Aynaya kustum resmen bakmak gelmiyor içimden catlak heryerim don pijama desen yine aynı hiçbişey olmuyor az daha sabırof kızlar aylardır sürekli pijama giymekten o kadar sıkıldım ki. pijama kusacağım nefret ediyorum pijamalarımı makasla kesip sonra da yakasım geliyor
Canımsın... Biliyorum,dışardan ahkam kesmek kolaydır herkese ama insan tutamıyor kendini.bazı kocanın yüzüne yüzüne söylemek lazım,bazısıda çenesiyle başolmazsa(benimki gibi) hal hareket,tavırlarla anlatmak lazım.eğer konuşulacak gibiyse eşin, bence açık açık konuş.karnındakinin gaz olmadığını,insan taşıdığını hatırlat bi kez daha.artık kendisi bizzat yardımcı olamayacaksa sana evin yaşam alanı olmaktan çıkacağını,dağınıklık toplayacak halin olmadığı gibi kendi ihtiyaçların için bile zaman zaman yardıma ihtiyacın olduğunu söyle.bundan sonraki her yanlış hareketinin,her yorgunluğunun fatırasının Alkah korunsuz plansız bir doğuma sebebiyet verebileceğini izah et.en azından dağıtmayarak ya da kendi dağınığını toplayarak işin ucundan tutabilir.başka çocukta yok size.tek pürüz eşin burda.biraz kontrol etse kendini çok rahat edersin.benim oğlum daha küçük olmasına rağmen inan o kadar sorumluluk veriyorumki yaşının üstünde(içim giderek), hem herşeyi benden beklemesin hem de ilerde hödük erkek olmadın diye.gerçekten kendin için bişeyler yapmak çok rahatlatır,gündüz yalnız olduğunda duş,bakım vs için zaman ayır kendine,sevdiğin bi müzik aç,bebeğinle başbaşa olduğun şu son günlerinin tadını çıkar.eşinin huyları böyle devam ederse bebekten sonrası kabusa dönebilir.en iyi şimdiden aklını başına getirmekte.tabi çemkirmeden,tatlı dilleNe guzel yazmissin valla okurken icim gitti. Bu kocayla zooorrrr... ne desem anlatmam imkansiz esimin daginikligini. Bugun de ortalikta tornavidalar cekicler adini bilmedigim diger endezeler vs... arti esim internet kafe isletiyo bilgisyar malzemeleri hepsi ortaliktaydi. Bide uzerine bizim mutfakta prizin biri cAlismiyordu aylardir soyluyorum bugun de o tamirat malzemelerini gorunce yap da sende kurtul bende kurtulayim dedim. Prizi sokerken kirdi. Gitti yenisini aldi. Bi baktim 3 tane priz var evde o plastik olan kisimdan bahsediyorum. Bende elime ne gectiyse attim cope. Nasilsa gerek oldugunda evde tursusunu kurdugu ivir zivirlara bakmiyo bile yenisini aliyo. ama gozum korktu ara ara rahime igne batmasi gibi yada sanki yirtiliyo gibi agrilar giriyo bi kac gundur vardi bugun biraz daha siklasti. Biraktim kalan isleri oylecene zaten aksam oldu gitti. Bi daha kendimi ne zaman iyi hissedersem o zamana artikbuyuk kupayla sut aldim oturdum tv yi de actim pek bakmiyorum ama bu da bi keyif simdilik sutumu iciyorum
Kaçıncı haftada çatladın canım?Aynaya kustum resmen bakmak gelmiyor içimden catlak heryerim don pijama desen yine aynı hiçbişey olmuyor az daha sabır
Aynaya kustum resmen bakmak gelmiyor içimden catlak heryerim don pijama desen yine aynı hiçbişey olmuyor az daha sabır
Kızlar kontrolümüzü olduk bugün,herşey yolunda görünüyordu şükür.kuzularımın yüzünü de gördüm.ayyy,nasıl bişey bu ya... Hele bi tanesi tam o sıra esnemesinmi,mest olduk resmenyine yerleri değişmiş,hiç sabit durmuyolar Allahım yaa yine kafa kafaya gelmişler bu arada hep aklımda olan bişey sordum dr a,sezeryan sonrası bu göbeğin çekilmesi için bazı dr lar kum torbası koyuyolarmışya karnın üzerine,onu merak ederdim ben hep.oğlumda koymamıştılar bana,ablama koymuştular.o bana hep sana ağırlık koymadılar o yüzden göbeğin kaldı,çekilmedi derdi.sordum,siz koyuyomusunuz dedim,gerekirse dedi nasıl gerekirse dedim,nolması lazım ki? Güldü,sezeryanda bebek çıktıktan sonra Allah korusun dr kanamayı kontrol altına alamaz yada temizleyemezse tam olarak ameliyat sonrası kum torbası gibi bi ağırlık koyularak kanamanın atılması sağlanır dedi.yani göbekle fln alası yokmuş,yok öyle bişey dedi gülerek ablamda kendini kandırmış yıllarca
Ben kaçırmışım orayı demekki.bencede öyledir,düşünemiyorum bilecanım ben daha önce de yazmıştım benim doktorum da o göbek için bir şey değil ameliyat sonrası dikişlerle ilgili yapılan bir işlem ve çok da istenilecek bir uygulama değil rahatsız edici biraz demişti.
göbek için en etkili şey taburcu olduktan sonra eve gidince bir şey sarmak dedi dikiş bölgesine baskı yapmamak kaydıyla tabi...
Ben kaçırmışım orayı demekki.bencede öyledir,düşünemiyorum bileçok acır yani.dikiş yerine gelmeden nasıl bişey sarıcazki,üstten sıksak alttan dikişler pörtlemesin bu seferde onu iyice bi sormak lazım.bende cırtlı bel korsesi var mesela.istediğin kadar sıkılabiliyo.öyle bişey de olurmu yoksa kuşak gibi bişeylemi sıkmak lazım
Ben bi kaç bişey aldım gelen giden olur diye canim ama genel olarak hiç biseyim olmuyor bi alış veriş şart dogumdan sonra
16. Haftada kalcam catladi sonra baldır kisimlarim sonra dizlerimin arkası ve göbeğimKaçıncı haftada çatladın canım?
Inşallah olur canım zamanımızaynen canım şimdi alsak neye göre alıcaz ki..
inşallah zamanımız olur çıkıp almaya..
Bende yaa bi tek pijamayla rahat ediyorum ama sikildim artik pijama giymektenof kızlar aylardır sürekli pijama giymekten o kadar sıkıldım ki. pijama kusacağım nefret ediyorum pijamalarımı makasla kesip sonra da yakasım geliyor
Öerhaba canım okurken yazdıklarına takıldımda ameliyatlıyken ameliyat bölümünü sıksanız canınız acır ben denedim çok canım yandı bırak korseyi afedersin iç çamaşırı bile acıtıyor rn iyisi 15 20 Hün sonra korse giymekiyi de dikiş çok yukarıda değil ki aksine baya aşağıda bikini bölgesinin altında kalıyor. biz karın bölgesini saracağız. tabi belki ilk on gün falan o yapılamayabilir ağrı falan olursa ama ağrı geçince sarılabilir. bende de aynen anlattığın gibi belden cırtcırtlı bir korse var. ayrıca iki korse daha almıştım mayo gibi olanlardan ama sıcaklar da geliyor giyebilir miyim onları bilmem...
Kız olursa kasık ağrısı oluyor genelde erkek olursa kuyruk sokumu ağrıyor bence senin kızın olacakKizlar bugun kasklarmda agri war.seyimin oldugu yere bi baski warms gibi cok ayakta kalinca cocuk duscek gbi.agri normalmste bole olmasi normal mi ki.cocuk asagida olabilir mi
Geceleri uyuyamiyorum zaten birde o ateş basması oluyorkızlar sizin de eliniz ayağınız ateş basıyormuş gibi hissediyor musunuz? sanki ağustos sıcağında gibiyim
Öerhaba canım okurken yazdıklarına takıldımda ameliyatlıyken ameliyat bölümünü sıksanız canınız acır ben denedim çok canım yandı bırak korseyi afedersin iç çamaşırı bile acıtıyor rn iyisi 15 20 Hün sonra korse giymek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?