bel ve sırt agrim oluyordu gece zaten uyuyamiyorum. Gece 2 de geldik eve. 3 şişe serum yedim 3 kere nst ye baglandim. Bi ilaç verdi 20 dk arayla dil altında emdim. Nihayet sancim durdu. Fakat yine belim ağrıyor. Birazdan hastaneye ciğer geliştirici iğne olmaya gideceğim. Doktor 2 hafta dayanirsa iyi dedi. Bizim oğlan sabirsiz çıktı babası kıĺıklı. Sizde Bu ağrılar varsa durmayın bel ağrısı doğum sancisiymis

Hadi nakalim rabbim evladini zamaninda eksiksiz kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et canm dualarimiz seninle

Hadi nakalim rabbim evladini zamaninda eksiksiz kucagina almayi nasip etsin insallah bizlerede dua et canm dualarimiz seninle
Allah razı olsun canım Rabbim sizlerede sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin. Ignemizi olduk dinleniyoruz

Ayy canım cok geçmiş olsun.Bizim transferlerimiz ve son adet tarihlerimiz aynı gün umarım ikimizde zamanında dogum yapar saglıkla kucağımıza alırız.Stres yapma dinlen bol bol.

8 mayis Cuma günü sabah 7 de sezeryanla doğum a giriceğim inşallah ....dua Edin bana hayırlı doğumlar olsun. ...
rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım,inşallah sağlıklı sıhhatli alırsın yavrunu kucağına
çok geçmiş olsun canım kendini fazla üzme allahın izniyle bişeycik olmaz yavruna,inşallah sancıların geçer ve sağlıkla,vakti geldiğinde alırsın bebeğini kucağına

Ayy canım cok geçmiş olsun.Bizim transferlerimiz ve son adet tarihlerimiz aynı gün umarım ikimizde zamanında dogum yapar saglıkla kucağımıza alırız.Stres yapma dinlen bol bol.
Sağol canım amin inşallah sende dikkat et kendine. Yatıyorum inşallah bir sorun çıkmaz
Sağol canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah

canım Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah güzel haberlerini bekliyoruz bizlere de dua et olur mu

tatlım çok geçmiş olsun sabırsız oğluşun erkenden gömek istiyor sizi ama inşallah kalabildiği kadar kalır canını sıkma sakın bişeycik olmaz Allahın izniyle dualarımız seninle....

omertcan güzelim eşine kulaklarını tıka bu aralar en iyisi duyduğun birçok şeyi duymamakmış ben sensizim89 in tavsiyelerini dinliyorum bu aralar eşim ne derse gülüp geçiyorum sen de öyle yap hiçççç ağlayıp da bebişlerini üzme

ütü yaptım dün bol bol hıdırellez olduğunu bile unutmuşum :)

geçen seneki dileklerimin çoğu olmuştu aslında bu sene de dilemek istedim ama evde uygun çiçek bile bulamadım bağlayacak bir de karın kısmımda çok sancı olunca uzandım erkenden.
acaba bugün de dilesek olur mu ki

Sağol canım amin inşallah sende dikkat et kendine. Yatıyorum inşallah bir sorun çıkmaz

Sağol canım amin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
Gecmis olsun canim bol bol dinlen sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…