2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

A
Amin canım desteğin için çok saol.Allah seninkileri de sağsalim kucağına almayı nasip etsin dualarım burda olan tüm herkese olsun...

allah yüzünü güldürsün canım cok teşekkur ederim.

Çok sağol canım.ben de bi seferlik merkeze gideyim artık diger doktora sonra burdaki doktorumla devam etmeyi düşünuyorum.ve çok merak ettiğim bi noktaya deginmissin. Ben de ağdaya gitmek istiyorum ama zararı olur mu diye tereddüt ediyorum. İlk defa gidecem hamileliğin ilerleyen asamalarinda kendim yapamam diye şimdiden alistirayim diyorum ama korkuyorum. Çekip asilmanin bi sakıncası yoktur demi

Teşekkür ederim canım bi sefer daha gidip sonra burdaki doktorum a devam edicem. Ahh şu keseyi bi gorebilseydim. Sen görmüşsun ne güzel bebegini, kucağına almayi da nasip etsin Allah. Darısı bize insallah

Hamileyken ilk aylar özel bölgeye ağda yapma derler ne kadar doğru bilmiyorum uyarmak istedim annecik

özel bölge için var diye duydum

günaydın canlarımmm, nasılsınız bakalım bugün tüp bebek merkezine gidicem pasta falan alıcam ordaki çalışanlarla vedalaşıcam cok emekleri gecti bugünlerim onlar sayesinde:)
Günaydın canım :) iyi olur tabiki ben gidemedim transfer den sonra telefonla görüştük hep inşallah bebeğim yada bebeklerim dogunca gideriz bizde :)

günaydın canlarımmm, nasılsınız bakalım bugün tüp bebek merkezine gidicem pasta falan alıcam ordaki çalışanlarla vedalaşıcam cok emekleri gecti bugünlerim onlar sayesinde:)
Günaydın canım. Biz şimdi ordayız. Burası full kalabalık. Hala bekliyoruz :)Biraz erken gelebilseydin pastadan yerdik Bizde bugün kalp atışı göreceğiz ya da duyacağız bilemiyorum :) Çok heyecanlıyım.

canımmm benimm tahmin ediyorum valla bu saatler orası cok yoğun oluyor.. Saat 1 den sonra kimsecikler kalmıyor keşke orda olsaydın da hem görüşürdük ne de güzel olurdu hem pasta yerdik
Kalp atışını mutlaka ekrandan gösterir canım duyma işini belki sonraya bırakr ama inan attığını görmek bile cok heyecanlı. Senin nefesin ona can veriyor gercekten hamile olduğunu o zaman anlıyosun.. güzel haberlerini bekliyorum kuzucum öptüm:)

Günaydın hayırlısı ile kalp atışını görürsün canım :)

Canım İkiz gebelikle rin çoğu tek devam ediyor beni de ikizdi bi tane kalp atışı duyduk. Merak ettiğim diğer kese nasıl kayboluyor hiç kanama falan oldumu diğer ine zarar vermeden kendine kaybolması iyi ben hep onu düşünüyorum pazartesi kontrolü m var hayırlısı olsun rabbim sağlam olan bebeklerimiz İ bize bağışlasın

herkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
Bendede vardı test yaptım ve enfeksiyon çıktı bir görün derim bana doktor ilaç vermedi 2 hafta sonra tekrarlıcak testi o güne kadar bol bol su içmemi söyledi

herkese gunaydin kizlar bisey soracam hamileligimn basindan beri cok yogun sari akintim oluyor sizce enfeksiyonun belirtisimi yoksa sizde de oluyormu
idrarda enfeksiyon vardır canım bendende sağlık ocağı test yapmıştı ve iltihap çıkmıştı ama aile hekimi ilaç kulanmanı tavsiye etmem genelde gebelerde ola biliyor mantar iltihap akıntının çoğalması filan dedi tüp bebek dr unla konuş gerek görürse o zaten sana tavsiye eder dedi bende söylemedim 12. haftada tüp dr da tahlil yapıcağı için önce kullandığın ilaçları kesilsin duruma göre önlem alır dr unuz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…