• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

son zamanlar gerçekten de zor geçiyormuş
artık çorabımı bile giyemiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin.
çok doğru dediğin canım boşuna dememişler Allah elden ayaktan etmesin diye. ben de çoraplarımı inleye inleye giyiyorum. eğilip ayakkabımın çıtçıtını bile takamıyorum.

ay bana da diyor arkadaşlarım seneye bu zamanlar pıtır pıtır yürürler oğlanlar diye ah o günleri görebilecek miyim diyorum. inşallah sağlıkla doğsunlar da büyüsünler yaa...
Aynen öyle olacak,geçen yıl bu zamanları düşün.ne çabuk geçti 1 yıl dimi.bu da öyle olacak.seneye bu zamanlar "anne" demeye başlayacaklar,emekliyo,sıralıyo ya da yürüyo olacaklar.ne mutluluk...:KK68:

Günaydın hanımlar, herkese güzel, bayram havasında bir gün diliyorumEn Büyük TÜRKİYE bizim dün kontrolümüz vardı. 2400 gr olmuş benim oğlum teyzeleri. Tosunumun kirpiklerini bile gördük :KK45: çok tatlıydı. suyumuz falan herşey normal görünüyor. Sanırım ben normal doğum yapıcam :KK17::KK17: bir aksilik olmazsa o yönde gidiyoruz ama tabi ki biraz tırsıyorum. Bu arada dün gece rüyamda yine doğum yaptım hem de normal. İlginç olan tarafı kır doğumu olmasıydı :KK71::KK71: rüyamda doğum yaptığım hastanenin bir de kır doğumu hizmeti varmış.yeşillikler içinde harika bir bahçede doğum yaptım:KK71: sabah kalkınca eşime anlattım, gülmekten bayılıyordu az daha:KK70::KK70::KK70::KK70:düğünümüz kışın olmuştu, doğumu bari yaz olduğu için kır doğumu yapalım diyor :KK70::KK70:

kır doğumu süpermiş yaaa:mad:

Kizlarr dogumdan cok korkuyorummm ya hastanede yattigim icin gelenin surati dogumdan sonra tursu satiyor kime soruyorsam zor diyorlar dua edin su korkuyu ustumden atayim

korkma tatlım olucak biticek hayırlısıyla sağlıkla..
rahat olursan doğumda rahat olur zaten sezeryan olucaz sen epidural mi olcaksın

Ankaradayım canım.
ha iyi o zaman
ulusta suluhan var gitmiş veya duymuş olabilirsin. halin arka çıkışının karşısında girişi. orada envai çeşit şey bulabilirsin. ben oradan birsürü şey aldım hazırladım hepsini. fiyatları da uygun zaten bir de görüp alıyorsun internetten söylemekten daha iyi...

Kizlarr dogumdan cok korkuyorummm ya hastanede yattigim icin gelenin surati dogumdan sonra tursu satiyor kime soruyorsam zor diyorlar dua edin su korkuyu ustumden atayim
aman canım niye korkuyorsun hamilelik daha korkunç bence doğumla birlikte kurtulacağız bu fiziksel sıkıntılardan. kötü şeylere kulaklarını kapat. hem benim etrafımdaki hemen hemen herkesin doğumu güzel geçti birtek normal doğum yapan bir arkadaşım var onun neredeyse bir sene olacak hala kemiklerim ağrıyor diyor kendine gelemedi ama sezeryan olanlar çok memnunlar hayatından. kötü şeylere adapte olma iyi düşün iyi olur inşallah her şey...

Back