2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ya kizlar bnm haftamdayken hic bebeginizin kaydigini hissettinizmi gerci bebekmi bilmiyorum ama gunde bir kere yada iki gunde bir sol kasiktan saga sanki bise kayiyo gidiyo gibi oluyo allah izin verirse yarin 9+1olucaz daha cok erken biliyorum ama hevesleniyorum iste

Ya kizlar bnm haftamdayken hic bebeginizin kaydigini hissettinizmi gerci bebekmi bilmiyorum ama gunde bir kere yada iki gunde bir sol kasiktan saga sanki bise kayiyo gidiyo gibi oluyo allah izin verirse yarin 9+1olucaz daha cok erken biliyorum ama hevesleniyorum iste

Bana kalırsa mümkün değil canım hadi ben tombiş hamile kaldım 5.5 ayımda hareketlerini hissettim 4.5 ayımda gaz gibi hissettiğim ise onun minik vuruşları imiş şimdi daha iyi anlıyorum.Arkadaşım da hamile 183 boyu var ve ikinci hamileliği 13. haftada bebeğin hareketlerini hisseetti. çok normal ikinci hamilelikte daha erken hissediliyor birde boyu var maşaallah karın kısmı nerdeyse 80 cm ve zayıf olması bebebğin hareketlerinin daha erken hissedilmesine vesile oluyor.Şimdi sen karar ver o kayan bebeğin mi ki daha ağırlıgı bile 2 yada 3 gr

Şu dönem hariç dediğine katılıyorum ama binbir zahmetle elde edilmiş bu güzelliğin tadını çıkarıp,belki hayatımızda bidaha bu halimizi göremeyeceğimizi düşünürsek,bu dönemi bi o kadar özelleştirmiş ve güzelleştirmiş oluruz diye düşünüyorum.annelik en berbat haliyle bile güzel,kadına özel bir sıfat.carpe diem

Bebeği hissetmen imkansız canım,bağırsak hareketlerin arttığı için onları daha belirgin hissediyosundur

İnşallah canım,hepimiz için.

Bu ne kız,arap bacıya mı döndürüyo seni bu bızdık şaka bi yana geçer bence,hamilelikteki bulgular sonradan yok oluyo genellikle.bende oğlumda göğüslerim öyle kara baş kalıcak diye çok korkmuştum cilt kabak gibi beyaz,uçlar karaama geçiyo sonra

Denemeden bilemezsin,normalde bi sakıncası yok demişti bana doktorum 6. Haftadan sonrası için.eğer ilişki esnasında aşırı ağrı,kanama yada normalin dışında biley hissedersen devam etmezsin.önemli olan bunlarmış.ama sen yinede sorarsın dr na,utanacak bişey yok.

:))biz bitaz aceliyiz farkindayim ama bnde uzun boyluyum ve 56kilodayim hayrlisiyla bebegimi hissrttigim gunlerde gelir insallah

En enteresan olan yerde koltuk altım sanki üç parmagına siyah boya sürmüşsün kolumun baaşlangıç noktasından başlayıp gögsümün yanına kadar sürmüşsün gibi çok enteresan reaksiyonlar gösteriyor vücudum. İki üç tel beyazım vardı oda çoğalmış ah ahhh bu kız bitirdi beni Evlenene kadar babası dogurana kadar da nazlı kızı beni bitirdi. bak bak dedikodusunu yaptırmıyor vuruyor habire sıpa

@uçlu canm biz 16. haftaya gircez nerdeyse ama hala birlikte olmadık korkuyorum bşe olur die.ilk haftalarda kanamam faln olunca hiç denemk bile istemiyorum korkudan.doktorada sormadım hç.bu gidşte dogrup kırkım çıkana kadar yapmayacayım :)

selam kızlar nasilsiniz bugun?
Selam şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım, izin gününde ne yapıyorsun? Ben bugün kızımın kıyafetlerinin koyulacağı yerleri ayarlıyıp çekmeceleri boşaltıyorum yani babasının papucu dama atılıyor.zaman kalırsa cicilerini yıkayacağım

bende iyiyhm tatlim anneme geldim bugun yedim ictim oturuyorum bugun prensesin islerini bitir bakalim artik az kaldı
;-)

bende iyiyhm tatlim anneme geldim bugun yedim ictim oturuyorum bugun prensesin islerini bitir bakalim artik az kaldı
;-)
Ohhh şifa olsun ayy yok yaaa hiç bitecek gibi değil az hareket edeyim karnım taş gibi oluyor o zaman çok zorlanıyorum iki hareket 1 saat yat olacak iş mi böyle iş mi biter

Kızlar merhaba bendee anne adayııyım transferin 14.gğnündeyim sonuçlarım pozitif şükür ilkinde dış gebelik geçirdim korkuyorum gene öyle bir şey olcK dye
Tebrik ederim, Rabbim yüzünüzü güldürsün.Dua edin bol bol içiniz rahatlar,Yeni güzel haberleride bekliyoruz inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…