2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Ayyy cok guzel anlar yaaaa :) masallah sana da bebislerine. Mevlam nazarlardan korusun sizleri. okurken icim kipir kipr oldu. Ben de ve biz de insallah o asamalara gelebiliriz. Bana da dua edersen cok sevinirim canim. Mevlam bebislerini saglikla buyutmeni nasip eylesin insallahh

Merhaba
ah canim ah kimininki cok karisir kimininki hic umursamaz benim odun kocam da daha erken dogduktan sonpqa aliriz besigini kiyafetini diyo aldiklarima bi kere donup bakmadi zoruma gidiyo inan ki ama senin esin de fazla merakliymis ortasi lazim bize
Kiz sen dondun mu eve ben kacirdim orayi seninki napiyo

vebahargeldi gülümseyerek okudum annelik günlerinin ilk maceralarını ve bundan sonra hiç bitmeyecek bu şahane maceralar.ileride anlatacağın harika anılar olacak Inşaallah.tekrar tebrik eder evlatlarınla güzel ve sağlıklı günler diliyorum.darısı bizlerin başına

Seni en iyi ben anlarim herhalde.tarihi gunu birak sabah mi aksam mi saftim onu bile zor ayirt ediyorum.sut zamanla artar nerak etme.ama yinede iki cocuga yetmesi cok zor.ben humana iciyorum.bide bol bol su.sen neler iciyosun yazarsan sevinirim.gelen gideni keske erteleseydin biraz.cok kucukler allah korusun bi mikrop falan kapsalar bunyeleri cok zayif dedi dr.bizde ziyaretci yasagi vardi bi hafta.hos oglus sarilik oldu 2 gun hastane falan derken daha yeni yeni kendimize geliyoruz.ben dogumdan sonra 5 gunde toplasan 6 saat anca uyumustum.ama zamanla enerjin oyle azaliyorki dikkat et derim.ben hic yatmadim dinlenmedim uyumadim surekli bi kosusturmacadaydim ama simdi pismanim.vucudum yeter dedi cunku.dikkat et sen yine.opuyorum cok

Arkadaslar cok sukur kuzularimda bende iyiz henuz dogmadim pazartesi taburcu olup evde beklemeye devam edebilirim ama hast.ortaminda psikolojim alt ust oldu doğumdan korkar oldum dualarinizdan lutfen eksik etmeyin benide
Cok sevindim canim.biraz daha bekleyin bakalim.dogumdan hic korkma normali ayri guzel sezeryani ayri guzel.hic ama hic endiselenme.biz nasil bekledik cocuklarimizi onlara kavusmak bizim mucizemiz.sende bu mucizeyi yasayacagin icin cok sanslisin

Arkadaslar cok sukur kuzularimda bende iyiz henuz dogmadim pazartesi taburcu olup evde beklemeye devam edebilirim ama hast.ortaminda psikolojim alt ust oldu doğumdan korkar oldum dualarinizdan lutfen eksik etmeyin benide
Allah yardımcın olsun canım sıra sende sağlıkla kavus ikizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…