• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Kız olursa kasık ağrısı oluyor genelde erkek olursa kuyruk sokumu ağrıyor bence senin kızın olacakHoppa benim kuyruk sokumu agrimisti oturamıyordum:KK56:
Ayyyy hersey normal yanii:)))cinsiyeti nolursa olsun bnm yawrummm:))))bu agrilardan oncede kuyrk sokumumda agriyodu.dr da kiza benzetmisti ama.

yanıyorum ben alev gibi vucudum. ayaklarimimm alti fena yaniyor, sabahlari su icinde kalkiyorum iki gundur corapsiz askili ve bermudayla gezgiyorum :KK43::KK43:

kızlar sizin de eliniz ayağınız ateş basıyormuş gibi hissediyor musunuz? sanki ağustos sıcağında gibiyim :KK43:

Ayyyy hersey normal yanii:)))cinsiyeti nolursa olsun bnm yawrummm:))))bu agrilardan oncede kuyrk sokumumda agriyodu.dr da kiza benzetmisti ama.
Ee normal canım aklına gelmeyen yerlerin agriyacak daha ben senin haftanda iken sağ göğsümün altında ağrı oluyordu safra taşı diye korktum gittim ultrason da bişey çıkmadı hamilelik heryerde vuruyor. Kuyruk sokumu öyle biseydi ki yan oturuyordum hep şimdi ise sırtım çok ağrıyor çocuk hareket ettikçe vajinal sizi oluyor makat bölgesine ağrı vuruyor bazen valla heryerim ağrıyor desem yeridir:KK45:

iyi de dikiş çok yukarıda değil ki aksine baya aşağıda bikini bölgesinin altında kalıyor. biz karın bölgesini saracağız. tabi belki ilk on gün falan o yapılamayabilir ağrı falan olursa ama ağrı geçince sarılabilir. bende de aynen anlattığın gibi belden cırtcırtlı bir korse var. ayrıca iki korse daha almıştım mayo gibi olanlardan ama sıcaklar da geliyor giyebilir miyim onları bilmem...
O mayo gibi olandan bendede var,çok rahat oluyolar.giyersin,hem sıcakta giydiğin zaman ter ve sıcakla daha güzel eritiyo yağları.ilk zaman sıcaklarda naylon bişey giymeye alışmak ve dayanmak zor olsada sonrası iyi oluyomuş.

Canımsın... Biliyorum,dışardan ahkam kesmek kolaydır herkese ama insan tutamıyor kendini.bazı kocanın yüzüne yüzüne söylemek lazım,bazısıda çenesiyle başolmazsa(benimki gibi) hal hareket,tavırlarla anlatmak lazım.eğer konuşulacak gibiyse eşin, bence açık açık konuş.karnındakinin gaz olmadığını,insan taşıdığını hatırlat bi kez daha.artık kendisi bizzat yardımcı olamayacaksa sana evin yaşam alanı olmaktan çıkacağını,dağınıklık toplayacak halin olmadığı gibi kendi ihtiyaçların için bile zaman zaman yardıma ihtiyacın olduğunu söyle.bundan sonraki her yanlış hareketinin,her yorgunluğunun fatırasının Alkah korunsuz plansız bir doğuma sebebiyet verebileceğini izah et.en azından dağıtmayarak ya da kendi dağınığını toplayarak işin ucundan tutabilir.başka çocukta yok size.tek pürüz eşin burda.biraz kontrol etse kendini çok rahat edersin.benim oğlum daha küçük olmasına rağmen inan o kadar sorumluluk veriyorumki yaşının üstünde(içim giderek), hem herşeyi benden beklemesin hem de ilerde hödük erkek olmadın diye.gerçekten kendin için bişeyler yapmak çok rahatlatır,gündüz yalnız olduğunda duş,bakım vs için zaman ayır kendine,sevdiğin bi müzik aç,bebeğinle başbaşa olduğun şu son günlerinin tadını çıkar.eşinin huyları böyle devam ederse bebekten sonrası kabusa dönebilir.en iyi şimdiden aklını başına getirmekte.tabi çemkirmeden,tatlı dille:KK39:
Konusmaz miyim hic canim. Yalvardim bile. O an icin tmm canm haklisin dikkat edcm diyo. Ertesi sabaha arkasinda bi yigin kiyafet birakip cikiyo evden Daginik bi sekilde. Tavirlara gelince transferden sonra is guc yapmadim ya hic ev daginik tezgah bulasik dolu camasirlar yigin olmus sekilde nasil mutluydu esim anlatamam. Baslarda yapar misin eder misin dedim tinlamadi. Sonra bende ses cikarmaz oldm. Ne guzel ya hic temizlik yapmiyon bana da kizmiyon demisti bide. tedavi surecinden once gunluk Temzlik yapiyordum ve her gun yalvariyordum nolur bi iki gun gitsin temzlik diye. Yine ayniydi. Esim 32 yasinda 8 seneyi bitirdik boyle geldik boyle gidiyoruz. Temelden alamadigi bazi seyleri sonradan ben kazandiramiyorum malesef. Ilk yillarimizda benim asiri temiz ve duzenli olmam hosuna gidiyordu sonradan sikayetci olmaya basladi nedense. Ben seninle evlenmeden once katlanmis bi kiyafet alip giymedim uzerime ki sen ic camasirima corabima kadar katlayip duzenliyosun demisti. Boyle buyutulmus canim dusun artik. esimden gectim coktan onu duzeltemem tek dusuncem oglumun onun gibi olmamasi. Insallah guzel yetistirebilirim oglumu.

Kız olursa kasık ağrısı oluyor genelde erkek olursa kuyruk sokumu ağrıyor bence senin kızın olacakHoppa benim kuyruk sokumu agrimisti oturamıyordum:KK56:
Benim her iki hamileliğim de kasıklara ağrı vuruyodu hep,hiç kuyruk sokumum ağrımadı.toplam 3'ü de erkeko_O ağrıyla değilde çok eski bi yöntem var mesela.meme başları hemen kararıyosa erkek oluyo genelde,açık renk yada pembeliğini koruyosa kıza işaret.demedi demeyin:KK39:hatta bunu ünlü jinklg kağan kocatepenin gebelikle ilgili batıl inançlar diye bi yazısında okumuştum.içlerinden sadece bunun çok eski ve az yanılan bir kanaat olduğunu kabul ediyordu:KK5:

Konusmaz miyim hic canim. Yalvardim bile. O an icin tmm canm haklisin dikkat edcm diyo. Ertesi sabaha arkasinda bi yigin kiyafet birakip cikiyo evden Daginik bi sekilde. Tavirlara gelince transferden sonra is guc yapmadim ya hic ev daginik tezgah bulasik dolu camasirlar yigin olmus sekilde nasil mutluydu esim anlatamam. Baslarda yapar misin eder misin dedim tinlamadi. Sonra bende ses cikarmaz oldm. Ne guzel ya hic temizlik yapmiyon bana da kizmiyon demisti bide. tedavi surecinden once gunluk Temzlik yapiyordum ve her gun yalvariyordum nolur bi iki gun gitsin temzlik diye. Yine ayniydi. Esim 32 yasinda 8 seneyi bitirdik boyle geldik boyle gidiyoruz. Temelden alamadigi bazi seyleri sonradan ben kazandiramiyorum malesef. Ilk yillarimizda benim asiri temiz ve duzenli olmam hosuna gidiyordu sonradan sikayetci olmaya basladi nedense. Ben seninle evlenmeden once katlanmis bi kiyafet alip giymedim uzerime ki sen ic camasirima corabima kadar katlayip duzenliyosun demisti. Boyle buyutulmus canim dusun artik. esimden gectim coktan onu duzeltemem tek dusuncem oglumun onun gibi olmamasi. Insallah guzel yetistirebilirim oglumu.
Ah be güzelim ya...daha buna ne denir ki? Allah yardımcın olsun:KK14: kayınvaliden iftihar etsin eseriyle:63:

kızlar doğumdan sonra kac kilo olucaz acaba evde giycek hiçbişey bulamıyorum ben hiçbişeyim olmuyor acaba doğum sonrası giymek için bişeyler mi alsam diyorum 56 kiloydum 73 olmuşum :110:
Bende 56 dan 71 oldm.. Allahtan son 3 aydir filan cok yavasladi kilo almam. Dogumdan sonra gelen giden oldugunda giyecek kiyafetim var suan hamile kiyafeti olmayan normal ama byuk beden aldiklarimdan. Bi sure onlarla idare ederim sonra da kiloma gore alirim neralde canm. Mecburen bi alisveris yapacaz artik.

kızlar doğumdan sonra kac kilo olucaz acaba evde giycek hiçbişey bulamıyorum ben hiçbişeyim olmuyor acaba doğum sonrası giymek için bişeyler mi alsam diyorum 56 kiloydum 73 olmuşum :110:

Ben şimdi giymek için doğumdan sonra da giyebileceğim önü düğmeli ve pileli şeyler alıyorum.hem emzirme olayı var hem de o kadar kiloyu hemen veremeyiz.

Bende 56 dan 71 oldm.. Allahtan son 3 aydir filan cok yavasladi kilo almam. Dogumdan sonra gelen giden oldugunda giyecek kiyafetim var suan hamile kiyafeti olmayan normal ama byuk beden aldiklarimdan. Bi sure onlarla idare ederim sonra da kiloma gore alirim neralde canm. Mecburen bi alisveris yapacaz artik.
Kalan son üç ayım benimde kilo almamam dileklerimle dua ediyorum,bununla kalsın inşallah:KK33:

aynadaki kendimi tanımıyorum zaten başka biri o. kendimi kaybettim insanlar bence bu sebeplerden de giriyorlar hamilelik ve loğusalık depresyonuna. az kaldı diyorum hep o moddan uzak kalmaya çalışıyorum. ama sadece burada birbirimizi anlıyoruz bence günlük hayatta çevremizdeki kimse anlamıyor halimizi.

Ben de bazen aynada kendimi hayran hayran seyrediyorum :)) yıllardır hasretini çektiğim görüntü olduğu için heralde. Ama bazen eşim karnımı kastedip şu tipe bak gibi laflar söyleyince çok şaşırıyorum. Heralde dışardan o kadar güzel görünmüyorum..

Benim her iki hamileliğim de kasıklara ağrı vuruyodu hep,hiç kuyruk sokumum ağrımadı.toplam 3'ü de erkeko_O ağrıyla değilde çok eski bi yöntem var mesela.meme başları hemen kararıyosa erkek oluyo genelde,açık renk yada pembeliğini koruyosa kıza işaret.demedi demeyin:KK39:hatta bunu ünlü jinklg kağan kocatepenin gebelikle ilgili batıl inançlar diye bi yazısında okumuştum.içlerinden sadece bunun çok eski ve az yanılan bir kanaat olduğunu kabul ediyordu:KK5:

Buna inanırım ben de. Benimkiler erkek ve göğüs uçları bu kadar kara olan başka birini daha görmedim ben.

Ben de bazen aynada kendimi hayran hayran seyrediyorum :)) yıllardır hasretini çektiğim görüntü olduğu için heralde. Ama bazen eşim karnımı kastedip şu tipe bak gibi laflar söyleyince çok şaşırıyorum. Heralde dışardan o kadar güzel görünmüyorum..
Şaşırıyorum bu erkeklere:KK12: söyleyecek söz bulamıyorum:63:

Duyma,görme bence güzelim.hepimiz dünyanın en güzel kadınlarıyız şuan.bir mucizeyi taşıyoruz hepimiz.üstelik çoğumuzunki çifte mucize,bide mucizenin mucizesi(yardımcı yöntemlerle).bu güzelliği görmemek ne acı.

Back