2015 de dogum yapacak tüp bebek hamişleri , gelin beraber gün sayalım

Günaydın Kaderdaşlarım :)Ben de işteyim dersim boşken sizlere günaydın demek istedim.Yeni güne güzel başlayalım Allah bebeklerimize sağlık versin inşallah!Bana yazan tüm dostlara çok teşekkür ediyorum.Haklısınız artık çok üzülmüyorum Allah'a hep kaldırabileceğim kadar yük ver demiştim o da bana tek bebek nasip etti.Rabbimden tek isteğim onu sağlığıyla kucağıma alabilmek.Her sabah Ayetel Kürsi okuyorum işe gelirken onu koru Allahım diye...Hepinize musmutlu bir gün geçirmenizi diliyorum.

tatlımm okuyunca ilk önce üzüldüm duygulandım kendimi senin yerine koydum evet ikiz fikrine alıştıktan sonra tek olduğunu görmek insana zor gelir ama inan doktorum bana ikiz oldugu söylerken çok da mutlu değildi her zaman daha zor ve risklidir ikiz gebelik dedi tek gebelik daha saglıklıklı oluyor dedi.
Ben sürekli onları düşünüp dua ediyorum allahım onları bana saglıkla bağışlasın diye hep korku var içimde ya erken doğarlarsa ya küvezde kalırlarsa ya hasta olurlarsa diye... inan tek olsaydı da üzülmezdim önemli olan saglıklı olması allah bebeğini sana bağışlasın saglıklı hamilelik yasatsın sorunsuz al bebeğini kucagına...

Kizlar karin catlaklarini onlemek icin bebe yagi alicam.onerdiginiz bi marka varmi? Badem yagi ayni zamanda killandirdigi icin kullanmicam.dokulen kaslarim ciksin diye kullanmistim bi ara badem yagini.ayni mantik olsa gerek...
ben lıerac kullanıyorum hatta doktoruma başka bişi öneriyorsanız onu kullanıyım demiştim. yok iyi bu demişti. başka bişi kullanmıyorum.

Kizlar birde bunyeden bunyeye fark eder ama ben eski gebeligimde 24 kilo almama ragmen bir tane bile catlagim yoktu.ilk bastan beri mustela kullandim.eczaci arkadaslarimin hepsi onu tavsiye etti.birde haftada bir bebek yagi.fazla yapma da killandiriyor dediler.

Sevgili anne adaylari.agzimin icinde surekli bir aci tat.dis fircalarken midem kalkiyor.hic kusmadim ama midem bulaniyor.dusununce bile tiksiniyorum.benim gibi olaniniz va4 mi.sakiz disinda tavsiyeniz var mi
Bnde ayni senin gibiyim cnm beyaz leblebi ve tuzlu cubuk krakr cok iyi gelio bulantiyi bastirio

O OzlTzk canım bende öyle kusmuyorum ama bulantı fena yani ama çözümü kısa süreli beyaz leblebi çubuk yada ballı zencefil ama yarım saat sonra gene bulanıyor az kaldı 1 2 hafta sonra inş bitecek bakalım sonra ne çıkacak neler gelecek başımıza sonrası da kuzucuklarımızın kokusu inş

kızlar bu gün dualarınızda bana da yer verin nolur yarın randevum var.. inşallaaaaaahhhh kalp atımını görürüm kuzucuğumun.. çok heyecan yaptım yarın 6+4 oluyoruz.. bu arada bugün saçımı kısacık kestirdim. bebeğin ömrü kısalır lafına pek kulak asmadım ben. sonuçta Rabbim onun ömrünü daha rahme düştüğü an belirledi. saç kestirmem çok da etkilemez diye düşündüm... Allahım nasip eder inşallah kalbinin attıgını görmeyi. eşim de çok sabırsız bende.. bizden olan çocuk nasıl olcak çok da merak ediyorum ikimizde pek akıllı bişe değiliz

Merhaba 2015 in güzel anneleri hepiniz iyi siniz inşallah. Kızlar size bi sorum var. Hamileliginizi öğrendikten sonra kese görmeye tüp bebek doktorunuza mi gittiniz? Ben gebzede oturuyorum doktorum Istanbulda. Normalde devam etmeyi düşünmüyorum çünkü hem uzak hem pahali. Ama ilk aşamada kese için bi kere gitmeyi göze almıştım. Nasıl devam edeceğim konusunda bilgi verir diye,ilaçlar falan. Pazartesi randevum vardı ama bugun öğrendim ki istifa etmiş. Ben simdi ne yapayım? Illaki tüp bebek doktoruna mi devam etmek lazım, yoksa burdaki doktorum a gidebilir miyim? Büyük ihtimalle beni diğer doktora yonlendirecekler. Karar veremedim

T tasruk canim haftalarimiz ayni bakalim yarin bende gidecem ne durumdalar Rabbim hepimize guzel haberler almayi nasib etsin.

@CHERYYVIOLINIST canim hakkinda hayirlisi olsun sakin uzulme. Uzulup de karnindskine haksizlik etme. Bak kardesine yer acmis simdi ufaklik o daha iyi buyusun diye. Hakkimizda hayirlisi

inşallah sende diğer arkadaşlar da iyi haberler alır hep sağ sağlim kucaklarımıza alırız inşallah

canım nereye devam etmek istersen edersin gittiğin dr a durumunu anlatırsın güzelce artık hep size gelicem filan diye konuşup anlaşırsın bulunduğun yerdeki dr la zaten ilaçları filan da gösterirsin kulanıyorum diye ...
benim tüp bebek dr um bize sordu burayla devam edicek misiniz yoksa başka dr a gidicekmisiniz dedi bizde devam edeceğiz dedik aramız arabayla bir saat uzaklıkta ve oturduğum yerdeki devlet hastanesine gidiyorum ilaç yazdırmaya dr ilğileniyor iacımıda yazıyor reçeteye

valla canım benim dr um zaten gebelik takibi yapmıyor. sadece tüp bebek işleri.. tüp bebek merkezi zaten.. dr um en başından demişti kalbini duyunca bizimle işin bitecek diye. zaten ben küçük bi ilçede oturuyorum. gittiğim merkez buraya bir buçuk saat sürüyo kendi aracımızla.. gebelik takibi yapıyor olsaydı da oturduğum ilçeden bi dr la devam edecektim mecburen. sende tüp bebek doktoruna durumunu anlatırsın. en kolayına geleni seçersin. benim işim daha da zor oturduğum ilçede aman bu çok iyi denebilecek bi kadın doğum dr u da yok ki ben çok eserekliyim.. bugün kuaföre gittim ağdaya orda da ortalığı karıştırdım ağda sıcak diye. bilemiyorum artık naparım

slm kızlar bebeğimi gördüm geldim 34milim olmuş ve çok hareketliydi allahım inşallah kucaklarımıza almamızı da nasip eder cümlemizinki ni
gözün aydın canım darısı bizlere inşallah bebişlerimizi öyle görmenin.. ben daha sadece bi kesesini görebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…