Ay masallah masallah size.allahim sag salim kucagina da almayi nasip etsin insallahArkadaşlar çok şükür keseyi ve kalp atışı nı duyduk 6hafta 3gunluk minicik bebegim allahım a binlerce şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay masallah masallah size.allahim sag salim kucagina da almayi nasip etsin insallahArkadaşlar çok şükür keseyi ve kalp atışı nı duyduk 6hafta 3gunluk minicik bebegim allahım a binlerce şükür
tatlim burada bircogumuz o kahverengi lekelenmeyi hatta kipkirmizi kanamayi yasadik. Ilk baslardaki kahverengi lekelenme tutunma lekelenmesi derler.kimilerinde olurmus.dis gebelikte lekelenme olmaz zaten bhcg degerin kac cikti senin?tup bebek mi?ve son soru tupse transferin kacinci gunundesinkızlar hamileliğini kahverengi lekelerle ögrenen oldu mu? bugun testım poziti çıktı ama hiç mutlu değilim 5 gündür kahverengi lekelenmem oluyor dış gebelik olmasından korkuyorum
22.haftada girdim benmerhabalar herkese ayrıntılı ultrasona kaçıncı haftada girdiniz?
peki yüzü belli oluyor muydu? merak ediyorum çok :) cd felan mı veriyorlar. Bende bu hafta sonu gireceğim22.haftada girdim ben
20+2de girdim.yüzü belli oluyor şayet pozisyonu iyi ise.Benim sıpa yüz üstü yattığı için iki yönden zor bela yakaladılar.biri tepeden biri profilden.Kadıköyde görüntüleme merkezi var orada yaptırdık dosya veriyorlar her organın ölçümleri fotoğraflı olarak ve cd de var.özelde yaptırınca her soruyu sorup tüm bilgileri alıyorsun,bir arkadaş devlette yaptırmıştı ultrsn fotoğrafı bile vermemişlerdi diye hatırlıyorum.Sen nerde yaptıracaksın kısmetsepeki yüzü belli oluyor muydu? merak ediyorum çok :) cd felan mı veriyorlar. Bende bu hafta sonu gireceğim
Maşaallahgözün aydın canım bir kıymetli susam tanesi daha yolda deseneArkadaşlar çok şükür keseyi ve kalp atışı nı duyduk 6hafta 3gunluk minicik bebegim allahım a binlerce şükür
doktor kontrolünde benimki de yüzüstü yatıyordu umarım haftasonuna kadar döner. bağdat cad. Zeki Şahinoğlu na yaptıracagım kısmetse. umarım bir sorunu da yoktur kuzumun. senin sorun cıkmamıştır inşallah20+2de girdim.yüzü belli oluyor şayet pozisyonu iyi ise.Benim sıpa yüz üstü yattığı için iki yönden zor bela yakaladılar.biri tepeden biri profilden.Kadıköyde görüntüleme merkezi var orada yaptırdık dosya veriyorlar her organın ölçümleri fotoğraflı olarak ve cd de var.özelde yaptırınca her soruyu sorup tüm bilgileri alıyorsun,bir arkadaş devlette yaptırmıştı ultrsn fotoğrafı bile vermemişlerdi diye hatırlıyorum.Sen nerde yaptıracaksın kısmetse
İnşaallah yoktur canım.Bizim yavrumuzun bağırsaklarında hafif düzeyde parlaklık gördüler ki doktorumda görmüştü (ekojenetesi hafif düzeyde artmış) ibaresinin altını çizmişler...kısmet artık canımdoktor kontrolünde benimki de yüzüstü yatıyordu umarım haftasonuna kadar döner. bağdat cad. Zeki Şahinoğlu na yaptıracagım kısmetse. umarım bir sorunu da yoktur kuzumun. senin sorun cıkmamıştır inşallah
evttttt canim insMaşaallahgözün aydın canım bir kıymetli susam tanesi daha yolda desene
hayır tup bebek değil beta hcg bugun bakıldı 52çıktı 2 gun sonra ıne kan vercem ama hıc umudum yoktatlim burada bircogumuz o kahverengi lekelenmeyi hatta kipkirmizi kanamayi yasadik. Ilk baslardaki kahverengi lekelenme tutunma lekelenmesi derler.kimilerinde olurmus.dis gebelikte lekelenme olmaz zaten bhcg degerin kac cikti senin?tup bebek mi?ve son soru tupse transferin kacinci gunundesin
Aaa neden umudun yokmus.duymamis olayim 2 gun sonra sonucunu yeniden paylas bizlerle.bu arada dr.ne dedi bu duruma.hayır tup bebek değil beta hcg bugun bakıldı 52çıktı 2 gun sonra ıne kan vercem ama hıc umudum yok
dr telefonda bıldırdı sonucu 2 gun sonra bır daha bakalım dedi lekelenmem hakkında hıc bışey demedı bende sonucu duyunca bı hoş oldum soramadım lekelenmeyı. belim çok fena agrıyo sankı adet olcakmış hissi verıyor. eşime durumdan bahsetsem mı bahsetmesem mi bılemıyorum düşerse üzülürAaa neden umudun yokmus.duymamis olayim 2 gun sonra sonucunu yeniden paylas bizlerle.bu arada dr.ne dedi bu duruma.
Sende uzulursun allah korusun.esini degil oncelikle kendini dusun.bircok insan boyle adet olacakmis hissini yasadigini soylemisti.icini ferah tut.dua et sadece hakkinda hayirlisi neyse o olur insallahdr telefonda bıldırdı sonucu 2 gun sonra bır daha bakalım dedi lekelenmem hakkında hıc bışey demedı bende sonucu duyunca bı hoş oldum soramadım lekelenmeyı. belim çok fena agrıyo sankı adet olcakmış hissi verıyor. eşime durumdan bahsetsem mı bahsetmesem mi bılemıyorum düşerse üzülür
çok üzülürüm hemde az evvel eşime dedim inşallah güzel olur hepimiz meleklerimizi kucagımıza alırız 2 gun sonra olumlu sonuç veririm inşallah. çok sağol destegın ve ilgin içinSende uzulursun allah korusun.esini degil oncelikle kendini dusun.bircok insan boyle adet olacakmis hissini yasadigini soylemisti.icini ferah tut.dua et sadece hakkinda hayirlisi neyse o olur insallah