• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

aman canım niye korkuyorsun hamilelik daha korkunç bence doğumla birlikte kurtulacağız bu fiziksel sıkıntılardan. kötü şeylere kulaklarını kapat. hem benim etrafımdaki hemen hemen herkesin doğumu güzel geçti birtek normal doğum yapan bir arkadaşım var onun neredeyse bir sene olacak hala kemiklerim ağrıyor diyor kendine gelemedi ama sezeryan olanlar çok memnunlar hayatından. kötü şeylere adapte olma iyi düşün iyi olur inşallah her şey...
Insallah canim benim çevremdeki hrkste cook memnun hatta ablam diyorki senin yerine yapabilecek olsam hic dusunmem buradakilerin canimi az ozaman

Kizlarr dogumdan cok korkuyorummm ya hastanede yattigim icin gelenin surati dogumdan sonra tursu satiyor kime soruyorsam zor diyorlar dua edin su korkuyu ustumden atayim
Korkmak kadar doğal ne olabilir ki bende korkuyorum ama sonu güzel bitecek :KK19:yavrun a yavrularina kavusacaksin. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin:KK68:

Eki Görüntüle 1513632 Kızlar çok hoş değil mi:KK68: eşim göndermiş:KK30:
ne guzel bi surpriz canım maasallah esine :nazar::KK54::KK54:

Insallah canim benim çevremdeki hrkste cook memnun hatta ablam diyorki senin yerine yapabilecek olsam hic dusunmem buradakilerin canimi az ozaman

sen bakma canim ordakilere milletin cani cok kiymetli biseycik olmaz guzel guzel dogurursun sen aciya degil bebislere odaklan. ne dusunursen o olur hep iyi dusun baskalarina bakma;-)

Hala evi toparlıyorum diyosun,pes yani:KK20: ya yavrum,hazır ağrın hafiflemişken dinlenip iyice geçmesini beklesene,ne iş yapıp yoruyosun kendini.bırak dağınık kalsın,Allah Allah.canından kıymetlimi.şurda son bi kaç haftan kalmış,yay totonu dinlen allasen.kendinle ilgilen,gir sıcak duş al,duşta sıcak suyla kalçanı ov,çıkınca bi güzel yağlan kremlen,krndini şımart.boş ver gerisini:KK15:
Ne guzel yazmissin valla okurken icim gitti. Bu kocayla zooorrrr... ne desem anlatmam imkansiz esimin daginikligini. Bugun de ortalikta tornavidalar cekicler adini bilmedigim diger endezeler vs... arti esim internet kafe isletiyo bilgisyar malzemeleri hepsi ortaliktaydi. Bide uzerine bizim mutfakta prizin biri cAlismiyordu aylardir soyluyorum bugun de o tamirat malzemelerini gorunce yap da sende kurtul bende kurtulayim dedim. Prizi sokerken kirdi. Gitti yenisini aldi. Bi baktim 3 tane priz var evde o plastik olan kisimdan bahsediyorum. Bende elime ne gectiyse attim cope. Nasilsa gerek oldugunda evde tursusunu kurdugu ivir zivirlara bakmiyo bile yenisini aliyo. ama gozum korktu ara ara rahime igne batmasi gibi yada sanki yirtiliyo gibi agrilar giriyo bi kac gundur vardi bugun biraz daha siklasti. Biraktim kalan isleri oylecene zaten aksam oldu gitti. Bi daha kendimi ne zaman iyi hissedersem o zamana artik :KK51: buyuk kupayla sut aldim oturdum tv yi de actim pek bakmiyorum ama bu da bi keyif simdilik :KK25: sutumu iciyorum :KK39:

ne guzel bi surpriz canım maasallah esine :nazar::KK54::KK54:

sen bakma canim ordakilere milletin cani cok kiymetli biseycik olmaz guzel guzel dogurursun sen aciya degil bebislere odaklan. ne dusunursen o olur hep iyi dusun baskalarina bakma;-)
Yaa o hazirlamamis nette görmüş isteydi akşam whatsapp dan atmış:KK53::KK53::KK70:

yani kişiden kişiye doktordan doktora çok değişiyor o yüzden diyorumya çok düşünme. hem kötü olacaksa bile şimdiden strese girmenin anlamı yok sana bir katkısı da yok. pozitif düşünelim. şu anda çok pozitif olamamama rağmen en azından doğum sonrası için öyle umuyorum ben canım...

o bile kibarlik canım
:KK53::KK52::KK53:

UOTE="cantan3m, post: 40768141, member: 482919"]Yaa o hazirlamamis nette görmüş isteydi akşam whatsapp dan atmış:KK53::KK53::KK70:

m[/QUOTE]
Evet düşünmesi yeter şaka bi yana iyidir iyi hakkını yiyemem inatçı da olsa severim kendisini:KK53: geçenlerde avm ye gittik yürüyen merdivenden çıktık ben dedim sağdan gidelim o dedi soldan ben ordan uzak geliyor dedim çıkışa yöneldim. Dışarda onu bekliyorum ama gelmiyor arıyor çabuk gel diye gelemem dedim geleceksin dedi bu böyle 10 dk sürdü. Sonra ne oldu ben yanına gittim baktım oturuyor bankta. Şimdi oldu dedi ve tekrar onun dediği yerden çıktık :KK67:

Evet düşünmesi yeter şaka bi yana iyidir iyi hakkını yiyemem inatçı da olsa severim kendisini:KK53: geçenlerde avm ye gittik yürüyen merdivenden çıktık ben dedim sağdan gidelim o dedi soldan ben ordan uzak geliyor dedim çıkışa yöneldim. Dışarda onu bekliyorum ama gelmiyor arıyor çabuk gel diye gelemem dedim geleceksin dedi bu böyle 10 dk sürdü. Sonra ne oldu ben yanına gittim baktım oturuyor bankta. Şimdi oldu dedi ve tekrar onun dediği yerden çıktık :KK67:[/QUOTE]
o ne ya seni boşu boşuna mı getirtmiş
tam sopalık valla

Evet düşünmesi yeter şaka bi yana iyidir iyi hakkını yiyemem inatçı da olsa severim kendisini:KK53: geçenlerde avm ye gittik yürüyen merdivenden çıktık ben dedim sağdan gidelim o dedi soldan ben ordan uzak geliyor dedim çıkışa yöneldim. Dışarda onu bekliyorum ama gelmiyor arıyor çabuk gel diye gelemem dedim geleceksin dedi bu böyle 10 dk sürdü. Sonra ne oldu ben yanına gittim baktım oturuyor bankta. Şimdi oldu dedi ve tekrar onun dediği yerden çıktık :KK67:
tam sopalık valla[/QUOTE]inatçı işte dediğim olacak erkek tipi aksini izin vermeden yapamazsın, kusersek ilk adım hep benden gelir, o barismaz ben dayanamam bazen dediğim de oldu keşke bende senin gibi olabilsem diye ama olamıyorum yine ben el uzatiyorum :63:

kızlar doğumdan sonra kac kilo olucaz acaba evde giycek hiçbişey bulamıyorum ben hiçbişeyim olmuyor acaba doğum sonrası giymek için bişeyler mi alsam diyorum 56 kiloydum 73 olmuşum :110:
Ben bi kaç bişey aldım gelen giden olur diye canim ama genel olarak hiç biseyim olmuyor bi alış veriş şart dogumdan sonrao_O

tam sopalık valla
inatçı işte dediğim olacak erkek tipi aksini izin vermeden yapamazsın, kusersek ilk adım hep benden gelir, o barismaz ben dayanamam bazen dediğim de oldu keşke bende senin gibi olabilsem diye ama olamıyorum yine ben el uzatiyorum :63:[/QUOTE]

demek ki o sana göre daha baskın karakter öyle bir düzen oturtmuş... ne diyeyim böyle durumlarla az karşılaşın ki az gerilin inşallah canım..

inatçı işte dediğim olacak erkek tipi aksini izin vermeden yapamazsın, kusersek ilk adım hep benden gelir, o barismaz ben dayanamam bazen dediğim de oldu keşke bende senin gibi olabilsem diye ama olamıyorum yine ben el uzatiyorum :63:

demek ki o sana göre daha baskın karakter öyle bir düzen oturtmuş... ne diyeyim böyle durumlarla az karşılaşın ki az gerilin inşallah canım..[/QUOTE]
Aynen öyle canım alıştık Artık iki tarafta diklesirse tatsızlik uzar bende uzatmiyorum. Huyu na gidiyorum ama iyisini çok iyidir inatçı yanı haric:-)

Back