Bizim tup doktoru 9 ay yasakladi ne okur ne olmaz diye normalde ilk 3 ay yasak dusuk tehlikesi oldugu icinYa bayanlar bn bise sorucam aslinda sormakta cokta cekiniyorum cekindigin icin doktoruma bile soramadim hamileligimde yarin dokuzuncu haftam bitecek ama hala bn esimle birlikte olmaktan korkuyorum bi sakincasi varmidir bu haftalarda sorarken cokta utanyorum ama lutfn bana yardim edin
evet canım bazen bende hissediyorum böyle bi tepecik oluyo tam kaburgamın altında elimi koyuyorum ayy çok değişik bi his yaaAranızda bebeğinizin ayağını hisseden hiç oldu mu????
Dün sabah yatakta eşimle sohbet ederken bir sertlik oluştu sağ göğsümün altında herzaman oldugu gibi kafasını dayadı okşayayım diye elimi sürdüm ki minicik uzunca bir ayak tabanıay ay diye minik bir çığlık attım 10 saniye içinde ayağını çekti sıpam ama ne mutlu oldum ne duygulandım anlatamam tüm gün gözlerim dolu dolu hatırladım o anı bayıldım bayıldım nokta gibi parmaklarını hayal ettim evlat değil AŞKKKK
Ohhh şifa olsunayy yok yaaa hiç bitecek gibi değil az hareket edeyim karnım taş gibi oluyor o zaman çok zorlanıyorum iki hareket 1 saat yat olacak iş mi böyle iş mi biter
maşallah canım ne zamandı doğum senin37 oldukkkkk vıy vıy vıy vıy
deterjan ne aldın canım bende alıcam bu ara artık yıkıyıp çantaları hazırlıcam artıkSelam şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım, izin gününde ne yapıyorsun? Ben bugün kızımın kıyafetlerinin koyulacağı yerleri ayarlıyıp çekmeceleri boşaltıyorum yani babasının papucu dama atılıyor.zaman kalırsa cicilerini yıkayacağım
♡♡♡♡♡♡MUTLU SONA ADIM ADIM37 oldukkkkk vıy vıy vıy vıy
Bende salı günü gidicem benim de ağrım oluyor arada canım bu arada diğer doktora sordum bi 36 yı görelim dedi salı gidince tekrar sorcamslm kızlar bugun makatmda braz agrı war oturup kalktkca batıo gecede bel we kasık agrısndan uyuyamadm sersem gbıym salı gunu dok gdecz bkalm ne dyecek kucuk pasa içn yoksa acelecı mı bzmkı ne
Çok kişiye sordum en aklıma yatan hacı şakir granül aldım matik.yumuşatıcıda kullanmıyacagım.Zaten ilk yıkamaleke falan yok tozu gitsin yeterdeterjan ne aldın canım bende alıcam bu ara artık yıkıyıp çantaları hazırlıcam artık
Alirsin da cok almazsin insallah canimben mide yanmasindan dolayi bise yiyemiyordum o sira hiic kilo almadim. Hatta iki kilo gitti. Ama bi ilac yazdi dr um. mide yanmasini hallettik yavas yavas aliyorum bakali bundan once hamilelik filan olmadan sirf bebek icin tedavilerden dolayi cok kilo almistim 76 kiloydum 53 e kadar dustum kendi irademle azmimle yine ona guveniyorum. Veririm diye. Hatta ilk bi kac ay bebis cok uyur ya sabhlari o uyurken kalkip kosuya yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Onumun yaz olmasi avantaj yazin kolay kilo veriliyo. Arti hamilelik kilolari vucuda yerlesmis kilolar deil ya halledecez bi sekilde
bende salı soracm cnm bkalm bzmkı ne dyecek normalde 39 da alrız dedi ama haberdar edrim senı cnmBende salı günü gidicem benim de ağrım oluyor arada canım bu arada diğer doktora sordum bi 36 yı görelim dedi salı gidince tekrar sorcam
Tamam canım inşallah güzel haberler Vermek nasip olurbende salı soracm cnm bkalm bzmkı ne dyecek normalde 39 da alrız dedi ama haberdar edrim senı cnm
Rabbim hayırlısını nasip etsin demekki vakti zamanı değilmiş.Bu topiğin ilk sayfasına gidip bakarsan kaçıncı denemede evlat sahibi olanları göreceksin.Sabır ve inanç her şeyin başı..... Dilerim güzel haberlerle gelirsin...:)Slm kızlar ben Hollanda'dan yazıyorum. uzun süredir üye olamıyordum sonunda oldum.
Sizlerin adına cok mutluyum rabbim sağlıkla inş kucağınıza verir bebeklerinizi.
O kdr seyler varki okuyunca ümitleniyorum .
22 yaşındayım daha 3. Tüp bebek denememiz yine olumsuz sonuçlandı cok zor bi durum
Rabbim sanada nasip etsin canım ümidini kaybetme.Slm kızlar ben Hollanda'dan yazıyorum. uzun süredir üye olamıyordum sonunda oldum.
Sizlerin adına cok mutluyum rabbim sağlıkla inş kucağınıza verir bebeklerinizi.
O kdr seyler varki okuyunca ümitleniyorum .
22 yaşındayım daha 3. Tüp bebek denememiz yine olumsuz sonuçlandı cok zor bi durum
Benimde kimsem bilmiyor ama Rabbim yardım ediyor bu bir sınav kazanmak bizim elimizde. Sabır ve dua ile bugunumuze şükür ile olacak inşallahhiç bi sorun yokken olmuyo sürekli araştırılıyor ama olmuyo.
Cok derinden üzülüyorum o kdr psikolojim bozulduki bu durumu sadece esimin ailesi biliyo kimseye anlatamıyorım aglayamıyorum çok zor bişiy tabiki herseyin hayırlısı ama ümitleniyosun işte ..
Benimde kimsem bilmiyor ama Rabbim yardım ediyor bu bir sınav kazanmak bizim elimizde. Sabır ve dua ile bugunumuze şükür ile olacak inşallah
Benimde kimsem bilmiyor ama Rabbim yardım ediyor bu bir sınav kazanmak bizim elimizde. Sabır ve dua ile bugunumuze şükür ile olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?