- 13 Eylül 2014
- 479
- 243
- 33
Evettt bu konuya el atmam lazim.benim dogumda arkadasim kamerayla girdi.farkli pozlar ve goruntuler yakalamaya calisti.ameliyathaneden odaya bi ciktim.esim bana super fotograflar gosteriyor.bunlari nasil cekktin drdim.meger orada calisanlara para veriyormussun.100 tl verin dunyalari cekiyolar.hastanede ameliyathanede calisan birilerine ulasmaya calisin.Yani,nikahta da öyle bi ton para verdik resim işine.niye?bi kere oluyo,hatıra olsun diye.ben buna da o gözle bakıyorum da işte ah bu erkeklerarkadaşı işi gereği iyi fotoğraf çeken biri ama sonuçta işin uzmanı değil.profesyoneller öyle kareler yakalıyorki bayılıyorum tek tek ayaklar,eller,bazen bi bakış,ağlaması,ilk temas anı vs bunlar çok özel ve iyi bir bakış açısı istiyo.saçma sapan olduğu gibi çektikten sonra ne anlamı var emin değilim o yüzdende.
Gunaydin annisler guzel bir hafta sonunuz olsun evde olmak gibisi yok
Kizlar butikbebede kangurular var gordunuz mu fiyatlar cok uygun. Ben almayi dusunuyorum kanguru ama markaya modele karar veremedim hala. Dun esime gosterdim. Begendiysen al dedi ama Yazin sicakta kullanisli olur mu kisinda muhtemelen battaniyelere sararis diye tereddutte kaldim
Benim bir tane pijama takımım var fuşya bekarlıktan kalma agzı burnu folloş gibi olmuş kocaman ama ne rahat ediyorum anlatamam eşim "bak yine giydi şunu,sanki pijaman yok. hele bir dogum yap atacagım çöpe " diyor.Bende söz verdim dogurayım yer bezi yapacagım diye "yoookkk çöpe gidecek yer bezi olarak da görmek istemiyorum" diyor adamcagıza nasıl nefret geldiyse artık
Benim tayt gibi yumuşak ama zorlamayan bir toparlayıcım var onu giymeyi düşünüyorum zaten göbekli bişeyim iyice sarkmasın dizlerime kadar
O ateş basmaları ödemlerden kaynaklanıyor canım geçen kardeşim"off ne biçim sıcak ellerin çek ALLAH aşkına " diyor.Ya çorap giyiyorum yada terlik zorlasada giymek zorundayım çünkü ayaklarım çabuk bozuluyor gerek tozdan gerek sert zeminden tabanlarım hemen pul pul oluyor sürekli nemli tutmak zorundayım .topukları banyodan sonra törpüleyip vazelin sürüp streçle sarıyorum sonra havlu çorapondan sonra ateş tepemden çıkıyor
Ayy dün ben öyle oldum eşimle pazara oradan markete gittik ama beni gör markette hırkanın altından göbüşümü tutarak yürüdüm sanırsın dogurcagım öyle baskı yaptıki kasıklarıma anlatamam. dışarıda yemeğimizi yiyeyim bu halde evde yemekle uğraşma dedi eşim inan sandalye alçak diye değiştittirdim garsona çünkü öyle oturamadım karnım gögüs ile kasık arasında sıkıştı kaldı. kahvedeki erkekler gibi oturdum bacaklarımı aça açaAma şu çok net ki ayakta uzun süre kalmaksıkıntılı çünkü hemen karnı insanın sertleşiyor taş gibi oluyor ve oda basıyor aşagıya dogru
Dikkat et üşütme sonra burnunu çekersin
Vallahi ilk zamanlar benim belim şimdilerde ise sürekli kasıga baskı ve ağrı oluyor.kararmaya gelince bildiğin sağlam esmerim zenciye iki tık yakınlığım varhamile kaldıktan sonra birinci ayımda koyu olan gögüs uçları daha siyahlaştı zenci gibi oldu,ve ben kız bekliyorum ama şu var ki koltuk altı,popomun altı,bacak aram,boynum koyulaştı dpgum sonrası zamanla geçecek diye umuyorum
Hah çok biliyor o sopalık eşin.ayy kusura bakma ama çok kızıyorum bu yaklaşımlara,versen elime ıslak odunla döverim. Belki yaram oldugu içindir ama nefret geldi bu erkeklerin dış görünüş manyaklığından. çok yakınımda iki bekar erkek arkadaş var bazen kız arayışına giriyoruz tavsiye edilen kıza bakıp"ama bunun burnu biraz şey,boyuda kısa sanki,yok ya bunun basenler geniş yarın birgün kilo alınca kötü olur, " dedi o gün töbe ettim kimseyi tavsiye etmem diye.şimdi biri 40 diğeri 41 yaşına geldi ve hala bekarlar.
Ben şu an 99 kiloyum ama eşim beni tanıdığında 68 kilo idim kilo takıntısı olmasına ragmen olsun acele etme zamanla verirsin diyor isterse demesin valla asarım suratımı derdimi anlatırken de tutamam kendimi ağlarım inan bir daha kilo diyemez yanımda çok üzülür biliyorum.Çünkü onlar bir sperm verdiler ve biz hala iğneler ilaçlar kullanıyoruz.hesapladım geçen gün 13 aydır gerek hormon iğneleri gerek vitaminler kullanıyorum.sadece sperm verip bizim kilo almalarımızla dalga gececek kadar cüretleri nerden buluyorlarmışVay arkadaş ne dertliymişim sana yapılan bana yapılmış gibi hissettim heralde
İlk üç ay ve son üç aya dikkat uzak durun ama o arada kalan üç ayda izin veriyorlar tabi ciddi bir sıkıntın yoksa,kanama açılma vs..hem sen niye soruyorsun ki eşin sorsun en azından biz öyle yaptıkDikkat etmeniz gerken şeyde gögüs ucu yaklaşımlara dikkat edin çünkü rahim içi kasılması ve uyarılması yapıyor.Cinsellik kadın için ekstra önemli çünkü hala istenildiğini bilmek,sevildiği ile eşdegerde bir olaydır gerçekten psikolojiyi iyi yönde etkiliyor.Açık açık söyletme bana tam olmasada özel yaklaşımlarda bulunun derim
Bizim enişte de kardeşime bebek ağladıgında sütaş kamyonu nerdesin diye sesleniyordu deli yaaa.Ahhh bu erkeklerin hepsi aynı torna makinasından çıkma gibi
Aranızda bebeğinizin ayağını hisseden hiç oldu mu????
Dün sabah yatakta eşimle sohbet ederken bir sertlik oluştu sağ göğsümün altında herzaman oldugu gibi kafasını dayadı okşayayım diye elimi sürdüm ki minicik uzunca bir ayak tabanıay ay diye minik bir çığlık attım 10 saniye içinde ayağını çekti sıpam ama ne mutlu oldum ne duygulandım anlatamam tüm gün gözlerim dolu dolu hatırladım o anı bayıldım bayıldım nokta gibi parmaklarını hayal ettim evlat değil AŞKKKK
ayyyyyyyyyy hissedebilmek ne güzel canım....biz de o günleri görürüz inşallah allahımm...yine benim oğlanları hıçkırık tuttu. biri bitiyor diğeri başlıyor bir de pozisyonlarından ötürü o hıçkırıkları hep kasıklarımda hissediyorum
Cep telefonunu almislar.onunla cekmisler
Ağrılarını takip et sık olursa gün içinde doktora bildir bendede başladı hayirlisiyla doğuruz insallahKızlar benim ay ağrılarım başladı sanırım bel ve kasık ağrısı oluyor. Aşağı 3 parmak inmiş oğlan Allah sonumuzu Hayır etsin
canım ben çalıştığım için artık yoruldum ve haftasonu hiç yetmiyodu bana neyseki izne çıkıcam bu hafta artık evdeyim aslında bende evde durmak istemiyorum sıkılıyorum ama gezmeye çıkıncada yoruluyorum napıcam bilmiyorumbir de bana sor canım evden kaçasım var ama gücüm yok. neyse çıktık da bugün biraz rahatladım
ay ağrısı ne canım benimde var da özellikle bel ve kasıklarımda oluyo çok sık değil ama arada bir geliyo doktora söyledim yalancı sancılar onlar dedi nst de de bişey çıkmadı benim genelde geceleri oluyo bi de kasıklarımda böyle bi sıcaklık oluyo sizdede oluyo muKızlar benim ay ağrılarım başladı sanırım bel ve kasık ağrısı oluyor. Aşağı 3 parmak inmiş oğlan Allah sonumuzu Hayır etsin
benim arkadaşımda ablasının doğumunda öyle yapmış fotoğraf makinesini hemşireye vermiş çekermisiniz demiş ilk doğduğunda onlarda çekmişler
yine benim oğlanları hıçkırık tuttu. biri bitiyor diğeri başlıyor bir de pozisyonlarından ötürü o hıçkırıkları hep kasıklarımda hissediyorum
Valla 2 gundur oluyor salı doktora gitcem hayırlısıAğrılarını takip et sık olursa gün içinde doktora bildir bendede başladı hayirlisiyla doğuruz insallah
Sanki diken batıyor gibi oluyor canımay ağrısı ne canım benimde var da özellikle bel ve kasıklarımda oluyo çok sık değil ama arada bir geliyo doktora söyledim yalancı sancılar onlar dedi nst de de bişey çıkmadı benim genelde geceleri oluyo bi de kasıklarımda böyle bi sıcaklık oluyo sizdede oluyo mu
Maşallah bir tontik daha rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin :)iyi akşamlar kızlar.. Biz de bugün kontrolden geldik 5 hafta sonra tekrar gördüm oglusumu.. 2350 gr olmuş bizimki bu sefer iki hafta önde çıktı geçen sefer 3 tu.. Doktor sürpriz yapabilir belki dedi sonra 30 Mayıs demez miben sandım doğum tarihi veriyor meğerse bi daha ki kontrol gunuymus hiç doğumdan konuşmadık nasıl olur diye.. Bu arada bugün itibariyle doğum iznine ayrıldım.. Artık evde yata yata buyuruz oglumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?