Kızlar bugün yine dotora gittim bu kez merkez değil kadın doğumcuya yanımda eşimde vardı o ilk defa kalp atışı dinleyecekti öncekinde yoktu çünkü...Daha önce gittiğimde yani 2gün önce bebeklerimden birinin kalbi atmiyordu...Bugun o bebegin kesesinin yok olduğunu eridiğini öğrendikDıger bebek çok saglam maşallah pit pıt kalbi atıyor...Doktirum hayırlısının böyle olduğunu söyledi çünkü erken doğum riski çok oluyormuş şimdi rahat bir hamilelik yaşayacaksin dedi.Yine de içim buruldu.Artık ikiz annesi değilim tekiz annesiyimRabbim ona sağlık ve uzuun bir ömür nasip etsin!
ben lıerac kullanıyorum hatta doktoruma başka bişi öneriyorsanız onu kullanıyım demiştim. yok iyi bu demişti. başka bişi kullanmıyorum.Kizlar karin catlaklarini onlemek icin bebe yagi alicam.onerdiginiz bi marka varmi? Badem yagi ayni zamanda killandirdigi icin kullanmicam.dokulen kaslarim ciksin diye kullanmistim bi ara badem yagini.ayni mantik olsa gerek...
Benim dr.13 haftada soyluyomusKizlar bebeklerimizin cinsiyeti en erken kac haftalikken ogrenebilirz bn cok merak ediyorum da
Bnde ayni senin gibiyim cnm beyaz leblebi ve tuzlu cubuk krakr cok iyi gelio bulantiyi bastirioSevgili anne adaylari.agzimin icinde surekli bir aci tat.dis fircalarken midem kalkiyor.hic kusmadim ama midem bulaniyor.dusununce bile tiksiniyorum.benim gibi olaniniz va4 mi.sakiz disinda tavsiyeniz var mi
inşallah sende diğer arkadaşlar da iyi haberler alır hep sağ sağlim kucaklarımıza alırız inşallahT tasruk canim haftalarimiz ayni bakalim yarin bende gidecem ne durumdalar Rabbim hepimize guzel haberler almayi nasib etsin.
@CHERYYVIOLINIST canim hakkinda hayirlisi olsun sakin uzulme. Uzulup de karnindskine haksizlik etme. Bak kardesine yer acmis simdi ufaklik o daha iyi buyusun diye. Hakkimizda hayirlisi
canım nereye devam etmek istersen edersin gittiğin dr a durumunu anlatırsın güzelce artık hep size gelicem filan diye konuşup anlaşırsın bulunduğun yerdeki dr la zaten ilaçları filan da gösterirsin kulanıyorum diye ...Merhaba 2015 in güzel anneleri hepiniz iyi siniz inşallah. Kızlar size bi sorum var. Hamileliginizi öğrendikten sonra kese görmeye tüp bebek doktorunuza mi gittiniz? Ben gebzede oturuyorum doktorum Istanbulda. Normalde devam etmeyi düşünmüyorum çünkü hem uzak hem pahali. Ama ilk aşamada kese için bi kere gitmeyi göze almıştım. Nasıl devam edeceğim konusunda bilgi verir diye,ilaçlar falan. Pazartesi randevum vardı ama bugun öğrendim ki istifa etmiş. Ben simdi ne yapayım? Illaki tüp bebek doktoruna mi devam etmek lazım, yoksa burdaki doktorum a gidebilir miyim? Büyük ihtimalle beni diğer doktora yonlendirecekler. Karar veremedim
valla canım benim dr um zaten gebelik takibi yapmıyor. sadece tüp bebek işleri.. tüp bebek merkezi zaten.. dr um en başından demişti kalbini duyunca bizimle işin bitecek diye. zaten ben küçük bi ilçede oturuyorum. gittiğim merkez buraya bir buçuk saat sürüyo kendi aracımızla.. gebelik takibi yapıyor olsaydı da oturduğum ilçeden bi dr la devam edecektim mecburen. sende tüp bebek doktoruna durumunu anlatırsın. en kolayına geleni seçersin. benim işim daha da zor oturduğum ilçede aman bu çok iyi denebilecek bi kadın doğum dr u da yokMerhaba 2015 in güzel anneleri hepiniz iyi siniz inşallah. Kızlar size bi sorum var. Hamileliginizi öğrendikten sonra kese görmeye tüp bebek doktorunuza mi gittiniz? Ben gebzede oturuyorum doktorum Istanbulda. Normalde devam etmeyi düşünmüyorum çünkü hem uzak hem pahali. Ama ilk aşamada kese için bi kere gitmeyi göze almıştım. Nasıl devam edeceğim konusunda bilgi verir diye,ilaçlar falan. Pazartesi randevum vardı ama bugun öğrendim ki istifa etmiş. Ben simdi ne yapayım? Illaki tüp bebek doktoruna mi devam etmek lazım, yoksa burdaki doktorum a gidebilir miyim? Büyük ihtimalle beni diğer doktora yonlendirecekler. Karar veremedim
gözün aydın canımslm kızlar bebeğimi gördüm geldim 34milim olmuş ve çok hareketliydi allahım inşallah kucaklarımıza almamızı da nasip eder cümlemizinki ni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?