• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ya kizlar bnm haftamdayken hic bebeginizin kaydigini hissettinizmi gerci bebekmi bilmiyorum ama gunde bir kere yada iki gunde bir sol kasiktan saga sanki bise kayiyo gidiyo gibi oluyo allah izin verirse yarin 9+1olucaz daha cok erken biliyorum ama hevesleniyorum iste :KK54:

Ya kizlar bnm haftamdayken hic bebeginizin kaydigini hissettinizmi gerci bebekmi bilmiyorum ama gunde bir kere yada iki gunde bir sol kasiktan saga sanki bise kayiyo gidiyo gibi oluyo allah izin verirse yarin 9+1olucaz daha cok erken biliyorum ama hevesleniyorum iste :KK54:

Bana kalırsa mümkün değil canım hadi ben tombiş hamile kaldım 5.5 ayımda hareketlerini hissettim 4.5 ayımda gaz gibi hissettiğim ise onun minik vuruşları imiş şimdi daha iyi anlıyorum.Arkadaşım da hamile 183 boyu var ve ikinci hamileliği 13. haftada bebeğin hareketlerini hisseetti. çok normal ikinci hamilelikte daha erken hissediliyor birde boyu var maşaallah karın kısmı nerdeyse 80 cm ve zayıf olması bebebğin hareketlerinin daha erken hissedilmesine vesile oluyor.Şimdi sen karar ver o kayan bebeğin mi ki daha ağırlıgı bile 2 yada 3 gr ;)

:KK15::KK15:
kendini her halinle sevmek de güzel. o bende yok işte ben kendimi çok eleştiririm. azıcık kilo aldığımda hemen bir toparlanmaya çalışırım. benim de eşim tam tersi böyle kilolu kalsam hiç önemsemez, bir şey demez.
Şu dönem hariç dediğine katılıyorum ama binbir zahmetle elde edilmiş bu güzelliğin tadını çıkarıp,belki hayatımızda bidaha bu halimizi göremeyeceğimizi düşünürsek,bu dönemi bi o kadar özelleştirmiş ve güzelleştirmiş oluruz diye düşünüyorum.annelik en berbat haliyle bile güzel,kadına özel bir sıfat.carpe diem :KK15::KK50:

Bebeği hissetmen imkansız canım,bağırsak hareketlerin arttığı için onları daha belirgin hissediyosundur

Alirsin da cok almazsin insallah canim :KK39: ben mide yanmasindan dolayi bise yiyemiyordum o sira hiic kilo almadim. Hatta iki kilo gitti. Ama bi ilac yazdi dr um. mide yanmasini hallettik yavas yavas aliyorum bakali bundan once hamilelik filan olmadan sirf bebek icin tedavilerden dolayi cok kilo almistim 76 kiloydum 53 e kadar dustum kendi irademle azmimle yine ona guveniyorum. Veririm diye. Hatta ilk bi kac ay bebis cok uyur ya sabhlari o uyurken kalkip kosuya yuruyuse cikmayi dusunuyorum. Onumun yaz olmasi avantaj yazin kolay kilo veriliyo. Arti hamilelik kilolari vucuda yerlesmis kilolar deil ya halledecez bi sekilde :KK5:
İnşallah canım,hepimiz için.

Benim bir tane pijama takımım var fuşya bekarlıktan kalma agzı burnu folloş gibi olmuş kocaman ama ne rahat ediyorum anlatamam eşim "bak yine giydi şunu,sanki pijaman yok. hele bir dogum yap atacagım çöpe " diyor.Bende söz verdim dogurayım yer bezi yapacagım diye "yoookkk çöpe gidecek yer bezi olarak da görmek istemiyorum" diyor adamcagıza nasıl nefret geldiyse artık :KK48::KK48:

Benim tayt gibi yumuşak ama zorlamayan bir toparlayıcım var onu giymeyi düşünüyorum zaten göbekli bişeyim iyice sarkmasın dizlerime kadar:KK70:

O ateş basmaları ödemlerden kaynaklanıyor canım geçen kardeşim"off ne biçim sıcak ellerin çek ALLAH aşkına " diyor.Ya çorap giyiyorum yada terlik zorlasada giymek zorundayım çünkü ayaklarım çabuk bozuluyor gerek tozdan gerek sert zeminden tabanlarım hemen pul pul oluyor sürekli nemli tutmak zorundayım .topukları banyodan sonra törpüleyip vazelin sürüp streçle sarıyorum sonra havlu çorap:KK73: ondan sonra ateş tepemden çıkıyor:KK73:

Ayy dün ben öyle oldum eşimle pazara oradan markete gittik ama beni gör markette hırkanın altından göbüşümü tutarak yürüdüm sanırsın dogurcagım öyle baskı yaptıki kasıklarıma anlatamam. dışarıda yemeğimizi yiyeyim bu halde evde yemekle uğraşma dedi eşim inan sandalye alçak diye değiştittirdim garsona çünkü öyle oturamadım karnım gögüs ile kasık arasında sıkıştı kaldı. kahvedeki erkekler gibi oturdum bacaklarımı aça aça:cool: Ama şu çok net ki ayakta uzun süre kalmaksıkıntılı çünkü hemen karnı insanın sertleşiyor taş gibi oluyor ve oda basıyor aşagıya dogru :KK66:

Dikkat et üşütme sonra burnunu çekersin:p

Vallahi ilk zamanlar benim belim şimdilerde ise sürekli kasıga baskı ve ağrı oluyor.kararmaya gelince bildiğin sağlam esmerim zenciye iki tık yakınlığım var:KK48: hamile kaldıktan sonra birinci ayımda koyu olan gögüs uçları daha siyahlaştı zenci gibi oldu,ve ben kız bekliyorum :KK16: ama şu var ki koltuk altı,popomun altı,bacak aram,boynum koyulaştı dpgum sonrası zamanla geçecek diye umuyorum

Hah çok biliyor o sopalık eşin.ayy kusura bakma ama çok kızıyorum bu yaklaşımlara,versen elime ıslak odunla döverim. Belki yaram oldugu içindir ama nefret geldi bu erkeklerin dış görünüş manyaklığından. çok yakınımda iki bekar erkek arkadaş var bazen kız arayışına giriyoruz tavsiye edilen kıza bakıp"ama bunun burnu biraz şey,boyuda kısa sanki,yok ya bunun basenler geniş yarın birgün kilo alınca kötü olur, " dedi o gün töbe ettim kimseyi tavsiye etmem diye.şimdi biri 40 diğeri 41 yaşına geldi ve hala bekarlar.
Ben şu an 99 kiloyum ama eşim beni tanıdığında 68 kilo idim kilo takıntısı olmasına ragmen olsun acele etme zamanla verirsin diyor isterse demesin valla asarım suratımı derdimi anlatırken de tutamam kendimi ağlarım inan bir daha kilo diyemez yanımda çok üzülür biliyorum.Çünkü onlar bir sperm verdiler ve biz hala iğneler ilaçlar kullanıyoruz.hesapladım geçen gün 13 aydır gerek hormon iğneleri gerek vitaminler kullanıyorum.sadece sperm verip bizim kilo almalarımızla dalga gececek kadar cüretleri nerden buluyorlarmış:KK67: Vay arkadaş ne dertliymişim:KK70: sana yapılan bana yapılmış gibi hissettim heralde:KK22:

İlk üç ay ve son üç aya dikkat uzak durun ama o arada kalan üç ayda izin veriyorlar tabi ciddi bir sıkıntın yoksa,kanama açılma vs..hem sen niye soruyorsun ki eşin sorsun en azından biz öyle yaptık:KK22: Dikkat etmeniz gerken şeyde gögüs ucu yaklaşımlara dikkat edin çünkü rahim içi kasılması ve uyarılması yapıyor.Cinsellik kadın için ekstra önemli çünkü hala istenildiğini bilmek,sevildiği ile eşdegerde bir olaydır gerçekten psikolojiyi iyi yönde etkiliyor.Açık açık söyletme bana tam olmasada özel yaklaşımlarda bulunun derim:KK23:

:KK48: Bizim enişte de kardeşime bebek ağladıgında sütaş kamyonu nerdesin diye sesleniyordu deli yaaa.Ahhh bu erkeklerin hepsi aynı torna makinasından çıkma gibi:KK67:
:KK57: Bu ne kız,arap bacıya mı döndürüyo seni bu bızdık:KK76: şaka bi yana geçer bence,hamilelikteki bulgular sonradan yok oluyo genellikle.bende oğlumda göğüslerim öyle kara baş kalıcak diye çok korkmuştum:KK43: cilt kabak gibi beyaz,uçlar kara:KK48:ama geçiyo sonra

Ya bayanlar bn bise sorucam aslinda sormakta cokta cekiniyorum cekindigin icin doktoruma bile soramadim hamileligimde yarin dokuzuncu haftam bitecek ama hala bn esimle birlikte olmaktan korkuyorum bi sakincasi varmidir bu haftalarda sorarken cokta utanyorum ama lutfn bana yardim edin
Denemeden bilemezsin,normalde bi sakıncası yok demişti bana doktorum 6. Haftadan sonrası için.eğer ilişki esnasında aşırı ağrı,kanama yada normalin dışında biley hissedersen devam etmezsin.önemli olan bunlarmış.ama sen yinede sorarsın dr na,utanacak bişey yok.

Bana kalırsa mümkün değil canım hadi ben tombiş hamile kaldım 5.5 ayımda hareketlerini hissettim 4.5 ayımda gaz gibi hissettiğim ise onun minik vuruşları imiş şimdi daha iyi anlıyorum.Arkadaşım da hamile 183 boyu var ve ikinci hamileliği 13. haftada bebeğin hareketlerini hisseetti. çok normal ikinci hamilelikte daha erken hissediliyor birde boyu var maşaallah karın kısmı nerdeyse 80 cm ve zayıf olması bebebğin hareketlerinin daha erken hissedilmesine vesile oluyor.Şimdi sen karar ver o kayan bebeğin mi ki daha ağırlıgı bile 2 yada 3 gr :KK66:
:))biz bitaz aceliyiz farkindayim ama bnde uzun boyluyum ve 56kilodayim hayrlisiyla bebegimi hissrttigim gunlerde gelir insallah

:KK57: Bu ne kız,arap bacıya mı döndürüyo seni bu bızdık:KK76: şaka bi yana geçer bence,hamilelikteki bulgular sonradan yok oluyo genellikle.bende oğlumda göğüslerim öyle kara baş kalıcak diye çok korkmuştum:KK43: cilt kabak gibi beyaz,uçlar kara:KK48:ama geçiyo sonra
En enteresan olan yerde koltuk altım sanki üç parmagına siyah boya sürmüşsün kolumun baaşlangıç noktasından başlayıp gögsümün yanına kadar sürmüşsün gibi çok enteresan reaksiyonlar gösteriyor vücudum. İki üç tel beyazım vardı oda çoğalmış ah ahhh bu kız bitirdi beni :KK70: Evlenene kadar babası dogurana kadar da nazlı kızı beni bitirdi. bak bak dedikodusunu yaptırmıyor vuruyor habire sıpa:KK46::KK46::nazar:

@uçlu canm biz 16. haftaya gircez nerdeyse ama hala birlikte olmadık korkuyorum bşe olur die.ilk haftalarda kanamam faln olunca hiç denemk bile istemiyorum korkudan.doktorada sormadım hç.bu gidşte dogrup kırkım çıkana kadar yapmayacayım :)

selam kızlar nasilsiniz bugun?
Selam şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım, izin gününde ne yapıyorsun? Ben bugün kızımın kıyafetlerinin koyulacağı yerleri ayarlıyıp çekmeceleri boşaltıyorum yani babasının papucu dama atılıyor:KK33:.zaman kalırsa cicilerini yıkayacağım:KK46::nazar:

bende iyiyhm tatlim anneme geldim bugun yedim ictim oturuyorum :-) bugun prensesin islerini bitir bakalim artik az kaldı
;-)
Selam şekerim iyiyiz sen nasılsın bakalım, izin gününde ne yapıyorsun? Ben bugün kızımın kıyafetlerinin koyulacağı yerleri ayarlıyıp çekmeceleri boşaltıyorum yani babasının papucu dama atılıyor:KK33:.zaman kalırsa cicilerini yıkayacağım:KK46::nazar:

bende iyiyhm tatlim anneme geldim bugun yedim ictim oturuyorum :-) bugun prensesin islerini bitir bakalim artik az kaldı
;-)
Ohhh şifa olsun ;) ayy yok yaaa hiç bitecek gibi değil az hareket edeyim karnım taş gibi oluyor o zaman çok zorlanıyorum iki hareket 1 saat yat olacak iş mi böyle iş mi biter:eek:

Kızlar merhaba bendee anne adayııyım transferin 14.gğnündeyim sonuçlarım pozitif şükür ilkinde dış gebelik geçirdim korkuyorum gene öyle bir şey olcK dye
Tebrik ederim, Rabbim yüzünüzü güldürsün.Dua edin bol bol içiniz rahatlar,Yeni güzel haberleride bekliyoruz inşaallah ;)

Back