2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Bizim tup doktoru 9 ay yasakladi ne okur ne olmaz diye normalde ilk 3 ay yasak dusuk tehlikesi oldugu icin

evet canım bazen bende hissediyorum böyle bi tepecik oluyo tam kaburgamın altında elimi koyuyorum ayy çok değişik bi his yaa

canim ben normalde cok usengecim ama bebisin esyalarini yaparken hic zorlanmadim tabi bumdan 1 ay once yapmistghm agirlasmadan bitirdim ;-)

Ohhh şifa olsun ayy yok yaaa hiç bitecek gibi değil az hareket edeyim karnım taş gibi oluyor o zaman çok zorlanıyorum iki hareket 1 saat yat olacak iş mi böyle iş mi biter

deterjan ne aldın canım bende alıcam bu ara artık yıkıyıp çantaları hazırlıcam artık

slm kızlar bugun makatmda braz agrı war oturup kalktkca batıo gecede bel we kasık agrısndan uyuyamadm sersem gbıym salı gunu dok gdecz bkalm ne dyecek kucuk pasa içn yoksa acelecı mı bzmkı ne
Bende salı günü gidicem benim de ağrım oluyor arada canım bu arada diğer doktora sordum bi 36 yı görelim dedi salı gidince tekrar sorcam

deterjan ne aldın canım bende alıcam bu ara artık yıkıyıp çantaları hazırlıcam artık
Çok kişiye sordum en aklıma yatan hacı şakir granül aldım matik.yumuşatıcıda kullanmıyacagım.Zaten ilk yıkamaleke falan yok tozu gitsin yeter.Kısmetse haftaya çantayı hazırlayacağım.sanada kolay gelsin canım

kafaya taktım mı ben de veririm genelde. o yüzden çok takmıyorum kiloları. hele ki birinden kilo almışsın lafı duyayım hiç affetmem :) müthiş gaza geliyorum o zaman.

Slm kızlar ben Hollanda'dan yazıyorum. uzun süredir üye olamıyordum sonunda oldum.
Sizlerin adına cok mutluyum rabbim sağlıkla inş kucağınıza verir bebeklerinizi.
O kdr seyler varki okuyunca ümitleniyorum .
22 yaşındayım daha 3. Tüp bebek denememiz yine olumsuz sonuçlandı cok zor bi durum

Rabbim hayırlısını nasip etsin demekki vakti zamanı değilmiş.Bu topiğin ilk sayfasına gidip bakarsan kaçıncı denemede evlat sahibi olanları göreceksin.Sabır ve inanç her şeyin başı..... Dilerim güzel haberlerle gelirsin...:)

Rabbim sanada nasip etsin canım ümidini kaybetme.

Benimde kimsem bilmiyor ama Rabbim yardım ediyor bu bir sınav kazanmak bizim elimizde. Sabır ve dua ile bugunumuze şükür ile olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…