2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Evettt bu konuya el atmam lazim.benim dogumda arkadasim kamerayla girdi.farkli pozlar ve goruntuler yakalamaya calisti.ameliyathaneden odaya bi ciktim.esim bana super fotograflar gosteriyor.bunlari nasil cekktin drdim.meger orada calisanlara para veriyormussun.100 tl verin dunyalari cekiyolar.hastanede ameliyathanede calisan birilerine ulasmaya calisin.

canım ben de geçen sormuştum ya bu başlıkta ya başka yerde. kanguru almak ben de istiyorum ama karar da veremiyorum bir de çok model çeşit var ona da karar veremiyorum. kimisi 2 yaşına kadar kullanıyor kimi de hiç kullanamıyor. bir de benim ikizya iki tane almam lazım ondan da karar veremedim bir türlü...

benim de öyle dört beş tane eşofman altım bir o kadar da üstüm ve atletim var bu işe ayırdığım. ama artık derinlerine yağ nüfuz ettiği için ne kadar habire yıkasam da onlardan bez falan olacağını da sanmam

bizim aile de göbeklidir normalde tek göbeksşz bendim ama doğum sonrası eski hallerime dönebilir miyim bilmiyorum. en azından eylüle kadar biraz toparlansam iyi olur ilk 6 ay toparlayamazsan kendini sonra yerleşiyormuş.
benim bir arkadaşım 40 kg almıştı vermedi ancak 4 sene sonra verebildi...

ödem hemüz yok bende ama yine de ateş basıyor. suya yatsam şöyle diyorum özellikle geceleri. allaha şükür yaza gelmedi hamileliğim yoksa kalp krizi geçirebilirdim çok rahat...

ben de ya el ya ayak dediğim oluyor ama çok ayırt edemiyorum bğr de ikiz olduğundan doktor artık ultrasonda bile zor görüyor.
ama bu ara pek hareketlendiler gece gündüz demeden çıldırıyorlar içeride

Selam hanimlar
nasilsiniz herkes iyi mi
bu yazdigim daha dogrusu yazmaya calisip yarim kalan kacinci mesaj bilmiyorum. Ama azimliyim. Bu sefer gonderecem tamamlayacam ins. :))
farkli durumlar var mi bakamiyorum ama sizleri de cok merak ediyorum.
Biz cok yogun yasiyoruz. Bugun 11. Gunumuz ama sanki bir ay filan olmus gibi geliyor bana.
Rabbim en guzel sekilde sizlere de nasib etsin

iyi akşamlar kızlar.. Biz de bugün kontrolden geldik 5 hafta sonra tekrar gördüm oglusumu.. 2350 gr olmuş bizimki bu sefer iki hafta önde çıktı geçen sefer 3 tu.. Doktor sürpriz yapabilir belki dedi sonra 30 Mayıs demez miben sandım doğum tarihi veriyor meğerse bi daha ki kontrol gunuymushiç doğumdan konuşmadık nasıl olur diye.. Bu arada bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım.. Artık evde yata yata buyuruz oglumla

bir de bana sor canım evden kaçasım var ama gücüm yok. neyse çıktık da bugün biraz rahatladım
canım ben çalıştığım için artık yoruldum ve haftasonu hiç yetmiyodu bana neyseki izne çıkıcam bu hafta artık evdeyim aslında bende evde durmak istemiyorum sıkılıyorum ama gezmeye çıkıncada yoruluyorum napıcam bilmiyorum

Slm guzel anneler moralim cok bozuk. Bugun baska bir dr gittim renkli ultrason icin kizimin yuzunu merak ediyordum. 1 haftadir basi asagi dönük ve yuzunu ellerini yumruk yaparak kapatmis durumda ve ayaklarida agzinda. yine gostermedi yuzunu tabi. Dr dedi ki bas asagda ama cok asagya inmis basi rahime dayanmis durumda dedi yuruyus gezmeyi tozmayi kesti. cok endiseliyim kendi dr.ma pazartesi gitcem ama ona ne diyecem. boyle bir durumda olan yada bilgisi olan arkadaslar yardim edin neolur.. insallah bebek erkenbgelmesz....

Kızlar benim ay ağrılarım başladı sanırım bel ve kasık ağrısı oluyor. Aşağı 3 parmak inmiş oğlan Allah sonumuzu Hayır etsin
ay ağrısı ne canım benimde var da özellikle bel ve kasıklarımda oluyo çok sık değil ama arada bir geliyo doktora söyledim yalancı sancılar onlar dedi nst de de bişey çıkmadı benim genelde geceleri oluyo bi de kasıklarımda böyle bi sıcaklık oluyo sizdede oluyo mu

O OzlTzk foto makinesini mi veriyorsun iceri yoksa onlar ne ile cekiyor telefonlami
benim arkadaşımda ablasının doğumunda öyle yapmış fotoğraf makinesini hemşireye vermiş çekermisiniz demiş ilk doğduğunda onlarda çekmişler

Ağrılarını takip et sık olursa gün içinde doktora bildir bendede başladı hayirlisiyla doğuruz insallah
Valla 2 gundur oluyor salı doktora gitcem hayırlısı
Sanki diken batıyor gibi oluyor canım
Maşallah bir tontik daha rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…