- 18 Kasım 2014
- 1.830
- 1.916
- 123
Replikleri ezberlicem artıkahaahah allah iyiliğini versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Replikleri ezberlicem artıkahaahah allah iyiliğini versin
Ooo,çokşey kaçırmışsın.bunlar ilkse en az bi 8-10 tekrar geçmen lazım üzerindenSenin ki iyiymiş ben elimde duble sütümle aşkı memnu ve fatmagülün suçu arasında gidip geliyorum
Ve ilk defa izliyorum
Insallah canim benim çevremdeki hrkste cook memnun hatta ablam diyorki senin yerine yapabilecek olsam hic dusunmem buradakilerin canimi az ozamanaman canım niye korkuyorsun hamilelik daha korkunç bence doğumla birlikte kurtulacağız bu fiziksel sıkıntılardan. kötü şeylere kulaklarını kapat. hem benim etrafımdaki hemen hemen herkesin doğumu güzel geçti birtek normal doğum yapan bir arkadaşım var onun neredeyse bir sene olacak hala kemiklerim ağrıyor diyor kendine gelemedi ama sezeryan olanlar çok memnunlar hayatından. kötü şeylere adapte olma iyi düşün iyi olur inşallah her şey...
Sende sor bi beyin firtinasi yapalım:)karara baglayalimbende yarın bu konuyu konuşucam aslında epiduralden biraz kararsızım o iğne bel ağrısı yapıyomus aksine cok memnun olanda var.. genel ol diyen de çok..
Hadi bakalım zaman su gibi Aksın ve miniklerine kavus canımselam kızlar herkes iyiydir umarım
doğuma 2 haftam kaldı
Korkmak kadar doğal ne olabilir ki bende korkuyorum ama sonu güzel bitecek yavrun a yavrularina kavusacaksin. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsinKizlarr dogumdan cok korkuyorummm ya hastanede yattigim icin gelenin surati dogumdan sonra tursu satiyor kime soruyorsam zor diyorlar dua edin su korkuyu ustumden atayim
ne guzel bi surpriz canım maasallah esineEki Görüntüle 1513632 Kızlar çok hoş değil mi eşim göndermiş
Insallah canim benim çevremdeki hrkste cook memnun hatta ablam diyorki senin yerine yapabilecek olsam hic dusunmem buradakilerin canimi az ozaman
Ne guzel yazmissin valla okurken icim gitti. Bu kocayla zooorrrr... ne desem anlatmam imkansiz esimin daginikligini. Bugun de ortalikta tornavidalar cekicler adini bilmedigim diger endezeler vs... arti esim internet kafe isletiyo bilgisyar malzemeleri hepsi ortaliktaydi. Bide uzerine bizim mutfakta prizin biri cAlismiyordu aylardir soyluyorum bugun de o tamirat malzemelerini gorunce yap da sende kurtul bende kurtulayim dedim. Prizi sokerken kirdi. Gitti yenisini aldi. Bi baktim 3 tane priz var evde o plastik olan kisimdan bahsediyorum. Bende elime ne gectiyse attim cope. Nasilsa gerek oldugunda evde tursusunu kurdugu ivir zivirlara bakmiyo bile yenisini aliyo. ama gozum korktu ara ara rahime igne batmasi gibi yada sanki yirtiliyo gibi agrilar giriyo bi kac gundur vardi bugun biraz daha siklasti. Biraktim kalan isleri oylecene zaten aksam oldu gitti. Bi daha kendimi ne zaman iyi hissedersem o zamana artik buyuk kupayla sut aldim oturdum tv yi de actim pek bakmiyorum ama bu da bi keyif simdilik sutumu iciyorumHala evi toparlıyorum diyosun,pes yani ya yavrum,hazır ağrın hafiflemişken dinlenip iyice geçmesini beklesene,ne iş yapıp yoruyosun kendini.bırak dağınık kalsın,Allah Allah.canından kıymetlimi.şurda son bi kaç haftan kalmış,yay totonu dinlen allasen.kendinle ilgilen,gir sıcak duş al,duşta sıcak suyla kalçanı ov,çıkınca bi güzel yağlan kremlen,krndini şımart.boş ver gerisini
Yaa o hazirlamamis nette görmüş isteydi akşam whatsapp dan atmışne guzel bi surpriz canım maasallah esine
sen bakma canim ordakilere milletin cani cok kiymetli biseycik olmaz guzel guzel dogurursun sen aciya degil bebislere odaklan. ne dusunursen o olur hep iyi dusun baskalarina bakma;-)
evet az kaldı karnım aşa inmeye başladı az kaldı ankara medicana da yapıcam dr um orayla anlaşmış hayırlısıÇok az kaldı seninde kavuşmana arkadaşım. Sen doğumu nerede yapacaksın?
yani kişiden kişiye doktordan doktora çok değişiyor o yüzden diyorumya çok düşünme. hem kötü olacaksa bile şimdiden strese girmenin anlamı yok sana bir katkısı da yok. pozitif düşünelim. şu anda çok pozitif olamamama rağmen en azından doğum sonrası için öyle umuyorum ben canım...Insallah canim benim çevremdeki hrkste cook memnun hatta ablam diyorki senin yerine yapabilecek olsam hic dusunmem buradakilerin canimi az ozaman
o bile kibarlik canım
UOTE="cantan3m, post: 40768141, member: 482919"]Yaa o hazirlamamis nette görmüş isteydi akşam whatsapp dan atmış
Evet düşünmesi yeter şaka bi yana iyidir iyi hakkını yiyemem inatçı da olsa severim kendisini geçenlerde avm ye gittik yürüyen merdivenden çıktık ben dedim sağdan gidelim o dedi soldan ben ordan uzak geliyor dedim çıkışa yöneldim. Dışarda onu bekliyorum ama gelmiyor arıyor çabuk gel diye gelemem dedim geleceksin dedi bu böyle 10 dk sürdü. Sonra ne oldu ben yanına gittim baktım oturuyor bankta. Şimdi oldu dedi ve tekrar onun dediği yerden çıktık [/QUOTE]
o ne ya seni boşu boşuna mı getirtmişEvet düşünmesi yeter şaka bi yana iyidir iyi hakkını yiyemem inatçı da olsa severim kendisini geçenlerde avm ye gittik yürüyen merdivenden çıktık ben dedim sağdan gidelim o dedi soldan ben ordan uzak geliyor dedim çıkışa yöneldim. Dışarda onu bekliyorum ama gelmiyor arıyor çabuk gel diye gelemem dedim geleceksin dedi bu böyle 10 dk sürdü. Sonra ne oldu ben yanına gittim baktım oturuyor bankta. Şimdi oldu dedi ve tekrar onun dediği yerden çıktık
Ben bi kaç bişey aldım gelen giden olur diye canim ama genel olarak hiç biseyim olmuyor bi alış veriş şart dogumdan sonrakızlar doğumdan sonra kac kilo olucaz acaba evde giycek hiçbişey bulamıyorum ben hiçbişeyim olmuyor acaba doğum sonrası giymek için bişeyler mi alsam diyorum 56 kiloydum 73 olmuşum
inatçı işte dediğim olacak erkek tipi aksini izin vermeden yapamazsın, kusersek ilk adım hep benden gelir, o barismaz ben dayanamam bazen dediğim de oldu keşke bende senin gibi olabilsem diye ama olamıyorum yine ben el uzatiyorum [/QUOTE]o ne ya seni boşu boşuna mı getirtmiş
tam sopalık valla
inatçı işte dediğim olacak erkek tipi aksini izin vermeden yapamazsın, kusersek ilk adım hep benden gelir, o barismaz ben dayanamam bazen dediğim de oldu keşke bende senin gibi olabilsem diye ama olamıyorum yine ben el uzatiyorum